Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 427
  • Total: 428
  • Leon

ΜΠΑΚΟΥΡΙΑ ΙΣΟΝ ΤΣΙΜΠΟΥΡΙΑ!

Ξεκίνησε από tristana, Ιανουαρίου 22, 2005, 08:12:07 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

MEGA 1

Ναί αλλά σε ποιόν απευθύνεσαι?
Γενικά?
Και εγώ γενικά μιλάω πλήν όμως και πιο συγκεκριμένα και ομιλώ και για πολλές γυναίκες σήμερα.
Και οι άνδρες φυσικά καταλήγουν φούσκα όμως οι γυναίκες μπορούν περισσότερο να "ξεγελάσουν" τους πάντες και να παίξουν το χαρτί της υποτιθέμενης "πολύ αξιόλογης περιπτώσεως" όπου τάχα είναι η "μεγάλη και μοναδική ευκαιρία" για τον άνδρα.

Φευ!! :mrviolet:  :D  :mryellow:  :lol:  :lol:

MEGA 1

Πού είναι η pixie?
Ή της αρέσουν μονάχα εκείνοι που γνέφουν καταφατικά ΄στα συμπεράσματα των αναλύσεών της ?

pixie

[quote user="MEGA 1" post="360170"]Πού είναι η pixie?
Ή της αρέσουν μονάχα εκείνοι που γνέφουν καταφατικά στα συμπεράσματα των αναλύσεών της ?[/quote]

Να χαρώ τις προκαδούρες σου βρε ΜΕΓΑΛΕ... που θες να τσιμπήσω κιόλας... :mryellow:

Παρόλα αυτά θα σου απαντούσα ως γυναίκα, γενικώς και αορίστως βεβαίως, αλλά δεν ξέρω τις προτιμήσεις σου: Νταλάρα ή Πάριο προτιμάς περισσότερο?  :roll:  :razz:  :lol:

katinaki

[quote user="MEGA 1" post="360168"]Ναί αλλά σε ποιόν απευθύνεσαι?
Γενικά?
Και εγώ γενικά μιλάω πλήν όμως και πιο συγκεκριμένα και ομιλώ και για πολλές γυναίκες σήμερα.
Και οι άνδρες φυσικά καταλήγουν φούσκα όμως οι γυναίκες μπορούν περισσότερο να "ξεγελάσουν" τους πάντες και να παίξουν το χαρτί της υποτιθέμενης "πολύ αξιόλογης περιπτώσεως" όπου τάχα είναι η "μεγάλη και μοναδική ευκαιρία" για τον άνδρα.

Φευ!! :mrviolet:  :D  :mryellow:  :lol:  :lol:[/quote]

Πρέπει να την έχεις πατήσει άσχημα 5-6-7-8 φορές :shock:
Κι εμείς την έχουμε πατήσει 128 φορές από άντρες αλλά δεν μπαίνουμε σε όλα τα φόρουμ να μειώνουμε όλους τους άντρες.
Υπάρχουν και καλοί άνθρωποι ευτυχώς!  :smile:

MEGA 1

[quote user="pixie" post="360172"][quote user="MEGA 1" post="360170"]Πού είναι η pixie?
Ή της αρέσουν μονάχα εκείνοι που γνέφουν καταφατικά στα συμπεράσματα των αναλύσεών της ?[/quote]

Να χαρώ τις προκαδούρες σου βρε ΜΕΓΑΛΕ... που θες να τσιμπήσω κιόλας... :mryellow:

Παρόλα αυτά θα σου απαντούσα ως γυναίκα, γενικώς και αορίστως βεβαίως, αλλά δεν ξέρω τις προτιμήσεις σου: Νταλάρα ή Πάριο προτιμάς περισσότερο?  :roll:  :razz:  :lol:[/quote]

Άσε τις εξυπνάδες pixie  σε παρακαλώ.
Διότι ακούγσαι σαν άνδρας πολλά βαρύς έτσι και ουχί γυναίκα.
"Ρε μεγάλε"!
Μα δέν ξέρετε να μιλάτε?
Άλλωστε εσύ συμμετέχεις ευχαρίστως σε συζητήσεις αλλά ξέχασα  ότι συμμετέχεις με συγκεκριμένους ανθρώπους.
Φαντάσου τώρα να τις έχεις και να σου λένε:"ρε μεγάλε" και τέτοια.
 :mrblue:  :twisted:
Δέν έχουν καμμία συνέπεια για τις συμπεριφορές αυτές να μου πείς.
Τί να κάνουνε?
Αφού μπορούνε αλλά΄έως εκεί φτάνουνε.
όχι παραπέρα........ :mricy:  :mrgreen:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

MEGA 1

[quote user="katinaki" post="360174"][quote user="MEGA 1" post="360168"]Ναί αλλά σε ποιόν απευθύνεσαι?
Γενικά?

