Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 326
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 257
  • Total: 258
  • Leon

ΜΠΑΚΟΥΡΙΑ ΙΣΟΝ ΤΣΙΜΠΟΥΡΙΑ!

Ξεκίνησε από tristana, Ιανουαρίου 22, 2005, 08:12:07 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

jasper

αγαπητέ λαμπροσκουληκομυγοκόφτη... επειδή είναι δύσκολο να κάνω quote όλες τις παπαριές που διάβασαν τα ματάκια μου παραπάνω... για όλα όσα γράφεις ένα μόνο έχω να πω...  γιατί πραγματικά βαριέμαι.... (έβαλε και καινούρια παιχνίδια ο Κώστας γκαμώτι μου  :D )

[size=18]γρήγορα στο ντιβάνιιιιιιιιιιιιι!!!![/size]

(κρίμα και είχε αρχίσει να έχει ενδιαφέρον... τα σκάτωσες στη συνέχεια πέφτοντας στην παγίδα που νόμιζες οτι είχες στήσει για τους άλλους.... το σοβάρεψες!)

άντε πάω τώρα να καθαρίσω κανένα φασολάκι  :P

Sotis

ελα   για  παμε   απο  την αρχει  σοφουλα  καθε   ενας  με τον  πονοτου... :wink:  :wink:  :wink:

jasper

πονάς λευτεράκο μου????

αν υποψιαστώ οτι κάποιος σε πείραξε....  :evil:  :evil:  :evil:  θα κλάψουνε μανούλες !!!!

Sotis

οχι  σοφουλα  μου  αλους  βλεπω  να  πονανε.... :wink:  :wink:  :wink:

Anonymous

:roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll: Μισή ώρα διάβαζα αυτό το πόστ, και επειδή είναι περασμένη η ώρα, θα τοποθετηθώ (έχω πάρει και πυξίδα) αναλόγως, την Δευτέρα πρώτα ο θεός (να μας φυλάει από αυτά που βλέπουν τα ματάκια μας).  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:

Enia

Παράθεση από: "rickymartin" :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll: Μισή ώρα διάβαζα αυτό το πόστ, και επειδή είναι περασμένη η ώρα, θα τοποθετηθώ (έχω πάρει και πυξίδα) αναλόγως, την Δευτέρα πρώτα ο θεός (να μας φυλάει από αυτά που βλέπουν τα ματάκια μας).  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:

αντρικομ, το νου σου καμάριμ εκείνη την ώρα που θα τοποθετήσαι... με το μαλακό, έτσι?! ξέρεις εσύ, απαλά απαλά...

(χαχαχαχαχαχα! σορρυ αλλά δεν κρατήθηκα! μιας και όλη η υπόθεση έχει τρελό γέλιο!)

και για να 'τοποθετηθώ' κι εγώ...

Έχω απορία, και ως γνωστόν οι απορίες είναι για να λύνονται...
καλά με τις 27-33 + 1.65 κλπ κλπ...
με εμάς τις υπόλοιπες που δεν εμπίπτουμε σε αυτή την κατηγορία τι γίνεται!?? υπάρχει και για μας στον ήλιο μοίρα η άδικα ελπίζουμε!?

κρέμομαι από τα χείλη σας για μία απάντηση...

α, και μια ερώτηση ακόμα... εγώ που δεν έχω πετύχει εκείνο το σκορπιό ακόμα... τι κάνω λάθος?! :roll:

Labrokratis

Gia sena Enia, to 8ema einai ka8ara astrologiko. Ws Aigokeros, diskola 8a mporouses na mple3eis me skorpio, exeis anosia se dautous! Apo zwdia tou nerou, mono me ix8i isws sinanastrafosoun, alla pali einai diskolo...
Ase pou esi prepei na eisoun wrimi apo ta 16 sou (x8es bgika me kafe me 16axroni Aigokera kai entiposiastika apo tin wrimotita tis, ka8ws kai tis apopsis tis peri sex kai erwta - pou opws mou tonise katexei idiaitera, ka8oti plirws energi apo ta 12 tis), epomenos diskola 8a mporouses na mple3eis me sinais8imatika agorakia....

