Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 306
  • Total: 306

Η στατιστική στο γυναικείο κέρατο

Ξεκίνησε από KostasD33, Νοεμβρίου 29, 2013, 09:35:56 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

KostasD33

Τους λόγους που μπορούν να οδηγήσουν μια γυναίκα στην απιστία θέλησε να εντοπίσει η γνωστή ιστοσελίδα... κερατώματος AshleyMadison. Για να είναι το αποτέλεσμα πιο συγκεκριμένο, χώρισε τις γυναίκες σε τέσσερις κατηγορίες: Την φοιτήτρια, την business woman, την εργαζόμενη μητέρα και την νοικοκυρά.

Φοιτήτριες

Έλκονται από επιχειρηματίες, επενδυτές και μάνατζερς. Το 31,7%  απάντησε ότι έχει συγκεκριμένο σκοπό και ότι θα έκανε τα πάντα για να τον πετύχει, με ότι και αν σημαίνει αυτό.  Το 28,4% θα προτιμούσε έναν εραστή που θα του μάθει τα μυστικά του έρωτα και το 20,3% είναι ανοιχτό σε νέες εμπειρίες. Τέλος, το 20,3% θα ήθελε να δοκιμάσει έναν πιο ενδοτικό ρόλο.

Business woman

Ελκονται από μάνατζερς, επιχειρηματίες marketing , συμβούλους και δικηγόρους. Το 32,3% δηλώνει ότι επιθυμεί να ζήσει την κρυφή σεξουαλική του φαντασίωση χωρίς όρια και φραγμούς. Το 29,6% θέλει να παίξει με τον εραστή παιχνίδια τύπου εξουσίας, το 27,2% θέλει να δοκιμάσει διαφορετικούς ρόλους ενώ το 10,9% επιλέγουν τον εραστή τους με βάση το γεγονός ότι δεν θα τους βάλει κανένα όριο στην ελευθερία τους και με κανένα τρόπο.

Εργαζόμενες μητέρες

Ελκονται από αθλητικούς τύπους, καλλίγραμμους τεχνίτες και γοητευτικούς μπάρμεν, κατά κύριο λόγο νεώτερους εμφανίσιμους εραστές, με το 33,8% να δηλώνει ότι  επιζητά εραστές χωρίς αναστολές και το 27,9% να υποστηρίζει ότι έλκεται περισσότερο όταν οι εραστές τους είναι επίμονοι και παθιασμένοι.

Νοικοκυρές

Ελκονται από γιατρούς, γυμναστές και καλλιτέχνες με το 29% να προτιμάει τον πλατωνικό και παράνομο έρωτα με πάντα κυρίαρχο το συναίσθημα. Το 27,6% θέλει την αγκαλιά πριν και μετά το σεξ από τον εραστή ενώ το 24,3% επιθυμεί πολλά ερωτικά παιχνίδια και το 19,6% ακόμα και kinky σεξ.

[align=right]Πηγή]

saliara

Ειλικρινά έχω τρομερή περιέργεια από τι άτομα πήραν τα δείγματα!! :roll:

κώστας

[size=13]saliara
θέλεις να τοποθετηθείς συγκεκριμένα (π.χ. κατηγορία που ανήκεις, τι σε ελκύει κ.λπ.) ώστε να δούμε τι και πώς μπορεί να γίνει για την περίπτωσή σου;
[/size]
eLe

saliara

Αν θες να βγάλεις συμπέρασμα για την κατάσταση μου, να μου φτιάξεις δικό μου ερωτηματολόγιο... !!
Τι έτσι ξερό?? Δε λέει..
Απλά ρε παιδί μου μου κάνουν εντύπωση τα αποτελέσματα.. Καμιά δεν ελκύεται από ένα συνηθισμένο, μεσαίας τάξης μελαχρινό (άντε ξανθό) γκομενάκι??

pixie

[quote user="saliara" post="374522"]Ειλικρινά έχω τρομερή περιέργεια από τι άτομα πήραν τα δείγματα!! :roll:[/quote]
Χαχαχαχα!!! :lol:
Σωστό!

Είπα να μην ασχοληθώ, αλλά θα το κάνω αναφερόμενη πού αλλού? Στη δική μου εμπειρία!

