Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 420
  • Total: 420

ΦΙΛΙ...

Ξεκίνησε από kuria, Ιανουαρίου 20, 2005, 07:40:37 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

minoraki

Παράθεση από: "kathreftis"
Παράθεση από: "minoraki"βρε αγορι μου γλυκο....ολο μπερδεμενα μου τα λες! και εμενα λιγακι τα μπερδεμενα δεν μου πολυαρεσουν.....το καθε ενα πραγμα εγω στο σπιτι μου το εχω για μια συγκεκριμενη χρηση....οι καρεκλες για να καθομαστε, το κρεβατι για να κοιμομαστε, το τραπεζι για να τρωμε(καθονται στα τραπεζια οι ανθρωποι? οπως ελεγε και ο γκιωνακης στα "κιτρινα γαντια"), το πλυντηριο για να πλενουμε κ.ο.κ.! και ερχεσαι τωρα εσυ και μου τα ανατρεπεις  :(  :(  :( ! ασε θα σκεφθω και θα σου πω.....
P.S. και κατι αλλο που δεν μου αρεσει ειναι να παριστανω την δασκαλα! και οσο για εχεμυθεια...μην ανησυχεις...δεν προκειται να ανοιξω το στομα μου! φιλια πολλα!

minoraki  mou  den  eipa  na  kaneis  esu  tin  daskala  ( eipa  min  me  martiriseis  gia  na  tsimpisi kamia  ali  pou  tis  aresei  na  kanei  tin  daskala )  kai   pos  na  sto  zitisw  ayto   afou  to  plintirio  to   exeis  akoma  mono  gia  plisimo  ti  ma8imata  na  mou  kaneis   esu   glikia  mou  ?  kai  fantazome  oti   kai  to  psigio  to  exeis  gia  na  sintiris  ta   trofima  e ?  ( ti  rotaw ? )
 :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P
ααααααααααα καθρεφτη καθρεφτακη μου  :evil:  :evil:  :evil: πολυ ξενερωτη και οπισθοδρομικη με περνας! επειδη δλδ τις διαφορες συσκευες του σπιτιου μου τις εχω για συγκεκριμενη χρηση, αυτο δεν σημαινει οτι δεν "γνωριζω τιποτα για τον φονο"! μπορει εγω να ξερω πολυ περισσοτερα απο αυτα που εσυ υποθετεις οτι ξερω....μην βγαζεις λοιπον αυθαιρετα συμπερασματα του τυπου "τι μαθηματα να μου κανεις εσυ γλυκεια μου"! γιατι η "γλυκεια σου" μπορει να φερει απιθανα σκορ....και να μεινεις αφωνος, αναυδος....να μην πιστευεις τι βλεπουν τα ματια σου, τι ακουνε τα αυτακια σου, τι πιανουν τα χερακια σου κλπ κλπ :wink:  :wink:  :wink:

kathreftis

ααααααααααα καθρεφτη καθρεφτακη μου  :evil:  :evil:  :evil: πολυ ξενερωτη και οπισθοδρομικη με περνας! επειδη δλδ τις διαφορες συσκευες του σπιτιου μου τις εχω για συγκεκριμενη χρηση, αυτο δεν σημαινει οτι δεν "γνωριζω τιποτα για τον φονο"! μπορει εγω να ξερω πολυ περισσοτερα απο αυτα που εσυ υποθετεις οτι ξερω....μην βγαζεις λοιπον αυθαιρετα συμπερασματα του τυπου "τι μαθηματα να μου κανεις εσυ γλυκεια μου"! γιατι η "γλυκεια σου" μπορει να φερει απιθανα σκορ....και να μεινεις αφωνος, αναυδος....να μην πιστευεις τι βλεπουν τα ματια σου, τι ακουνε τα αυτακια σου, τι πιανουν τα χερακια σου κλπ κλπ :wink:  :wink:  :wink:[/quote]

