Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 300
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 202
  • Total: 203
  • Leon

ΜΠΑΚΟΥΡΙΑ ΙΣΟΝ ΤΣΙΜΠΟΥΡΙΑ!

Ξεκίνησε από tristana, Ιανουαρίου 22, 2005, 08:12:07 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

rain

Μπα !!! χειρότερος πρέπει να είναι ο λιγούρης τσιμπούρης και μικροτσούτσουνος.
Ανάλογο του φτωχός πούστης κι 'ασχημος.

Romeo 69

και πρόωρος  :mryellow:  :mrviolet:  :mrorange:  :mrgreen:  :mrblue:  :mricy:  :smile:

KostasD33

Δεν την λυπάστε βρε σεις την γυναίκα που θα της τύχαινε τέτοιο κελεπούρι?

Εκτός κι αν ισχύει και σ αυτή την περίπτωση στην αναβροχιά καλό και το χαλάζι......

katinaki

[quote user="Romeo 69" post="342335"]Ο χειρότερος συνδυασμός είναι λιγούρης - τσιμπούρι - παντρεμένος.  :shock:[/quote]

κάτι ξέρει - κάτι ξέρει!!  :mrgreen:

katinaki

[quote user="KostasD33" post="342644"]Δεν την λυπάστε βρε σεις την γυναίκα που θα της τύχαινε τέτοιο κελεπούρι?

[/quote]

ποια γυναίκα?  :roll:

[quote user="KostasD33" post="342644"]Εκτός κι αν ισχύει και σ αυτή την περίπτωση στην αναβροχιά καλό και το χαλάζι...... [/quote]

με τίποτα :!:

KostasD33

[quote user="Pappas10" post="303493"][quote user="Sweet_poison" post="303490"]να σε βγάλει για ραντεβού και να σε πηγένει παντου με το λεωφοριίο δεν είναι οτι καλυτερο   :razz:[/quote]

Έχω και κάρτα απεριορίστων... πάμε μια βόλτα;

Ρε πουλί που φάγαμε από τους Ιταλιάνους....

ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑααααααααααααααααααααααααααα[/quote]

κι άλλο ένα σήμερα απο τα χανουμάκια.........

katinaki

KostasD33

katinaki

jcdenton

Ό,τι και να λέτε, ό,τι κι αν υπερασπίζεστε, το γεγονός πως ΟΛΕΣ θέλετε ΕΜΕΝΑ δεν αλλάζει!

[size=10] [/size] στον κόσμο μου εγώ[size=10] [/size]
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

Belladona

τι λέτε καλέ ... η πιο ευχάριστη φάση της ζωής μου ήταν όταν ήμουν μπακούρι και φυσικά ποτέ τσιμπούρι !!!!!!
αν καμιά φορά  κάτι αναπολώ από την μέχρι τώρα ζωή μου , είναι η εποχή εκείνη . τρελή , φανταστική, ανέμελη , υπέροχη ζωή
φυσικά αυτό ισχύει όταν είναι επιλογή σου να είσαι μπακούρι και να το απολαμβάνεις

papadia

... με τοση αναιμια που εχω τοσα χρονια

πως κ δε το ειχα σκεφτει αυτο???

μου ρουφιξανε λεμε το αιμα....τα τσιμπουρια!!!!!!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ μπακουρια=τσιμπουρια=αναιμια!!!!!
...οσο μπορω...οταν μπορω...

Belladona

papaditsa ξέρω ένα καλό αντιπαρασιτικό που χρησιμοποιώ στο σκυλάκο μου τα καλοκαίρια στην εξοχή και είναι πολύ αποτελεσματικό.
αν θέλεις να σου το συστήσω , μήπως και γιάνεις κοριτσάκι μου   :lol:  :lol:  :lol:

saliara

[quote user="Belladona" post="357932"] φυσικά αυτό ισχύει όταν είναι επιλογή σου να είσαι μπακούρι και να το απολαμβάνεις
[/quote]

Σωστήηηηηη!!Γιατί όταν μερικές φορές θες την παρέα,αγκαλίτσα..βολτίτσα..και δεν την έχεις...εεε είναι λίγο μοναχικό!! :grin:

202 Επισκέπτες, 1 Χρήστης