Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 356
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 333
  • Total: 334
  • Leon

ΜΠΑΚΟΥΡΙΑ ΙΣΟΝ ΤΣΙΜΠΟΥΡΙΑ!

Ξεκίνησε από tristana, Ιανουαρίου 22, 2005, 08:12:07 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

MEGA 1

Καλές είναι οι γυναίκες για να φτιάχνουν σάντουϊτς.

MEGA 1

[quote user="pixie" post="360208"][quote user="MEGA 1" post="360195"]Ναί δέν ήταν και μπηχτή , έμοιαζε μονάχα έτσι.[/quote]

:razz:  ;-)  :cool:[/quote]

Η Pixie ......'έπηξε' τελικά. :lol:
Δέν την αδικώ.

MEGA 1

[quote user="katinaki" post="360200"][quote user="rain" post="360189"]Ρε μεΓάΛε πέρα από χυλόπιτα έχεις φάει τίποτα άλλο στη ζωή σου? :mad:  :mad:  :mad:
Ρε σεις μια με τον έναν που καθόταν και μετραγε 200 οργασμούς σε φοράδα, μια με του μισοχυλοπιτάκιδες θα λαλήσουμε στο τέλος. :mryellow:  :mryellow:  :mryellow:[/quote]

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol: αααχχχ! να 'σαι καλά παλικάρι μου! μου 'φτιαξες τη μέρα  :lol:

οι άντρες μάλλον σε μένα ήρθαν όλοι γιατί έχω πολλούς τώρα  :razz:[/quote]

Ναί είδες?
Χιουμορίστας.
Λέει ο λαός: "ο κουζουλός θωρεί - δέν θωρεί αυτός γελά".
Χασκόγελα που λέμε.

Nikos Apomakros

Ειναι ωραίο να προκαλείς το ενδιαφέρον των άλλων
αλλά πραγματικά ενδιαφέρον ειναι το να προκαλείς το ωραίο τους.

Και πολύ πιο δύσκολο φυσικα...

papadia

[quote user="MEGA 1" post="360221"][quote user="katinaki" post="360200"][quote user="rain" post="360189"]Ρε μεΓάΛε πέρα από χυλόπιτα έχεις φάει τίποτα άλλο στη ζωή σου? :mad:  :mad:  :mad:
Ρε σεις μια με τον έναν που καθόταν και μετραγε 200 οργασμούς σε φοράδα, μια με του μισοχυλοπιτάκιδες θα λαλήσουμε στο τέλος. :mryellow:  :mryellow:  :mryellow:[/quote]

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol: αααχχχ! να 'σαι καλά παλικάρι μου! μου 'φτιαξες τη μέρα  :lol:

οι άντρες μάλλον σε μένα ήρθαν όλοι γιατί έχω πολλούς τώρα  :razz:[/quote]

Ναί είδες?
Χιουμορίστας.
Λέει ο λαός: "ο κουζουλός θωρεί - δέν θωρεί αυτός γελά".
Χασκόγελα που λέμε.[/quote]

.....να δεις που στο τελος θα συμφωνησω μαζι σου :lol:  :lol:  :lol:

δε φτανει που τον διασκεδαζουμε μας τη λεει κ απο πανω Τςςςςςςςςςς

τελικα εισαι Μεγαλος .....
...οσο μπορω...οταν μπορω...

papadia

[quote user="MEGA 1" post="360219"]Καλές είναι οι γυναίκες για να φτιάχνουν σάντουϊτς.[/quote]

ααααααα ειμαι ο ανθρωπός σου...

φτιαχνω τελεια σαντουίτςςςςςςςςςς

να γλυφεις τα δαχτυλα σου

μιαμ μιαμ .....
...οσο μπορω...οταν μπορω...

MEGA 1

[quote user="Nikos Apomakros" post="360225"]Ειναι ωραίο να προκαλείς το ενδιαφέρον των άλλων

Και πολύ πιο δύσκολο φυσικα...[/quote]

Συμφωνώ απόλυτα στο "ενδιαφέρον" αλλά πιστεύω ότι δέν είναι και τόσο "δύσκολο" τελικά το να τους βγάζεις τον "καλό" τους εαυτό.
Δέν αντιμετωπίζω δυσκολία και αρκετοί άνθρωποι νομίζω στην ικανότητα να 'βγάζεις ' απο τους άλλους τον καλό εαυτό.
Η δυσκολία είναι με τον εαυτό σου στο να τον πείσεις να κάνει ότι πρέπει έτσι ώστε να βγάλεις απο τους άλλους αυτό που θές γιατό προϋποθέτει ότι πρέπει να ασχοληθείς μαζί τους και να τους προσεγγίσεις αλλά και να συμβιβαστείς.
Πιο εύκολο είναι να κάνεις αυτό που θές μήν λαμβάνοντας υπόψη την γνώμη τους πάντα.
Άλλωστε ταιριάζει όλο αυτό σήμερα την εποχή του ατομισμού.

