Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 399
  • Total: 399

Η στατιστική στο γυναικείο κέρατο

Ξεκίνησε από KostasD33, Νοεμβρίου 29, 2013, 09:35:56 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

κώστας

[size=13]Μετά το πέρας των ερωτήσεων και μελετώντας εξονυχιστικά τις απαντήσεις καταλήγω στο συμπέρασμα. Σου αρέσουν τα ώριμα γκομενάκια με το φιδίσιο κορμί, τα ευέλικτα χέρια, το σπιρτόζικο μυαλό, τις αντοχές ταύρου, την υπομονή γαϊδάρου, την ταχύτητα αιλουροειδούς και την ικανότητα αιφνιδιασμού κόμπρας. Αν η αυτοδιαφήμιση δεν σε καλύπτει, πάντα υπάρχουν σημεία βελτίωσης.[/size]
eLe

κώστας

...μια ζωη προτιμουσαν τον υδραυλικο....
[size=13]Καλημέρα και σ' εσένα. Μπορεί να έχεις δίκιο όσον αφορά το επί τούτου. Από την αρχή όμως μέχρι και λίγο πριν το επί τούτου, προτιμούν όλα τα υπόλοιπα. Και ευτυχώς δηλαδή διότι τι θα κάναμε κι εμείς που δεν ξεκινήσαμε ως υδραυλικοί;[/size]
eLe

saliara

Το ότι πάντα υπάρχουν σημεία βελτίωσης, συμφωνώ απόλυτα!!! Σε όλα τα ζητήματα..
Στο φιδίσιο κορμί δεν θα το λεγα!!
Αλλά λύσε μου μια απορία, γιατί το κοίταζα λιγάκι σα χάνος... Τι είναι τα ευέλικτα χέρια:?:

Βασικά οι περισσότερες γυναίκες θέλουμε να πιάνουν τα χέρια του άντρα.. (κυριολεκτικά και μεταφορικά). Δεν πα' να είναι και υδραυλικοηλεκτρολογοαλουμινογιατροπωλητής!!!

κώστας

[size=13]Τι ερώτηση είναι αυτή τώρα; Υποννοείς ότι δεν είσαι έτοιμη να νοιώσεις την απαράμιλλη επ-αφή των χεριών που διατρέχουν όλα τα μήκη και όλα τα πλάτη με κινήσεις καλλιτέχνη και αίσθηση φούρναρη;
Παρεμπιπτόντως και οι περισσότεροι άντρες θέλουμε να πιάνουν τα γυναικεία χέρια. Κυριολεκτικώς.
[/size]
eLe

KostasD33

Εγώ να πω την αλήθεια ανησύχησα στην διάγνωση για το φιδίσιο κορμί, εκτός κι αν συμπεριελάμβανε και πύθωνα που μόλις έφαγε αγριογούρουνο ....

κώστας

[size=13]Αγριογούρουνο ε; Είσαι κι εκλεκτικός...
Είχα σταυρώσει κάποτε έναν γνωστό μου που εκτρέφει γουρούνια (χοίρους καλύτερα· κυκλοφορούν και ντελικάτες παρουσίες) να σφάξει ένα γουρουνόπουλο, ηλικίας 20 ημερών με ένα μήνα το πολύ, διότι μου είχε πει ένας άλλος φίλος, ξεναγός στην Ισπανία, ότι αυτό το φαγητό (Οβελίξ φάση με ένα γουρουνάκι ολόκληρο να χωράει στο πιάτο) είναι το εκλεκτό των ταυρομάχων και το σερβίρουν σε ιδιαίτερα εστιατόρια όπου τρώνε αυτοί οι ημίθεοι. Να μην τα πολυλογώ, ο φίλος μου τα λυπόταν, εγώ δεν υπήρχε περίπτωση να το σφάξω, κανένα γουρουνάκι δεν αποφάσιζε να αυτοκτονήσει, έμεινα με το απωθυμένο. Του ταυρομάχου εννοείται.
[/size]
eLe

saliara

Κανένα γουρουνάκι δεν αποφάσιζε να αυτοκτονήσει λέει... αχαχαχαχαχαχαχα  :lol:

Να' σαι καλά.. Ωραίος...

tasosdoul

Μάλλον κάποιος φαντάστηκε την έρευνα..

399 Επισκέπτες, 0 Χρήστες