Φευ!! :mrviolet:  :D  :mryellow:  :lol:  :lol:[/quote]

Πρέπει να την έχεις πατήσει άσχημα 5-6-7-8 φορές :shock:
Κι εμείς την έχουμε πατήσει 128 φορές από άντρες αλλά δεν μπαίνουμε σε όλα τα φόρουμ να μειώνουμε όλους τους άντρες.
Υπάρχουν και καλοί άνθρωποι ευτυχώς!  :smile:[/quote]

Μα δέν μειώνω κανένα κατινακι οι ίδιες είναι που μειώνουν τον εαυτό τους κάποιες φορές.
Καμμία δνε την έχετε "πατήσει".
Αυτό που εσύ λές "πατήσει" δέν είναι τίποτα άλλο παρά υπερβολές και ενίοτε υστερίες.

Νομίζω.......

pixie

[quote user="MEGA 1" post="360175"]"Ρε μεγάλε"!
Μα δέν ξέρετε να μιλάτε?[/quote]

Θα σε παρακαλούσα να μην παραποιήσεις σε επόμενη φορά τα λεγόμενά μου! ;-)
Δεν είπα αυτό που αναφέρεις ούτε με τον τρόπο που εννοιολογικά το αναφέρεις.

Αυτό που είπα είναι ''ΜΕΓΑΛΕ'' επειδή το ψευδώνυμό σου είναι MEGA. Και δεν είπα φυσικά τη λέξη ''ρε'', αυτό θάταν απρέπεια και αγενής δεν είμαι. Νομίζω μάλιστα πως το ''βρε'' το χρησιμοποιούμε όλοι σε φιλικό τόνο. Αν παρόλα αυτά σε θίγει κάτι, ζητώ συγνώμη αλλά δεν επιθυμώ καμία συζήτηση στο επίπεδο αυτό [εννοώντας την μπηχτή που πέταξες προηγούμενα ;-) ].

rain

Ρε μεΓάΛε πέρα από χυλόπιτα έχεις φάει τίποτα άλλο στη ζωή σου? :mad:  :mad:  :mad:
Ρε σεις μια με τον έναν που καθόταν και μετραγε 200 οργασμούς σε φοράδα, μια με του μισοχυλοπιτάκιδες θα λαλήσουμε στο τέλος. :mryellow:  :mryellow:  :mryellow:

MEGA 1

[quote user="rain" post="360189"]Ρε μεΓάΛε πέρα από χυλόπιτα έχεις φάει τίποτα άλλο στη ζωή σου? :mad:  :mad:  :mad:
Ρε σεις μια με τον έναν που καθόταν και μετραγε 200 οργασμούς σε φοράδα, μια με του μισοχυλοπιτάκιδες θα λαλήσουμε στο τέλος. :mryellow:  :mryellow:  :mryellow:[/quote]

Ά καλώς τον. :mrgreen:
Πού ήσουνα εσύ και κρυβόσουνα με τέτοια πνευματικότητα?

MEGA 1

[quote user="pixie" post="360178"][quote user="MEGA 1" post="360175"]"Ρε μεγάλε"!
Μα δέν ξέρετε να μιλάτε?[/quote]

Θα σε παρακαλούσα να μην παραποιήσεις σε επόμενη φορά τα λεγόμενά μου! ;-)
Δεν είπα αυτό που αναφέρεις ούτε με τον τρόπο που εννοιολογικά το αναφέρεις.

Αυτό που είπα είναι ''ΜΕΓΑΛΕ'' επειδή το ψευδώνυμό σου είναι MEGA. Και δεν είπα φυσικά τη λέξη ''ρε'', αυτό θάταν απρέπεια και αγενής δεν είμαι. Νομίζω μάλιστα πως το ''βρε'' το χρησιμοποιούμε όλοι σε φιλικό τόνο. Αν παρόλα αυτά σε θίγει κάτι, ζητώ συγνώμη αλλά δεν επιθυμώ καμία συζήτηση στο επίπεδο αυτό [εννοώντας την μπηχτή που πέταξες προηγούμενα ;-) ].[/quote]

Εντάξει τότε.
Ναί δέν ήταν και μπηχτή , έμοιαζε μονάχα έτσι.

