Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 289
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 306
  • Total: 307
  • Leon

ΑΝΑΠΟΔΙΕΣ...

Ξεκίνησε από kuria, Ιανουαρίου 12, 2005, 06:07:36 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kuria

κάποιος συγχωρεμένος (να τον πούμε τρελό... να τον πούμε φιλόσοφο; ) είπε κάποτε πως ότι δε σε σκοτώνει σε κάνει δυνατότερο...
εσάς οι αναποδιές της ζωής σας δυναμώνουν ή σας συντρίβουν;

είδες pappa μου.... τον θυμήθηκα τον " superman "   :P
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

metanastis

Γονάτισα....... κι έμεινα εκεί για πολύ καιρό.
Κι ύστερα μπόρεσα και σήκωσα τα μάτια και κοίταξα πέρα, μακρυά. Είδα πως μπορώ να σηκωθώ και να περπατήσω. Και το έκανα και συνεχίζω να περπατώ κοιτάζοντας μπροστά και μακρυά, όσο το βλέμμα φτάνει.

minoraki

απο τα σωστοτερα λογια που εχω ακουσει! και σαφως ο,τι δεν μας σκοτωνει μας κανει δυνατοτερους! βεβαια ειναι και αναλογως τι αναποδιες μας πετυχαινουν....προσωπικα μου ετυχαν σοβαροτατες αντιξοοτητες στη ζωη μου! ειμαι ομως και απο τους ανθρωπους που λογω χαραχτηρα? λογω ζωδιου? λογω του οτι εμαθα απο μονη μου να βαζω δικες μου ασφαλιστικες δικλειδες, ξαναγενιεμαι απο τις σταχτες μου..και προχωρω!

Pappas10

Κατ' αρχάς ορισμένοι για να στρώσουν (ονόματα δεν λέμε, Κούριες δεν θίγουμε) χρειάζονται ανάποδες και όχι αναποδιές.

Επί του θέματος, συμφωνώ. Ο Ζοροάστρας δεν ήταν βλάκας, ήξερε τι γράφει στα βιβλία του.....  :shock:  :shock:  :shock:  (ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ ΕΝΤΑΞΕΙ;;;)

Αν και για να είμαι ειλικρινής, αν σε αφήσει διανοητικά ανίκανο η πλήρως διαμελισμένο δεν βλέπω πως σε κάνει δυνατότερο..... επί της αρχής συμφωνώ δηλαδή, επί της παραδειγματικής ουσίας μάλλον όχι.

Αυτά κι ό,ποιος κατάλαβε να μου εξηγήσει και εμένα.

Με....ναι

Παππάς10.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

kuria

να σου εξηγήσω τώρα pappa μου ή όταν βρεθούμε πάλι μόνοι μας;    :P

fmas

Παράθεση από: "kuria"Ότι δε σε σκοτώνει σε κάνει δυνατότερο...
εσάς οι αναποδιές της ζωής σας δυναμώνουν ή σας συντρίβουν;

Kuria.....................

Ανάλογα την αναποδιά που θα μου τύχει.... Τις περισσότερες φορές όμως μπορεί να μ' έχουν τραυματίσει με τις συμπεριφορές του και άλλα θέματα αλλά έχω βγεί πολύ πιο δυνατός από την όλη ιστορία.......... (και ως συνήθως θέλω να σκοτώσω εγώ μετά από αυτό...... Κυριολεκτικά και μεταφορικά)....

Πάντα Φιλικά
Fmas

Sotis

ΕΝΑ ΘΑ  ΣΟΥ ΠΩ ΚΟΥΡΙΑ  ΜΟΥ  ΓΛΥΚΙΑ   ΚΑΘΕ  ΕΜΠΟΔΙΟ ΚΑΙ  ΓΙΑ ΚΑΛΟ.......ΑΛΑ  Ο  ΑΝΘΡΩΠΟΣ  ΘΕΛΕΙ  ΠΑΝΤΑ  ΕΚΔΙΚΕΙΣΗ

Pappas10

Παράθεση από: "kuria"να σου εξηγήσω τώρα pappa μου ή όταν βρεθούμε πάλι μόνοι μας;    :P

