Ειδήσεις:

Το φτιάχνουμε ακόμα.. υπομονή ...

Main Menu

Βίκυ Σταμάτη - Μέση Ελληνίδα;

Ξεκίνησε από jcdenton, Ιουλίου 13, 2012, 11:13:14 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

jcdenton

Προσπαθώντας να φτάσω τις εξελίξεις, μιας & δεν είχα ενημερωθεί για ένα αρκετό διάστημα, & οδηγούμενος από σύνδεσμο σε σύνδεσμο, έπεσα σε μια συνέντευξη της Βασιλικής Σταμάτη (γυναίκα του Τσοχατζόπουλου για όσους δεν γνωρίζουν, μαζί τα φάγανε). Ήξερα σε μέσες-άκρες τι είχε πει, αλλά τη διάβασα πιο προσεκτικά. Παραθέτω ένα μέρος που μου έκανε εντύπωση:

Δημοσιογράφος: Τον τελευταίο καιρό έχουν βγει στην δημοσιότητα μια σειρά από αρχεία του συζύγου σας που παρουσιάζουν την ζωή σας ιδιαιτέρως προκλητική αν λάβει κανείς υπόψιν του τα εισοδήματα σας. Τι έχετε να πείτε στον κόσμο για τα ακριβά ταξίδια, ρούχα….;

Βίκυ Σταμάτη: Δημοσιεύματα κατευθυνόμενα και διαρροές σημειώσεων και εγγράφων επιλεκτικά έχουν γίνει με προφανή σκοπό να με στιγματίσουν.

Αλλά ένας καλόπιστος παρατηρητής αν προέβαινε δειγματοληπτικά σε έρευνα των φερομένων δαπανών πολυτελούς διαβίωσής μου με αυστηρά κριτήρια θα διαπίστωνε ότι αυτές ανταποκρίνονται στον τότε τρόπο ζωής μιας μέσης Ελληνίδας, με μία στοιχειώδη οικονομική άνεση. Αλλά οι κατήγοροι μου, οι τηλεοπτικοί, δημοσιογραφικοί κεκράκτες, ποτέ δεν απάντησαν στο ερώτημα που προκύπτει αβίαστα και τους προκαλώ, αφού μου δίνετε την ευκαιρία, να ανατρέξουν στο «πόθεν έσχες» δεκαετίας για συζύγους διατελεσάντων πρωθυπουργών, υπουργών, μιντιαρχών, μεγαλοκατασκευαστών, εθνικών εργολάβων, εθνοπατέρων. μεγαλοδημοσιογράφων, ως και στο «πόθεν έσχες» των πάσης φύσεως τρωκτικών, εφοριών, πολεοδομιών συστήματος υγείας, και άλλων δημοσίων λειτουργών.

Χαριτολογώντας βέβαια πριν τους προλάβει το ΔΝΤ. Αν οι κύριοι αυτοί κάνουν αυτή την έρευνα εγώ θα δεχτώ νʼ ανέβω στην γκιλοτίνα στην Πλατεία Συντάγματος.

Τη συνέντευξη την βρήκα στον εξής σύνδεσμο:
Πηγή


Συνυπολογίζοντας πως:

Τελειωμό δεν έχει η λίστα με τις εξωφρενικές αγορές της συζύγου του Άκη Τσοχατζόπουλου. Βέβαια, όταν ξοδεύεις… δεκάδες χιλιάδες ευρω σε καναπέδες και τραπεζάκια, δε θα δώσεις 122 ευρώ για ένα ζευγάρι παιδικές κάλτσες;

Τιμολόγια και αποδείξεις αγορών του 2010, μαρτυρούν ότι η (υπάλληλος της ΔΕΗ στο επάγγελμα) Βίκυ Σταμάτη είχε γίνει η… χαρά των καταστηματαρχών, αφού, ακόμα και μέσα στη περίοδο της οικονομικής κρίσης, εκείνη άφηνε γενναία χρηματικά ποσά σε κάθε επίσκεψη της, με αποτέλεσμα να την υποδέχονται μετά βαΐων και κλάδων.

Λέγεται μάλιστα, στους κύκλους της λεγόμενης υψηλής κοινωνίας, ότι ήταν τέτοια πλέον η σχέση της κυρίας Σταμάτη με τα μεγάλα και ακριβά μαγαζιά της πρωτεύουσας, που έστελνε τον προσωπικό της οδηγό της για να παραλάβει κομμάτια από τις κολεξιόν τους και μετά να τα δοκιμάσει στο αριστοκρατικό dressing room που είχε διαμορφώσει στο παλάτι της Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

Αν κάτι της άρεσε, το πλήρωνε επιτόπου ή το πρόσθετε σε ανοιχτούς λογαριασμούς που είχε στα εν λόγω καταστήματα. Αν δεν της άρεσε, απλά το παρέδιδε στον οδηγό της για να το επιστρέψει.

Από τα τιμολόγια που έχει στη διάθεση του το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, φαίνεται ότι η κυρία Σταμάτη φρόντιζε να ξοδεύει αρκετά χρήματα και για την ένδυση του πεντάχρονου γιου τους, Άκη.

5.757 ευρώ για ρούχα του μικρού Άκη!

Μέσα στο 2010, η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου πραγματοποίησε πέντε τουλάχιστον επισκέψεις σε γνωστό κατάστημα παιδικών ρούχων στο Κολωνάκι.

