Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 226
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 227
  • Total: 228
  • Leon

γιατι οι αντρες.......

Ξεκίνησε από minoraki, Δεκεμβρίου 29, 2004, 10:10:27 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

minoraki

αλλα νιωθουν, αλλα λενε, αλλα σκεπτονται, αλλα εννοουν και στο τελος κανουν αλλα αντι αλλων????? εεεεεεε??????? γιατιιιιιιιιι???? μπορει να μου πει κανεις?

kuria

γι αυτό και εγώ minoraki μου όταν κάποιος άντρας επισκέπτεται το wc μου, κρύβω επιμελώς τη βούρτσα μου μη και την μπερδέψει...      :P
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

minoraki

παρ ολα αυτα φιλεναδαρα μου τους αγαπαμε παααααααρααααα ποοοοοολυυυυυυυ! και δεν μπορουμε να ζησουμε χωρις αυτους! ουτε και αυτοι χωρις εμας ομως! και αυτο το ξερουμε αμφοτεροι! ματς μουτς!

kuria

Brasidas

Παράθεση από: "minoraki"αλλα νιωθουν, αλλα λενε, αλλα σκεπτονται, αλλα εννοουν και στο τελος κανουν αλλα αντι αλλων????? εεεεεεε??????? γιατιιιιιιιιι???? μπορει να μου πει κανεις?

MPAS KAI EPIDI OTI KAI NA SAS POUN KRATATE MONO OTI SAS XAIDEUEI TA AUTIA ?

vasilis

Παράθεση από: "minoraki"αλλα νιωθουν, αλλα λενε, αλλα σκεπτονται, αλλα εννοουν και στο τελος κανουν αλλα αντι αλλων????? εεεεεεε??????? γιατιιιιιιιιι???? μπορει να μου πει κανεις?

Το ιδιο θα μπορουσα να πω και εγω για εσας τις γυναικες αγαπητο μινορακι εχω  δει πολλες γυναικες να κανουν αυτο ακριβως που γραφεις για τους αντρες

minoraki

Παράθεση από: "vasilis"

Το ιδιο θα μπορουσα να πω και εγω για εσας τις γυναικες αγαπητο μινορακι εχω  δει πολλες γυναικες να κανουν αυτο ακριβως που γραφεις για τους αντρες
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!! billako mouuuuuuuuuuu!!!!! den to perimena pote apo sena.....na grapseis kati tetoio gia tis gynaikes.....par ola afta omos ego sou stelno tin agapi mou, tin ektimisi mou kai ta filia mou....mats mouts!

Atma

ποιος σου είπε ότι είναι φαινόμενο των ανδρών;

πάντως για αυτά που γράφεις
όταν συναντώ τέτοια άτομα
την κάνω διακριτικά
εδώ έτσι, εκεί γιουβέτσι

fmas

1ον... Αγαπητό minoraki όσο και να παρεξηγηθείς θα συμφωνίσω με τον φίλτατο Βασίλη.... Αρκετοί Άνδρες και Αρκετές Γυναίκες φέρονται όπως να είναι...... Καμμένος είμαι γαμώτο........

2ον Βρασίδα πολύ πιθανόν να κρατάνε ότι τους χαϊδεύει στα αυτιά αλλά και εμείς σαν άντρες πρέπει να λέμε αυτά που πιστεύουμε και νιόθουμε και ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΑ.........

3ον Αγαπητή kuria.... Η γελιογραφία που έβαλες δεν νομίζω να εκπροσωπεί πάνω από το 10% των ανδρών...............

Πάντα φιλικά,
Fmas...

Pappas10

Μάλλον θα ήταν ιδιαίτερα βαρετό να λένε ότι σκέφτονται πρωτού το κάνουν...

Με εκτίμηση,

Παππάς10

Υ.Γ. ΠΡΟΣ ΚΟΥΡΙΑ... Σιγά μη σε πάω στο γήπεδο...  :P  :P  :P
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

kuria

ΠΡΟΣ ΑΙΔΕΣΙΜΟΤΑΤΟ... Σιγά μη σε πάρω στο γήπεδο μαζί μου... :P   :P   :P

spellbound

Ελα βρε Μινορακι!

Δε βραζουν ολοι στο ιδιο καζανι φιλεναδα μου !!!

τς τς......

kuria

συμφωνώ με την gik... βράζουν και σε χειρότερο...      :P

Brasidas

Παράθεση από: "kuria"συμφωνώ με την gik... βράζουν και σε χειρότερο...      :P

OSA DEN FTANEI H ALEPOU TA KANEI KREMASTARIA

Pappas10

Παράθεση από: "kuria"ΠΡΟΣ ΑΙΔΕΣΙΜΟΤΑΤΟ... Σιγά μη σε πάρω στο γήπεδο μαζί μου... :P   :P   :P

ΟΥΚ ΑΝ ΛΑΒΩ ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΜΗ ΕΧΟΝΤΟΣ (ΟΠΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΑΞΙΑ)  :twisted:  :twisted:  :twisted:

Με..... ναι

Παππάς10
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

227 Επισκέπτες, 1 Χρήστης