Ως φοιτήτρια δεν μπορούσα εύκολα να αντισταθώ σε άτομα άκρως σοφιστικέ, κάτι ουμανιστές, φευγάτους, ποιητές, καλλιτέχνες. Και να μου χάριζαν έναν πλούσιο επιχειρηματία δεν θα ήξερα τι να τον κάνω αφού δεν μου λέει τίποτα το ''ατσαλάκωτο'' ύφος αυτών των τύπων. :razz:

Ως Business woman έπαιξα με ίσους όρους αλλά μάλλον σκληρά. Θα συμφωνήσω με τα παιχνίδια τύπου εξουσίας.

Ως απλά εργαζόμενη μητέρα τα πρώτα χρόνια ήμουν τόσο ερωτευμένη με τον γιό μου, μου δημιουργούσε τέτοια γλυκύτητα και τρυφερά συναισθήματα που δεν θα το άλλαζα με τίποτα, δεν θα τον απατούσα με τίποτα! :grin:
Πάντως αυτά που αναφέρει η έρευνα για τους αθλητικούς τύπους, απλά με ξενερώνουν και αποστρέφομαι αφάνταστα τους νταβρατισμένους υδραυλικούς και λοιπούς τεχνίτες όσο καλλίγραμμοι κι αν είναι.  :razz:

Ως νοικοκυρά τώρα, τι να πω... Ως αδέσποτη νοικοκυρά θα πω γιατί πάντα εργάζομαι, νομίζω πως αυτά που αναφέρει για τις φαντασιώσεις και τον πλατωνικό έρωτα είναι σωστά, γιατί όταν μια γυναίκα ολημερίς εξαντλείται στην καθημερινότητα έχει ανάγκη να αλλάξει εικόνες και βεβαίως έχει και τον χρόνο να ονειρεύεται το ανέφικτο και το ιδεατό!

κώστας

[size=13]Ερώτηση_1
Πόσο σε ελκύει η δεδομένη αντίληψη ότι προσελκύεις αντιστρόφως ανάλογα της απόστασης από τις αναλογίες 90-60-90 (στήθος-μέση-περιφέρεια); [Εδώ θα μπορούσες να συνεισφέρεις (για extra bonus) με την αυστηρή καταγραφή των δικών σου αναλογιών]
[/size]
eLe

pixie

''Δεδομένη αντίληψη''? :roll:

Υπάρχει τέτοιο πράγμα? :razz:

Εκτός αν ανήκεις στους στρουκτουραλιστές οπότε η αντιληπτική διαδικασία είναι για σένα κάτι ενιαίο. ;-)

Κοίτα, είδη αντιληπτικών δεδομένων μπορεί να υπάρχουν, αλλά δεδομένη αντίληψη, τι να πω...

Και επίσης η αντίληψή μας θα μπορούσε να είναι φτωχή σε ερεθίσματα ή πληροφορίες διότι είναι ανάλογη με το γνωστικό σύστημα του καθενός, με ό,τι παίρνουμε από το περιβάλλον, αλλά και με την αίσθηση που είναι εσωτερική διαδικασία συνεπώς υποκειμενική εμπειρία.
Άσε που υπάρχει και η πιθανότητα η αντίληψή μας να είναι αποτέλεσμα τυχαίων μεταβλητών, συνεπώς καθόλου δεδομένη ούτε και για μας τους ίδιους.

Να μας το εξηγούσες λοιπόν ολίγον τι?

KostasD33

[quote user="pixie" post="374532"]''Δεδομένη αντίληψη''? :roll:

.....[/quote]
Στρουκτουραλιστικά ή μη, χαλάς μια επιστημονική έρευνα γμτ....
Άσε που το ξεκινά με τα βασικά πνευματικά προσόντα 90-60-90

saliara

χαχαχαχαχα... Ειλικρινά δεν ξέρω από αναλογίες.. Σπάνια μου συμβαίνει ένας άντρας να με ρωτήσει τις αναλογίες μου!!!!  :shock: Παρ' όλα αυτά για να δεις τι καλό [size=8]και έξυπνο και όμορφο και γλυκό[/size] κορίτσι είμαι να σου πω ότι είμαι 1.71 και 78 κιλά. Οπότε μπααααα δεν είμαι όπως τα "κορίτσια" των φωτογραφιών της google!! (Να φανταστείς ότι με το που πάτησα το αναλογ... μου το έβγαλε αυτόματα... Ασχολίαστο)!
Πάντως αν και έξυπνο ομολογώ Κώστα, αυτή δεν είναι ερώτηση για το τι με ελκύει, αλλά για το πως είμαι... χμμμμ

