Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 479
  • Total: 479

ΦΙΛΙ...

Ξεκίνησε από kuria, Ιανουαρίου 20, 2005, 07:40:37 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Ntama

Ricky εισαι άπαιχτος χαχαχαχαχαχαααχαχαχα :p:p:p

συνέχισεεεεεεεεε

Sotis

ΕΧΩ ΕΝΑ ΦΙΛΑΚΞΙ..ΑΧ ΠΟΘ ΝΑ Τ 'ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ  ΧΑΜΕΝΟ ΝΑ ΜΗΝ Τ'ΑΔΙΚΗΣΩ...ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΕΝΟΣ  ΚΡΙΝΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΩ.. ΕΛΑ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΧΑΡΙΣΩ...............ΛΕΩΩΩΩΩΩΩΩ

Ntama

Sotinolka βλέπω σήμερα τα λές όμορφα... ότι κι'αν σε ενεπνευσε, τα κατάφερε....

Anonymous

Παράθεση από: "Mairoula"Ricky εισαι άπαιχτος χαχαχαχαχαχαααχαχαχα :p:p:p

συνέχισεεεεεεεεε

Mairoula mou, akoma den arxisa kalh mou  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

minoraki

Παράθεση από: "rickymartin"
Παράθεση από: "minoraki"
Παράθεση από: "rickymartin"Βρε παιδια, βρε παιδια, τι δουλεια εχει η ΚΝΕ και τα κατηχικα κλπ κλπ, εδω για φιλια λεει το θεμα. Συγκεντρωθειτεεεεεεεεεεεε,  :wink:  κι ας μου δειξει και μενα καμμια εμπειρη στο θεμα, διοτι ειμαι ανεκπαιδευτος (και που ναβλεπε η γυναικα μου τι γραφω), να μαθαινουμε και μεις βρε παιδια  :lol:
πολυ καλα τα λες ρικυ μου! μπερδευτηκαν οι βουρτσες...... :roll:  :shock:

minoraki, me ti? me tis tabanobourtses?
 :shock:  :shock:  :shock:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:
mpaaaaaaaaaa poies tabanobourtses koukle mou....me kati allo mperdeftikan....kai ksereis tora esy ti einai afto to allo!  :oops:  :wink:  :roll: :oops:  :wink:  :roll:  :D

:oops:  :oops:  :oops:   Me kaneis kai kokkinizw minoraki mou. :P  :P  :P
ρικουλινι μου  :D  :D  :D  τα καταφερα αγαπημενε μου? σε εκανα να κοκκινισεις...!!!!!! μα αυτο επεδιωκα μωρο μου! :bounce:  :bounce:  τρελαινομαι οταν οι αντρες βρισκονται σε αμηχανια!  :wink:  :wink:  :wink:

fmas

Έχω γράψει άπειρες φορές ότι αυτό το Forum με φέρνει σε δύσκολη θέση....................................

Το ξέρω επαναλαμβάνομαι και καταντάω γραφικός αλλά τι να κάνω ο καημένος..................

Minoraki................. Που ήσουν χτες καρντιά μου????????????????

Φιλικά
Fmas

minoraki

φμασουλιιιιιιιιιιιιιιι.......... :(  :(  :(  δεν καταφεραμε να συναντηθουμε......ειπα την επομενη φορα να φυγουμε λιγο απο τις δυτικες συνοικιες......για να δουμε τελικα τι θα γινει! φιλιαααααααααα........
"ολες του κοσμου οι κυριακες/λαμπουν στο προσωπο σου/τι χρωματα τι μουσικες μες το χαμογελο σου/"!

Ntama

Παράθεση από: "Mairoula"minoraki, εγώ πάντως σε βρίσκω άκρως νορμάλ κοπέλα μου, αν σε ενδιαφέρει η αποψή μου...

καλά να περνας...
:D  :D  :D  :D  efxaristo poly filenada mou gia thn psyfo empistosynis pou mou dineis! kai vevaia me endiaferei h apospi sou kai poly malista! filia polla!

Να σαι καλα φιλεναδα :kiss:
Και μενα μ'ενδιαφερει παντα η αποψη σου, ιδίως όταν βλεπεις όπου κάπου έχω άδικο
Ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωω :kiss: :):)

Ntama

συνέχισεεεεεεεεε

Mairoula mou, akoma den arxisa kalh mou  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Ricky φίλε μου, όταν αποφασίσεις ν'αρχισεις δηλαδή, ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ?????????? :p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

Anonymous

Τέτοια λέτε στον Μάρτιν και μετά το παίρνει πάνω του και τον κολάζεται και δεν μπορεί να κάνει τίποτα  ]

Anonymous

Παράθεση από: "Mairoula"

συνέχισεεεεεεεεε

Ricky φίλε μου, όταν αποφασίσεις ν'αρχισεις δηλαδή, ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ?????????? :p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

Μαιρούλα σαν τι να κάνει μετά ο Μάρτιν.... :?:  
τον βλέπω μετά έτσι :eye:   :P  :P  :lol:  :lol:

Ntama

gavrina swstiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
xaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaaxaxaxaaxa

spellbound

Εγω παλι..... (ξενερωτη γαρ..)

εννοω να αρχιζει καπως ετσι....

(αντε να σοβαρευτουμε λεω! πολυ ξεφυγαμε!)

Anonymous

Παράθεση από: "gavrina"

συνέχισεεεεεεεεε

Μαιρούλα σαν τι να κάνει μετά ο Μάρτιν.... :?:  
τον βλέπω μετά έτσι :eye:   :P  :P  :lol:  :lol:

Gayrina mou, mallon tha kanw mayra :shock:  natia na sas dw meta!!!!!!! (ektos apo thn pantofla, rixnei kai mpounies) :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Anonymous

συνέχισεεεεεεεεε

Mairoula, agaph mou fobamai oti an arxisw meta den tha stamataw, lol. :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:

479 Επισκέπτες, 0 Χρήστες