Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 590
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 512
  • Total: 512

ΜΠΑΚΟΥΡΙΑ ΙΣΟΝ ΤΣΙΜΠΟΥΡΙΑ!

Ξεκίνησε από tristana, Ιανουαρίου 22, 2005, 08:12:07 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

PoiSoN_GiRL

εχω ηδη φυγει και παιζω παιχνιδακια με την Λιλα !!
αν θελεις ακολουθεις .. αν οχι .. κατσε εδω τιμωρια !! χιχιχι !  :P

Ψιψινακιιιιιιιιιιι περιμενε με ερχομαιιιιιιιιιιι !  :wink:

Anonymous

:P Ήρθε η ώρα να τοποθετηθώ και γω, με το μαλακό που λέει και η φίλη μου η ένια. Κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να εκφράζετε και να λέει τη γνώμη του, όμως θα πρέπει να αναλογίζετε αν αυτό που λέει θίγει κάποιους συνανθρώπους του. Στην συγκεκριμένη περίπτωση ο λαμπροκράτης αναφέρετε σε άτομα που δεν έχει την τιμή να γνωρίζει, (εγώ έχω την τιμή να γνωρίζω κάποια άτομα που είναι αξιόλογα με προσωπικότητα και κύρος). Πιστεύω πως αν αφήσει τις προκαταλήψεις που έχει και έρθει σε κάποιες απο τις συναντήσεις μας, θα συμφωνήσει μαζί μου. Καθε ένας είναι ελεύθερος να κάνει τις επιλογές του, μόνο που δεν είναι πρέπον να αναφέρετε με αρνητικά σχόλια και να κατηγοριοποιεί ανθρώπους γιατί αυτό ονομάζετε ρατσισμός με την ευρύτερη έννοια. Νομίζω πως ο λαμροκράτης θα μπορούσε να εκφραστεί με καλύτερο τρόπο και να μην δεχτεί τα πυρά κανενός, τώρα όμως που το σκέφτομαι, μάλλον αυτό χρειάζετε να προκαλέσει, γιατί ίσως δεν απολαμβάνει την απαραίτητη προσοχή στη ζωή του.

:roll:  :roll:  :roll:  :roll: Τελικά θα συμφωνήσω με την φίλτατη τζάσπερ:
ΣΤΟ ΝΤΙΒΑΝΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

:D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D

Anonymous

Αν και δε μπαινω συχνα στα φορουμ σας αυτο το θεμα ειχε πολυ πλακα καθως και ολες οι αποψεις.
Τωρα σκεφτομαι, να το ανοιξω το στομα μου η οχι? Να βγαλω τη χολη μου που το κανω μονο αν υπαρχει λογος η οχι?
Μηπως ο καθενας καλυτερα να κοιταει την "καμπουρα" του και μονο αυτη?
Μηπως να μη μας νοιαζει τι κανει ο αλλος?
Μηπως να εχουμε και εμεις καμια φορα αδικο και οχι ολοι οι αλλοι?
Μηπως να αποδεχτουμε το οτι εχουμε αποκοπει απο τον κοσμο και βγαζουμε καμια φορα την κακια μας εδω μεσα οταν δε γινονται αυτα που θα θελαμε η δεν ειμαστε αποδεκτοι μερικες φορες?
Ε Τριστανα μ?????
(ειχα δεν ειχα παλι μιλησα, αχ βρε τι μου κανετε....)

Labrokratis

Basika egw milisa teleios genika kai kapoioi to ekanan proswpiko. Tin eirwnia den tin 3ekinisa egw, allos / alli me onomase labrokofti (pi8anos eixe ta tanga kata nou...). kai malista frontise se allo -asxeto - post, na mou tin pei tautoxrona... Ypir3e loipon kapoios dolos, pou kapoioi apo esas pi8anws den antilif8ikan. Kai antedrasa katalila...

oso gia tin epilogi mou gia sxesi me mikres ilikies einai poli - poli apli kai stirizete stin e3eis logiki:

