Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 216
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 222
  • Total: 223
  • Leon

πώς τους εξωθείτε;

Ξεκίνησε από kuria, Δεκεμβρίου 27, 2004, 08:23:01 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kuria

όταν θέλετε να βγάλετε κάποιον-α από τα ρούχα του... χωρίς να μπείτε στην διαδικασία να του τα τραβήξετε... ποιά τακτική ακολουθείτε;
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Anonymous

Ο καθένας με τα κουμπιά του, π.χ. του Pappa του στέλνεις κάθε πρωί τον ύμνο του Ολυμπιακού

Υ.Γ.
Σε όσους ες θέλουν το κινητό του pappa και τον ύμνο ας το δηλώσουν εδώ να τους τα δώσω
Μαζί με τον ύμνο και ένα χαριτωμένο γυμνό ώστε να μπαίνει σε κρίση μέχρι να το σβήσει

danai

δεν το κανω  απλουστατα γιατι το θεωρω πολυ> ΧΑΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ!

Anonymous

Άμα σου βγάλω σε video όλες τις εκφράσεις του Pappa όταν λαμβάνει παρόμοια θέματα και να είναι με την τσίμπλα ακόμα στο μάτι τότε να μου ξαναπείς αν είναι χαμένος χρόνος αγαπητή μου
Άσε που θα ανακαλύψεις πόσα χρώματα μπορεί να πάρει ένα ανθρώπινο πρόσωπο σε άμεσες εναλλαγές (όλα εκτός του κόκκινου φυσικά)

Μπαι δε γουεϊ βρε pappa
Το αίμα σου κόκκινο χρώμα είναι ??
Τι κανείς όταν κόβεσαι γμτ? Κατεβάζεις καντήλια ότι όλο αυτό το κόκκινο πάνω σου είναι δάχτυλος του Κόκαλη?

Pappas10

Ως προς το μεταφορικό του ερωτήματος, χρησιμοποιώ σαρκασμό αλλά θα συμφωνήσω με την Δανάη ότι δεν μου κάνει αίσθηση το να εκνευρίζω τον/την άλλο/άλλη.

Αν το να βγάλω από τα ρούχα της κάποια δεν είναι μεταφορικό, τότε αρχίζω με τα μάτια, χαιδεύω απαλά, φιλάω στα μέρη που δεν καλύπτονται από ύφασμα (π.χ. λαιμό, καρπούς)  και σίγουρα αρχίζω να βγάζω τα δικά μου ρούχα.... Νομίζω για κάποιον λόγο ότι αυτή είναι η απάντηση που ψάχνει η Κούρια. Μπορεί να κάνω και λάθος.

Κώστα... κάνεις λάθος. Παίρνω ΚΑΙ κόκκινο χρώμα πράγμα που με εξοργίζει ακόμα περισσότερο. Όσο για το αίμα, συνήθως χρησιμοποιώ αιμοπηκτικά βότανα (π.χ. καπνό) που είναι πράσινα. Και το κόκκινο στο αίμα προϋπήρχε της ομάδας με σήμα το κεφάλι. Άρα, για μία ακόμα φορά αποδεικνύεται η καθαρά τυχαία σχέση μεταξύ του αθλητικού εμετού και της ανθρώπινης βιολογίας καθώς και ο σφετερισμός ενός χρώματος ζωής από τον εκ' Πειραιώς ερυθρόλευκο νεκροθάφτη της αθλητικής ιδέας.

Με εκτίμηση

Παππάς10.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

spellbound

Α, κυρια,

καθολου δυσκολο.... (ειδικοτης μου )

Λοιπον, εξαρταται απο το χαρακτηρα του αλλου]

danai

Παράθεση από: "KostasD33"Άμα σου βγάλω σε video όλες τις εκφράσεις του Pappa όταν λαμβάνει παρόμοια θέματα και να είναι με την τσίμπλα ακόμα στο μάτι τότε να μου ξαναπείς αν είναι χαμένος χρόνος αγαπητή μου
Άσε που θα ανακαλύψεις πόσα χρώματα μπορεί να πάρει ένα ανθρώπινο πρόσωπο σε άμεσες εναλλαγές (όλα εκτός του κόκκινου φυσικά)

1./ Προσωπικα αδιαφορο αγαπητε μου οι εκφρασεις του καθενος, δεν αναλωνομαι ποτε σε τετοιου ειδους  ικανοποιησεις - αν μπορω να χρησιμοποιησω αυτη τη λεξη-, καθ οτι ο καθενας μας  διαθετει  την μοναδικη προσωπικοτητα του...αν δεν μ αρεσει απλα γυρναω την πλατη και αδιαφορω...τοσο απλα! ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΛΑΣΩ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ ΜΟΥ!

2./  Ηξερα οτι η Ελληνικη γλωσσα διαθετει ενα πλουσιοτατο λεξιλογιο...ομως και να με συμπαθατε κυριε...αλλα με τον τροπο που γραψατε τα ανωτερω...κοντεψα να ξεχασω και αυτα που ηξερα... :?

