Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 413
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 440
  • Total: 440

Grand Prix Τουρκίας....

Ξεκίνησε από fmas, Ιανουαρίου 03, 2005, 01:05:40 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

fmas

Από την F.I.A. (Federation Internationale D' Automobile) Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα αγώνων για την Formula 1 στην οποία συμπεριλαμβάνεται και η Τουρκία... Ο Αγώνας θα διεξαχθεί στις 21/08/2005..........

Η πίστα φτιάχτηκε στην Κωνσταντινούπολη (που αλλού και μάλιστα μέσα σε [size=24]ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ[/size]!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Τεχνικά Στοιχεία:

In the mean time you can find some brief information about the GP Circuit below

Racing circuit length is 5,378(m)

Total number of turns is 13

Maximum speed is 320.58 km/h

Main grandstand capacity is 30,000 spectators

Temporary grandstand capacity is 60,000 spectators

Natural grandstand capacity is 60,000 spectators

Capacity of the VIP lounges is 5,000 guests

GP circuit is about 80 - 90 km. far from the central of Istanbul. Located in Anatolian side of
Istanbul.

site: Θα σας το δώσω μόλις το βρώ στα αγγλικά εκτός αν ξέρεται Τούρκικα....

Πότε Θα δούμε κάτι τέτοιο στην Ελλάδα??????????????

cuba

sthn ellada apagoreyontai oi diafimiseis toy kapnoy kai allon prointon toy. oi perisoteres etairies sthn formula exoyn sponsores etairies tsigaron. sthn toyrkeia thn ftiajan thn pista giati einai konta sthn eyroph kai opios 8elei na metabei einai eykolo. mexri na mbei sthn eyropaikh enosh exei xronia mbrosta tis. gia ayto den prokeite na doyme pote mia pista agonon sthn ellada. to kostos kataskeyhs einai megalo alla den exoyme megale ektaseis gia na kataskeyastei mia pista gia formula.

fmas

Αγαπητέ Cuba........

1ον Δηλαδή οι Γερμανοί, Ιταλοί, Ούγγροι, Βρετανοί, Βέλγοι και λοιποί της Ε.Ε. δεν έχουν το ίδιο Πρόβλημα?????? Η Απαγόρευση θα είναι παγκόσμια.......

2ον Εκτάσεις Υπάρχουν (Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών, Ελληνικό, Ορχομενός, Πάτρα)... Θέληση δεν υπάρχει......

3ον Όσο αφορά το κόστος... ΕΛΕΟΣ..... Δηλαδή οι Τούρκοι είναι σε καλύτερη οικονομική κατάσταση από την Ελλάδα??????????? Το συνάλλαγμα που θα έρθει από τους απανταχού φανατικούς της F1 σε όλον τον κόσμο δεν θα μας ικανοποιεί????????? Το κομμάτι ενοικίαση δεν θα υπάρχει??????? Άλλοι αγώνες δεν θα γίνονται σε αυτήν την πίστα? Ε???????

Εδώ δεν μπορούν καλά καλά να συνενοηθούν για να διοικήσουν το Σπορ (γιατί είναι Σπορ ο Μηχανοκίνητος Αθλητισμός) πίστα περιμένουμε να φτιάξουν??????? Τα λεφτά για την Τουρκία τα έχωσε η ιδιωτική πρωτοβουλία (και ο Θείος Bernie) και βοήθησε λίγο και το κράτος.... Κάτι παρόμοιο δεν μπορεί να γίνει και εδώ?????????

Πάντα Φιλικά
Fmas

cuba

stoys agones ti f1 poy ginontai sthn eyropi oi xorihgoi poy einai tsigara tis allionoyn tis diafimiseis.

fmas

Αγαπητέ Cuba...........

Οι αγώνες της F1 κουβαλάνε από πίσω τους και άλλους αγώνες (F3000, 360 Challenge) που γίνονται μαζί με τα GP............. Οπότε όλα τα έξοδα καλύπτονται.................... Το που κολλάνε οι διαφημήσεις των τσιγάρων που είναι ΒΑΣΙΚΑ πάνω στα μονοθέσια δεν μπορώ να το καταλάβω...... Μέσα στην πίστα δημιουργούνται άφθονοι χώροι για διαφημίσεις.........
Δηλαδή μόνο οι Βιομηχανίες Τσιγάρων θα μας σώσουν??????????

cuba

aytes omos einai poy ta xonoyn xontra stis etairies. an allajoyn oi nomoi oi epomenoi xorhgoi 8a einai oi etairies fotografikon eidon

fmas

Cuba δεν κατάλαβες κάτι.... Άλλο εταιρίες - ομάδες (Ferrari, Williams, Mclaren) και άλλο χώρα διοργάνωσης..............

Δεν σχολιάζω τις ομάδες... Σχολιάζω τους φορείς Ιδιωτικούς και Κρατικούς για την πατρίδα μας.....

spellbound

Βρε Φμας,

Ξερεις ποσο σ αγαπω και σ εκτιμω....

