Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 255
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 230
  • Total: 231
  • Leon

***Όμορφα λόγια***

Ξεκίνησε από Atma, Ιανουαρίου 02, 2005, 02:08:41 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Atma

Γράψτε τα ομορφότερα λόγια που έχετε ακούσει ή διαβάσει

είτε από την/τον σύντροφο σας
είτε από οικογένεια, φίλους, ακόμη και εχθρούς

Τα όμορφα λόγια τα διακρίνεις
από τα μάτια..από το βλέμμα...

ξεκινώ

Μπορεί στους ουρανούς να ζουν οι άγγελοι
μα εγώ τους βλέπω και στην γη να περπατάνε

danai

Ηταν καποτε ενα αγγελακι ..να εκει πανω ..και ηταν τοσο καλο και ομορφο..που τ αλλα απο την ζηλια τους το πεταξαν απ τον παραδεισο..
"Πονας ακομα..αγγελε μου?"

Atma

Η πρώτη μέρα του 2005
ξεκίνησε με την σκέψη μου σε σένα
..και τελείωνει με την σκέψη μου κολλημένη
σε σένα...

αχ αχ

blind_lemon

PREPEI XTES VRADI NA SE PONAGANE POLI TA PODIA SOU.

ITAN GIATI PERPATOUSES SINEXEIA  STA ONEIRA MOU:)

spellbound

Αν στη ζωή μου αγαπούσα δύο φορές, τη μία θα αγαπούσα εσένα...
Κι αν η αγάπη μου για σένα ήταν λάθος, τη δεύτερη θα αγαπούσα το λάθος μου ....

minoraki

Παράθεση από: "kuria"κάθε μέρα πάνω από το χώμα... είναι μια καλή μέρα...
τωρα αμα πω οτι συμφωνω απολυτα μαζι σου, θα νομιζεις οτι σε αντιγραφω!
οπως επισης οτι δανειζομαι τα λογια της σκαρλετ ο'χαρα, η οποια δια στοματος της βιβαν λη ειπε στην τελευταια σκηνη του "οσα παιρνει ο ανεμος"..<<....αυτο θα το σκεφθω αυριο, γιατι αυριο ξημερωνει μια καινουργια ημερα....>>!

galileo001

τα πιο ομορφα λογια τα ακουσα οταν εβαλα το κεφαλι μου στο μερος της καρδιας σου
οταν χτυπουσε δυνατα μολις την ακουμπουσα

λογια φυχης λογια καρδιας λογια ΔΙΚΑ σου
λογια που αντηχησαν σαν την πιο γλυκεια μελωδια

τα ομορφοτεα τα λογια ειναι τα λογια τα δικα σου

spellbound

Ntama

Ελαβα ένα μήνυμα στο κινητό πρίν από 1 χρόνo...
Το έγραψα σε χαρτι για να το διαβάζω κάθε μέρα...
Κι'ας μην πιστεύει ότι έγραψε πλέον ο αποστολέας του...

-------------------------------------------------------------------------

" Makari na mporoysa na diwxw makria soy ton pono kai ola osa se pikranan kai se pligwsan... Einai mallon kati pera kai exw apo tis dynameis moy... To mono pou mporw kai prospathw synexeia na kanw einai na sou deixnw tis xares, tis omorfies toutis tis zwis pou esy thewreis axari... Apolyti eytyxia den yparxei ayto to xerw apo kairo kai pistepse me to ematha me to dyskolo tropo alla ematha kai ayto einai poy metraei... telika den einai toso asximi i zwi mas... Arkei na briskoyme sto kathe ti poy kanoyme kati omorfo, san tis melisses poy apo kathe loyloydi pairnoyn oti xreiazontai gia na ftiaxoyn to meli kai to ypoloipo to afinoyn... Xerw pws i apantisi moy de se ikanopoiei alla einai i moni poy mporw na soy dwsw... Eyxomai i agapi moy gia sena na mporesei na se boithisei telika....Niwthw tyxeros poy eimai konta soy kai anapnew ton idio aera me sena...poy oi kardies mas xtypane dipla dipla...poy aggizw to kormi soy...poy koitw ta matia soy...S' agapw

---------------------------------------------------------------------------

Χωρις σχόλια από μεριάς μου...

Anonymous

Τα λογια ειναι περιταααααααααααααααααααααα.  Για μενα μια απλη κινηση μετραει, ενα χαδι, μια ζεστη αγκαλια, ενα βλεμμα με κατανοηση, ενα απαλο φιλι.  Οταν εχω αυτα, δεν χρειαζομαι τιποτα αλλο και δοξα τον αλλαχ, τα εχω. :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D

Υ.Γ.
Και μη ρωτησετε απο που, δε σας λεω, να σκασετε!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

spellbound

τα λογια ειναι περριτα.

ολοι μας καλυψαν ολοι...

ρε σεις, ειμαστε παουερ????? ]

Sotis

ΚΑΠΟΤΕ  ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΟΙ ΟΜΟΡΦΕΣ  ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΕΜΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΑ. ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ Ο ΑΝΕΜΟΣ ΜΟΥ ΨΙΘΥΡΙΣΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ................

minoraki

someone loves you
misses you
worries about you
lost without you
thinking of you
be always there for you.....
(ισως το πιο ομορφο μηνυμα που μου εχουν στειλει ποτε....εκανα μεγαλη προσπαθεια για να το θυμηθω....αρα σε ξεπερασα..... :roll: .....δεν ηταν δικη μου υπατιοτητα....ομως εξακολουθω να σε θυμαμαι!)

vasilis

Πολλα ατομα λενε σ'αγαπω γιατι σε χρειαζομαι λιγα ομως λενε σε χρειαζομαι γιατι σ'αγαπω

Kriton

Όμορφα λόγια είναι όσα λόγια βγαίνουν απο την ψυχή κάποιου και μου μεταδίδονται με μέσο το στόμα.

Αυτά τα αληθινά λόγια είναι πάντα τα ποιό όμορφα όσο και αν δεν είναι προτώτυπα η επειδικτικά.

230 Επισκέπτες, 1 Χρήστης