Υπαινίσεσαι ότι εβρισκόμενη μεθ' εμού μικρή μου κορασίδα θα αναλώσεις την πολυδιάστατη, πολύτιμη και απόλυτη δι εμέ φαιά ουσία σου προσπαθώντας να μου εξηγήσεις τις δυνάμεις του Σούπερμαν, του Μπάτμαν, του Σπάιντερμαν, της Γουώντερ Γούμαν κλπ;;;;

Προσωπικώς, το ενδιαφέρον μου εις την απολύτως προσωπική μας συνάντηση εστιάζεται ανέκαθεν στην ικανότητα της φαιάς σου ουσίας να συμπληρώνει ελλείψεις και να καλύπτει εξάψεις του θλιβερού μου σαρκίου.

Με... ναι.

Παππάς10
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

fmas

Παράθεση από: "Pappas10"
Παράθεση από: "kuria"να σου εξηγήσω τώρα pappa μου ή όταν βρεθούμε πάλι μόνοι μας;    :P

Υπαινίσεσαι ότι εβρισκόμενη μεθ' εμού μικρή μου κορασίδα θα αναλώσεις την πολυδιάστατη, πολύτιμη και απόλυτη δι εμέ φαιά ουσία σου προσπαθώντας να μου εξηγήσεις τις δυνάμεις του Σούπερμαν, του Μπάτμαν, του Σπάιντερμαν, της Γουώντερ Γούμαν κλπ;;;;

Προσωπικώς, το ενδιαφέρον μου εις την απολύτως προσωπική μας συνάντηση εστιάζεται ανέκαθεν στην ικανότητα της φαιάς σου ουσίας να συμπληρώνει ελλείψεις και να καλύπτει εξάψεις του θλιβερού μου σαρκίου.

Με... ναι.

Παππάς10

Πάτερ ώρες ώρες είσαι.................................................. Α Π Ι Θ Α Ν Ο Σ..........
Δεν σε πιάνω πουθενά.............

Φιλικά
Fmas

Anonymous

kata thn tapeinh mou gnomh kai milontas panta gia anapodies kai oxi gia kamia tragodia , pisteyo oti o anthropos apo thn fysh tou einai etsi oste na antimetopizei aytes tis katastaseis.
apo ekei kai pera einai thema tou kathenos mas xexorista na epexergastei oles aytes tis plhrofories empeiries kai biomata kai na ginei pio orimos kai pio etoimos na antimetopisei kai na xeiristei me ton kalytero dynato tropo pleon kati antistoixo pou tha synanthsei argotera

kuria

αμ δε θα πιάσω το σαρκίο σου στα χεράκια μου pappa μου...        :twisted:

Pappas10

Παράθεση από: "kuria"αμ δε θα πιάσω το σαρκίο σου στα χεράκια μου pappa μου...        :twisted:

Ω!!!! Εφοβήθειν.....

Αμά είναι μόνο στα χεράκια σου εντάξει...

Με... ναι.

Παππάς10.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

tristana

[size=18][/size]

Για μια φορά ας απαντήσω σοβαρά... που λέει ο λόγος.

Σιχαίνομαι τις αμπελοφιλοσοφίες του τύπου "κάθε εμπόδιο για καλό"
και "ζήτω οι δυνατοί που θα επιβιώσουν πάση θυσία". Σιχαίνομαι και τον Νίτσε, βεβαίως. 'Ενα βαθιά συμπλεγματικό άτομο όσο λαμπερό νου και να
διαθέτει ποτέ δεν θα αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση.
Ε, λοιπόν, "ό,τι δεν σε σκοτώνει" μπορεί να σε σακατέψει, να σε κάνει
να διαπιστώσεις ότι δεν είσαι ο βράχος του Γιβραλτάρ όπως θα ήθελαν οι άλλοι, διότι τους βολεύει να θαυμάζουν εσένα που κονταροχτυπιέσαι μόνος σου αρκεί να μην υποχρεωθούν να σε βοηθήσουν.
Σιχαίνομαι την ηλίθια, μικροαστική έννοια της "αξιοπρέπειας" και "ψωροπερηφάνιας" που αναγκάζει όσους πεθαίνουν και χρειάζονται
μία χείρα βοηθείας να μη τη ζητούν ή εάν τη ζητήσουν να νιώθουν ντροπή
που δεν τα "καταφέρνουν" μόνοι τους.
Σιχαίνομαι το αυτάρεσκο του ισχυρού που βοηθά κάνοντας τον άλλον
να νιώσει σκουλήκι.
Είναι κατάπτυστοι οι βολεμένοι που απαιτούν οι αναξιοπαθούντες να πεθαίνουν σιωπηλά και με αξιοπρέπεια ει δυνατόν μακριά απ'αυτούς
και την τακτοποιημένη ζωούλα τους.
'Οταν είσαι άνεργος, άστεγος, πεινασμένος, βρόμικος και μόνος
να παρακαλάς να ξανανοίξει η Σπιναλόγκα, φίλε.
Στο διάολο οι μικροαστοί του κερατά! Ε, μα πια!