Η έρευνα δεν είχε αναλογίες, χρώμα ματιών.. κτλ.. Αλλά επειδή κι εγώ πέρασα και συνεχίζω φοιτήτρια λέω πως δεν εκλύομαι από επιχειρηματίες κι ας είναι μόνο για σεξ!! Και για φοιτήτριες μου κάνει αλήθεια εντύπωση, εκτός αν όλα τα δείγματα είναι αυτού του είδους οι φοιτήτριες που πάνε σε άλλη πόλη και πάνε με όλη την πόλη!!!!

κώστας

[size=13](Έχασες το extra αλλά πήρες bonus)

Ερώτηση_2
Σε ένα διαδικτυακό ερωτηματολόγιο 9 ερωτήσεων, σε ποια θέση δεν σε ενοχλεί η ερώτηση "τι φοράς τώρα;";
[/size]
eLe

larus audouinii

[quote user="saliara" post="374535"]1.71 και 78 κιλά. [/quote]

Με τακούνια (που είναι και απαραίτητα τα άτιμα) ξεπερνάς άνετα τα 1.80+. Άντε μετά να βρεις στο όλο πακέτο και το plus ύψος. Όχι πολύ δύσκολο. Όμως δεν είναι και το καλύτερο όταν το όλο πακέτο τα περιλαμβάνει σχεδόν όλα.
Κοίτα που το saliariko είναι ψηλή!! (Σε περνάω κάτι ψιλά, με περνάς κάτι ψιλά αλλά φτιάχνουμε καλό τιμ  ;-)  :lol: )

larus audouinii

Τώρα που το ξανακέφτομαι, συγνώμη που επεμβαίνω κιόλας, δεν είναι ξενεοουά να μπαίνει δεύτερο ερώτημα έστω υποθετικά σε λίστα 9 διαδικτυακών ερωτήσεων; (θα μπορούσε να πει...ξέρεις ότι οι πιγκουίνοι όταν βρουν το ταίρι τους μένουν μαζί τους ως το τέλος. Θέλεις να γίνεις ο πιγκουίνος μου ; :razz:  )

KostasD33

Με 9ποντο τακούνι η σαλιάρα θα φάει πολλές τούμπες... πιο καλά συμβατικό τακούνι και να κάνει κότσο (ρετρό) το ξανθόμαλλο να πάρει από εκεί μπόι....

Τα πιγκουΐνος και πιγκουϊνα είναι καμάκι... ο κώστας κάνει επιστημονική έρευνα λέμε και μη επηρεάζεται τους παίχτες τς τς τς

saliara

Έχασες το extra λέει... χαχαχαχαχαχα...

Δεν φοράω τακούνια, εκτός από ιδιαίτερες περιστάσεις.. Επίσης τα τωρινά τακούνια ΔΕΝ είναι τακούνια. Μια φορά μου πήρε η μάνα μου δώρο κάτι γόβες μαύρες που ήθελα με κόκκινη σόλα και έφτανα να αλλάξω κουρτίνα χωρίς σκάλα!!!! Όχι δεν κάνω καθόλου πλάκα!!
Για εύρεση άντρα ούτε καν...
Επίσης αν πάω σαν βάρκα.. Άσε να μου λείπει..
Α! Τα μαλλάκια μου πλέον δεν είναι μακρυά... Αλλά παραμένουν ξανθά/ :wink:

Μωρέ με τα πιγκουινάκιαααα τι γλυκόοοο :oops:

Όσο για "Το τι φοράς".. Είναι σαν το "πες μου που είσαι και τι κάνεις"???

Αλλά για να απαντήσω,σε καμία.. Δεν έχω κόλλημα, οπότε αν πάρουμε από αυτή τη στιγμή,φοράω ένα μαύρο παντελόνι και ένα φουτεράκι.. (είμαι σπίτι).
Θα μου βγάλεις στο τέλος αποτέλεσμα ε?? Μην απαντάω τσάμπα...

KostasD33

Ρε συ σε ρώτησε τι φοράς όχι τι δεν....
Το γέμισες με δεν μέχρι να πεις το φουτεράκι .... φιρί φιρί το πας να χάσεις κι άλλο μπόνους στην επόμενη ερώτηση

306 Επισκέπτες, 0 Χρήστες