Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 610
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 530
  • Total: 530

ΕΞΟΥΣΙΕΣ...

Ξεκίνησε από kuria, Ιανουαρίου 11, 2005, 06:55:06 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kuria

αν σας δινόταν η ευκαιρία να ξεμοναχιάσετε για λίγες ώρες κάποιον-α από εδώ μέσα, έχοντας την απόλυτη εξουσία πάνω του...
ποιον-α θα διαλέγατε να του κάνετε τι;

(εδώ να δούμε τους υπέρμαχους της ειλικρίνιας... )  :wink:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

kuria

ειλικρίνειας (μου έφαγε το ε)

kathreftis

Δυστυχώς   είμαι  πολύ  νέος  στην  παρέα  και  δεν  έχω  γνωρίσει  παρά  πολλά  άτομα  ακόμα  οπότε  είναι  καλύτερα  να  απαντήσω  μετά  από  λίγο  καιρό  που  θα  μπορώ  να  έχω  καλύτερη  εικόνα .  :roll:

Anonymous

to ''apolyth exousia'' me xalaei , skopos einai na thelei na to kanei o allos , eipame me to zori de ginetai tipota sayto ton kosmo

kuria

βρε δεν αφήνεις τις υπεκφυγές summerako μου;
λέγε λοιπόν έστω και χωρίς " απόλυτη " εξουσία...

Anonymous

na to parei to potami , alla oxi gia atoma apo edo mesa
tha hthela na kleiso merikous politikous mesa se ena keli me 2-3 mayrous  (oi opoioi na thn exoun toulaxisto 30 pontous) gia mia bdomadoula
bebaia to pio pithano meta einai na mhn theloun na bgoun xaxaxaxaxa

Pappas10

Εσύ Κούρια ποιόν-α θα διάλεγες και τι θα του/της έκανες;

Λίγες ώρες δεν μου φτάνουν να ασκήσω απόλυτη εξουσία... οπότε θα τον/την άφηνα ωστέ να δω πως αντιμετωπίζει την απόλυτη εξουσία. Θα εξέταζα δηλαδή την ιδεολογικοπολιτική, κοινωνική και ατομική του/της θέση απέναντη στην αέναη σχέση εξουσίας και εξουσιαζόμενου.

Ψιλοξενέρωτη η θέση μου έτσι;;;   :P  :P  :P  :P

Αν διάλεγα εσένα πάντως το - σε αντίθεση και εξαίρεση με τους εν γένει στόχους μου - το πρώτο που θα έκανα θα ήταν να σου απαγόρευα να μιλήσεις. Θα σου επέτρεπα πάντως την παραγωγή ήχων ανάλογα με το χειρισμό που θα αντιμετώπιζε το σώμα σου από το σώμα μου...  :twisted:  :roll:  :?:  :wink:

Με... ναι.

Παππάς10

Υ.Γ. Λίγες ώρες εξακολουθούν πάντως να μην είναι αρκετές....
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

kathreftis

Αχ. . . . . .   πατερ   το   λίγες  ώρες  είναι  κάτι  καθαρά  υποκειμενικό  σε  σχέση  με  τον  χρόνο,  ακόμα  και  1.795.689   είναι  λίγες  μπροστά  στην  δημιουργία  του  κόσμου  μας ,    αλλά   πάρα   πολλές  για  έναν   μέσο  άνθρωπο, μην  κολλάς  στις  ώρες   το  ζητούμενο   ( κατα  την  γνομη  μου ) εδώ  είναι  να   αποκαλυφθούν  κρυφές  επιθυμίες  και  διαστροφές  όχι  υπερωρίες .     :P  :P  :twisted:  :P  :P

Φιλικά  
 8)

minoraki

:D  :D  :D  :D  
φμας? γλυκειε μου? τι γνωμη εχεις για την ιδεα μου? ξεμοναχιασμα για αλεξιου-πρωτοψαλτη-τσανακλιδου κλπ κλπ και scotch on the rocks?  8)  8)  8) οσο για την απολυτη εξουσια.....δεν πολυσυμφωνω! φιλια!

fmas

Απλά θα έβαζα και Νταλάρα - Κότσιρα - Αρβανιτάκη για να την κάνω μεγαλύτερη την απόλαυση...............

Φιλικά
Fmas

Sotis

ΚΟΥΡΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ  ΤΩΡΑ  Η ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ  ΜΟΝΥΜΑΣ..........ΕΝΤΕΛΩΣ..........

minoraki

Παράθεση από: "fmas"Απλά θα έβαζα και Νταλάρα - Κότσιρα - Αρβανιτάκη για να την κάνω μεγαλύτερη την απόλαυση...............

Φιλικά
Fmas
το κλπ κλπ που εγραψα συμπεριελαμβανε και τους προαναφερθεντες...και οχι μονον! για να μην αναφερω και επιλογες απο ξενη μουσικη.....εκει μας πηραν τα χαραματα  :D  :D  :D....elton john, stevie wonder, tom jones, joe cocker, barba streizand, earth-wind-fire..και δεν αναφερω αλλους για να μην το παρακανωωωωωωωωω.........

fmas

Παράθεση από: "minoraki"
Παράθεση από: "fmas"Απλά θα έβαζα και Νταλάρα - Κότσιρα - Αρβανιτάκη για να την κάνω μεγαλύτερη την απόλαυση...............

Φιλικά
Fmas
το κλπ κλπ που εγραψα συμπεριελαμβανε και τους προαναφερθεντες...και οχι μονον! για να μην αναφερω και επιλογες απο ξενη μουσικη.....εκει μας πηραν τα χαραματα  :D  :D  :D....elton john, stevie wonder, tom jones, joe cocker, barba streizand, earth-wind-fire..και δεν αναφερω αλλους για να μην το παρακανωωωωωωωωω.........

Το κακό είναι ότι δεν ακούω ξένα.....

minoraki

:D  :D  δεν πειραζει κουκλεεεεεεε......γι αυτο ειμαι εγω εδω!
that's what friends are for.......

fmas

Γειά σου ρε minoraki............................

Σε πάω με 1000!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gik κανόνισε όταν κατέλθω συνάντηση.....

Φιλικά
Fmas

530 Επισκέπτες, 0 Χρήστες