MEGA 1

Κια να φανταστεί κανείς ότι εγώ δέν είπα ούτε τα μισά απο αυτά που είπε η αρθογράφος του θέματος για τους άνδρες.
Εξύβρισε τους άνδρες, εγώ απλά είπα ότι οι απαιτήσεις πολλών γυναικών σήμερα δέν είναι εξορθολογισμένες.
Έχει ένα ενδιαφέρον άρθρο ο Θάνος Ασκητής στην εφημερίδα Θέμα που λέει σε σχέση με την γνωστή αφελή ερώτηση των γυναικών¨"μα που πήγαν οι άνδρες"?
Η απάντηση είναι"εκεί που τους στέλνουν οι γυναίκες" :lol:  :lol:

MEGA 1

Πάντως πρέπει να επισημάνω-έαν έχει σημασία-ότι οι Ελληνίδες είναι μαθημένες διαφορετικά σε αυτό απ'οτι οι υπόλοιπες στην Ευρώπη.
Εννοώ ότι ναι μέν οι απαιτήσεις τους δέν είναι εξορθολογισμένες αλλά στο εξωτερικό πιστεύω ότι είναι διπλά 'χειρότερες' και θα χρησιμοποιούσα την αγγλική  λέξη:"sluts" η "skunks".
Εκεί πέρα π.χ. Γηραιά Αλβιώνα, οι Αγγλίδες είναι και τραγικά ασυνείδητες και απο επάνω.
Σε αυτές τις χώρες έχουν πλήρως επιβάλλει τις παράλογες αντιλήψεις σχετικά με το "πως θα πρέπει να είναι ο άνδρας' σήμερα.
Οποιοσδήποτε παρεκκλίνει μπορεί να μπλέξει και απο επάνω και μπορώ να δώσω λεπτομέρειες τί εννοώ εκτός βέβαια άν κρατήσεις απόσταση απο αυτές-πράγμα αδύνατον βέβαια μετά απο κάποιο χρονικό διάστημα, όλο και κάπου θα πάς , όλο και κάποια θα γνωρίσεις.
Όχι δέν έμπλεξα ποτέ-το λέω για τους κακοπροαίρετους εκ των προτέρων-αλλά παραλίγο, ήμουν πολύ κοντά- το απέφυγα.
Άν ήσαν Αγγλίδες δέ σε αυτό το thread διαβεβαιώνω την αξιότιμη παρέα ότι θα ήμουν αρκετά αγενής ώς ευθέως υβριστικός και πάρα πολύ επιθετικός.
Σε Αγγλίδα ομολογώ πιά ότι μπορώ  να χρησιμοποιήσω πιο "δυναμικά" μέσα, είναι θρασείς γυναίκες.

katinaki

[quote user="rain" post="360189"]Ρε μεΓάΛε πέρα από χυλόπιτα έχεις φάει τίποτα άλλο στη ζωή σου? :mad:  :mad:  :mad:
Ρε σεις μια με τον έναν που καθόταν και μετραγε 200 οργασμούς σε φοράδα, μια με του μισοχυλοπιτάκιδες θα λαλήσουμε στο τέλος. :mryellow:  :mryellow:  :mryellow:[/quote]

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol: αααχχχ! να 'σαι καλά παλικάρι μου! μου 'φτιαξες τη μέρα  :lol:

οι άντρες μάλλον σε μένα ήρθαν όλοι γιατί έχω πολλούς τώρα  :razz:

pixie

[quote user="MEGA 1" post="360195"]Ναί δέν ήταν και μπηχτή , έμοιαζε μονάχα έτσι.[/quote]

:razz:  ;-)  :cool:

papadia

ειναι ενα τραγουδακι που μου αρεσει πολυ

κ καθως το εβλεπα χρουπππ κ μια φοραδα......

εγω τωρα φταιω??????????????????

με φαγατε...με ματιασατε...λεμε

κ τωρα ουτε στους 100 οργασμους δε μπορω να φτασω.... :lol:  :lol:  :lol:  :lol:
...οσο μπορω...οταν μπορω...

427 Επισκέπτες, 1 Χρήστης