Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 586
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

ΕΞΟΥΣΙΕΣ...

Ξεκίνησε από kuria, Ιανουαρίου 11, 2005, 06:55:06 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "Mairoula"Ποιζονάκι,
τώρα που το ανέφερες, έχει αρχίσει να βγαίνει κι'η δική μου η ρίζα στο μαλλί  :wink:  :wink:  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P

Μαζί με το spa, κλείσε μας κι'ενα ραντεβού στο κομμωτήρειο!  :wink:

Mairoula telika gia genikh anasugkrotish mas kovw LooooooL!  :lol:  :lol:

Anonymous

bremenh sanida thelete ante mou mathate kai to spa
ts ts ts gynaikes , den tis prolabaineis , tora ematha tha bgaloun nea karne epitagon na exoun perisotero xoro ekei pou leei 'poso' na pairnei perisotera mhdenika xexexe

Ntama

Παράθεση από: "summer_time"bremenh sanida thelete ante mou mathate kai to spa
ts ts ts gynaikes , den tis prolabaineis , tora ematha tha bgaloun nea karne epitagon na exoun perisotero xoro ekei pou leei 'poso' na pairnei perisotera mhdenika xexexe

ΣΑΜΜΕΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ

θα σε κάνω ντα στο κωλαράκι σου  :P  :P  :wink:  :wink:  :eye:  :eye:

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "Mairoula"
Παράθεση από: "summer_time"bremenh sanida thelete ante mou mathate kai to spa

ΣΑΜΜΕΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ

θα σε κάνω ντα στο κωλαράκι σου  :P  :P  :wink:  :wink:  :eye:  :eye:

summer_time katse kala giati 8a ksamolisw ti Mairoula na se kanei nta sto pwpoulini sou ! (egw den kanw tetoia!!) LoooooooooL!  :lol:  :lol:  :lol:

Anonymous

arxisame ta kinky tora
alla bebaia h alhtheia ponaei!!!!!

PoiSoN_GiRL

gunaikes paidi mou ti perimeneis ... tststststs ... !!  :P  :P  :P

kap

Δεν ξέρω ποιόν θα διάλεγα, αλλά σίγουρα θα τον έβαζα να σιδερώσει. 2 βδομάδες τώρα βαριαίμε να το κάνω εγώ.

Ntama

Παράθεση από: "summer_time"arxisame ta kinky tora
alla bebaia h alhtheia ponaei!!!!!

νταααααααααααααα στο κωλαράκι σου αγορίνα μου  :wink:  :wink:  :lol:  
:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

PoiSoN_GiRL

..edw mesa ginontai... SODOMA KAI GOMORAAAAA !  :lol:  :lol:  :lol:

*PoiSoN_GiRL kleinei ta matakia ths ...  :P  :P

kuria

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"..edw mesa ginontai... SODOMA KAI GOMORAAAAA !  :lol:  :lol:  :lol:

*PoiSoN_GiRL kleinei ta matakia ths ...  :P  :P

μπαααα... αποφάσισες να κοιμηθείς επιτέλους σκασμένο;          :P
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

See_Me

Μιαμ...εξουσία!!! (ουσίες και οινοπνεύματα ήταν καλή ιδέα ]

kuria

Παράθεση από: "See_Me"Μιαμ...εξουσία!!! (ουσίες και οινοπνεύματα ήταν καλή ιδέα ]

καλά όλα αυτά κοριτσάρα μου μήπως όμως θα μπορούσες να μας διευκρινήσεις ποια είναι τα εκείνα που θα του κάνεις και ποια τα άλλα;       :wink:

freak

Παράθεση από: "kuria"αν σας δινόταν η ευκαιρία να ξεμοναχιάσετε για λίγες ώρες κάποιον-α από εδώ μέσα, έχοντας την απόλυτη εξουσία πάνω του...
ποιον-α θα διαλέγατε να του κάνετε τι;

(εδώ να δούμε τους υπέρμαχους της ειλικρίνιας... )  :wink:

μιας κ κανεις δεν θελει να με εξουσιασει λεω να εξουσιαστω μονος μου.
θα μου εκανα τα ακολουθα:

πρωτα πρωτα θα με εδενα να μην μπορω να μου ξεφυγω. κ ετσι ανημπορος που θα ημουν δεμενος θα με εκμεταλευομουν. πρωτα πρωτα θα με χαστουκιζα γιατι δεν με παω. οχι πολυ δυνατα, ισα ισα να κοκκινισει το επιμαχο σημειο μου. μετα θα με πλησιαζα, θα μου τραβαγα τα μαλλια κ θα μου ψυθιριζα στο αυτι. ισως να μου το δαγκωνα κ ελαφρα στον λωβο.
μετα το δαχτυλο μου θα διεσχιζε ολο μου το σωμα. θα απομακρυνομουν κ θα με κοιταγα. θα μου χαμογελουσα αλλα κ θα μου θυμωνα, μονο κ μονο για να με μπερδεψω.  θα με πλησιαζα κ θα με φιλαγα παντου...
μετα θα με ελυνα. θα με αφηνα να με πλησιασω.....θα με αγγιζα. θα μου μιλαγα...ισως κ να με εβριζα..... δεν με παω ειπα. θα με επερνα αγγαλια κ θα με φιλαγα. μετα θα με εσπρωχνα μακρυα. μην με αφησω να παρω ανασα. να με εχω συνεχεια στην τσιτα.
..... μετα οι ρολοι 8α αλλαζαν.....κ απο εξουσιαζομενος θα γινομουν εξουσιαστης....κ τοτε θα γινοταν πραγματικο επος στον ντε σαντ το θεμα ολο.....

kuria

freak μωρό μου...
κέρδισες επάξια την παραμονή σου για λίγες ώρες (μέχρι να σου σηκωθεί η επιθυμία να γίνεις εξουσιαστής δηλαδή) στο νησί μου...       :P

freak

κυρια αυτα πανε μια η αλλη... μια εξουσιαζομαι μια εξουσιαζω (για σεξ μιλαμε παντα)....εναλλαγη να εχει κ ενδιαφερον. το πολυ το κυρ ελεησον το βαριεται κ ο pappas10 αλλωστε.

553 Επισκέπτες, 1 Χρήστης