Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 705
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 690
  • Total: 690

αι τυχον συμπτωσεις εντελως τυχαιαι....

Ξεκίνησε από minoraki, Ιανουαρίου 14, 2005, 09:26:53 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

minoraki

οπως ακουσα σημερα το πρωι απο τις ειδησεις, ενας επιχειρηματιας πηγε στην πολη οπου η κορη του σπουδαζει στο τοπικο πανεπιστημιο για να την δει....για να περασει λιγο ευχαριστα η ωρα του, θελησε να τηλεφωνησει σε εναν απο τους αριθμους που του ειχε δωσει ενας αλλος φιλος του επιχειρηματιας και να καλεσει ενα call girl, , μεχρι να ελθει η ωρα που θα συναντουσε την κορη του....η επιθυμια του εξετελεσθη παρα πολυ γρηγορα και ανοιγοντας την πορτα του δωματιου του ξενοδοχειου οπου διεμενε, τι βλεπει μπρος στα ματια του? την ιδια του την κορη! συμπτωση? μαλλον ναι!
εσεις πιστευετε στις συμπτωσεις?

minoraki

egrapsa sto video kai eida tin tainia pou proevale xthes to vrady h ET3 "moiraio pathos"(jeremy irons-julliet binoch)! mia tainia gemati erota, pathos kai symptosi! o pateras erotevetai keravnovola kai trella tin mnisth tou giou tou! liges hmeres prin apo ton gamo h mnhsti noikiazei ena diamerisma me skopo na vlepei kryfa ton mellonta pethero tis meta ton gamo! o idioktitis tou diamerismatos tilephonei sto spiti tou giou gia na dosei odhgies pos doulevei to thermosifono! etsi o gios mathainei gia to mystiriodes diamerisma pygainei na dei ti ginetai! kai ekei vriskei ton patera tou me thn mellousa gynaika tou! to shock einai megalo kai apo mia aprosexti kinisi peftei apo tis skales kai skotonetai! alli mia symptosi....prossopika nomizo oti oi perissoteres symptoseis einai moiraies kai tragikes! giati arage? den tha ithela kammia tetoiou eidous dysaresti symptosi sti zoi mou! terma pia me tis stenoxories!

fmas

Minoraki μου...............

Μεγάλο Θέμα ανοίγεις..............

Περιστατικά που μου έτυχαν μέσα σε 4 μέρες στην Αθήνα της Ολυμπιάδας.....

Ερχόμενη η μητέρα μου να με δει αποφασίσαμε να πάμε να φάμε όλοι μαζί στην Πλατεία της Ν. Σμύρνης........ Στο μαγαζί που κάτσαμε η σερβιτόρα ήταν από το γειτονικό χωρίο της μητέρας μου........

Ακόμα... Μετά από 2 μέρες μέσα στον σταθμό του Μετρό στην Δουκίσσης Πλακεντίας πέτυχα συμμαθήτρια του αδελφού μου..............

Σημείωση.. Στην Θεσσαλονίκη μένω σε ένα χωριό 2500 κατοίκων και το χωριό της μάνας μου και το γειτονικό χωριό είναι 150 κατοίκων......

Φιλικά
Fmas

Anonymous

aytes einai eyxaristes symptoseis
na sas po kai mia dikh mou poly koufh omos
gnorisa germanida to kalokairi pou einai geitonisa , kohtou mou filou germanou....

minoraki

Παράθεση από: "summer_time"aytes einai eyxaristes symptoseis
na sas po kai mia dikh mou poly koufh omos
gnorisa germanida to kalokairi pou einai geitonisa , kohtou mou filou germanou....
:roll:  :cry:  :evil:  eeeeeeeeemaaaaaaaaa kai sy vre paidaki mou.......esena oi gynaikes tha se fane.........den kathesai sta avga sou......afti den einai apli symptosi.......einai symptosara.....
alla edo milame gia mia symptosi pou einai anodinh.....ti ginetai ena einai epodinh opos oi dyo pio pano pou anefera? eeeeeeee? ti ginetai?

jasper

Πελάτης μας άγγλος. ΄Οποτε μας επισκεπτόταν είχαμε ακραία καιρικά φαινόμενα. Μια φορά ήρθε με τη γυναίκα του. Συνέβησαν τα παρακάτω σε διάστημα 3 ημερών:
- Πήγα να τους παραλάβω από το αεροδρόμιο. Στό ίσωμα έπεσα και σακατεύτηκα.
- Την επομένη το πρωί η γυναίκα του γλύστρισε στο λόμπι του Μακεδονία Παλάς (επίσης στο ίσωμα), έσπασε το χέρι της και χρειάστηκε να μπει σε γύψο.
- Την ίδια μέρα έριξε χαλάζι στην πόλη (Ιούνιος)
- Την 3η μέρα της αναχώρησης τους πήγε στο αεροδρόμιο ο λογιστής μας. Στο δρόμο τράκαρε... ευτυχώς μόνο υλικές ζημίες.