MEGA 1

[quote user="papadia" post="360237"][quote user="MEGA 1" post="360219"]Καλές είναι οι γυναίκες για να φτιάχνουν σάντουϊτς.[/quote]

ααααααα ειμαι ο ανθρωπός σου...

φτιαχνω τελεια σαντουίτςςςςςςςςςς

να γλυφεις τα δαχτυλα σου

μιαμ μιαμ .....[/quote]

Εεεπιτέλους! :razz:  :razz:  :grin:  :smile:
Να και κάτι που μπορώ να καταλάβω παπαδιά.
Μα....να σε λέω τώρα παπαδιά?
Κάνε κάτι και εσύ σαν mega woman και εγώ να είμαι ο mega man.
Τί λές?
Δέν μου φαίνεσαι και για παπαδιά.
Όχι το υποννοώ κάτι άσχημο αλλά δέν μου φαίνεσαι για παπαδιά.

MEGA 1

Δύο φορές έως τώρα το τελευταίο χρονικό διάστημα ήταν γυναίκες βουλευτές κυρίως που απείλησαν να ρίξουν την κυβέρνηση, να μήν ψηφίσουν το μνημόνιο και να μας ρίξουν στο χάος και μετά απο μερικές εβδομάδες στο απόλυτο χάος.
Μήν βιαστείτε να τους το δώσετε αυτό σαν δείγμα γενναιότητος και υπευθυνότητας αλλά σαν δείγμα δειλίας, αδυναμίας και σίγουρα επιφανειακής προσέγγισης των πραγμάτων.
Τέτοια ελαφρότητα είναι δύσκολο κανείς να βρεί.

black_velvet

[quote user="MEGA 1" post="360241"][quote user="Nikos Apomakros" post="360225"]Ειναι ωραίο να προκαλείς το ενδιαφέρον των άλλων

Συμφωνώ απόλυτα στο "ενδιαφέρον" αλλά πιστεύω ότι δέν είναι και τόσο "δύσκολο" τελικά το να τους βγάζεις τον "καλό" τους εαυτό.
Δέν αντιμετωπίζω δυσκολία και αρκετοί άνθρωποι νομίζω στην ικανότητα να 'βγάζεις ' απο τους άλλους τον καλό εαυτό.
Η δυσκολία είναι με τον εαυτό σου στο να τον πείσεις να κάνει ότι πρέπει έτσι ώστε να βγάλεις απο τους άλλους αυτό που θές γιατό προϋποθέτει ότι πρέπει να ασχοληθείς μαζί τους και να τους προσεγγίσεις αλλά και να συμβιβαστείς.
Πιο εύκολο είναι να κάνεις αυτό που θές μήν λαμβάνοντας υπόψη την γνώμη τους πάντα.
Άλλωστε ταιριάζει όλο αυτό σήμερα την εποχή του ατομισμού.[/quote]

Ξέρεις πού μπερδεύομαι τώρα;

Ο ατομισμός δεν μου ταιριάζει με τον "καλό εαυτό" που μπορεί να βγάλει κανείς απ' τον άλλον.
Τα θεωρώ 2 εξ ορισμού ασύμβατα χαρακτηριστικά.

Και ομολογώ πως πραγματικά με εντυπωσιάζεις αν σου είναι τόσο εύκολο όχι μόνο να "βγάζεις" από τους άλλους τον καλό τους εαυτό, αλλά και να βγάζουν οι άλλοι από σένα τον δικό σου καλό εαυτό.

