Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 679
  • Total: 679

ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ...

Ξεκίνησε από kuria, Δεκεμβρίου 29, 2004, 09:02:37 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kuria

η kuria forumιαζότανε...
εσείς πώς περνάτε τον ελεύθερο χρόνο σας;
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

minoraki

ακουω μουσικη, διαβαζω οτιδηποτε και εαν πεσει στα χερια μου, κανω ζαπινγκ στην tv, σερφαρω στο ιντερνετ, και βεβαιως παω στη σχολη χορου! ο χορος ειναι ενας απο τους μεγαλυτερους ερωτες της ζωης μου!  :D  :D

Pappas10

Βασικά Κούρια μου όπως πολύ καλά γνωρίζεις, δεν έχω και πολύ ελεύθερο χρόνο.

Συνήθως διαδίκτυο, διάβασμα, μουσική. Με την τηλεόραση δεν μιλάμε πολύ, κάμμία ταινία  DVD ή VIDEO. Κινηματογράφο σίγουρα. Και φυσικά ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ.

Αυτά...

Με.... ναι.

Παππάς10.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

sun-sweet

Μέχρι τις 10 το βράδυ συνήθως οι ώρες μου είναι κατειλλημένες απο την εργασία μου και την κόρη μου, εκτός απο κάποιες μέρες που έχω την πολυτέλεια να ασχολούμαι με πράγματα που μου αρέσουν, όπως 2 φορές την εβδομάδα να πηγαίνω γυμναστήριο, κάποια μεσημέρια ή βράδυα να μπαίνω στο site, να διαβάζω κανένα βιβλίο ή απλώς να αράζω στον καναπέ μου και να δω λίγο τηλεόραση.

cuba

ton eley8ero moy xrono ton exo an exo kamia kopana apo to sxoleio idalos perimeno na er8oyn oi episimes diakopes toy sxoleioy gia na bro eley8ero xrono.  ta sabbatokyriaka  den kano tipota arazo gia na mazepso dynami gia thn ypoloiph ebdomada.

fmas

Ελεύθερος Χρόνος???????????????????????????????????????

What is this........

Πέρα από την πλάκα όσο ελεύθερο χρόνο έχω τον σπαταλάω σε καμία βόλτα με φιλαράκια ή σε κανένα netCafe ή γενικότερα σαχλαμαρίζοντας........

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.. Εκτός και αν η διατησία λογίζεται σαν ελεύθερος Χρόνος.....

cuba

doyleia den eixe o diaolos g....... ta paidia toy

kuria

τελικά εδώ μέσα όλοι σκοτώνονται στη δουλειά...   :P

riaghul

Νοσταλγω το ελευθερο χρονο..
Οταν τελειωνω τα βραδυα..μετα τις 11 δηλ. ακουω μουσικη για να χαλαρωσω...Διαβασμα ..δεν αντεχω αλλο...πανω απο τα βιβλια ολη μερα...
Σαββατο...δουλεια ολη μερα...
Κυριακη..τη μιση μερα παλι δουλεια...μετα..επισκεψη στη μητερα..να φαμε και λιγο φαγητο καλομαγειρεμενο...!!! :D
Ε!!! τα πρωινα των καθημερινων με το καφεδακι λιγο στο ..sto site..kai ta mail ...και οπωσδηποτε τρεις φορες την εβδομαδα γυμναστηριο....
Για να αντεχω τι; καλοκαιρινες εξορμησεις.... :D  :D  :D

Sotis

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ  ΧΡΟΝΟΣ ΤΙ  ΕΙΝΑΙ  ΑΥΤΟ...........ΔΕ ΤΟ ΞΕΡΟ........ΚΑΛΥ ΜΟΥ  ΚΟΥΡΙΑ..........

Anonymous

kuria

τι λέτε εσείς τα κορίτσια μεταξύ σας γωγούλα μου;
πες μου να μάθω... γιατί εγώ με την gikama που έχω μπλέξει μόνο αναστεναγμούς και βογκητά ανταλλάσσουμε...      :P

Anonymous

χμμμ...τι να λέμε κι εμείς  kuria μου ]

kuria

gwgouli μου να σου παρουσιάσω και τις δικές μου κολλητές...
στο μέσον διακρινόμαστε εγώ (ξανθιά) και η gikama (καστανή)...

fmas

:shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:

Θα επαναλάβω ότι το forum αυτό με φέρνει μονίμως σε δύσκολη θέση..........  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:

Γωγώ όλοι φτυαρίζουν..............

Νομίζω δε ότι οι άντρες ώρες ώρες είμαστε χειρότεροι στο κουτσομπολιό.......

Φιλικά
Fmas

679 Επισκέπτες, 0 Χρήστες