(xm   tsimpise  to  psaraki   :P    re  ti  kanw  o   an8ropos  gia  na  ...........faw :oops:  )
lipon    minoraki  mou  an  katalaba  kala  eisai  etimi  na   paradosis  ma8imata  ?  
an  kai  epimeno  oti  oi  spitikes  siskebes  (kai  oxi  mono  )  exoun kai  ales  dinatotites  apo  aytes  pou  o  kataskebastis  tous  edose .
eimai  panta  etimos  na  parw  ma8imata  kai  apo  mia  daskala  tou  (katixitikou) paradosiakou  tropou  didaskalias  :lol:  :lol:
me  problimatises  ligo  me  ayto  pou  ipes  oti  ( den  8a  pistebw  ti  pianoun  ta  xerakia  mou  ) :shock:  :?  :shock:  :?
ala  emena  san  ma8iti  mou  aresoun  tetia  problimata  elpizw  mono  
na  min  einai  tou  stil  -nati  petiete- kai  mou  kopsis  tin  anasa  ala......
den  bariese  oi  empiries   einai  pou  mas kanoun  kaliterous   :P  :P
 :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

minoraki

καθρεφτη, καθρεφτακη μου! φαντασου να μην ειχαμε συναντηθει κιολας, τι θα σκεπτοσουν για μενα! καλε σου μοιαζω για τραβεστι?  :D  :shock: ! απλως οταν ανεφερα οτι δεν θα πιστευαν τι θα επιαναν τα ομορφα χερακια σου, εννοουσα για το δερμα μου....το οποιον ειναι εξαιρετικα απαλο.... :D  :D  :D !
και δευτερον....δεν ειμαι δασκαλα του κατηχητικου! δεν πηγα ποτε, παιδι μου, στο κατηχητικο.....μπα μια μανια που εχεις να λες οτι ειμαι παλαιων αρχων! φιλιαααααααα πολαααααααα λεμεεεεεεεεε!

kuria

minoraki μου όμορφο...
σε αντίθεση με σένα, εγώ πέρασα μια βόλτα και από το κατηχητικό ίσα για να διαπιστώσω... πως με κρυφό σχολειό... καμιά σχέση...
τελικά προτίμησα την ΚΝΕ... εκεί να δεις καθοδήγηση...     :wink:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Anonymous

opa kuria mou ginontai tetoia pragmata sthn KNE??  sexoualikh diapaidagoghsh??
koita ti mathenei kaneis , proxorhmenous tous brisko
sas ekanan kai omadika seminaria???   :p

riaghul

κι εγω , αγαπητοι μου, περασα κι απο τα δυο
Και κατηχητικο και ΚΝΕ
Γιατι δεν εμαθα τιποτα?
(Ανεπιδεκτη μαθησεως...ειμαι...)

(μαλλον..μπηκα και βγηκα γρηγορα κι απο τα δυο)

Τα φιλια μου ομως σας τα στελνω..
 ]

Pappas10

Παράθεση από: "kuria"minoraki μου όμορφο...
σε αντίθεση με σένα, εγώ πέρασα μια βόλτα και από το κατηχητικό ίσα για να διαπιστώσω... πως με κρυφό σχολειό... καμιά σχέση...
τελικά προτίμησα την ΚΝΕ... εκεί να δεις καθοδήγηση...     :wink:

Κατάλαβες φίλε μου;;; Και μετά σου λένε ότι η κοινωνικοπολιτική θέση ΔΕΝ πρέπει να επηρεάζει τις συναισθηματικές δεσμεύσεις.... άντε τώρα εγώ να καθαρίσω με το "¨ενα βήμα μπρός, δύο πίσω" της Κούριας....

Με....ναι

Παππάς10.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

riaghul

Παράθεση από: "riaghul"κι εγω , αγαπητοι μου, περασα κι απο τα δυο
Και κατηχητικο και ΚΝΕ
Γιατι δεν εμαθα τιποτα?
(Ανεπιδεκτη μαθησεως...ειμαι...)

(μαλλον..μπηκα και βγηκα γρηγορα κι απο τα δυο)

Τα φιλια μου ομως σας τα στελνω..
 ]

minoraki

δλδ τωρα φιλεναδα μου ρια εχεις την απαιτηση να μπορω να διαβασω αυτα που γραφεις ετσι οπως τα γραφεις!  :(  :(  :( ! με τα χρωματα εννοω που γραφεις! χαθηκε κανενα αλλο χρωμα βρε κοριτσι μου γλυκο?

