Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 217
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 202
  • Total: 202

Ποιό είναι η πιό όμορφη στιγμή...

Ξεκίνησε από Pappas10, Ιανουαρίου 10, 2005, 11:44:45 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Pappas10

... στον έρωτα για εσάς;;;;;

Με ειλικρινές και ουχί κουτσομπολίστικο ενδιαφέρον

Παππάς10
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

minoraki

παππακι μου σου απαντω διοτι α) ξερω οτι δεν υπαρχει καμμια κουτσομπολιστικη διαθεση εκ μερους σου & β) διοτι ξερω οτι το ενδιαφερον σου ειναι πραγματικο!
λοιπον, η πιο ομορφη στιγμη στον ερωτα για μενα ειναι η στιγμη που καταλαβαινω το ενδιαφερον του και η στιγμη που ανακαλυπτω τα πραγματικα αισθηματα του! τα υπολοιπα επονται..... :D ! φιλια πολλα!

kuria

η πιο όμορφη στιγμή για μένα είναι, αφού καταλαγιάσει η ένταση του έρωτα, να μοιράζομαι με το σύντροφο μου ατάκες του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

minoraki

Παράθεση από: "kuria"η πιο όμορφη στιγμή για μένα είναι, αφού καταλαγιάσει η ένταση του έρωτα, να μοιράζομαι με το σύντροφο μου ατάκες του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου...
:D  :D  :D  και ο,τι σκεπτομουν βρε φιλεναδα μου να βαλουμε ενα θεμα για τις ατακες του παλιου καλου ελληνικου κινηματογραφου.....

kuria

και ο pappas μας minoraki μου αυτό σκεφτόταν... είμαι σίγουρη...    :P
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

spellbound

minoraki

Παράθεση από: "kuria"και ο pappas μας minoraki μου αυτό σκεφτόταν... είμαι σίγουρη...    :P
και εγω ειμαι σιγουρη γι αυτο φιλεναδα μου! ενας παππας ειναι εντεταλμενος να κανει αθωες σκεψεις....αλλο τωρα εαν καποιες ψυχες των ωθουν στην αμαρτιαααααααα  :D  :wink:

Atma

κατά την διάρκεια ή μετα;

και πάλι υποκειμενικά

Anonymous

tha mas kopsei h logokrisia kai tha kokinisei to site
ki epeidh yparxoun kai anhlika edo (apapapapapa )

Pappas10

Παράθεση από: "Atma"κατά την διάρκεια ή μετα;

και πάλι υποκειμενικά

Δηλαδή ποτέ δεν έχεις ζήσει τον έρωτα σε διάρκεια;;;;

Έλα Άτμα... συγκεντρώσου βρε.

Με εκτίμηση

Παππάς10
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

Anonymous

i kathe stigmi exei ti diki tis thesi stin omorfia me to diko tis tropo...

prepei na mi fovasai tis stigmes kai na tis apolamvaneis gia tin omorfia tous, ti diarkeia tous, ti zoi tous (akomi kai an einai stigmoules)

.....aniliko gar.... lew kai gw ta dika mou  :P  :roll:  :roll:  :roll:  :P

:wink:  :wink:  :wink:  :wink:

Pappas10

Παράθεση από: "minoraki"
Παράθεση από: "kuria"και ο pappas μας minoraki μου αυτό σκεφτόταν... είμαι σίγουρη...    :P
και εγω ειμαι σιγουρη γι αυτο φιλεναδα μου! ενας παππας ειναι εντεταλμενος να κανει αθωες σκεψεις....αλλο τωρα εαν καποιες ψυχες των ωθουν στην αμαρτιαααααααα  :D  :wink:

Η αθωότητα είναι μία παρεξηγημένη έννοια. Αθωότητα δεν είναι - κατά τη γνώμη μου - η έλλειψη παθών, εκδηλώσεων και κινήτρων αλλά η χρήση τους για το βέλτιστο και ουχί για το κάκιστο.

Αθώες είναι μόνο οι προθέσεις, οι άνθρωποι για τον Παππά δεν είναι ποτέ αθώοι. Καλοί, καλοπροαίρετοι, αγαθοί, αφελείς ναι... αθώοι όχι.

Άρα ο Παππάς δεν είναι αθώος, και σίγουρα δεν ωθείται από καμμά ψυχή στην αμαρτία. Είναι αμαρτωλός από μόνος του.

Με εκτίμηση,

Παππάς10
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

minoraki

Παράθεση από: "Pappas10"

Η αθωότητα είναι μία παρεξηγημένη έννοια. Αθωότητα δεν είναι - κατά τη γνώμη μου - η έλλειψη παθών, εκδηλώσεων και κινήτρων αλλά η χρήση τους για το βέλτιστο και ουχί για το κάκιστο.

Αθώες είναι μόνο οι προθέσεις, οι άνθρωποι για τον Παππά δεν είναι ποτέ αθώοι. Καλοί, καλοπροαίρετοι, αγαθοί, αφελείς ναι... αθώοι όχι.

Άρα ο Παππάς δεν είναι αθώος, και σίγουρα δεν ωθείται από καμμά ψυχή στην αμαρτία. Είναι αμαρτωλός από μόνος του.

Με εκτίμηση,

Παππάς10
:roll:  :roll:  :roll:  δια της εις ατοπον απαγωγης (.....ετσι δεν το λεγαμε στα μαθηματικα νομιζω...η εχω γραψει καμμια πατατα?) το παππακι αποδεικνυεται βουτηγμενο μεσα στην αμαρτια....not bad, not bad at all!!!!  :D  :D  :D  :D

spellbound

Με εκτίμηση,

Παππάς10
:roll:  :roll:  :roll:  δια της εις ατοπον απαγωγης (.....ετσι δεν το λεγαμε στα μαθηματικα νομιζω...η εχω γραψει καμμια πατατα?) το παππακι αποδεικνυεται βουτηγμενο μεσα στην αμαρτια....not bad, not bad at all!!!!  :D  :D  :D  :D

χμ..... λες γι αυτο βρε φιλεναδα να χει βγαλει αυτο το αθωο νικ????
.......αναρωτιεμαι....   ]

minoraki

Παράθεση από: "gikama"

Με εκτίμηση,

Παππάς10

χμ..... λες γι αυτο βρε φιλεναδα να χει βγαλει αυτο το αθωο νικ????
.......αναρωτιεμαι....   ]
και επειδη και εγω ψιλοχαζη καστανη ειμαι που κατεληξα σε κοκκινομαλα :roll:  λεω να το..ψαξουμε λιγο σε βαθος, υψος και πλατος φιλεναδα μου!
"δεν παμε για ενα ψαχουλεματακι?" που ελεγε και ο χατζηχρηστος στην υπηρετρια στον "ηλια του 16ου"! (αυτο ειναι για αλλη ενοτητα...αλλα μου ηλθε τωρα και το εγραψα"! σορρυ εεεεεε????

202 Επισκέπτες, 0 Χρήστες