Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 411
  • Total: 411

ΦΙΛΙ...

Ξεκίνησε από kuria, Ιανουαρίου 20, 2005, 07:40:37 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

fmas

Gik καρντιά μου.....

Ωραίο Avatar.....

Φιλικά,
Fmas

gbyzf1000

...na perigrapso...kati pounai monadiko me logia grammeno...mpaaaaa  ...mwno na to aistantho thelo ....kai to fili einai kati pou einai 1 oneiro...pou to zeis spania....

spellbound

Παράθεση από: "fmas"Gik καρντιά μου.....

Ωραίο Avatar.....

Φιλικά,
Fmas

Ας ειναι καλα η Ατμα, γιατι εγω προσπαθουσα να βαλω αβαταρ εδω και τρεις μηνες χωρις επιτυχια......... μελαχροινη γαρ    ]

spellbound

Παράθεση από: "rickymartin"
Παράθεση από: "gikama"
Παράθεση από: "Mairoula"
Παράθεση από: "gikama"Εγω παλι..... (ξενερωτη γαρ..)

εννοω να αρχιζει καπως ετσι....

(αντε να σοβαρευτουμε λεω! πολυ ξεφυγαμε!)

meta 8a ftaiei o fonias???? (ton ricky ennow) ]

Μα...... μου αρεσουν οι φονιαδες .... ]

χε χε....... θα σου στειλω τη λιστα των επικηρυγμενων πρωτα, και μετα δικια σου μωρο μου     ]

minoraki

ΕΛΑΑΑΑΑΑ ΜΩΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.......ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΕΤΟΙΟ ΑΒΑΤΑΑΑΑΑΑΑΡΡΡΡΡΡΡ....γιατι να εχει μονο η γκικ....εεεε γιατι?????
ζηλεια ψωρααααααα......

fmas

Παράθεση από: "minoraki"ΕΛΑΑΑΑΑΑ ΜΩΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.......ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΕΤΟΙΟ ΑΒΑΤΑΑΑΑΑΑΑΡΡΡΡΡΡΡ....γιατι να εχει μονο η γκικ....εεεε γιατι?????
ζηλεια ψωρααααααα......

Μάλλον πρέπει να βρούμε γραφίστα ή γενικότερα κάποιον που θα κάνει avatar σε όποιον θέλει.......

Παρεπιπτόντως gbyzf1000 πολύ ωραίο το avatar με την γέφυρα του Ρίο - Αντίριο κατα την κατασκευή της.........

Φιλικά,
Fmas

kuria

τελικά μάθατε και πως να φιλάτε ή μόνο πως να βάζετε αβατάρ;    :P
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Eley8eros

Παράθεση από: "kuria"τελικά μάθατε και πως να φιλάτε ή μόνο πως να βάζετε αβατάρ;    :P

xaxaxa καλό.... εμένα ποιά θα με μάθει που δεν ξέρω??????

spellbound

Παράθεση από: "Eley8eros"
Παράθεση από: "kuria"τελικά μάθατε και πως να φιλάτε ή μόνο πως να βάζετε αβατάρ;    :P

xaxaxa καλό.... εμένα ποιά θα με μάθει που δεν ξέρω??????

κοιτα τη σουπια πως τσιμπησε  :!:  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D

Eley8eros

δεν ξέρω για σουπιές αλλά ποιος χάνει ένα καλό μάθημα στο φιλί?? ποιός??

spellbound

Παράθεση από: "Eley8eros"δεν ξέρω για σουπιές αλλά ποιος χάνει ένα καλό μάθημα στο φιλί?? ποιός??

[/b]

Eley8eros

Παράθεση από: "spellbound"
Παράθεση από: "Eley8eros"δεν ξέρω για σουπιές αλλά ποιος χάνει ένα καλό μάθημα στο φιλί?? ποιός??

[/b]

να υπαθέσω πως με την συμπνοια του σατανά δέχεστε να μου κάνετε μάθημα??

spellbound

giorgos k

Παράθεση από: "kuria"το φιλί είναι ένας τρόπος άμεσης επαφής που εκφράζει τα συναισθήματα μας...
αν και φιλάω σπάνια στο στόμα, μου αρέσει όταν το κάνω, να είναι ένα  αργό παιχνίδι με τα χείλη, η γλώσσα μου να σχηματίζει το περίγραμμα τους και τα δόντια μου να συμμετέχουν με ένα ελαφρύ δάγκωμα...

περιγράψτε μου το ιδανικό φιλί για σας...
δεν  γινετε απο αυτο!!! μονο σε ζωντανη μεταδοση!!χαχαχαχαχαααα!!!! σου στελνω ομως ενα γλυκο φιλακι για την γιορτη σουυυυυυυυυ!!!! χρονια πολλα μαρια μου!!!!!! μμμμμμμααααααααααατττςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!

Eley8eros

Παράθεση από: "spellbound"[/b]

Αγσπητή spellb συμφωνα με εγκυρο εγυκλοπαδικό λεξικό το δεχεστε αποτελει πληθυντικό ευγενειας και ουχι παρατήρηση δια της ηλικίας σας... Δια αυτό παρακαλώ όπως μην παρεξηγήσθε... Αλλωστε είσαστε όσο αισθάνεστε και όσο γράφετε εδω μέσα... ΜΩΡΟ δηλαδής....

411 Επισκέπτες, 0 Χρήστες