Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 255
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 225
  • Total: 226
  • Leon

***Όμορφα λόγια***

Ξεκίνησε από Atma, Ιανουαρίου 02, 2005, 02:08:41 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

minoraki

Παράθεση από: "Atma"Μινοράκι είσαι άνθρωπος με αξίες!!
*όχι μόνο από τον τρόπο που απαντάς σε μένα
αλλά και στους άλλους*
Και τους χαίρομαι τέτοιους ανθρώπους!!!!

:) +μουατς
χαιρομαι πολυ οταν βρησκω ανρθωπους που καταλαβαινει ο ενας τον αλλον! να σου πω κατι βρε ατμα? (και συγνωμη για το βρε...αλλα ειναι ενδειξη οικειοτητας)....ειναι μεγαλο πανεπιστημιο η ζωη....μαθαινεις....μαθαινεις....μαθαινεις....και εμενα με εμαθε πολλα....βεβαια πιστευω οτι πρεπει να ειναι κανεις δεκτικος για να παιρνει τα μηνυματα και τα μαθηματα της.....διαφορετικα δεν υπαρχει εξελιξη....ελπιζω να εχω αρκετα να μαθω ακομα....ευχομαι ομως να ειναι ολα θετικα....χαιρομαι και τις δικες σου απαντησεις....ειναι τρομερα ευστοχες και εξυπνες! φιλικωτατα Π Ο Λ Λ Υ!

fmas

Minoraki θα συμφωνήσω απόλυτα με την Atma..............

Από το λίγο που σε ξέρω θα έλεγα ότι είσαι ένας άνθρωπος με μεγάλη Καρδιά........ Θα χαρώ να σε γνωρίσω και από κοντά......

Πάντα Φιλικά,
Fmas

Atma

" How can I make you hear the music of my dreams?
How can I make you see the colors of my nightmares? ''

minoraki

:D  :D  :D famasoulini mou, ksereis oti pantote ma syghineis me afta pou grafeis gia mena kai me kaneis na kokkinizo  :oops:  :oops:  :oops: ! thn apomenh fora pou tha eltheis sthn athina...den yparxei periptosi na mhn synantithoume! thelo kai ego na se gnoriso apo konta....oi funs ths xaroulas prepei na gnorizontai metaksy tous....eisai enas xrysos anthropos kai ena poly kalo paidi! ante na doume poia tha einai afth h tyxerh pou tha se exei konta ths gia panta! kai na meineis pantote etsi opos eisai! filia polla apo thn athina! P O L L Y!

fmas

Παράθεση από: "minoraki":D  :D  :D famasoulini mou, ksereis oti pantote ma syghineis me afta pou grafeis gia mena kai me kaneis na kokkinizo  :oops:  :oops:  :oops: ! thn apomenh fora pou tha eltheis sthn athina...den yparxei periptosi na mhn synantithoume! thelo kai ego na se gnoriso apo konta....oi funs ths xaroulas prepei na gnorizontai metaksy tous....eisai enas xrysos anthropos kai ena poly kalo paidi! ante na doume poia tha einai afth h tyxerh pou tha se exei konta ths gia panta! kai na meineis pantote etsi opos eisai! filia polla apo thn athina! P O L L Y!

Νομίζω ότι είναι η σειρά μου να κοκκινήσω......  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  και το κάνω και έντονα........

Πάντα Φιλικά,
Fmas

minoraki

την αληθεια λεω φαμασουλινι μου....εξ αλλου φαινεται απο μακρυα "τι καπνο φουμαρει" ενας ανθρωπος....φιλια πολλα!

minoraki

από μόνο το θέλημα της αγάπης, μ'ακούς
αναβάσαμε ολόκληρο νησί, μ'ακούς
με σπηλιές και με κάβους κι ανθισμένους γκρεμούς
άκου, άκου
ποιος μιλάει στα νερά και ποιος κλαίει - ακούς?
ποιος γυρεύει τον άλλον, ποιος φωνάζει - ακούς?
ειμ' εγώ που φωνάζω και ειμ' εγώ που κλαίω, μ'ακούς?
σ'αγαπώ, σ'αγαπώ, μ'ακούς

ΜΟΝΟΓΡΑΜΜΑ-οδυσσέας ελύτης

gohssa

ΑΝ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΕΝΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΘΑ ΣΟΥ ΜΑΡΑΘΕΙ ΣΤΑΛΗΘΕΙΑ!!
ΑΝ ΣΟΥ ΠΩ ΕΝΑ ΚΟΠΛΙΜΕΝΤΟ ΘΑ ΝΑΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΣΥΝΗΘΕΙΑ!!
ΑΝ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΕΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΘΑΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΓΥΑΛΙΖΕΙ
ΜΑ ΑΝ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΘΑΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ!!

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΕΙΔΙΚΑ ΑΜΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΧΑΝΟΝΤΑΙ!!  ΕΓΩ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΜΟΥ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΑΛΛΟς ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ.......
ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ :kiss:

PoiSoN_GiRL

Εκλεισα στον χρονο σε ενα παλιο καθρεφτη και τον εσπασα να μην ξανακυλησει .. και την στερνη μου την πνοη στα μεταξενεια της φτερα την αφησα .. και με ταξιδεψε .. εκει που οι αγγελοι μαθαινουν να πετανε ..

[ Σταθης Αρτινος - Οι αγγελοι μαθαινουν να πετανε ]

chriastina

περίμενέ με...θα έρθω.Κάποτε θα έρθω και πάψε να μου λες πως θα΄ναι αργά και δεν θα μ΄αναγνωρίσιες,θα είμαι ντυμένη με τ΄όνειρό σου....

PoiSoN_GiRL

Το χρόνο σταμάτησα για λίγο
Μια ανάσα σου κράτησα
Κοντά σου περπάτησα πριν φύγω
Μα φαίνεται άργησα..

Bijoux

Στο χάδι σου το αίμα μου
θυμήθηκε την αιτία
και τον προορισμό του...

SoFiA24

Όμορφα λόγια έχω ακούσει πάρα πολλά...δυστυχώς όμως ούτε τα μισά απ αυτά ανταποκρίνονταν στην αληθεια...Δε θέλω ν ακουστώ πεζή ή να θεωρηθώ πνευμα αντιλογίας αλλά προτιμώ τις πράξεις..Οχι γιατί τα λόγια δε μ αρέσουν ή δε μ ανεβαζουν στα σύννεφα...Ίσα ίσα...Μπορούν να με κάνουν να πετάξω...Η προσγείωση όμως είναι σχεδόν πάντα απότομη κι αγαρμπη...Και το συναίσθημα τότε είναι πραγματικά ΑΠΑΙΣΙΟ...

Αυτή τη στιγμή μου έρχονται στο μυαλό 2 στιγμές με πολύ όμορφα λόγια -ευτυχώς αληθινά- που μ ανέβασαν στα σύννεφα... Ένα απλό "Σ'αγαπώ" τα πρώτα λεπτά του νέου (τότε) χρόνου από κάποιον που κι εγώ αγαπώ πολύ... Κάποιοι στίχοι από το ποίημα του Καββαδία "Γυναίκα"... Έχω και μια τρίτη στιγμή στο μυαλό μου αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμα αν το εννοούσε ή όχι οπότε δεν την αναφέρω...

sonia

ti nohma exoun ta omorfa logia an den synodeuonte kai apo omorfes prakseis????

papi

σωστη η Σονια ετσι ειναι,ομορφα λογια και ομορφες πραξεις...η καλυτερη συνταγη για να κρατησει μια σωστη σχεση(τι ειπα παλι :roll: )

225 Επισκέπτες, 1 Χρήστης