Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 300
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 202
  • Total: 203
  • Leon

ΜΠΑΚΟΥΡΙΑ ΙΣΟΝ ΤΣΙΜΠΟΥΡΙΑ!

Ξεκίνησε από tristana, Ιανουαρίου 22, 2005, 08:12:07 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Anonymous

Παράθεση από: "Enia"Για να συνεχίσω να απαντάω κι εγώ λοιπόν, μπας και το καλύψουμε το παιδί με τις απορίες του, γιατί πως θα βγει στην κοινωνία...

Πρώτον λοιπόν, όπως έκανε σαφές η φίλτατη poison, δεν συγχρονιζόμαστε για chat και τηλέφωνα. Δεύτερον έχουμε και αφραγκιές (που να το πληρώνεις το υπερατλαντικό κάθε μέρα). Άσε που το τηλ είναι συνήθως one-to-one, σιγά μην κάνουμε και συνδιάσκεψη τόσων ατόμων... Πρακτικά αδύνατο...
Παμ' παρακάτω... Να σου υπενθιμίσω καλέ μου φίλε πως δεν είμαστε όλοι κάτοικοι της ίδιας πόλεως... Οπότε προφανώς το να συναντηθούμε να τα πούμε από κοντά είναι επίσης δύσκολο, έως αδύνατο για κάποιους, και συμβαίνει μεν, αλλά μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις.  Σε καμμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να αντικαταστήσει την επικοινωνία που τώρα έχουμε σε καθημερινή βάση...
Και στην τελική αν ήταν έτσι ίσως κανείς μας να μην είχε ξεκινήσει να μπει σε ένα φόρουμ. Αυτή είναι η ομορφιά εδώ... Πως μιλάει ο ένας από κάπου σε κάποια στιγμή που τον βολεύει, και πάει ο άλλος και απαντάει από κάπου αλλού σε κάποια άλλη χρονική στιγμή...

Α, μην ξεχάσω την άλλη απορία να σου λύσω... Δεν έχουμε μεγαλύτερο φτυάρι, μας νικάς! (Μητσάκο, γράφτο στη λίστα ρε συ για ανεφοδιασμό, έχουμε μείνει πίσω στην τεχνολογία!!!). Διαθέτουμε όμως τσόκαρα και mule αν ενδιαφέρεσαι, και εγκυκλοπαιδικά σου λέω πως έχουμε μάθει να τα χειριζόμαστε άψογα!!  :twisted:
...
Παλι καλα αγαπητη μου, αλλες ουτε που ξερουν τι ειναι τα mule και αν τους το πεις θα νομισουν οτι τις βριζεις... τες πα καλα και τα mule καλα και τα τσοκαρα, ολα χρειαζονται σημερα....
Οσο για το φτυαρι θα σας παρω ιδια με το δικο μου. Μιλαμε θα ξετρελαθητενε !!!

PoiSoN_GiRL

*PoiSoN_GiRL σημειωνει στην λιστα ενα τεραααααααστιο φτυαρι !!

ψιψινακι απο Δευτερα θα το εχουμε στην διαθεση μας !!!  :wink:  :twisted:
Ετοιμασου ! Μεχρι τοτε ξερεις .. χρηση mule και τσοκαρου !!  :twisted:

Anonymous

Παντως επειδη εγω ειμαι πολυ σκεπτομενος ανθρωπας εχω να πω το εξης.
Τερμα στα ραφια! Θα φτιαξω ενα σπιτι στην παραλια χλιδατο και θα γεροντοκοριασω εκει μεσα. Ασταδιαλα πια με τα ραφια. Για μια ποιοτητα ζουμε!

PoiSoN_GiRL

σωστοςςςςςςς ! κι εγω πανω σε ενα βραχακι με τη θαλασσα στα ποδια μου θελω να γεροντοκοριασω !! αντε .. ειδες που τελικα βγαλαμε ακρη ?  :P

Anonymous

Τι λες παιδακι μου? Εσενα θα σε βαλω σε μια σεζ λονγκ μεσα στη θαλασσα και δυο μαυρους απο πανω να σου κανουν αερα και να σου φερνουν τους χυμους (και τα υπογλωσσια αναλογα την ηλικια)
Ειπαμε χλιδα ρε οχι βραχακια και αηδιες!!!!!!!!
(τς τς τς )

PoiSoN_GiRL

αχμμμ .. καταρχην δεν ειμαι ρατσιστρια .. αρα και οι μαυροι ειναι ανθρωποι και δεν δεχομαι να μου κανουν αερα λεμε !
κατα δευτερον επειδη ειμαι καλομαθημενη , θα προτιμουσα να μου κανει αερα κανενας ελληνας δυο μετρα με γαλαζια ματια !
κατα τριτον πιασε ενα υπογλωσσιο γιατι με συγχισες μεσημεριατικο !  :P