Πρόκειται για κάτι που (θεωρώ πως) θέλει πολλή τύχη και απίστευτη επικοινωνία. Ξέρεις, από αυτήν που απλά προκύπτει, αβίαστα. Αυτό πιστεύω εγώ, κι αυτό έχω βιώσει μέχρι τώρα.
Και το θεωρώ τουλάχιστον υπέροχο όταν συμβαίνει.  :smile:
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

Nikos Apomakros

[quote user="MEGA 1" post="360241"][quote user="Nikos Apomakros" post="360225"]Ειναι ωραίο να προκαλείς το ενδιαφέρον των άλλων

- Η δυσκολία είναι με τον εαυτό σου στο να τον πείσεις να κάνει ότι πρέπει...
- Πιο εύκολο είναι να κάνεις αυτό που θές μήν λαμβάνοντας υπόψη την γνώμη τους πάντα ...

... Άλλωστε ταιριάζει όλο αυτό σήμερα την εποχή του ατομισμού... [/quote]

Δεν διαφωνούμε  ;-)
Θα προσθέσω βέβαια ότι καμμιά φορά ο "τομέας" δυσκολίας διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο
αλλά θα συμφωνήσω ότι και για μένα το δυσκολότερο "κομμάτι" φέρεται να είναι στην επιλογή.

Δεν την αντιλαμβάνομαι πάντως ως εποχή ατομισμού αλλά ως εποχή παρερμηνείας "σημάτων",
η οποία είναι συνέπεια ρηχής (αν όχι εντελώς επιφανειακής) επεξεργασίας τους.

Θα αλλάξουμε κι ας είναι κι αργά πια όταν συμβεί. Και δεν ανήκω καν στους αισιόδοξους.
Απλά το θεωρώ διαδικαστικά αναπόφευκτο.

MEGA 1

[quote user="black_velvet" post="360244"][quote user="MEGA 1" post="360241"][quote user="Nikos Apomakros" post="360225"]Ειναι ωραίο να προκαλείς το ενδιαφέρον των άλλων

Άλλωστε ταιριάζει όλο αυτό σήμερα την εποχή του ατομισμού.[/quote]

Ξέρεις πού μπερδεύομαι τώρα;

Ο ατομισμός δεν μου ταιριάζει με τον "καλό εαυτό" που μπορεί να βγάλει κανείς απ' τον άλλον.
Τα θεωρώ 2 εξ ορισμού ασύμβατα χαρακτηριστικά.

Και ομολογώ πως πραγματικά με εντυπωσιάζεις αν σου είναι τόσο εύκολο όχι μόνο να "βγάζεις" από τους άλλους τον καλό τους εαυτό, αλλά και να βγάζουν οι άλλοι από σένα τον δικό σου καλό εαυτό.

Πρόκειται για κάτι που (θεωρώ πως) θέλει πολλή τύχη και απίστευτη επικοινωνία. Ξέρεις, από αυτήν που απλά προκύπτει, αβίαστα. Αυτό πιστεύω εγώ, κι αυτό έχω βιώσει μέχρι τώρα.
Και το θεωρώ τουλάχιστον υπέροχο όταν συμβαίνει.  :smile:[/quote]

Πιστεύω ότι όταν θέλουμε είμαστε επικοινωνιακοί σε όποιον θέλουμε και όταν δέν θέλουμε δέν είμαστε.
Είμαστε αυτό που σκεφτόμαστε, οι σκέψεις μας καθορίζουν τελικά τα πάντα.
Κάποιοι υποστηρίζουν και θεωρίες ότι δέν υπάρχει καλοτυχία η καλοτυχία αλλά ουσιαστικά σκέψεις και συμπεριφορές που σε οδηγούν κάθε φορά σε ένα αποτέλεσμα όπυ εσύ το θεωρείς  καλοτυχία η κακοτυχία-άν και νομίζω παραείναι ίσως τραβηγμένο.

MEGA 1

[quote user="Nikos Apomakros" post="360249"][quote user="MEGA 1" post="360241"][quote user="Nikos Apomakros" post="360225"]Ειναι ωραίο να προκαλείς το ενδιαφέρον των άλλων

- Πιο εύκολο είναι να κάνεις αυτό που θές μήν λαμβάνοντας υπόψη την γνώμη τους πάντα ...

Δεν διαφωνούμε  ;-)
Θα προσθέσω βέβαια ότι καμμιά φορά ο "τομέας" δυσκολίας διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο
αλλά θα συμφωνήσω ότι και για μένα το δυσκολότερο "κομμάτι" φέρεται να είναι στην επιλογή.

