Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 177
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 471
  • Total: 472
  • Leon

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ...

Ξεκίνησε από papadia, Μαΐου 26, 2012, 05:39:00 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Rizla

Τα χρυσαύγουλα της Αυστραλίας καλούν τους "βρωμιάρηδες" Έλληνες μετανάστες να επιστρέψουν πίσω στην "βρώμικη" πατρίδα τους...
Να μείνει η Αυστραλία "καθαρή"... ΧΑ!

saliara

Αυτό που είπς εμένα μου θύμησε αυτό :

Ο Μπέρτολτ Μπρεχτ είπε: " Όταν ήρθαν να πάρουν τους Εβραίους, δεν διαμαρτυρήθηκα, γιατί δεν ήμουν Εβραίος. Όταν ήρθαν για τους κομμουνιστές δεν φώναξα, γιατί δεν ήμουν κομμουνιστής. Όταν κατεδίωξαν τους τσιγγάνους, ούτε τότε φώναξα, γιατί δεν ήμουν τσιγγάνος. Όταν έκλεισαν το στόμα των Ρωμαιοκαθολικών που αντιτάσσονταν στο φασισμό, δεν έκανα τίποτα γιατί δεν ήμουν καθολικός. Μετά ήρθαν να συλλάβουν εμένα, αλλά δεν υπήρχε πια κανείς να αντισταθεί μαζί μου ...
Μπέρτολ Μπρεχτ

Κανείς δεν ενδιαφέρεται να αντιδράσει αν δεν αφορά τον ιδιο και μόνο..
Πάντως εγώ ακόμη πιστεύω ότι ο λαός μας είναι ένας απ'τους χειρότερους!!!

larus audouinii

Μια σημαντική απόφαση, καινοτόμα και οδηγός για την εποχή που διανύουμε, πάρθηκε από Πλημμελειοδίκη του Πολυγύρου.
Το δικαστήριο διέγραψε τις οφειλές ιδιώτη προς τις τράπεζες, από στεγαστικό δάνειο, πιστωτικές κάρτες κλπ, και επί του συνολικού ποσού που υπερβαίνει τις 300.000 ευρώ. Επέβαλε την πληρωμή και μόνο ενός μικρού ποσού στον οφειλέτη, λόγω αδυναμίας πληρωμής.
Τίθονται πολλά ερωτήματα από αυτή την απόφαση. Κρατώ μόνο το ποιος θα πληρώσει τελικά το τίμημα.
Ούτως ή άλλως το εν λόγω θέμα έχει δημοσιευτεί, οι καιροσκόποι έχουν πάρει ήδη τον δρόμο.

Rizla

μας αφησε και ο Γιωργος Μουτσιος..

vencedor

[size=14] "Τζον πέρασε από το σκοτάδι στο φως"[/color].[/size]

larus audouinii

:!: (για τα ποστ πιο πάνω)

Τέλος ακινήτων. Ήρθε για να μείνει;
Είναι γεγονός πως θα ισχύσει και για το 2012. (πολυ πιθανό και για το 2013)
Είτε πληρωθεί μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ, είτε όχι, η πληρωμή του ειναι νόμος του κράτους.
Και στην συνέχεια; Η βεβαίωση ενεργειακής απόδοσης που αποσκοπεί; θα μείνει μόνο ως απαραίτητη για σπίτια άνω των 50 τμ; στην συνέχεια;
Εχεις κάνει το λάθος(!) να κοπιάσεις;

Rizla

papadia

...οσο μπορω...οταν μπορω...

Rizla

Τρίτη, 24 Ιουλίου, στις 9]

κώστας

eLe

katinasalamaki

έτσι έτσι, να μας κάνουν να μην νοιαζόμαστε, να προσπερνάμε στην αδικία και να λέμε και ευτυχώς δεν ήμουν εγώ.
Παιδάκια από κουτσοχώρια -συνήθως- που το παίζουν στρατηγοί και βάλε

Τον τελευταίο μήνα είδα 2 περιστατικά ευπρεπών ένστολων
1)Με σταμάτησαν με τη μηχανή για έλεγχο ρουτίνας.5 μηχανές, 10 ένστολοι.Οκ  τον πίασατε τον κακοποιό
Σταμάτησαν κι ένα αυτοκίνητο με 4 πιτσιρίκες που πηγαιναν την βόλτα τους.
Σύννεφο το καμάκι.....

