Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 177
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 213
  • Total: 214
  • Leon

πάρε τώρα που γυρίζει

Ξεκίνησε από κώστας, Μαΐου 17, 2014, 05:24:11 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

saliara

Εγώ πάλι αυτό που καταλαβαίνω ότι και να λέει ο καθένας εδώ και έξω είναι πως δυστυχώς η Ελλάδα είναι τελειωμένη... Είτε βγει ο ένας είτε βγει ο άλλος.. Όσον αφορά στον τουριστικό τομέα που είναι και ο κλάδος μου, το τι ετοιμάζουν να κάνουν δεν λέγεται.. Όχι μόνο θα (ξε)πουληθούν τα λιμάνια, αλλά και όλες οι επιχειρήσεις. (Εδώ να μου πεις σου παίρνουν το σπίτι)... Εδώ ταιριάζει και ο τίτλος..
Δυο μεγάλα ξενοδοχεία στην Αθήνα ήδη προσφέρουν δουλειά χωρίς μισθό αλλά σου προσφέρουν διαμονή και φαγητό!! :shock: Τι καλοίιιιιι Ελλάδα του 2014!!

Και για να μη συνεχίσω γιατί πραγματικά έχω τόση οργή θα πω το εξής:
KostasD33 και Κώστας κάνετε και μυστικές συναντήσεις??????????? 8) Ύποπτοοοοο

κώστας

[size=13]Και πού να έβλεπες σε τι ξενοδοχεία με πάει.[/size]
eLe

saliara

Είμαι πάντως σίγουρη πως θα είχαν τζακούζι...

KostasD33

καλάααα βρεε...
πας καλά??
σε τζακούζι με τον κώστα? να στουμπώσει με τρίχα όλο το σύστημα....

άσε που μπλιαχ....

saliara

χαχαχαχαχαχχα Ε ρε Κώσταααα Δεν τον έχω δει από κοντά για να ξέρω πόση τρίχα έχει!!!
αχαχαχαχαχα κλαίω...!!!

κώστας

[size=13]Βασικά κουρεύομαι σε κτηνίατρο.[/size]
eLe

KostasD33

Σημειολογικά έχει ενδιαφέρον....

(τι τραβανε και οι κτηνίατροι γμτ... )

saliara

Έλα εδώ παιδί μου να σε κουρεύω εγώ!!

Κουρεύω και τον πατέρα μου.. (Μερικές φορές που με τσαντίζει του τα παίρνω λίγο παραπάνω) :mrviolet:

Και μπήκε το 2007 ο Κώστας ε?? Χμμμμ πρέπει να γράφω πιο πολύ... Θα αρχίσω να βάζω τελίτσες παντού!!!!

κώστας

Κουρεύω και τον πατέρα μου..
[size=13]Είμαι σίγουρος ότι θα κούρευες και τον παππού σου.[/size]
eLe

κώστας

[align=justify][size=13]KostasD33
Μία από τις στήλες που θα αναλάβεις οπωσδήποτε (πάνω από τα 'Εφημερεύοντα Φαρμακεία') θα είναι η 'Συνοικέσια-Μέλλοντες Γάμοι'. Από κάτω θα ακολουθεί η 'Αριθμολογία Στη Ζωή Μας' by pixie.
[/size]
[/align]
eLe

pixie

[quote user="κώστας" post="375411"][align=justify][size=13]Από κάτω θα ακολουθεί η 'Αριθμολογία Στη Ζωή Μας' by pixie.[/size][/align][/quote]
 :razz:

Όταν βρεις χρόνο σκέψου κάτι καλύτερο... :lol:

KostasD33

Θα μου επιτρέψεις να συμπληρώσω των τίτλο? «Συνοικέσια – Μέλλοντες Γάμοι – Εφήμερες σχέσεις σε Τζακούζι» ?

pixie
Μη κάνεις την δύσκολη κι εσύ τώρα... πάρε ότι σου δίνει ο αρχισυντάκτης – πιανίστας, τώρα και μετά πάρε και το «απόκρυφες φιλοσοφικές τεχνικές του έρωτα»

saliara

[quote user="κώστας" post="375410"]Είμαι σίγουρος ότι θα κούρευες και τον παππού σου.[/quote]

Τον παππού μου θα τον είχα σαν τα μάτια μου!!! Τον λάτρευα...
Ας ζούσε ο παππούς μου και μέχρι και βόλτες με το αμάξι θα τον πήγαινα που ήξερα ότι του άρεσαν... Συνέχεια για ουζάκι στην παραλία θα ήμασταν... Αχχχχχ ρε Κώστα μου έφερες αναμνήσεις...
Και έμεινε η γιαγιά μου.. :|

Για τα συνοικέσια μετράνε και άτομα εκτός του site?? Γιατί εδώ στην γειτονιά μου έχει έναν πολύ ωραίο φαρμακοποιό!!!! 8)

larus audouinii

[quote user="κώστας" post="375411"][align=justify][size=13]KostasD33
Μία από τις στήλες που θα αναλάβεις οπωσδήποτε (πάνω από τα 'Εφημερεύοντα Φαρμακεία') θα είναι η 'Συνοικέσια-Μέλλοντες Γάμοι'. Από κάτω θα ακολουθεί η 'Αριθμολογία Στη Ζωή Μας' by pixie.
[/size]
[/align][/quote]

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ

ε μα κ Πρόεδρε, δεν παίζεται ο νέος .

Το οπωσδήποτε (kostasd33) μας μάρανε.

Πλάκα πλάκα ξέρω ένα τζακούσι όλα τα λεφτά, συμπεριλαμβανομένης και της θέας από τα παράθυρα ανάμεσα στο ξυλότυπο και δεν αστειεύομαι.  :lol:

larus audouinii

[quote user="saliara" post="375419"][quote user="κώστας" post="375410"]Είμαι σίγουρος ότι θα κούρευες και τον παππού σου.[/quote]

Για τα συνοικέσια μετράνε και άτομα εκτός του site?? Γιατί εδώ στην γειτονιά μου έχει έναν πολύ ωραίο φαρμακοποιό!!!! 8)[/quote]
Θέλεις βοήθεια Λένα ; Εγώ πάντως δεν θα του έλεγα για το γνωστό σάιτ, για το καλό της υγείας του.  :lol:

213 Επισκέπτες, 1 Χρήστης