Anonymous

Τι εννοεις δηλαδη? οτι ειμαι εγω ρατσιστης????
ΕΓΩ?????????????????????
Εγω ειμαι ρατσιστης η αυτοι μαυροι????
χαχαχαχαχαχαχα
κοιτα επειδη δεν ειναι οι μαυροι της μοδας θα φερω πακιστανια!
αυτοι θα σου κρατανε μεχρι και το καλαμακι να πιεις το χυμο σου!

gavrina

χαχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχα μα τι λέτε πάλι εδώ????
Βρε Ζουζούνα...2μετρο και με γαλανά μάτια...που θα τον βρεις αυτόν;
Περισσότερες πιθανότητες έχεις να βρεις Πακιστανό...( θα σου φέρω εγώ...στο μαγαζί καθημερινά έρχονται εκατοντάδες...και μάλιστα ακίνδυνοι τελείως...no koukou ..... χαχααχα ]

PoiSoN_GiRL

χαχαχαχα ! αλλο ενα σοβαρο θεμα που καταφερα να καταστρεψω χωρις ιδιαιτερη προσπαθεια .. που ειναι η σοβαροτητα μου ?? παει περιπατο παλι ... το φελεκι μου ...  :shock:
Γωγουλα θα τον βρω τον παιδαρα και θα φροντισω να εχει και τριδυμα αδερφακια (ξερεις .. να τακτοποιησω την Λιλα μας κι εσενα !!) που θα μου παει !!!
Οσο για εσενα μιστερ ... τωρα που θα γινω μαυρη απο την ηλιοθεραπεια κοιτα να μου κανεις τον πολλα βαρυ και να με σνομπαρεις λογω χρωματος !! θα σε εξοντωσω !! χαχαχαχα !  :P  :twisted:

gavrina

Άλλο ένα ΤΕΖΑ προστίθεται στα τοπικ μας!
Άντε να δούμε τι θα γίνει στο τέλος...ποιος/α θα επικρατήσει;
Ποιος/α θα καταφέρει να γλιτώσει;
Ιδού το μεγάλο ερώτημα!  ]

PoiSoN_GiRL

χαχαχαχαχα ! τεζα + τσοκαρο = το εμβλημα της ομαδας των ζουζουνοσουπιων ??
αντε να δουμε θα τη βγαλουμε και φετος ??
 :roll:

Anonymous

ρε σουρουκλεμεδοσουπιες πατε να τα βαλετε με τον αρχοντα του σκοτους????
πισω λαμιεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

gavrina

Άρχοντα.....σιγά...πρόσεχε...διότι είμαστε 3 και είσαι μόνος...! ]

Enia

8)  Μίλησε κανείς!? Εδώ είναι το ΤΕΖΑ!...  :twisted:

όσο για τα ράφια που λέγατε, εγώ είμαι παραδοσιακιά λέμε, δεν το αλλάζω το ραφάκι μου με τπτ... (Άλλο που θα το κάνω δίπατο με βελούδινη επένδυση και θέα στο κύμα, γιατί και η φτώχια θέλει καλοπέραση...)

Eley8eros

Παράθεση από: "minoraki"
Παράθεση από: "tristana1"Θα συμφωνούσα μαζί σου αν τα λόγια σου δεν μαρτυρούσαν μία κάποια πίκρα κάπου στο βάθος,πίσω από την κουρτίνα του θυμού σου....
Το τί κάνει ο καθένας στη ζωή του είναι επιλογή του και οι επιλογές πληρώνονται....Το να κρίνεις τις επιλογές κάποιου είναι άστοχο....Αν δεν σε ικανοποιούν προσπερνάς και τις επιλογές και τον ίδιο....Είναι τόσο απλό...

Χωρίς παρεξήγηση

TRISTANA1
+
toso poly fainetai vre fili mou? kai ego i atheofovi nomiza oti to kryvo...den se pareksigo....giati alloste? antitheta me voithas...afti ti stigmi me voithas afantasta....eimai aforita...vatheia pligomeni...kai esy me voithas...dystyxos exoume kanei epiloges...kales h asximes...omos tis exoume kanei...den tis prospernas omos efkola...afti ti stigmi pou grafo klaio...den ksero giati, h mallon ksero, omos ta matia mou einai gemata dakrya...me voithas...nasai kala! filikotata minoraki!

Αν κάνεις πλάκα πάω πάσσο, αν όχι σου λέω μη μασάς... οι επιλογές είναι δικές μας και "για οσα λάθη έχω κάνει, δε μετανιώνω δε μετανιώνω..." Τουρνας.

Συγνώμη αν παρεμβαίνω άστοχα... έτσι ένιωσα έτσι έκανα...

Dont give up the fight.....

202 Επισκέπτες, 1 Χρήστης