Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 304
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 300
  • Total: 301
  • Leon

ΤΑΛΕΝΤΑ...

Ξεκίνησε από kuria, Δεκεμβρίου 28, 2004, 04:01:14 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Anonymous

ayth peri talenton alla kai arketa dyskolh , pisteyo oti to talento mou to anaptyso sth douleia mou (eimai apo tous tyxerous pou tou aresei to epaggelma pou kanei) ki exei na kanei me thn epilysh problhmaton texnologikhs fyshs pou de xreizetai na anaptyxo giati tha sas parei o ypnos xaxaxaxa
ena talento epishs einai oti eimai poly kalos akroaths kai den enno operas alla mporo na akouso to problhma kapoiou poly prosektika.
nomizo oti ayto kai mono einai arketo gia na katalabei kapoios to endiaferon sou gia keinon de nomizo aparaithta oti perimenei kai th symboulh sou.

e ayta ftanoun mhn t aapoakalypsoume ola entaxei???  :P

kuria

summerako ξεγυμνώσου!!!!!!!!!!!          :P
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Pappas10

Παράθεση από: "kuria"summerako ξεγυμνώσου!!!!!!!!!!!          :P

Καλάαααα... καλααα.... καλά, καλά, καλά.

Ωχ... λάθος, στο "ΑΤΑΚΕΣ" ήθελα να το γράψω αλλά για κάποιο λόγο μου φάνηκε πως η ατάκα του Σταυρίδη ταιριάζει καλύτερα εδώ.....

Με... ναι.

Παππάς10
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

spellbound

Πατερ...

μα ναι, μα με αγαπη , μα με οτι θες.....

Η πεννα σου ειναι αχτυπητη (για να μην αναφερω τη φαντασια σου και τη γλαφυροτητα που σε διακρινει..) ..

για σκεψου το...

μα.... με αγαπη φυσικα...

fmas

Όντως Gikama.......

Η πένα του σεβάσμιου Πατέρα είναι τρομερή...............

Γενικότερα η ηλεκτρονική πένα ολωνών μας εδώ μέσα είναι τρομερή.....

Φιλικά....
Fmas

kuria

ΤΑΛΕΝΤΑΡΕΣ όλοι εδώ μέσα λέμεεεεεεεεεε....
χαχαχαχαχα

tristana

[size=18][/size]

ΜΠΙΓ Φ, είσαι ο άνθρωπός μου!!!!! Ταλέντο στους κομπιούτορες;;;
Πού ήσουν τόσα χρόνια, καλό μου πλάσμα;;;;

Διαθέτω το ταλέντο να μην διαθέτω κανένα ταλέντο.  Περνάω;

Επίσης, κυρία, ως μικρή και αθώα διέπρεπα στο ίδιο σπορ με σένα.
'Εριχνα κλωτσιές απίστευτης ακριβείας στα αγόρια.
'Οσα έκαναν το σφάλμα να με θεωρήσουν -επειδή ήμουν αδύνατο και κοκκαλιασμένο ένα σίχαμα, παιδιά χεχχεχε- εύκολη λεία... έχουν ακόμα
τα σημάδια μου πάνω τους. ΣΚΑΡΣ να δουν τα μάτια σας.

Επ'ευκαιρία, να στείλω χαιρετισμούς στον συμμαθητή μου και στόχο
της αβρότητάς μου Δημήτρη που τόλμησε να με αποκαλέσει "γαλαζομάτα Κινέζα". Δημητράκη, απέκτησες παιδάκια, σωστά; ΧΕΧΧΕΧΕ!
'Αρα κακώς με κάρφωσεσς στη μαμά σου ότι σε σακάτεψα!

zarkvilion

Δηλώνω πως έχω το ίδιο ταλέντο με την συμπαθεστάτη gikama!!!  :oops:  :oops:  :oops:
:shock:  :shock:  :shock:
Γνωρίζω δε...πώς υπάρχουν πολλέεεεεεεεεεες  υπάρξεις με το εν λόγω ταλέντο-κληρονομικό χάρισμα!  :roll:  :roll:
Προτείνω λοιπόν να ιδρύσουμε έναν σύλλογο -με προοπτική συνδέσμου και γιατι όχι ομοσπονδίας- μήπως και ανακαλύψω το οργανωτικό ταλέντο..το οποίο ίσως να υποβόσκει μέσα μου (αλλά σε μεγάλα βάθη λέμε!).  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P

kuria

Παράθεση από: "zarkvilion"Δηλώνω πως έχω το ίδιο ταλέντο με την συμπαθεστάτη gikama!!!  :oops:  :oops:  :oops:
:shock:  :shock:  :shock:
Γνωρίζω δε...πώς υπάρχουν πολλέεεεεεεεεεες  υπάρξεις με το εν λόγω ταλέντο-κληρονομικό χάρισμα!  :roll:  :roll:
Προτείνω λοιπόν να ιδρύσουμε έναν σύλλογο -με προοπτική συνδέσμου και γιατι όχι ομοσπονδίας- μήπως και ανακαλύψω το οργανωτικό ταλέντο..το οποίο ίσως να υποβόσκει μέσα μου (αλλά σε μεγάλα βάθη λέμε!).  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P

τόσος καιρός πέρασε κι ακόμα να συντάξεις ένα καταστατικό... μήπως να έψαχνες για κανένα άλλο ταλέντο σου;         :P

fmas

Κυρία μου που τα ξεθάβεις αυτά τα θεματάκια??????????????

Πάντως νομίζω ότι πρέπει να κάνουμε έναν όμιλο στον οποίο να μπορέσουμε να εκμεταλευθούμε στο έπαρκο τα ταλέντα μας.....

Πάντα Φιλικά,
Fmas

kuria

για να μην λένε γιαννάκη μου πως δεν είναι ψαγμένο το forum μας...    :P

purple

για τί ταλεντα μιλάμε???

balland

Παράθεση από: "kuria"κάθε άνθρωπος γονιδιακά ή επίκτητα είναι πραγματικά καλός σε κάτι...
εσύ πού πιστεύεις ότι είσαι;

οταν καποιος εχει τις μαυρες του τον κανω να γελαει..

(κ τουμπαλιν) :twisted:

Valia

Παράθεση από: "gikama"ταλεντο???  ταλεντα πολλα!!!!

Το κορυφαιο  μου ταλεντο λεγεται ....... μαλακομαγνητης (οπως λεει και ο κολλητος μου)

Ολοι, κουτσοι στραβοι στον Αγιο Παντελεημονα, να βοηθησω, να αγαπησω, να καταπιεστω... Ε ρε μουτζα που θελωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!

]

Το ίδιο ταλέντο έχουμε gikama, κι επειδή έχω ακούσεις πολλές/ους να έχουν το ίδιο ταλέντο με εμάς, σκέφτηκα μήπως μαζευτούμε κι ανοίξουμε κανένα club... :lol:

Anonymous

hlektronikh pena e?
paei o palios kalos kairos me ta ftera kai ta melanodoxeia
krima.....

300 Επισκέπτες, 1 Χρήστης