Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 648
  • Total: 648

ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ...

Ξεκίνησε από kuria, Δεκεμβρίου 29, 2004, 09:02:37 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

fmas

Σαλιγκάρια...... (Στα Κρητικά νομίζω........)

Balland μπουμπουριστούς τους θες???????????

PoiSoN_GiRL

fmasaki thnx ! smoutsssssss

Y.Γ. αυτο το ''μπουμπουριστούς'' τι ειναι τωρα ??  :roll:  :roll:

fmas

Τρόπος Μαγειρέματος.....................

PoiSoN_GiRL

Τωρα νιωθω ολοκληρωμενη ως νοικοκυρα ! Ελατε να σας μαγειρεψω χωχλιους μπουμπουριστούς  βρε !!!!!! Να δειτε για ποτε σας ξεκανω all together !!

fmasaki μου γλυκο σμουτςςςςς !

Enia

xaxxaxaxa! μην μου το μπερδευεται το κοριτσι βρε αχρειοι!

ποιζονάκι μη μασας, αυτά είναι εξειδικευμένα πράματα! ο καθένας στο χωριό του έχει κι άλλα, δεν θα μάθουμε και όλα τα παραδοσιακά πιάτα ανά την ελλάδα! (το βράσιμο αυγού το έχεις εμπεδώσει? έκανες καμμιά επανάληψη?!  :P )

PoiSoN_GiRL

Eniaki ασε με το αυγο ειχα μεγαλη επιτυχια ! Εχω κανει τρελλες επαναληψεις ! Καθε μερα παιρνω ενα και προσπαθω να το τεμαχισω .. πιστευω του χρονου το Πασχα θα ειμαι το πιο γρηγορο μαχαιρι ! λοοοοοοοολ (Επισης η KiSSeS εχω εγκυρες πληροφοριες οτι πειραματιζεται κι εκεινη στο συγκεκριμενο αθλημα ... αλλα ... νταξξξξξ ειναι αρχαρια εκεινη ακομα .. εγω εχω μαθει και πως να το βραζω !! οχι αστεια ! )  :wink:  :wink:

fmas

χεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχε

kuria

εχω τοσες δουλειες σημερα και το μονο που κανω ειναι να εξακολουθω να φορουμιαζομαι η ανεπροκοπη... (μηπως να επεφτα για υπνο να μη το σκεφτομαι; )   :roll:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

kuria

καλα εγω μυαλο δε βαζω... ακομα φορουμιαζομαι τρομαρα μου...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

olive

,,,Και εγω !!!! τοσες δουλειες και εγω εδωωωωωωωω!!!! ααα νευριασα
 φευγωωω!! :evil:  :evil:

fmas

Μα καθίστεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε......... Που πάτε........

sonia

tis eleutheres wres mou....
asxoloumai me to amaksi mou
paw sinema
diavazw kana vivlio
flertarw
paw gia psarema ( otan den flertarw  :P )
peirazw tous filous mou
paw ekdromes

ktl ktl ktl ktl ....

ksenixths

an kai argoporhmenos tha sas pw ena xronia polla oti sas agpw kai sas neiazomai kai as eimai apwn!!!

yparxei logos

Sophia

Οταν έχω την πολυτέλεια να έχω ελευθερο χρόνο πάω για ποτάκι ή καφεδάκι, cinema ή θέατρο. Αν είναι χειμώνας πάω για ski, κάτι που με χαλαρώνει, τονώνει και αναζοωγονεί το πνεύμα και το σώμα μου! Αν είναι καλοκαίρι προτιμώ να σωριαστώ σε μια παραλία και να ακούω το κυματάκι να παφλάζει δίπλα μου..... :D

fmas

Παράθεση από: "ksenixths"an kai argoporhmenos tha sas pw ena xronia polla oti sas agpw kai sas neiazomai kai as eimai apwn!!!

yparxei logos

Που είσαι ρε χαμένος???????? Στείλε ένα pm τουλάχιστον ότι είσαι καλά...... Να σε δούμε όμως......

648 Επισκέπτες, 0 Χρήστες