Δύο μέρες αργότερα συζητούσαμε στο τηλέφωνο με τον άγγλο όσα είχαν συμβεί και μαθαίνω οτι υπήρξε και συνέχεια.....

- Το αεροπλάνο είχε πρόβλημα κατά την προσγείωση στο Χίθροου... είχαν μπλοκάρει οι ρόδες και δεν άνοιγαν. Προσγειώθηκαν μετά από αρκετή ταλαιπωρία.

- Ο συνεργάτης τους που έπρεπε να τους περιμένει στο αεροδρόμιο για να τους παραλάβει τους έστησε και επέστρεψαν σπίτι με ταξί. Την επομένη έμαθε οτι ο τύπος είναι στο νοσοκομείο γιατί πηγαίνοντας προς Χίθροου....τράκαρε και τραυματίστηκε.

Το παράδοξο είναι οτι περιστατικά σαν τα παραπάνω, του συμβαίνουν μόνο όταν ταξιδεύει στο εξωτερικό (πράγμα που αποφεύγει τελευταία)... αλλιώς φαντάζομαι θα είχε ξεκληρίσει την μισή Αγγλία.

Σκέφτομαι τι καλή ιδέα θα ήταν να νοικιάσουμε τις υπηρεσίες του και να τον στείλουμε ΗΠΑ.... να στηθεί μερικές μέρες έξω από τον Λευκό Οίκο....

ΥΓ. Διαβάζω αυτά που έγραψα και ακόμη και γω δυσκολεύομαι να τα πιστέψω.... σας διαβεβαιώ συνέβησαν!

kathreftis

Παράθεση από: "jasper"Σκέφτομαι τι καλή ιδέα θα ήταν να νοικιάσουμε τις υπηρεσίες του και να τον στείλουμε ΗΠΑ.... να στηθεί μερικές μέρες έξω από τον Λευκό Οίκο....

simfono   kai  nomizw  oti  enas  tetios  tilemara8onios  
gia  na  tou  kanoume  ta  eksoda  8a  eixe  megali  apixisi
 :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P

fmas

MESA...........................

Prosfero tin Aithousa kai 2 pinakia gia tin dimoprasia.........

Filika
Fmas

Kriton

Εγώ προσωπικά δεν πιστεύω στις συμπ΄τωσεις.
Πιστεύω πως ότι γινεται έχει τον σκοπό του και γίνεται.

Τώρα για τον συγκεκριμένο τύπο ας γινει μια προσπαθεια να σταλει αμερικη.
Ίσως αυτός να ειναι ο σκοπός που του συμβαίνουν όλα αυτά :lol:

minoraki

:D  :D  :D  ο τυπος που περιγραφεις jasper, δεν ειναι καταλληλος μονον για την αμερικη.....εχω και μερικα σημεια εδω στην ελλαδα να τον στειλω! ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕ  :evil:  :evil:  :evil:

jasper

Συμφωνώ με τον Λουκά. Μάλλον ο τύπος βρίσκεται σε αποστολή άνωθεν. Γιαυτό και μεις τον φωνάζουμε Αρμαγεδόνα (και του αρέσει)!!!

Μινοράκι μου έχεις δίκιο... ατέλειωτη η λίστα...αλλά θα πρέπει να περιμένετε όλοι τη σειρά σας γιατί μέχρι το 2008 τον έχω 'αγκαζέ' εγώ  :P

minoraki

jas μου αδυνατον να περιμενω μεχρι το 2008! εδω δεν μπορω να επιδειξω ουτε υπομονη ουτε επιμονη.....δυστυχως! :evil:  :evil:  :evil:  :evil:

jasper

Μινοράκι μου, επειδή σε παρακολουθώ στο φόρουμ και σε πολλά πράγματα συμφωνούμε, είμαι σίγουρη πως οι λίστες μας με τα υποψήφια θύματα του αρμαγεδόνα δεν θα διαφέρουν πολύ.
΄Αντε βρε! χαλάλι αλλά να μου τον γυρίσεις πίσω όπως σου τον δίνω  :wink:  

Υ.Γ. Απαγορεύεται η χρήση του προς ικανοποίηση οποιουδήποτε "πολεμόχαρου" ένστικτου ποδοσφαιρικής φύσεως  :P

fmas

Jasper.... Nomizo oti prota prepei na paei stis HPA..... kai meta allou.....

Telos panton.......

jasper

fmas μου

και που νομίζεις οτι είναι τώρα? στις ΗΠΑ είναι καλέ μου μαζί με τον Μητσοτάκη  :P

690 Επισκέπτες, 0 Χρήστες