Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 292
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 246
  • Total: 246

επιστολη στον Αγιο Βασιλη........

Ξεκίνησε από libidoman, Δεκεμβρίου 30, 2004, 09:13:48 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

libidoman

Αγαπητέ Αγιε Βασιλη (εδω libidoman)

σου γράφω αυτό το γράμμα μετά από παρότρυνση του γιατρού ο οποίος με έπεισε ότι άμα σου στείλω γράμμα μπορεί και να μου περάσει αυτή η τρελα που με βασανιζει εδω και καιρο.

Που λες αγιοβασίλη εγώ έχω μεγάλες ανάγκες αυτήν την εποχή. Γι αυτό κανόνισε να μη μου τις εκπληρώσεις. Θα σε ξεφωνίσω σε πολύ κόσμο.
Λοιπόν άκου με προσεκτικά.

Κατ'αρχήν θέλω ένα μεγαλύτερο κρεβάτι γιατί αυτό που έχω τώρα με αναγκάζει να παίρνω περιορισμένες στάσεις στον ύπνο μου κι έτσι ξυπνάω νωρίς το πρωί άνευ λόγου.

Επίσης θέλω κάθε πρωί (κι όχι μόνο κατά την περίοδο των γιορτών) να στέλνεις κανένα καλό αγγελούδι να μου φτιάχνει κανα καφέ γιατί κάνει κρύο στην κουζίνα και δε θέλω να πηγαίνω.

Κατά τον ίδιο τρόπο θέλω αυτό το αγγελούδι να φτιάχνει και κανα φαί το μεσημέρι, ό,τι παραγγείλω εγώ κάθε φορά και άντε άμα βαριέται να του χώνεις κανα φράγκο να μου παίρνει απ'έξω φαί (ξέρεις εσύ πίτσες και τέτοια ανθυγιεινά απ αυτά που τρως εσύ κι έχεις γίνει 300 κιλά).
Θέλω ακόμα να μου αγοράσεις πολλά ρούχα κυρίως επώνυμα και παπούτσια κι αυτά επώνυμα.

Θέλω να πας εσύ ο ίδιος να μου πληρώσεις όλες τις κλήσεις που χρωστάω στους δήμους Αθηναιων,Αγ. Παρασκευής, Χαλανδρίου, Ν.Ψυχικού κλπ κι όπου αλλού έχω φάει. Μην ξεχάσεις να πληρώσεις και τους τόκους γιατί έχουν φάει πολλές προσαυξήσεις από το 96 που έχω να τις πληρώσω.

Κάτι που μπορείς να κάνεις σύντομα για να δούμε δηλαδή πόσο ικανός είσαι, είναι να μου πάρεις μια ψηφιακή κάμερα.
Αγιοβασίλη έχω πολλά άλλα που θέλω να μου φέρεις αλλά τώρα συνειδητοποίησα ότι μπορεί και να μη μου τα φέρεις εσύ κι εγώ να γράφω τζάμπα.
Ας αρχίσουμε λοιπόν από αυτά που έχω ήδη γράψει και μετά βλέπουμε.
Πρόσεξε, δε θέλω δικαιολογίες του τύπου δε μπόρεσα να διαβάσω το email σου γιατί δεν υποστηρίζω ελληνικούς χαρακτήρες και τέτοια γιατί το ξέρεις ότι αυτό είναι μεγάλο ψέμα.
Αμα θέλεις εσυ..
Επίσης σαν καρφί που είμαι θέλω να πω σ αυτό το σημείο ακριβώς ότι άμα παίρνεις γράμματα από παιδιά κάτω των 8 ετών να ξέρεις ότι είναι φόλες γιατί αυτά δεν ξέρουν να γράφουν και βάζουν τους γονείς τους και τους δασκάλους τους να τα γράψουν......άσε που άλλα τους λένε κι άλλα γράφουν αυτοί. Γι αυτό σε παρακαλώ αγνόησε αυτά τα γράμματα και δώσε βάση στο δικό μου.

