Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 429
  • Total: 429

ΦΙΛΙ...

Ξεκίνησε από kuria, Ιανουαρίου 20, 2005, 07:40:37 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

spellbound

Παράθεση από: "gavrin"Μάρτιν μου, πολλά δεν ξέρεις και ανησυχώ..
αλήθεια την γυναίκα σου πως την έψησες να σε παντρευτεί  ]

καλα, καλα......

χε χε.... για δες και τις απαντησεις του καθρεφτη λιγο πιο πανω  ]

fmas

Παράθεση από: "Pappas10"Επί της ουσίας, ΚΝΕ και κατηχητικό έχουν όχι μόνο τις ίδιες επιδιώξεις αλλά και τις ίδιες λειτουργίες.

Προσωπικά προτιμώ την ΚΝΕ γιατί έχει ωραιότερες γυναίκες, μολονότι το κατηχητικό είχε πάντα πιο "εύκολες".

Με εκτίμηση,

Παππάς10

Πατέρα δεν έχουν ακριβώς τις ίδιες επιδιώξεις, αλλά έχουν παρόμοιο τρόπο λειτουργείας.............

Αναφορικά με τις γυναίκες της ΚΝΕ και του Κατηχητικού.......

Ναι μεν το κατηχητικό έχει πιο εύκολες αλλά στο 99% των περιπτώσεων υπάρχει η γνωστή και αντιαισθητηκή Φλοκάτη οπότε όταν σου τύχει την κάνεις μετά ελεφρών πηδηματακίων (Σ.F. Ελαφρά πηδηματάκια ενοάω...)

Όσο αναφορά της γυναίκες την ΚΝΕ... Καλές είναι μωρέ αλλά αμα αρχίσουν την φιλοσοφία για τον κόσμο, το κεφάλαιο και τα ρέστα........ Χέσε Ψηλά και αγνάντευε...........

Φιλικά
Fmas

Atma

τελικά ποιος και λέω ποιος γιατί είμαι περίεργη
φιλάει καλύτερα;;;

να αρχίσω το καμάκιασμα χεχε

fmas

Έλα ΝΤΕ????????????????????????????????????????????

Συμπέρασμα δεν βγάλαμε...........

Atma

Παράθεση από: "fmas"Έλα ΝΤΕ????????????????????????????????????????????

μηπως εσυ και μου το κρυβετε;;

fmas

Παράθεση από: "Atma"
Παράθεση από: "fmas"Έλα ΝΤΕ????????????????????????????????????????????

μηπως εσυ και μου το κρυβετε;;

Μπά.... Δεν μου το επιβεβαιώσαν αλλά και δεν μου το απορρίψανε.... Δεν ξέρω.........

Ntama

minoraki, εγώ πάντως σε βρίσκω άκρως νορμάλ κοπέλα μου, αν σε ενδιαφέρει η αποψή μου...

καλά να περνας...

Anonymous

Παράθεση από: "fmas"
Παράθεση από: "rickymartin"Βρε παιδια, βρε παιδια, τι δουλεια εχει η ΚΝΕ και τα κατηχικα κλπ κλπ, εδω για φιλια λεει το θεμα. Συγκεντρωθειτεεεεεεεεεεεε,  :wink:  κι ας μου δειξει και μενα καμμια εμπειρη στο θεμα, διοτι ειμαι ανεκπαιδευτος (και που ναβλεπε η γυναικα μου τι γραφω), να μαθαινουμε και μεις βρε παιδια  :lol:

Ricky η ΚΝΕ πάντου έχει θέση........................ Απλά δεν νομίζω ότι είναι το καλύτερο μέρος για καθοδήγηση στο κομμάτι του Φιλιού...... Εμένα οσίες παρθένες μου θυμίζουν......... Ειδικά έτσι πως τους βλέπω στο Τ.Ε.Ι...............

Τέλος Πάντων...

Φιλικά
Fmas

fmas, file mou telika oloi pseftoparthenes to paizoun (kai gw mazi, xixixixi)

:wink:  :wink:  :P  :P  :P  :P  :P  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Anonymous

Παράθεση από: "gavrina"Μάρτιν μου, πολλά δεν ξέρεις και ανησυχώ..

gwgoula, ena kserw oti tipota den kserw.  kai thn gynaika mou den thn epsisa egw, ekeinh me epsise!!!!! :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Anonymous

Παράθεση από: "minoraki"
Παράθεση από: "rickymartin"Βρε παιδια, βρε παιδια, τι δουλεια εχει η ΚΝΕ και τα κατηχικα κλπ κλπ, εδω για φιλια λεει το θεμα. Συγκεντρωθειτεεεεεεεεεεεε,  :wink:  κι ας μου δειξει και μενα καμμια εμπειρη στο θεμα, διοτι ειμαι ανεκπαιδευτος (και που ναβλεπε η γυναικα μου τι γραφω), να μαθαινουμε και μεις βρε παιδια  :lol:
πολυ καλα τα λες ρικυ μου! μπερδευτηκαν οι βουρτσες...... :roll:  :shock:

minoraki, me ti? me tis tabanobourtses?
 :shock:  :shock:  :shock:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Pappas10

Παράθεση από: "rickymartin"

gwgoula, ena kserw oti tipota den kserw.  kai thn gynaika mou den thn epsisa egw, ekeinh me epsise!!!!! :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Rickymartin,

Σχετικά με την "υπογραφή" σου...

"... έχουν περάσει χρόνοι 10... μάτια μου μαυρά μάτια μου... η κόρη γίνηκε γυναίκα... μα εγώ απόμεινα παιδί (δις) "

Καταπληκτικό τραγούδι ("χαϊνιδες" είναι ή δεν θυμάμαι καλά;)

Με μουσική εκτίμηση,

Παππάς10
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

minoraki

Παράθεση από: "Mairoula"minoraki, εγώ πάντως σε βρίσκω άκρως νορμάλ κοπέλα μου, αν σε ενδιαφέρει η αποψή μου...

καλά να περνας...
:D  :D  :D  :D  efxaristo poly filenada mou gia thn psyfo empistosynis pou mou dineis! kai vevaia me endiaferei h apospi sou kai poly malista! filia polla!

minoraki

:shock:  :shock:  :shock:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:
mpaaaaaaaaaa poies tabanobourtses koukle mou....me kati allo mperdeftikan....kai ksereis tora esy ti einai afto to allo!  :oops:  :wink:  :roll:  :oops:  :wink:  :roll:  :D

Anonymous

Παράθεση από: "Pappas10"

Rickymartin,

Σχετικά με την "υπογραφή" σου...

"... έχουν περάσει χρόνοι 10... μάτια μου μαυρά μάτια μου... η κόρη γίνηκε γυναίκα... μα εγώ απόμεινα παιδί (δις) "

Καταπληκτικό τραγούδι ("χαϊνιδες" είναι ή δεν θυμάμαι καλά;)

Με μουσική εκτίμηση,

Παππάς10

Pater mou, Miltiadhs Pasxalidhs einai, prwhn xainis. Ston prwto tou prwsopiko disko.  Evxaristw pou xairw ths mousikhs sou ektimishs, elpizw sto mellon kai ths proswpikhs.  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D

Anonymous

mpaaaaaaaaaa poies tabanobourtses koukle mou....me kati allo mperdeftikan....kai ksereis tora esy ti einai afto to allo!  :oops:  :wink:  :roll: :oops:  :wink:  :roll:  :D

:oops:  :oops:  :oops:   Me kaneis kai kokkinizw minoraki mou. :P  :P  :P

429 Επισκέπτες, 0 Χρήστες