Αλλα κατσε πρωτα να βαλουμε βαθεια το χερι στη τσεπη για να ξεπληρωσουμε τα εξοδα των Ολυμπιακων (και ναι, οντως εγιναν εργα που πρεπε να χουν γινει εδω και δεκαετιες, σωστα) αλλα εχω την εντυπωση πως θα πληρωνουν ως και τα δισεγγονα μου αυτους τους ερμους αγωνες.

Η Φορμουλα 1 νομιζω μπορει να περιμενει...  ]

fmas

Αγαπητή μου Gikama.....

Και εσύ ξέρεις πόσο σ' υπερεκτιμώ αλλά νομίζω ότι μια πίστα F1 με ιδία κεφάλαια (Ιδιωτική πρωτοβουλία) θα είχε μεγάλη απίχιση.......... (αν το γράφω σωστά)... Συμφωνώ ότι για την Ολυμπιάδα είμαστε μέσα με τα μπούνια αλλά αν γινόταν πίστα εδώ και 10 χρόνια που ακούγεται πιστεύω ότι γενικότερα το κράτος θα ήταν σε μια καλύτερη κατάσταση και οι οδηγοί θα είχαν καλύτερη εμπιρεία και θα είχαν και έναν χώρο να ξεδίνουν και όχι να κάνουν τρέλλες μέσα στον δρόμο..... Γιατί οι Ιδιώτες των 4Τροχών έχουν το Safetrack και η Alfa Romeo κάνει σεμινάρια στις Σέρρες, που παρεπιπτόντως έχει και τις δινατότητες για να βελτιωθεί απλά έχει σταματήσει η ανάπτυξή της από τον Δήμο... Δεν μπορεί να γίνει κάτι παρόμοιο??????????????????????

Έχουμε Υπουργείο Τουρισμού πλέων (Τρομάρα μας), Έχουμε τόσα χρόνια τον Ε.Ο.Τ. Δεν είναι μια άριστη διαφήμηση............

Πέραν από το όλο ζήτημα εγώ 21/08 θα είμαι 99,999999% Τουρκία......

Πάντα Φιλικά
Fmas

klis

stin ella de den iprxei tetoia nomothesia
pou na apagoreuei tis diafimiseis kapnou.
ligo ston dromo na koitaksei kapoiws tha to diapistwsei.
To giati den ginete i pista stis ellada ofeilete se allous logous
kai sigoura oxi stin diafimistiki nomothesia pou iparxei edw.....

makari kapoia stigmi an organwthoun oi armodioi kai na apofasisoun
na tin kanoun auti tin pista kai tha doune oti se kathe agwna
tha einai gemati sigoura......

minoraki

συγνωμη που απαντω σε ενα θεμα καθαρα αντρικο, αλλα εχω συζητησει με τον αντρα μου (ο οποιος παρεπιπτοντως ειναι φανατικος λατρης των 4 τροχων και ειδικοτερα των rallies) απειρες φορες για το θεμα της πιστας της φορμουλα 1.....πιστευω οτι ο φμας μας εχει απολυτο δικιο....οπως επισης πιστευω οτι η πιστα δεν γινεται οχι γιατι δεν μπορει να γινει, αλλα γιατι, για καποιο λογο που μονο αυτοι ξερουν, δεν θελουν να γινει....και, με τις φτωχες γνωσεις που εχω γυρω απο το θεμα, νομιζω οτι θα ειναι ραγδαια η αυξηση του τουρισμου και ιδιως ενος τουρισμου αρκετα υψηλου επιπεδου....αυτα το ολιγα απο μενα....φιλικωτατα!
υ.γ. και γιαννακη μου σου ευχομαι να περασεις οσο καλλιτερα γινεται στην γειτονα χωρα....και ψιιιιιιιιιιιιιιττττττττ...μην ξεχασεις να δεις χορο της κοιλιας!

fmas

Παράθεση από: "klis"stin ella de den iprxei tetoia nomothesia
pou na apagoreuei tis diafimiseis kapnou.
ligo ston dromo na koitaksei kapoiws tha to diapistwsei.
To giati den ginete i pista stis ellada ofeilete se allous logous
kai sigoura oxi stin diafimistiki nomothesia pou iparxei edw.....

makari kapoia stigmi an organwthoun oi armodioi kai na apofasisoun
na tin kanoun auti tin pista kai tha doune oti se kathe agwna
tha einai gemati sigoura......

Η νομοθεσία απαγορεύει σε όλες τις χώρες της Ε.Ε. τις διαφημίσεις καπνού μετά το 2006......... Κοινοτικό δίκαιο rules.......

Johny

ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΗΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΣΙΓΑΡΩΝ ΚΑΝΕΝΑ ΜΟΝΟΘΕΣΙΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΣΙΓΑΡΩΝ ΟΥΤΕ ΤΑΜΠΕΛΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ .......

440 Επισκέπτες, 0 Χρήστες