Anonymous

Βρε παιδια, βρε παιδια, τι δουλεια εχει η ΚΝΕ και τα κατηχικα κλπ κλπ, εδω για φιλια λεει το θεμα. Συγκεντρωθειτεεεεεεεεεεεε,  :wink:  κι ας μου δειξει και μενα καμμια εμπειρη στο θεμα, διοτι ειμαι ανεκπαιδευτος (και που ναβλεπε η γυναικα μου τι γραφω), να μαθαινουμε και μεις βρε παιδια  :lol:

fmas

Παράθεση από: "rickymartin"Βρε παιδια, βρε παιδια, τι δουλεια εχει η ΚΝΕ και τα κατηχικα κλπ κλπ, εδω για φιλια λεει το θεμα. Συγκεντρωθειτεεεεεεεεεεεε,  :wink:  κι ας μου δειξει και μενα καμμια εμπειρη στο θεμα, διοτι ειμαι ανεκπαιδευτος (και που ναβλεπε η γυναικα μου τι γραφω), να μαθαινουμε και μεις βρε παιδια  :lol:

Ricky η ΚΝΕ πάντου έχει θέση........................ Απλά δεν νομίζω ότι είναι το καλύτερο μέρος για καθοδήγηση στο κομμάτι του Φιλιού...... Εμένα οσίες παρθένες μου θυμίζουν......... Ειδικά έτσι πως τους βλέπω στο Τ.Ε.Ι...............

Τέλος Πάντων...

Φιλικά
Fmas

Pappas10

Παράθεση από: "minoraki"δλδ τωρα φιλεναδα μου ρια εχεις την απαιτηση να μπορω να διαβασω αυτα που γραφεις ετσι οπως τα γραφεις!  :(  :(  :( ! με τα χρωματα εννοω που γραφεις! χαθηκε κανενα αλλο χρωμα βρε κοριτσι μου γλυκο?

Μινοράκι μου... κάνε το κείμενο "select" περνώντας το "ποντίκι" από πάνω του με το δεξί κουμπί πατημένο.  Το φόντο θα γίνει άσπρο και θα τα βλέπεις.

Επί της ουσίας, ΚΝΕ και κατηχητικό έχουν όχι μόνο τις ίδιες επιδιώξεις αλλά και τις ίδιες λειτουργίες.

Προσωπικά προτιμώ την ΚΝΕ γιατί έχει ωραιότερες γυναίκες, μολονότι το κατηχητικό είχε πάντα πιο "εύκολες".

Με εκτίμηση,

Παππάς10
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

Pappas10

Παράθεση από: "Pappas10"
Παράθεση από: "minoraki"δλδ τωρα φιλεναδα μου ρια εχεις την απαιτηση να μπορω να διαβασω αυτα που γραφεις ετσι οπως τα γραφεις!  :(  :(  :( ! με τα χρωματα εννοω που γραφεις! χαθηκε κανενα αλλο χρωμα βρε κοριτσι μου γλυκο?

Μινοράκι μου... κάνε το κείμενο "select" περνώντας το "ποντίκι" από πάνω του με το δεξί κουμπί πατημένο.  Το φόντο θα γίνει άσπρο και θα τα βλέπεις.

Επί της ουσίας, ΚΝΕ και κατηχητικό έχουν όχι μόνο τις ίδιες επιδιώξεις αλλά και τις ίδιες λειτουργίες.

Προσωπικά προτιμώ την ΚΝΕ γιατί έχει ωραιότερες γυναίκες, μολονότι το κατηχητικό είχε πάντα πιο "εύκολες".

Με εκτίμηση,

Παππάς10

Συγνώμη.. το αριστερό (ΚΝΕ γαρ) κουμπί πατημένο.

Με εκτίμηση,

Παππάς10.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

minoraki

Παράθεση από: "rickymartin"Βρε παιδια, βρε παιδια, τι δουλεια εχει η ΚΝΕ και τα κατηχικα κλπ κλπ, εδω για φιλια λεει το θεμα. Συγκεντρωθειτεεεεεεεεεεεε,  :wink:  κι ας μου δειξει και μενα καμμια εμπειρη στο θεμα, διοτι ειμαι ανεκπαιδευτος (και που ναβλεπε η γυναικα μου τι γραφω), να μαθαινουμε και μεις βρε παιδια  :lol:
πολυ καλα τα λες ρικυ μου! μπερδευτηκαν οι βουρτσες...... :roll:  :shock:

Anonymous

Μάρτιν μου, πολλά δεν ξέρεις και ανησυχώ..
αλήθεια την γυναίκα σου πως την έψησες να σε παντρευτεί  ]

420 Επισκέπτες, 0 Χρήστες