Briskeis mia sta 21: 2 xronia tin gnwrizeis, 2 xronia sizeis, 3 xronia gamos kai meta bazeis mpros gia paidi. Na einai konta sta 29 tis diladi.
Enw an mple3eis me 26+, ola trexoun.
Etsi to blepw kai dikaiwma mou. Me opoia mple3w 8elw na zisw mazi tis kapoia xronia prwta. Praktika, me 26+ den mporeis na to kaneis auto (ase pou den exoun dinameis na kikloforisoun opws kikloforw egw... Soublakia, DVD, skiladika kai nani einai oi perissoteres)
Telos,  sta ~20 enas an8rwpos ma8ainei kai prosarmozete. Sta 26+ den yparxoun prosarmoges! Gia na kaneis sxesi se autes tis ilikies kai istera, prepei na simpesoun oi apopseis kai twn dio (min pw biomata, endiaferonta, tropos psixagwgias, oneira, skepseis gia to mellon, anagkes, klp klp klp).
Dikaiwma mou loipon na epile3w ta eukola gia mena, para ta diskola. Efoswn mporw, giati oxi;
Auta einai paropides loipon; Oxi! Einai mia prosopiki apopsi gia tis sxeseis kai apla tin kata8etw. Tyxainei kai eimai apo autous pou pisteuoun stin ousiastiki diafora ilikias enos antra kai mias gynaikas. Toulaxiston 8 xronia!

Ricky mou, me pare3igisane oloi kai poli eukola, pragma pou apodikneiei kai auto pou twra 8a grapsw:  Yparxei mia "sobarotita" edw mesa, pou to humor to diko mou (i o kinismos an protimate) den simbadizei. Twra to ema8a kai den 8a epanalif8ei. Genika, den pisteuw meta apo autin tin sizitisi oti tairiazw se auto to forum (opws den teriazw kai sto forum tou sxeseis...). To epipedo edw einai diaforetiko apo to diko mou, kai i ekfrasi kai i 8ematologia tou forum, kinite se mia diaforetiki diastasi apo autin pou kinoume egw.

Twra pou  dokimasa na grapsw, to 3erw. An den ton dokimaza, den 8a to i3era pote...

Sas euxomai ena kalo kalokairi na exete!

freak

λαμπροκρατη πολυ δραματικο το κανεις να ακουγεται. δεν συμφωνουμε ολοι σε ολα ουτε κινουμαστε ολοι εδω μεσα στο ιδιο μηκος κυμματος. σου εβαλαν χερι μερικοι αλλα δεν σημαινει οτι πρεπει να αλαξεις αποψεις κιολας. αναλογως βαζεις κ εσυ χερι σε καποιους αλλους. σιγα τα αυγα στην τελικη. αν ετσι σου αρεσει μεινε ετσι...προβλημα σου. επελεξε να μην συνδιαλεγεσαι με αυτους που δεν γουσταρεις. αλλα τωρα τα περι υφους κλπ ειναι περιττα... εκτος κ αν θεωρεις οτι ολοι πια ειμαστε τοσο ιδιοι κ εσυ μονο διαφερεις....γιατι για κινηση εντυπωσιασμου μου κανει.....τεσπα... οτι να 'ναι...

Enia

Παράθεση από: "Labrokratis"Briskeis mia sta 21: 2 xronia tin gnwrizeis, 2 xronia sizeis, 3 xronia gamos kai meta bazeis mpros gia paidi. Na einai konta sta 29 tis diladi.
Enw an mple3eis me 26+, ola trexoun.
Etsi to blepw kai dikaiwma mou. Me opoia mple3w 8elw na zisw mazi tis kapoia xronia prwta. Praktika, me 26+ den mporeis na to kaneis auto (ase pou den exoun dinameis na kikloforisoun opws kikloforw egw... Soublakia, DVD, skiladika kai nani einai oi perissoteres)
Telos,  sta ~20 enas an8rwpos ma8ainei kai prosarmozete. Sta 26+ den yparxoun prosarmoges! Gia na kaneis sxesi se autes tis ilikies kai istera, prepei na simpesoun oi apopseis kai twn dio (min pw biomata, endiaferonta, tropos psixagwgias, oneira, skepseis gia to mellon, anagkes, klp klp klp).
Dikaiwma mou loipon na epile3w ta eukola gia mena, para ta diskola. Efoswn mporw, giati oxi;

Auta einai paropides loipon; Oxi! Einai mia prosopiki apopsi gia tis sxeseis kai apla tin kata8etw. Tyxainei kai eimai apo autous pou pisteuoun stin ousiastiki diafora ilikias enos antra kai mias gynaikas. Toulaxiston 8 xronia!