Γράψε τώρα διεύθυνση γιατί σε βαρέθηκα.
libidoman@trelokomeio.gr

minoraki

λιμπι μου γλυκειε και αγαπημενεεεεεεεε!!!!!!!!! εισαι το κατι αλλο!!!!!!!! βρε που να μη σου πω....καταφερες να με συγκινησεις, αυτη τη στιγμη που σου γραφω εχω δακρυα στα ματια μου και οχι τιποτα αλλοοοοοοοο....αλλα θα αρχισουν να τρεχουν οι μπογιες στο προσωπο μου και θα γινω σαν καραγκιοζης !!!!!!! αγορινα μου γλυκεια, σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να πραγματοποιηθουν ολες οι επιθυμιες σου, να εισαι παντοτε υγιης, ηρεμος και ψιιιιιιιιιιιιτττττττττ.......ακου να σου πω!!!! εισαι ενας πριγκιπας, πολυ καλλιτερος απο κατι αλλους που παριστανουν τους πριγκιπες!!!! και η πριγκιπισσα σου καπου ειναι εκει εξω και σε περιμενει!!!! και που εισαι???? για κανονισε για κανενα τσιπουρακι, το συντομοτερο δυνατον!!!! λιγο σε ειδα, αλλα καταλαβα οτι εισαι ενας εξαιρετικος ανθρωπος....με το Α κεφαλαιο....το ενστικτο μου δεν μπορει να κανει λαθος!!!! το εχω εκπαιδευσει πααααααραααααααα ποοοοοοοολυυυυυυ καλα!!!!!! σε φιλω πολλες φορες βρεεεεεεεεε!!!!!!!!! και κανονισε εεεεεεεε?????

danai

Αγαπητε μου Αγιε Βασιλη  επειδη φετος ημουν πολυ - πολυ κακο κοριτσι, ξερω πως δεν θα μου φερεις δωρα...μα να αν ειναι δυνατον να μου φέρεις εκεινον ξερεις ..τον περισινο μου κουκλο που χαλασα...ετσι χαλασμενο...να τον φτιαξω μονη μου και να τον ξαναχαλασω...μα αυτη τη φορα να τον πεταξω σωστα εκει που του αρμοζει "Στον καλαθο των αχρηστων". Πολλα - πολλα φιλακια, η πολυ κακια Δανάη σου.

etet

ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΙΣΩ,ΝΟΜΙΖΩ... ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΝΟΝΤΑΝ ΤΟΣΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΨΥΧΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΒΛΕΠΑΝ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ,ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΚΑΡΦΩΘΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ,ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.
ΜΠΟΡΕΙΣ?
ΕΔΩ ΣΕ ΘΕΛΩ.. ΑΣΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ,ΞΕΧΝΑ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΤΟΥ libido ΘΑ ΠΑΩ ΕΓΩ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΦΤΙΑΞΩ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΜΥΑΛΟ...lolololΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ... ΣΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ 5,00€ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ.
ΕΤΣΙ minoraki?

minoraki

Παράθεση από: "etet"ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΙΣΩ,ΝΟΜΙΖΩ... ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΝΟΝΤΑΝ ΤΟΣΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΨΥΧΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΒΛΕΠΑΝ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ,ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΚΑΡΦΩΘΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ,ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.
ΜΠΟΡΕΙΣ?
ΕΔΩ ΣΕ ΘΕΛΩ.. ΑΣΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ,ΞΕΧΝΑ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΤΟΥ libido ΘΑ ΠΑΩ ΕΓΩ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΦΤΙΑΞΩ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΜΥΑΛΟ...lolololΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ... ΣΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ 5,00€ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ.
ΕΤΣΙ minoraki?
βεβαιως ετσι ετετ! ξερεις ποτε ειναι τα γεννεθλια του?
οσο για τον χρονο....και εδω δικιο εχεις! η ψυχη μας και η καρδια μας κλαιει για τον αδικο χαμο αυτων των ανθρωπων! τι να αλλο να πω?

246 Επισκέπτες, 0 Χρήστες