Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 300
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 200
  • Total: 201
  • Leon

ΜΠΑΚΟΥΡΙΑ ΙΣΟΝ ΤΣΙΜΠΟΥΡΙΑ!

Ξεκίνησε από tristana, Ιανουαρίου 22, 2005, 08:12:07 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Enia

xmmm... μου βάζεις έννοιες τώρα... βρε μπας να διπλοκλειδώσω κι εγώ? βρε μπας να κλειδαμπαρωθώ? ή έχω ξεπεράσει τον κίνδυνο και να κοιμάμαι ήσυχη!?  :roll:

jasper

νάνιιιιιιιιι νάνιιιιιιιιιιιιιιι το ενιάκι μου να κάνει  :D  :D  :D

(καλού κακού μη φοράς για ένα διάστημα κόκκινο... άκουσα πως κυνηγούν τις μικρές κοκκινοσκουφίτσες  :P )

μινοράκι μου μία λύση υπάρχει... δώσε της μικρής σου να ξαναδιαβάσει την κοκκινοσκουφίτσα μέχρι να τη μάθει απόξω κι ανακατωτά...  :D  και μη φοβάσαι τίποτε...

PoiSoN_GiRL

παλι καλα που ξεπερασα το οριο της ηλικιας και κοιμαμαι ησυχη τα βραδια μου (λολ!)
τωρα εμφανισιακα .. θα εχω προβλημα ... μπορει να μην μοιαζω με 16χρονο ... αλλα με ενα 18χρονο ... εχω αρκετες ομοιοτητες (νομιζω..)
βρε λες να αρχισω να ανησυχω κι εγω τωρα στα γεραματα ??  :roll:

Υ.Γ. minoraki οταν τελειωσει η κορουλα σου την αναγνωση της Κοκκινοσκουφιτσας μου δανειζεις σε παρακαλω το βιβλιο να του ριξω μια γρηγορη αναγνωση να παρω μια γευση ??  :wink:

Enia

*Ενια πετάει κάθε κόκκινο ρουχαλάκι! (και την αγαπημένη μου μπλουζίτσα μαμώτο!? ]

Όσο για την ιστορία την ξέρω απ'έξω κι ανακατωτά! :D

*Ένια βουτάει το βιβλίο με τα παραμύθια από το κομοδίνο (το είχα πρόχειρο καλέ, τι απορείτε!? ]και βγάζει άθφονες φωτοτυπίες να μοιράσει στις απροστάτευτες κορασίδες του site!

minoraki

χαχα!λοιπον....μεσα στο μυαλο μου εισαστε! αυτο σκεπτομουν....να παρω της κορης μου την κοκκινοσκουφιτσα για να την διαβασει ακομα μια φορα! και μολις τελειωσει το διαβασμα....θα σας δωσω το βιβλιο!  :D  :D

freak

εγω που μικροδειχνω κινδυνευω?

minoraki

:D  :D  :D  :D  φρηκακο....ποτε δεν ξερεις.....για προσεχε και εσυ! οταν περπαρας στο δρομο μονος σου, να εχεις το νου σου, μηπως καποιος σε ακουλουθει! :evil:

PoiSoN_GiRL

Τι εγινε γμτ .. ουτε εξω απο το σπιτι δεν θα τολμαμε πια να βγουμε ...
Ουστ κακε λυκε !! δεν ειμαστε για τα δοντακια σου  :evil:

minoraki μου μην ξεχασεις να μας φερεις το βιβλιο !! κινδυνευουμε αμεσα ...  :shock:  :shock:

Anonymous

Επισης μεγαλη πλακα εχει που απαντατε η μια στην αλλη...
Καλα ωρε κοριτσουδια δεν εχετε τηλεφωνα? Τσατ δεν εχει? κανα καφεδακι δεν πινετε? Δε σας βολευουν οι ωρες????
Να διοργανωσουμε μια συναντηση λοιπον με χαρακτηρα κοινωνικης κριτικης.... Και για να δωσω το καλο παραδειγμα και να ειμαι pioneer θα φερω το φτυαρι Νο 67... Αντε να δω αν εχετε πιο μεγαλο!!!!!!!
χαχαχαχααχα
Φιλουμπες τρελοκομεια!!!!!!!!!!!!

Anonymous

Παράθεση από: "Enia"
Παράθεση από: "Nickolas_Copilot"Πλακα εχει ολο αυτο....

ναι, αν μη τι άλλο, ξέρουμε να διασκεδάζουμε!!  :P
φτύσε μη μας ματιάξεις καλέ! :P
Φτου σας βρε!!!!!!!!!!!!!