Στις 29/6/2010 δεν διστάζει να δώσει από το πορτοφόλι της 1.930 ευρώ για να αγοράσει από επώνυμα φανελάκια και μπλουζάκια, μέχρι βερμούδες, παντελόνια και μαγιό, όλα τα απαραίτητα δηλαδή που χρειαζόταν το παιδί τους για τις διακοπές του.

Λίγους μήνες νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα στις 9 Μαρτίου 2010, η κυρία Σταμάτη, είχε περάσει την πόρτα του ίδιου καταστήματος για να προμηθευτεί μερικά είδη από την ανοιξιάτικη κολεξιόν. Προμηθεύεται για τον μικρό Άκη κάλτσες, παπούτσια και παντελόνια πληρώνοντας συνολικά 1.818 ευρώ.

Τον Δεκέμβριο δε του 2010 (14/12), αγόρασε παντελόνια, μπουφάν, παλτό και κάλτσες αξίας 1.446 ευρώ. Από τις συγκεκριμένες αγορές, ξεχωρίζει το κόστος ενός ζευγαριού κάλτσες τις οποίες πλήρωσε 122, 93 ευρώ. Τέσσερις μέρες νωρίτερα είχε προβεί σε αγορές ύψους 278,03 ευρώ.

Συνολικά, οι αγορές για τα ρούχα του μικρού Άκη για το 2010 – μόνο από ένα κατάστημα – στοίχησαν στο ζεύγος Τσοχατζόπουλου 5.757 ευρώ.

Πηγή


Εντάξει. Κι εμένα η μητέρα μου έπαιρνε 122 των φορολογουμένων για να μου πάρει 1 ζευγάρι παιδικές κάλτσες. Όποιος πει πως όταν ήταν παιδί, δεν είχε 1.930 επώνυμα... φανελάκια, μπλούζες & βερμούδες, λέει ψέμματα.


ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ; 122 για ένα ζευγάρι παιδικές κάλτσες; Από χρυσό είναι; 122 κάνουν ΟΛΕΣ οι κάλτσες που έχω!

Θέλει να αποφυλακιστεί, λέει, γιατί έχει ανήλικο παιδί! Ποιος νόμος το λέει αυτό; Όσοι είναι μέσα, έχουν ενήλικα παιδιά; Αν είναι έτσι, ας πετάω ένα κουτσούβελο κάθε 5 χρόνια (ως άντρας μπορώ να το κάνω μέχρι να πεθάνω) & να αρχίζω να ληστεύω & να σφάζω κόσμο.

Είμαστε στα καλά μας. Κανονικά πρέπει να σαπίσει στην απομόνωση ισόβια & να τους πάρουν όλα τα κλεμμένα πίσω. Αλλά ας είμαι επιεικής! Μπορεί να κρατήσει τα καλτσάκια των 122. Της τα χαρίζω από το μερίδιό μου.
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

larus audouinii

Αγαπητέ το μυθιστόρημα της εν λόγω κυρίας θα μπορούσε να κυκλοφορεί σε περιοδικά κουτσομπολίστικου περιεχομένου λαϊκής κατανάλωσης ή και να γίνει δραματική σειρά με μεγάλο ενδιαφέρον. Για να ανταγωνιστούμε και τους τούρκους σεναριογράφους.
Αν έκανε καλά την δουλειά της η δημοσιογραφία, θα ανέφερε πόσα ακριβώς χρήματα έχουν μπει στην Ελλάδα τα τελευταια τριάντα χρόνια, (πόσα τρις;), θα έκανε ρεπορτάζ για τα μη δηλωθέντα στο εξωτερικό. Αν η συγκυρία της πτώσης του πασοκ, έφερε και κάποια αρνιά μεταμφιεσμένα σε αποδιοπομπαίους τράγους για το τίμημα της εξιλέωσης, μπροστα στο όλο θέαμα θυμίζει κτηνωδίες σε αρένες άλλων εποχών. Μια μικρή κορυφη του παγόβουνου ειναι αυτη η εικόνα.΄Τουλάχιστον εν προκειμένω η δικαιοσύνη φαίνεται πως κάνει καλά την δουλειά της.
Άσε που αναγκαστικά έχουν περιοριστεί και τα μπάνια του ελληνικού λαού και θα έπρεπε να υπάρχει κάτι να αποσχολεί την σκέψη.

jcdenton

Σιγουρα αυτη ειναι απο τις πολλες που εγιναν. Οπως ειπες, η κορυφη του παγοβουνου.

Ομως μη μας κοροιδευεις ρε κοπελια. Τα φαγες, τα ευχαριστηθηκες... Οκ.
Μη μας κοροιδευεις κι απο πανω. Ο Παγκαλος, επι παραδειγματι, δεν ειπε: « δεν τα φαγα». Δεν μπορει να το κρυψει αλλωστε. Βγηκε και ειπε: «μαζι τα φαγαμε». Πολυ γενικο, μεν αλλα αληθινο. Τα φαγανε αυτος, οι δικοι του, αυτοι που βολεψε κλπ.

Παραδειγματισου και πες κατι παρομοιο. Αλλιως θα καταληξεις σαν τον Jefry. «Λεφτα υπαρχουν»
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)