Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 424
  • Total: 424

ΦΙΛΙ...

Ξεκίνησε από kuria, Ιανουαρίου 20, 2005, 07:40:37 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

spellbound

Παράθεση από: "minoraki"
Παράθεση από: "kathreftis"Εγώ  δεν   ξέρω,  :shock:  δεν  μου   έχουν  μάθει   :(  
και  δεν   μπορώ  να  περιγράψω  κάτι  που  δεν   γνωρίζω,  λυπάμαι  
τρομερά  που  δεν  μπορώ  να  σας  βοηθήσω   στο   γκάλοπ    σας    :? .
 :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:
 :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:
καλα βρε παιδι μου και με τους "κραδασμους" του πλυντηριου.....στα μουγκα γινεται? με μπερδεψες τωρα λεμε  :roll:  :roll:  :roll:

μινορακι, να σου πω...

Ο καθρεφτης εχει απολυτο δικιο να αποφευγει τους ασπασμους τοιουτου ειδους  κατα τη διαρκεια των κραδασμων του πλυντηριου...

για σκεψου το.... Σπασμενα δοντια, σκισμενα χειλια, κομμενες γλωσσες.... απαπα, επικινδυνο!!!!!

]

spellbound

Παράθεση από: "summer_time"kuria kai gik mas ftiaxate proi proi prepei na filate poly oraia , an kai thn gik thn ekopsa ligo agria me ta dynata dagkomata (ama einai pantremenos kai kaneis kai kanena shmadi ton ekapses ton anthropo!!!!)  ...

σαμμερ, απλουστατο!!!

Οι παντρεμενοι σπιτια τους  ]

kathreftis

Παράθεση από: "minoraki"
Παράθεση από: "kathreftis"Εγώ  δεν   ξέρω,  :shock:  δεν  μου   έχουν  μάθει   :(  
και  δεν   μπορώ  να  περιγράψω  κάτι  που  δεν   γνωρίζω,  λυπάμαι  
τρομερά  που  δεν  μπορώ  να  σας  βοηθήσω   στο   γκάλοπ    σας    :? .
 :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:
 :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:
καλα βρε παιδι μου και με τους "κραδασμους" του πλυντηριου.....στα μουγκα γινεται? με μπερδεψες τωρα λεμε  :roll:  :roll:  :roll:

ΑΧΧΧΧΧ……………………………  minoraki  μου  γλυκό .
Εσύ  τα  πλυντήρια  τα  χαλάς  για   πλύσιμο  και  τώρα  με  ρωτάς
Πώς   γίνετε   στην  μια  ταινία  ο   Χανζτηχρηστος  να  είναι  μπήχτης  
(  βλέπε  την   ταινία  με  τον  αδελφό  του  τον  δίδυμο από  το  χωριό  που  δεν  μοιάζουν  καθόλου  -δεν  θυμάμαι  τίτλο- )  
Και  στην  άλλη  να  είναι  μουροχαβλος  ;  (  βλέπε  Ζήκος  -της  κακομοίρας- )   τι   να  σου  εξηγήσω  ;     Άλλο  έργο  η  αν  θέλεις    Δόκτωρ   Ντζεκιλ  ;  Αυτό  σου  λέει  κάτι  ;
Αλλά    minoraki  μου   γλυκό  μεταξύ  μας  ναι  ;  Μην με  κάψεις  άσε
μπας  και  τσιμπήσει  καμία  βρε . Σε  πολλές  αρέσει   να  κάνουν  τις  δασκάλες  και  σε  εμένα  τον  μαθητή .  Δεν  θα  με  μαρτυρήσεις  εμείς  είμαστε  φιλαράκια   βρε  συ.
:P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P

minoraki

βρε αγορι μου γλυκο....ολο μπερδεμενα μου τα λες! και εμενα λιγακι τα μπερδεμενα δεν μου πολυαρεσουν.....το καθε ενα πραγμα εγω στο σπιτι μου το εχω για μια συγκεκριμενη χρηση....οι καρεκλες για να καθομαστε, το κρεβατι για να κοιμομαστε, το τραπεζι για να τρωμε(καθονται στα τραπεζια οι ανθρωποι? οπως ελεγε και ο γκιωνακης στα "κιτρινα γαντια"), το πλυντηριο για να πλενουμε κ.ο.κ.! και ερχεσαι τωρα εσυ και μου τα ανατρεπεις  :(  :(  :( ! ασε θα σκεφθω και θα σου πω.....
P.S. και κατι αλλο που δεν μου αρεσει ειναι να παριστανω την δασκαλα! και οσο για εχεμυθεια...μην ανησυχεις...δεν προκειται να ανοιξω το στομα μου! φιλια πολλα!

