Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 289
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 311
  • Total: 312
  • Leon

ΑΝΑΠΟΔΙΕΣ...

Ξεκίνησε από kuria, Ιανουαρίου 12, 2005, 06:07:36 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Ntama

Οι αναποδιές είναι για τους ανθρώπους και οι ανθρωποι για τις αναποδίες...

Αλλά πάντα μετά την βροχή βγαίνει το ουράνιο τόξο...  :wink:

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "Ntama"Οι αναποδιές είναι για τους ανθρώπους και οι ανθρωποι για τις αναποδίες...

Αλλά πάντα μετά την βροχή βγαίνει το ουράνιο τόξο...  :wink:

αυτο που αγαπαω περισσοτερο σε εσενα ειναι ο χαρουμενος και αισιοδοξος τροπος που σκεφτεσαι !!  :wink:  :wink:

kuria

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"Δεν πιστευω να βγηκε κανεις εκτος θεματος να του ροκανισω τη μυτουλα και τα αφτια ...  :twisted:  :twisted:

kuria μου γλυκεια μην ανησυχεις ! Ηρθα η καρα οργανωτικη γυναικα να τα βαλω ολα σε μια σειρα !!

(θα τις φαω δεν γλιτωνω ... λοοοοοοοοοοολ)
σμουτςςςς !!
 :lol:  :lol:

αν μη τι άλλο μωρό μου οφείλω να ομολογήσω πως έχεις ένστικτο...      :wink:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Pappas10

Παράθεση από: "kuria"αναποδιές ή ανάποδες ξανάστροφες μας χρειάζονται τελικά για να στρώσουμε χαρακτήρα εδώ μέσα;       :P

Εγώ το είπα από την αρχή... αλλά όταν τα λέω εγώ, κάτι Κούριες το έχουν ρίξει στο Real Estate.

Με... ναι.

Παππάς10
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

kuria

Παράθεση από: "Pappas10"
Παράθεση από: "kuria"αναποδιές ή ανάποδες ξανάστροφες μας χρειάζονται τελικά για να στρώσουμε χαρακτήρα εδώ μέσα;       :P

Εγώ το είπα από την αρχή... αλλά όταν τα λέω εγώ, κάτι Κούριες το έχουν ρίξει στο Real Estate.

Με... ναι.

Παππάς10

moi? jamais των jamwn!!!        :P

kuria

και μια και μιλάμε για αναποδιές μια βδομαδούλα που πήγα διακοπές τον ιούλη την πέρασα με μια άθλια ίωση... όμως δεν πτοούμαι θα επανεκδράμω συντόμως...      :wink:

kuria

Sotis

εγω  να  δεις..αναποδιες/

kuria

ποτε θα κανουμε εκεινο το ευχελαιο που λεγαμε;

Sotis

οποτε  θες...κανονισε..

apol

δεν ξερω αν δυναμωνω και ποσο απο τις αναποδιες και βεβαια σημασια εχει και το μεγεθος αυτων αλλα  και η αναλυση που κανεις ετσι ωστε να μαθαινεις ..........να μαθαινεις τις δυνατοτητες και τα ορια του εαυτου σου.....να μαθαινεις και να αναλυεις τις ανθρωπινες συμπεριφορες..............να μαθαινεις απο τις φαπες που τρως και να μην εισαι ενας κοινος καρπαζοεισπρακτορας............

Anonymous

Αναποδιές τι είναι ???
Πολλές ... πάρα πολλές... δυστυχώς..   ]

kuria

υπομονη παιδια θα γυρισει ο τροχος... δε συνεχιζω για το τι θα κανει ο φτωχος γιατι ας μην ξεχναμε ειμαι και μια kuria...    :P  :P  :P

apol

θα μπορουσαμε να μαθαινουμε και απο τις αναποδιες του γειτονα αλλα επειδη αυτες τις παιρναμε ντουκου....θελουμε τη φαπα ναναι ολη δικη μας χωρις βεβαια και αυτο ναεξασφαλιζει οτι κατι μαθαμε............

Anonymous

gia 2 pragmata de prepei na stenoxoriomaste , gia ayata pou diorthonontai kai gi ayta pou de diorthonontai......
opote aste tis anapodies kai piaste tis diplopenies.....

311 Επισκέπτες, 1 Χρήστης