ναι...  :roll:  το ενδεχόμενο εκτός από προσωπική σου επιλογή να είναι και ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ προς αυτά τα μικρά κορίτσια να το συζητήσουμε ή μπααα!!?? :x  :evil:

διότι οκ, μαγκιά σου να θες να έχεις μια σεβαστή διαφορά ηλικίας από το έτερό σου ήμιση, αλλά δεν είναι εκμετάλευση να την θες 'προσαρμόσιμη'!? δεν δείχνει άκρατη απώλεια σεβασμού ως το ποια είναι!? γιατί θεωρείς πως η εικοσάρα δεν έχει χαρακτήρα, δεν έχει προσωπικότητα? δεν έχει ανάγκες, δεν έχει απόψεις!? ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ?! εσένα περίμενε νομίζεις... να την 'προσαρμόσεις'...!!

και άλλο το οχτώ-δέκα χρόνια μικρότερή σου (που είναι σχετική έννοια) και άλλοτο ντε και καλά κάτω των εικοσιέξι για να είναι σε ηλικία παραγωγής! λες και μιλάμε για αγελάδες και όχι ανθρώπους...

και εκ των προτέρων να σου πω πως και κι εγώ είμαι υπέρ της διαφοράς ηλικίας... γιατί πολύ απλά προτιμώ κάποιον ωριμότερο από εμένα, κάποιον που θα μπορεί να μου σταθεί και να νιώθω ασφάλεια δίπλα του... αλλά αυτό δεν σημαίνει πως περιμένω να μου πει τι επιλογές θα κάνω στη ζωή μου.. και όχι τώρα στα εικοσιέξι μου, αλλά ούτε καν στα δεκαπέντε μου!!!

συγνώμη αν γίνομαι επιθετική αλλά ειδίκά αυτή η τελευταία σου δημοσίευση μου δείχνει άνθρωπο χωρίς καθόλου μα καθόλου σεβασμό ως προν αυτόν που επιλέγει να έχει δίπλα του ή τους ανθρώπους γενικότερα...

PoiSoN_GiRL

παρα το γεγονος οτι δεν ηθελα να ασχοληθω πλεον με το θεμα .. μιας και μου ειναι παγερα αδιαφορο (χρησιμοποιω εκφραση που εχει χρησιμοποιηθει πριν απο εμενα απο αλλο ατομο)
δεν μπορω να μην συμφωνησω με τις αποψεις του ricky και της Enia
Χαιρομαι λοιπον που δεν ειμαι προκατειλλημενη και παρατηρω οτι και ατομα που εκτιμω, εχουν την ιδια αποψη με εμενα.Δεν ειναι τυχαιο λοιπον οτι προσεχω πολυ τα ατομα με τα οποια συναναστρεφομαι.
Δεν εχω να πω τιποτα παραπανω μιας και τα δυο ατομα που προανεφερα με καλυψαν απολυτα

freak

νταξ λιλα, χαρα στο κουραγιο σου.....

jasper

θα προτιμούσα να μην ασχοληθώ...αλλά δεν θέλω η σιωπή μου να εκληφθεί διαφορετικά...

λοιπόν...μετά το πρώτο ποστ σου λαμπροΚΡΑΤΗ... ακολούθησαν περίπου 20 ποστ χωρίς να απευθύνεται κανείς πια σε σένα... μια άμυνα αυτού του φόρουμ κατά της υπέρμετρης ανοησίας είναι και το "μπαχάλεμα"...
το μπαχαλέψαμε λοιπόν με καλό ή κακό χιούμορ (δεν έχει σημασία) και νάσου πάλι εσύ με το "έτσι...έτσι μαζευτείτε γιατί χαλάτε το τοπίο"...

τότε σου απηύθηνα τον λόγο... και το λαμπροκόφτης ήταν βιαστική και λάθος ανάγνωση του νικ σου (η ηλικία βλέπεις...)
τώρα αν με τα σχόλια που έκανες στο δεύτερο ποστ μιλούσες "γενικά"  τότε εξήγησέ μου τι εννοείς "προσωπικά σχόλια".

όσο για το δόλο...σιγά μη κάναμε ολόκληρη συνομωσία να καταστρέψουμε το prestige σου στον α33...