minoraki

τστστστστστστστστσ!!!! τι γινεται εδω βρε παιδια? οι μισοι μεσα σε αυτο το σαιτ ειναι ζορικοι (βλεπε αζαζελ...νομιζω οτι ετσι ειναι το νικ...βλεπε καθρεφτης με τις φαεινες ιδεες του για τα κακομοιρα τα πλυντηριακια...) οι αλλοι δηλωνουν οτι δεν ξερουν η δεν εχουν μαθει να φιλανε κλπ κλπ! κατι σε πιο νορμαλ δεν υπαρχει? δηλαδη εμενα που μου αρεσουν τα μικρα, ηρεμα, υγρα φιλακια που ξεκινουν απο την μια ακρη των χειλιων και σιγα-σιγα καταληγουν στην αλλη ακρη, ψιθυριζοντας λογια αγαπης...μαλλον προς το ξενερωτη θα θεωρηθω....βρε τι εχω παθει η ερημη και σκότινη γυναικα!

aklonitos

Βρήκα μια φωτο με τον Sotinolka σε δραση....την κοπέλα δεν την ξέρω..

aklonitos

SOTI ΣΟΥ ΒΡΗΚΑ ΠΑΡΤΕΝΕΡ ΓΙΑ ΕΞΑΣΚΗΣΗ ΣΤΟ ΦΙΛΙ...

etet

ena apo ta pio wraia filia pou exw geuth einai ta pagomena filia!!!
mporite na to dokimasete me pagakia....ospou na pagosh h glwssa kai meta fila ton!!!
einai polu wraio!!!

spellbound

ετετ.....

γουιθ ολλ ντιου ρισπεκτ...

το παγακι κολλαει αλλου..... (βλεπε πλυντηρια, σαστισμενο μινορακι κλπ)

]

fmas

Παράθεση από: "etet"ena apo ta pio wraia filia pou exw geuth einai ta pagomena filia!!!
mporite na to dokimasete me pagakia....ospou na pagosh h glwssa kai meta fila ton!!!
einai polu wraio!!!

:shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:

kathreftis

Παράθεση από: "minoraki"βρε αγορι μου γλυκο....ολο μπερδεμενα μου τα λες! και εμενα λιγακι τα μπερδεμενα δεν μου πολυαρεσουν.....το καθε ενα πραγμα εγω στο σπιτι μου το εχω για μια συγκεκριμενη χρηση....οι καρεκλες για να καθομαστε, το κρεβατι για να κοιμομαστε, το τραπεζι για να τρωμε(καθονται στα τραπεζια οι ανθρωποι? οπως ελεγε και ο γκιωνακης στα "κιτρινα γαντια"), το πλυντηριο για να πλενουμε κ.ο.κ.! και ερχεσαι τωρα εσυ και μου τα ανατρεπεις  :(  :(  :( ! ασε θα σκεφθω και θα σου πω.....
P.S. και κατι αλλο που δεν μου αρεσει ειναι να παριστανω την δασκαλα! και οσο για εχεμυθεια...μην ανησυχεις...δεν προκειται να ανοιξω το στομα μου! φιλια πολλα!

minoraki  mou  den  eipa  na  kaneis  esu  tin  daskala  ( eipa  min  me  martiriseis  gia  na  tsimpisi kamia  ali  pou  tis  aresei  na  kanei  tin  daskala )  kai   pos  na  sto  zitisw  ayto   afou  to  plintirio  to   exeis  akoma  mono  gia  plisimo  ti  ma8imata  na  mou  kaneis   esu   glikia  mou  ?  kai  fantazome  oti   kai  to  psigio  to  exeis  gia  na  sintiris  ta   trofima  e ?  ( ti  rotaw ? )
 :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P

Anonymous

Καθρεφτάκο ακόμα μαθητής είσαι  ]

kuria

θα συμφωνήσω μαζί σου pappa μου...
όντως δεν ξέρεις να φιλάς... άλλες...     :wink:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Ntama

φιλι.... φιλι.... φιλι.....

ό,τι πιο ερωτικό, ό,τι πιο τρυφερό, ό,τι πιο σημαντικό....

είμαι σίγουρη πλέον, πως αν δεν λαχταρώ να φιλώ συχνότατα το εταιρόν μου ήμισι... τοτε σίγουρα δεν είμαι ερωτευμένη μαζί του...

φιλί.... τα λόγια περισσεύουν.....

Ntama

φιλι.... φιλι.... φιλι.....

ό,τι πιο ερωτικό, ό,τι πιο τρυφερό, ό,τι πιο σημαντικό....

είμαι σίγουρη πλέον, πως αν δεν λαχταρώ να φιλώ συχνότατα το εταιρόν μου ήμισι... τοτε σίγουρα δεν είμαι ερωτευμένη μαζί του...

φιλί.... τα λόγια περισσεύουν.....

424 Επισκέπτες, 0 Χρήστες