fmas

Παράθεση από: "tristana"[size=18][/size]

Για μια φορά ας απαντήσω σοβαρά... που λέει ο λόγος.

Σιχαίνομαι τις αμπελοφιλοσοφίες του τύπου "κάθε εμπόδιο για καλό"
και "ζήτω οι δυνατοί που θα επιβιώσουν πάση θυσία". Σιχαίνομαι και τον Νίτσε, βεβαίως. 'Ενα βαθιά συμπλεγματικό άτομο όσο λαμπερό νου και να
διαθέτει ποτέ δεν θα αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση.
Ε, λοιπόν, "ό,τι δεν σε σκοτώνει" μπορεί να σε σακατέψει, να σε κάνει
να διαπιστώσεις ότι δεν είσαι ο βράχος του Γιβραλτάρ όπως θα ήθελαν οι άλλοι, διότι τους βολεύει να θαυμάζουν εσένα που κονταροχτυπιέσαι μόνος σου αρκεί να μην υποχρεωθούν να σε βοηθήσουν.
Σιχαίνομαι την ηλίθια, μικροαστική έννοια της "αξιοπρέπειας" και "ψωροπερηφάνιας" που αναγκάζει όσους πεθαίνουν και χρειάζονται
μία χείρα βοηθείας να μη τη ζητούν ή εάν τη ζητήσουν να νιώθουν ντροπή
που δεν τα "καταφέρνουν" μόνοι τους.
Σιχαίνομαι το αυτάρεσκο του ισχυρού που βοηθά κάνοντας τον άλλον
να νιώσει σκουλήκι.
Είναι κατάπτυστοι οι βολεμένοι που απαιτούν οι αναξιοπαθούντες να πεθαίνουν σιωπηλά και με αξιοπρέπεια ει δυνατόν μακριά απ'αυτούς
και την τακτοποιημένη ζωούλα τους.
'Οταν είσαι άνεργος, άστεγος, πεινασμένος, βρόμικος και μόνος
να παρακαλάς να ξανανοίξει η Σπιναλόγκα, φίλε.
Στο διάολο οι μικροαστοί του κερατά! Ε, μα πια!

Βάρα tristana..............

Και εγώ μαζί σου..............................................................................

Από τις λίγες φορές βέβαια που συμφωνώ με γυναίκα αλλά λέμε τώρα....

Φιλικά
Fmas

tristana

[size=18][/size]

Μπιφ Φ, δεν βαράω κανέναν.

Και τι θα πει "Από τις λίγες φορές που συμφωνώ με γυναίκα;"

Νιώθεις ότι ανήκεις σε ανώτερο είδος; Μήπως; Δεν σου επιτίθεμαι.

Ερωτώ... "Εκ γυναικός τα κρείττονα" ή όπως έλεγες ένας πολύ σοφός
καθηγητής μου "'Ο,τι έμαθα στη ζωή τα έμαθα από τις γυναίκες.
Οι άντρες πάντα με έκαναν να πλήττω. Κοινοτοπίες, ανταγωνισμοί και ηλίθια συμπλέγματα δεν με αφορούν. Ακόμα και η πιο χαζή γυναίκα έχει να σου προσφέρει τέτοιον πλούτο συναισθημάτων που ο μάτσο, πανέξυπνος κρετίνος άντρας της δεν υποψιάζεται καν."

Αυτά... φιλικά.

306 Επισκέπτες, 1 Χρήστης