Τα Σεβη μου

kuria

Ως προς το μεταφορικό του ερωτήματος, χρησιμοποιώ σαρκασμό αλλά θα συμφωνήσω με την Δανάη ότι δεν μου κάνει αίσθηση το να εκνευρίζω τον/την άλλο/άλλη.

-- ναι pappa μου... ζεις στο σκοτάδι παστρικά μα δεν ορκίζεσαι...

Αν το να βγάλω από τα ρούχα της κάποια δεν είναι μεταφορικό, τότε αρχίζω με τα μάτια, χαιδεύω απαλά, φιλάω στα μέρη που δεν καλύπτονται από ύφασμα (π.χ. λαιμό, καρπούς) και σίγουρα αρχίζω να βγάζω τα δικά μου ρούχα.... Νομίζω για κάποιον λόγο ότι αυτή είναι η απάντηση που ψάχνει η Κούρια. Μπορεί να κάνω και λάθος.

-- εξαρτάται από τη μουσική υπόκρουση... αν είναι ο ύμνος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ που λέει και ο kostasd τότε γδύνεσαι εν ριπή οφθαλμού...  
 :P

Pappas10

Παράθεση από: "kuria"Ως προς το μεταφορικό του ερωτήματος, χρησιμοποιώ σαρκασμό αλλά θα συμφωνήσω με την Δανάη ότι δεν μου κάνει αίσθηση το να εκνευρίζω τον/την άλλο/άλλη.

-- ναι pappa μου... ζεις στο σκοτάδι παστρικά μα δεν ορκίζεσαι...

Αν το να βγάλω από τα ρούχα της κάποια δεν είναι μεταφορικό, τότε αρχίζω με τα μάτια, χαιδεύω απαλά, φιλάω στα μέρη που δεν καλύπτονται από ύφασμα (π.χ. λαιμό, καρπούς) και σίγουρα αρχίζω να βγάζω τα δικά μου ρούχα.... Νομίζω για κάποιον λόγο ότι αυτή είναι η απάντηση που ψάχνει η Κούρια. Μπορεί να κάνω και λάθος.

-- εξαρτάται από τη μουσική υπόκρουση... αν είναι ο ύμνος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ που λέει και ο kostasd τότε γδύνεσαι εν ριπή οφθαλμού...  
 :P

Άσε μας ρε Κούρια που θα μου κάνεις και σχόλια για την υπόκρουση... ειδικά αν είναι το τραγούδι της ομάδας με σήμα το κεφάλι, το πολύ πολύ να βγάλω το γάντι και να το ρίξω σ' αυτόν που το επέλεξε.

ΜΕ... ναι.

Παππάς10
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

Anonymous

Παράθεση από: "danai"2./  Ηξερα οτι η Ελληνικη γλωσσα διαθετει ενα πλουσιοτατο λεξιλογιο...ομως και να με συμπαθατε κυριε...αλλα με τον τροπο που γραψατε τα ανωτερω...κοντεψα να ξεχασω και αυτα που ηξερα... :?

Τα Σεβη μου

Τώρα μου την ψιλοείπε ή κάνω λάθος.....??? ]

danai

Παράθεση από: "KostasD33"Τώρα μου την ψιλοείπε ή κάνω λάθος.....??? ]

Μα οχι καλε μου..εσεις για εσας μια χαρα τα ειπατε...απλα εγω το διαβασα πολλες φορες μεχρι να το καταλαβω...αφου σας το ειπα <ξανθια> :?

Μακια πολλα σε ολους! :oops:

kuria

στην περίπτωση του kostad μας, παρέβλεψες δύο βασικά στοιχεία danai μου...
1. είναι γλωσσοπλάστης και
2. καλύπτεται ποιητική αδεία...

σμουτςςςςςςςς γυναικάρα μου

minoraki

πως τους εξωθω...???? απλως παιζω το παιχνιδι τους....γινομαι γλυκεια πολυ γλυκεια μαζι τους.... :wink:  :wink:  τους κανω να αισθανονται μοναδικοι....αλλα δεν νομιζω οτι θα πρεπει να πω και αλλα....δεν χρειαζεται νομιζω.....μην ανοιξουμε και ολα τα χαρτια μας.....εεεεεε?????
εξ αλλου και εγω η ιδια ειμαι ανθρωπος των ακρων!

kuria

minoraki αρκεί να ξέρεις να παίζεις και σε λασπωμένο γήπεδο φιλενάδα μου...       :wink:

Sotis

ΚΟΥΡΙΑ ΜΟΥ  ΤΙ ΠΙΟ  ΑΠΛΟ    ΠΡΑΓΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ  ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ  ΚΑΛΥ  ΜΟΥ.

222 Επισκέπτες, 1 Χρήστης