Edw 8elw na pw episeis, oti epi8ymw na diabasw gnwmes kai apopseis gia auta pou grafw, apo kopeles katw twn 23 etwn, ilikies diladi pou me endiaferoun oi skepseis tous! Oi antistixes skepseis / gnwmes / kritiki alla kai apopseis apo gynaikes 26+, ka8ola sebastes kai a3ies, wstoso prepei na anaferw oti gia mena einai pagera adiafores. Kalo 8a itan allwste, na apey8inontai se antres pou 8eloun na tis akousoun, oxi se atoma  poy exoume diagrapsei apo to optiko tous paidio, otidipote exei geni8ei nwritera apo to 1982...

skou70

Labrokratis epeidi se vlepw katastalagmeno stis apopseis sou kai eisai kai se kali sxetika ilikia...exw mia geitonissa pou einai 10 etwn alla poly wrimi gia tin ilikia tis...se endiaferei konne? :shock:

Enia

τώρα εξηγούνται όλα...!!    :shock:

PoiSoN_GiRL

μαλιστα ..
διακρινω εναν ''ρατσισμο'' στο θεμα ηλικιας ..
αρα .. δεν νομιζω να σε ενδιαφερει η αποψη μου , οπως και πολλων αλλων ατομων ..

freak

γιατι ρατσισμο? ο συγκεκριμενος επιθυμει μονο μικρες ηλικιακα δεσποινιδες δια φλερτ και σεξουαλικη συνευρεση. το ρατσιστικο που ειναι? το τι επιλεγει το συνολο Α, τον κανει ρατσιστη ως προς το συνολο Β? αλλα ακομα κ ετσι να ειναι πες μας την γνωμη σου κοπελια... δεν χρειαζεται ουτε να συμφωνουμε ολοι σε ολα...

Με αγαπη,

Ο θειος Βανιας.

υγ. το σακουλακι με το σαπουνι κ το λαδι που ειχες αφησει εξω απο την πορτα μου το βρηκα βουντου δηλητιριωδες κοριτσι... τωρα μενει να βρω κ το ομοιωμα μου με τις καρφιτσες.. κοζαρεις?

freak

Παράθεση από: "freak"δεν χρειαζεται ουτε να συμφωνουμε ολοι σε ολα...

δηλητιριωδες κοριτσι

κ επειδη κοζαρω κ εγω, ειπα να ριξω κ δυο διορθωσεις. παραλειψτε το ουτε, μετα το χρειαζεται, κ διαβαστε δηλητηριωδες αντι για δηλητιριωδες... ισααααααα.......

PoiSoN_GiRL

dear freak , προτιμω να μπαχαλεψω το θεμα μαζι σου μιλωντας για το κερινο ομοιωμα και λοιπα συνεργα που χρησιμοποιησα για την εξολοθρευση σου (απετυχα τελικα??) παρα να σπαταλησω εστω κι ενα δευτερολεπτο να εκφερω γνωμη πανω στην αποψη ενος ατομου που ειναι προκατειλλημενος... (εφοσον δεν σου αρεσε ο χαρακτηρισμος ''ρατσιστης'')
το συγκεκριμενο ατομο φοραει παρωπιδες εφοσον εχει διαγραψει απο το οπτικο του πεδιο συγκεκριμενα πραγματα, οποτε δεν μου κανει σαν ανθρωπος , εφοσον δεν διαθετει σφαιρικη αποψη και ειναι προσανατολισμενος προς μια και μοναδικη κατευθυνση ! ελπιζω να σε καλυψα αγαπητε freak !
τι λες ? παμε σε κανενα αλλο θεματακι να παιξουμε ??  :P

freak

καταρχας δεν ξερω γιατι φορα παρωπιδες οταν εχει επιλεξει κατι. οσο κ αν διαφωνεις με την επιλογη του δεν καταλαβαινω γιατι ειναι προκατειλημενος? στην τελικη προβλημα του. δηλαδη αν εσυ επιλεξεις κατι, εισαι προκατηλημενη με ολα τα αλλα?
επισης αλλο προκατειλλημενος αλλο ρατσιστης.

τελος καμια προσπαθεια εξοντωσης μου απο εσε δεν επιασε. κακο σκυλι ψοφο δεν εχει ρε.

Enia

ρε μην κολλάς στο όνομα... όταν όμως δηλώνει πως δεν θέλει να την ακούσει γιατί δεν ανήκει στο ηλικιακό όριο που αυτός έχει επιλέξει, τότε γιατί κι αυτή να κάτσει να ασχοληθεί μαζί του!?

ζουζούνα, έχουμε και καινούρια παιχνιδάκια!! λέτσι γκόου...

LaLaLa...!!

257 Επισκέπτες, 1 Χρήστης