διάβασε λοιπόν την συμμετοχή σου εδώ από την αρχή προσεκτικά και παραδέξου (το έκανες άλλωστε) οτι σκοπός σου ήταν να εκνευρίσεις και ομολογώ οτι τα κατάφερες μια χαρά... τουλάχιστον με μένα...

όσο για το τελευταίο σου ποστ το βρίσκω άκρως επεξηγηματικό (ξαναδιάβασε αυτά που μπήκε στον κόπο να σου γράψει η ένια... όχι οτι θα κλονιστεί η κοσμοθεωρία σου...αλλά λέω...μπας και...) απολογητικό και υποκριτικό μια και δεν ταιριάζει καθόλου με το προηγούμενο ύφος σου... (γιαυτό λέω στο ντιβάνι...)

και πριν φύγω... πρόσεχε λιγάκι όταν μας περιγράφεις τα κατορθώματά σου... η όποια συναναστροφή ενός τριαντάρη με μια ανήλικη δεκαεξάρα θεωρείται από το νόμο κολάσιμη... το τι θεωρείται από μένα φαντάζομαι δεν σε ενδιαφέρει και καλά κάνεις...

Anonymous

Πλακα εχει ολο αυτο....

Enia

Παράθεση από: "Nickolas_Copilot"Πλακα εχει ολο αυτο....

ναι, αν μη τι άλλο, ξέρουμε να διασκεδάζουμε!!  :P
φτύσε μη μας ματιάξεις καλέ! :P

freak

βασικα η συναναστροφη με 16χρονη δεν θεωρειται κολασιμη απο τον νομο...απο οσο γνωριζω ο νομος θεωρει πως απο 15 κ πανω ειναι νομιμο....αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα... δεν ειναι το προβλημα ηλικιας αλλα η επεξηγηση που εδωσε...κ η enia με βρισκει συμφωνο.

minoraki

Παράθεση από: "Enia"
Παράθεση από: "Nickolas_Copilot"Πλακα εχει ολο αυτο....

ναι, αν μη τι άλλο, ξέρουμε να διασκεδάζουμε!!  :P
φτύσε μη μας ματιάξεις καλέ! :P
:D  :D  :D  :D σωστη λιλουκο! διαβαζω και εγω μετα μεγιστης προσοχης τα οσα γραφονται σε αυτο το τοπικ! και γελαω παρα πολυ.....απο την μια μερια κανω τον σταυρο μου γιατι η μεγαλη  κορη μου την γλυτωσε! ειναι ηδη σιτεμενη αφου σε λιγους μηνες κλεινει τα 29 χρονια της!....( :( πωπωωωωωωωωω....γερασε το παιδι μου!)....απο την αλλη ομως.....

:arrow: το μινορακι τρεχει και δεν φτανει για να προλαβει να κλειδωσει την μικρη κορη της στο σπιτι...διπλοκλειδωνοντας πορτες και παραθυρα....SOS!  :evil:  :evil: ! ειναι μονον 17....τη γλυνωτει δεν την γλυτωνει....!  :twisted:  :twisted:  :twisted: ! (δεν μου φταναν ολα τα αλλα.....βρεεεεεεεεεεε σκοτουρα που εβαλα στο κεφαλι μου η δολια)!

Enia

χαχαχα Μινοράκι μου! και μη σκας βρε, είναι και το τι μυαλά κουβαλάει ο καθένας. κι εγώ (χωρίς να την ξέρω την κόρη σου, αλλά απ'όσο ξέρω εσένα εδώ) δεν θα φοβόμουν για δικό σου παιδί!
μακια!

minoraki

βρε ενια μου, η κορη μου μπορει να εχει τα μυαλα στο κεφαλι της....αλλά ομως υπαρχουν και κατι "κακοι λυκοι" :evil:  που κυκλοφορουν εξω αδεσποτοι   :twisted: και θελουν να κατασπαραξουν κατι μικρα κοριτσακια, ανηλικα  :wink:  :wink: ! ξερεις εσυ τωρα....ονοματα δεν λεμε-οικογενειες δεν θιγουμε! γι αυτους λεω εγω τωρα! και διπλοκλειδωνω πορτες και παραθυρα! καταλαβες?

512 Επισκέπτες, 0 Χρήστες