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "Nickolas_Copilot"Επισης μεγαλη πλακα εχει που απαντατε η μια στην αλλη...
Καλα ωρε κοριτσουδια δεν εχετε τηλεφωνα? Τσατ δεν εχει? κανα καφεδακι δεν πινετε? Δε σας βολευουν οι ωρες????
Να διοργανωσουμε μια συναντηση λοιπον με χαρακτηρα κοινωνικης κριτικης.... Και για να δωσω το καλο παραδειγμα και να ειμαι pioneer θα φερω το φτυαρι Νο 67... Αντε να δω αν εχετε πιο μεγαλο!!!!!!!
χαχαχαχααχα
Φιλουμπες τρελοκομεια!!!!!!!!!!!!

λοιπον αναλαμβανω εγω το δυσκολο εργο της ενημερωσης σου απαντωντας μια μια τις αποριες σου !!
1) τηλεφωνα εχουμε .. χρονο εχουμε να παρουμε τηλεφωνο ??
2) chat σαφως και εχουμε (αν δεν παινεψουμε το σπιτι μας θα πεσει να μας πλακωσει) ελα ομως που εγω δεν μπαινω στο chat παρα μονο πασχα και χριστουγεννα ! πως λοιπον να συννενοηθω με το υπολοιπο team ??
3) απο καφεδες αλλο τιποτα .. κορδονια τα νευρα μου σου λεω !! λολ θα φαω ανθρωπο , ειμαι πλεον συνειδητοποιημενη !
4) Αυτες οι καταραμενες ωρες .. εγω ειμαι η βραδινη βαρδια (βλεπε 1:00 - 7:00 ) πως στο καλο να συγχρονιστω με την ομαδα ? τη συγκεκριμενη ωρα ολοι κοιμουνται ! λολ
5) ειμαι αντικοινωνικο πλασμα και δεν πηγαινω σε συγκεντρωσεις !  :P

σε καλυψα ?? (χαχαχαχαχα τι λεω πρωι πρωι το ατομο ?!?!?!)

Teo

Για την συναντηση που προτεινε ο ανωτερο φιλος δεν εδωσες απαντηση.......... :twisted:

Enia

Για να συνεχίσω να απαντάω κι εγώ λοιπόν, μπας και το καλύψουμε το παιδί με τις απορίες του, γιατί πως θα βγει στην κοινωνία...

Πρώτον λοιπόν, όπως έκανε σαφές η φίλτατη poison, δεν συγχρονιζόμαστε για chat και τηλέφωνα. Δεύτερον έχουμε και αφραγκιές (που να το πληρώνεις το υπερατλαντικό κάθε μέρα). Άσε που το τηλ είναι συνήθως one-to-one, σιγά μην κάνουμε και συνδιάσκεψη τόσων ατόμων... Πρακτικά αδύνατο...
Παμ' παρακάτω... Να σου υπενθιμίσω καλέ μου φίλε πως δεν είμαστε όλοι κάτοικοι της ίδιας πόλεως... Οπότε προφανώς το να συναντηθούμε να τα πούμε από κοντά είναι επίσης δύσκολο, έως αδύνατο για κάποιους, και συμβαίνει μεν, αλλά μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις.  Σε καμμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να αντικαταστήσει την επικοινωνία που τώρα έχουμε σε καθημερινή βάση...
Και στην τελική αν ήταν έτσι ίσως κανείς μας να μην είχε ξεκινήσει να μπει σε ένα φόρουμ. Αυτή είναι η ομορφιά εδώ... Πως μιλάει ο ένας από κάπου σε κάποια στιγμή που τον βολεύει, και πάει ο άλλος και απαντάει από κάπου αλλού σε κάποια άλλη χρονική στιγμή...

Α, μην ξεχάσω την άλλη απορία να σου λύσω... Δεν έχουμε μεγαλύτερο φτυάρι, μας νικάς! (Μητσάκο, γράφτο στη λίστα ρε συ για ανεφοδιασμό, έχουμε μείνει πίσω στην τεχνολογία!!!). Διαθέτουμε όμως τσόκαρα και mule αν ενδιαφέρεσαι, και εγκυκλοπαιδικά σου λέω πως έχουμε μάθει να τα χειριζόμαστε άψογα!!  :twisted:

freak

βεβαιως βεβαιως....

Anonymous

Παράθεση από: "Teo"Για την συναντηση που προτεινε ο ανωτερο φιλος δεν εδωσες απαντηση.......... :twisted:
Δεν ειμαι φιλος.....οχτρος ειμαι!!!!!!!!!!!!

200 Επισκέπτες, 1 Χρήστης