2)Πήγα σε τμήμα για μια δουλειά μου
Βγαίνοντας, το παλλικαράκι που είναι στην είσοδο χαριεντίζονταν με μια κοπελιά.<Της έπιανε κανονικά τον κώλο

Παιδεία και ήθος

Rizla

Σαφως και πρεπει να υψωνεις το αναστημα σου στην αδικια.. αλλα χρειαζεται και η αλληλεγγυη
πηγε μονος ο Πετρος.. δεν τον στηριξαν οι γειτονες.. μεγαλο λαθος!
Υπαρχει κι αλλη κατηγορια.. "απλη συνέργεια σε ληστεια σε βαθμο κακουργηματος"
ο συλληφθης Μ.Ι. κατηγορειται για ληστεια..

στη ΧΟΥΝΤΑ λεγαν πως αν "καθησεις στα αβγα σου" ..δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα.
εε το ιδιο λεν και σημερα.. τυχαιο??

larus audouinii

Πολύ ζέστη. :evil:  :evil:  :evil:
Ουφ  :neutral:
Δεν βλέπω κάτι πιο επικαιρο από αυτό σήμερα.
(προβληματίζομαι με τα παραπάνω. Μόλις έφυγαν από το σπίτι μου καποιοι καλοί (αδέρφια!) φίλοι.
εστω και (καραγαλονάδες  :smile: ) μπάτσοι ή και (το ίδιο έστω)ένστολοι του στρατού.
Ψυχούλες.
Χμ ο γιος του ενός αγόρασε κάποιο ηλεκτρικό είδες, συζητούσαμε καταστημα και τεχνολογία πριν ένα μηνα, και του το ειχε περάσει πριν λίγες μέρες ένας συνάδελφος του, ένα από τα παιδιά που σκοτωθηκαν προσφατα από την ομάδα Διας.
Ξεχνάμε το σημαντικότερο. (άραγε γιατί) έχουμε πολλά περισσότερα που μας ενώνουν.
Και καταλαβα τι συζητάμε, αναγνωρίζω το δικιο στα λεγόμενα σας.)

jcdenton

[quote user="larus audouinii" post="368572"]Μόλις έφυγαν από το σπίτι μου καποιοι καλοί (αδέρφια!) φίλοι.
εστω και (καραγαλονάδες  :smile: ) μπάτσοι ή και (το ίδιο έστω)ένστολοι του στρατού.
Ψυχούλες.[/quote]

Ψυχούλες οι στρατόκαυλοι; Καλοί φίλοι οι φασίστες; Είσαι ρατσίστρια και φασίστρια  :mryellow:  :mryellow:

ΥΓ Πλάκα κάνω
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

larus audouinii

:lol: Δεν σας πιστεύω! (πλάκα κάνω ) χεχε
Αφου με έπιασε το λογίδριο σήμερα ...
Είμαι με μια παρέα παραλιακά στην Θεσ/κη..σε ένα καλό περιβάλλον. Μάλλον ανδροπαρέα, τελευταία για να αποφασίσω να βγω, δύσκολα. Συν'αδελφοι όλοι, το μαυρο πρόβατο, ... σε ένα κλάδο που χει΄ριζεται πολύ καλά τον λόγο και τα επιχειρήματα και κάτι παραπάνω. Αδυνατώ να το εκφράσω δημόσια. Ουσιαστικά γιορτάζαμε, το κλίμα πολυ χαλαρό, πολύ ευχάριστο.  Στην συζήτηση κάπου κόλησε καπάκι που σε κάποια στιγμή μπήκε στο μπαρ μια όμορφη κοπελιά.Εντυπωσιακή, καλοντυμένη, ωραία κοπέλα πράγματι. Ένας φίλος μας είπε πως την γνωρίζει από τον νομό μας, ανέφερε και την περιοχή.(είναι και παραλιακή) Εκεί κάπου στο χαλαρό κλίμα, ήρθε στο μπαρ ..κάνει φστττ στο τύπο απέναντι ζήτησε ποτό. πιας ένα ποτού Κάπως έτσι το είπε με την προφορά την ντόπια.Ακόμη γελάω, δεν μπορώ!

471 Επισκέπτες, 1 Χρήστης