Δεν την αντιλαμβάνομαι πάντως ως εποχή ατομισμού αλλά ως εποχή παρερμηνείας "σημάτων",

Θα αλλάξουμε κι ας είναι κι αργά πια όταν συμβεί. Και δεν ανήκω καν στους αισιόδοξους.
Απλά το θεωρώ διαδικαστικά αναπόφευκτο.[/quote]

Ναί σωστά.
Αλλά εγώ πιστεύω ότι αυτή η "παρερμηνεία "σημάτων" όπως λές για οποιοδήποτε λόγο και εάν γίνεται  έχει τις ρίζες της στον ατομισμό διότι οι παλαιότεροι αντιλαμβάνονταν τον εαυτό τους γύρω απο το "εμείς" όπου αντιπροσώπευε την κοινότητα, το χωριό την κωμόπολη και ίσως την χώρα.
Εμείς καλούμαστε να αντιληφθούμε την ύπαρξή μας μέσα απο το "εγώ".
Και εκεί αρχίζει η σύγχυση διότι οι άνθρωποι είναι απολύτως κοινωνικά όντα,, δέν νοείται άνθρωπος μοναχικός κάν-είναι σχήμα οξύμωρο.

Nikos Apomakros

[quote user="MEGA 1" post="360258"][quote user="Nikos Apomakros" post="360249"][quote user="MEGA 1" post="360241"][quote user="Nikos Apomakros" post="360225"]Ειναι ωραίο να προκαλείς το ενδιαφέρον των άλλων

Δεν διαφωνούμε  ;-)

Απλά το θεωρώ διαδικαστικά αναπόφευκτο.[/quote]

Ναί σωστά.
Αλλά εγώ πιστεύω ότι αυτή η "παρερμηνεία "σημάτων" όπως λές για οποιοδήποτε λόγο και εάν γίνεται  έχει τις ρίζες της στον ατομισμό διότι οι παλαιότεροι αντιλαμβάνονταν τον εαυτό τους γύρω απο το "εμείς" όπου αντιπροσώπευε την κοινότητα, το χωριό την κωμόπολη και ίσως την χώρα.
Εμείς καλούμαστε να αντιληφθούμε την ύπαρξή μας μέσα απο το "εγώ".
Και εκεί αρχίζει η σύγχυση διότι οι άνθρωποι είναι απολύτως κοινωνικά όντα,, δέν νοείται άνθρωπος μοναχικός κάν-είναι σχήμα οξύμωρο.[/quote]

Έτσι όπως το διατύπωσα ήταν λογικό να μην γίνω απόλυτα κατανοητός (στο τι εννοώ, όχι στο τι λέω).

Για μένα, η "ερμηνεία σημάτων" και γενικά η "ερμηνεία" είναι αποτέλεσμα αντίληψης.
Συνεπώς, η "παρερμηνεία" είναι αποτέλεσμα λανθασμένης αντίληψης (ασχέτως αιτίας που την καθιστά
λανθασμένη, όπως πχ έλλειψη γνώσης ή συναίσθησης ή νοημοσύνης κτλ).

Ο ατομισμός λοιπόν συμφωνούμε ότι επέρχεται ως αποτέλεσμα λανθασμένης αντίληψης. Γιατί συμφωνούμε;
Εγώ μίλησα για παρερμηνεία σημάτων προτρέχοντας στα αποτελέσματα μιας τέτοιας λανθασμένης αντίληψης,
ενώ εσύ το θέτεις πιο συγκεκριμένα λέγοντας "καλούμαστε να αντιληφθούμε την ύπαρξή μας μέσα
από το Εγώ" και (νομίζω τουλάχιστον) το θεωρείς λανθασμένο.
Και οι δύο λοιπόν, καθείς με τον τρόπο έκφρασής του, κάνουμε λόγο για λάθος τρόπο αντίληψης των πραγμάτων.

Η πρόκληση πάντως βρίσκεται στο ερώτημα "Και τι προκάλεσε το να καλούμαστε να αντιληφθούμε την
ύπαρξή μας μέσα από το Εγώ;". Η απάντηση... ίσως είναι ένας ατέρμονος βρόχος γύρω από τον όρο
"λανθασμένη αντίληψη".

Ενός κακού μύρια έπονται.

jcdenton

[quote user="papadia" post="360237"]να γλυφεις τα δαχτυλα σου[/quote]

Ποιά δάκτυλα; Των... χεριών;;;;;
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

333 Επισκέπτες, 1 Χρήστης