Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 292
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 246
  • Total: 247
  • Leon

ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ

Ξεκίνησε από kuria, Ιανουαρίου 25, 2005, 07:29:43 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kuria

γιατί οι ποδηλάτες φοράνε μαύρα σορτσάκια;

εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

kuria

fmas

Μα kuria...............

Όλο εκεί έχεις το μυαλό σου?????????????

:P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P

Φιλικά
Fmas......

Atma

χαχαχαχαχα

όταν στην άρση βαρών σε κάποια ολυμπιάδα βλέπαμε τιβι
λέω στον άντρα μου, κοιτα τι ... φουσκωτά έχουν

χαχαχαχαχαχα

φυσικά μου απάντησε το ίδιο με τον φμα

χαχαχαχα

kuria

άντρες atma μου... άντρες...

KiSSeS

xmm....

giati koitane ta perissotera ton ourano?????

:roll:
 :oops:

Anonymous

giati mallon agorasan akinouria kapela kisses kai oxi papoutsia opws o pappous  :D

minoraki

:D  :D  :D ωραια δεκαδα!  μπραβο κιουρια!
γκικ....προσοχη.....θα χασεις τα πρωτεια στα τεκνά!

Pappas10

Το μόνο που βλέπω σ' αυτήν την εικόνα είναι η αμετροπρέπεια, απόρροια σαφώς της ηλιθιότητας που διακρίνει τους αθλητές που φέρουν τις ερυθρόλευκες εμφανίσεις  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:

Η απουσία της κεφαλής στο μέρος της καρδιάς απλά δικαιολογεί την παρουσία περιεχομένου στα ποδλατικά σορτσάκια.  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:

Κατά τα άλλα... πραγματικά πολύ έξυπνο το θέμα. Κούρια... δεν περίμενα τίποτε άλλο.

Με... ναι

Παππάς10
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

fmas

Πάτερ.......................

Η κακία σου δεν έχει όρια....... Δεν συμπαθείς που δεν συμπαθείς την ομάδα με τις κόκκινες εμφανίσεις και τον έφηβο.............. Αλλά δεν χρειάζεται να ρίχνεις όλη την χολή σου και στους ποδηλάτες επειδή φόρεσαν κόκκινα παντελονάκια..... Α ρε χορηγέ τι κάνεις.....  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P

Φιλικά
Fmas

Anonymous

mhn to gelate katholou einai ena problhma otan prepei na foreseis ena kolhto sortsaki gia na kaneis kapoio spor kai eidika ta agorakia pou exoun kapoio megethos........
rixte kamia fardia fanelitsa apo pano re paidia , den einai to theama gia oles , fylaxte tis ekplhxeis gia ekei pou prepei.......  xexe

kuria

χρειάζεσαι κι εσύ... φαρδιά φανελίτσα summerako?    :P

kuria

fma μωρό μου...
ο pappas δεν έχει κακία... έχει άποψη... το ότι είναι λανθασμένη δεν παίζει κανένα ρόλο, καθότι εμείς θα υπερασπιστούμε μέχρι θανάτου το δικαίωμα του να (μας) την λέει...    :wink:

Anonymous

protimousa anekathen ta fardia rouxa kuria mou , einai aneta kai den empodizoun tis kinhseis
mia filh malista me ekraxe asxhma mia fora giati me eblepe me rixta mplouzakia kai ypethete oti eixa kamia mpaka koilia kai hthela na thn krypso xaxaxaxaxa

Pappas10

Παράθεση από: "kuria"fma μωρό μου...
ο pappas δεν έχει κακία... έχει άποψη... το ότι είναι λανθασμένη δεν παίζει κανένα ρόλο, καθότι εμείς θα υπερασπιστούμε μέχρι θανάτου το δικαίωμα του να (μας) την λέει...    :wink:

Εσχάτως ο Παππάς σκέφτεται ότι η μόνη λανθάνουσα (ουχί όμως λανθασμένη) άποψη που έχει είναι ότι η αγάπη πρέπει να συγχωρεί τα πάντα.

Θα σου έλεγα τώρα κάτι μα έλα που.....

Με... ναι

Παππάς10
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

246 Επισκέπτες, 1 Χρήστης