Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 526
  • Total: 526

ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ....

Ξεκίνησε από Ntama, Φεβρουαρίου 01, 2005, 12:11:40 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Ntama

Κοιτάζοντας μέσα στον καθρέπτη σου,
τι είναι αυτό που
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ βλέπεις.... ??

Anonymous

Den koitazw pote ston kathrefti, den thn antexw tosh omorfia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D

minoraki

βλεπω εναν πολυ δυνατο ανθρωπο.....εναν ανθρωπο που καταφερε να ξεπερασει πλειστες οσες αντιξοοτητες που του ετυχαν στο περασμα της ζωης του! και μου δινω συγχαρητηρια.....ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ, ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ!   :D  :D  :D  :D

vasilis

Αγαπητη Μαιρουλα υπαρχουν δυο ειδη καθρεφτων εσυ ποιον καθρεφτη εννοεις; τον κανονικο η της ψυχης;

Kriton

Ενας φίλος ο οποίος θα γραψει σιγουρα και εδώ είπε πως ο καθρεφτης θα σου δήξει οτι του δήξεις.
Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο.

Γιαυτό όταν κοιτάζω τον καθρέφτη μου κάθε μερα βλέπω οτι του δείχνω.Προσπαθώ και κοιτάζω προσεκτικά μήπως και έκανε πουθενά λάθος και δηχνει κατι άλλο αλλα μάταια.

Γιαυτό αποφάσισα να απαλαγώ απο όλους  τους καθρεφτες που έχω στο σπιτι.Για να μην σηκώνομαι και να τρομάζω καθε πρωί.

Το καλό με αυτό ομως ειναι ότι μου σηκώνεται η τριχα της κεφαλης καγκελο και ετσι δεν χρειάζομαι χτένισμα :lol:

Ntama

Παράθεση από: "minoraki"βλεπω εναν πολυ δυνατο ανθρωπο.....εναν ανθρωπο που καταφερε να ξεπερασει πλειστες οσες αντιξοοτητες που του ετυχαν στο περασμα της ζωης του! και μου δινω συγχαρητηρια.....ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ, ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ!   :D  :D  :D  :D

minoraki...

μπράβο κι' από μένα τότε αν πραγματικά το πιστεύεις!

Ntama

Παράθεση από: "loucas"Ενας φίλος ο οποίος θα γραψει σιγουρα και εδώ είπε πως ο καθρεφτης θα σου δήξει οτι του δήξεις.
Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο.

Γιαυτό όταν κοιτάζω τον καθρέφτη μου κάθε μερα βλέπω οτι του δείχνω.Προσπαθώ και κοιτάζω προσεκτικά μήπως και έκανε πουθενά λάθος και δηχνει κατι άλλο αλλα μάταια.

Γιαυτό αποφάσισα να απαλαγώ απο όλους  τους καθρεφτες που έχω στο σπιτι.Για να μην σηκώνομαι και να τρομάζω καθε πρωί.

Το καλό με αυτό ομως ειναι ότι μου σηκώνεται η τριχα της κεφαλης καγκελο και ετσι δεν χρειάζομαι χτένισμα :lol:

Louka...

ενα χαμογελακι πονήρο, που κλείνει το ματάκι ;-) είναι νομίζω η καταλληλότερη απάντηση που θα μπορούσα να σου δώσω...

καταλαβαίνεις εσυ....

Ntama

Παράθεση από: "vasilis"Αγαπητη Μαιρουλα υπαρχουν δυο ειδη καθρεφτων εσυ ποιον καθρεφτη εννοεις; τον κανονικο η της ψυχης;

Vasili....

σκόπιμα δεν το έκανα συγκεκρίμενο...

sun-sweet

Βλέπω την χαρά και την θλίψη, την αισιοδοξία και την απαισιοδοξία, την δημιουργία και την καταστροφή, την φιλοδοξία και την ματαιοδοξία, την επίθεση και την υποχώρηση, την δύναμη και την αδυναμία, την αποφασιστικότητα και την αναβλητικότητα, την γυναίκα, την μητέρα και την κόρη, βλέπω μικρά αποσπάσματα της ζωής μου, είναι ο καθρέφτης της ψυχής μου

Ntama

Παράθεση από: "sun-sweet"Βλέπω την χαρά και την θλίψη, την αισιοδοξία και την απαισιοδοξία, την δημιουργία και την καταστροφή, την φιλοδοξία και την ματαιοδοξία, την επίθεση και την υποχώρηση, την δύναμη και την αδυναμία, την αποφασιστικότητα και την αναβλητικότητα, την γυναίκα, την μητέρα και την κόρη, βλέπω μικρά αποσπάσματα της ζωής μου, είναι ο καθρέφτης της ψυχής μου

m'aresei o tropos pou skeptesai!

eclipse_heart78

ligoi koitane pragmatika ton kathrepti toys!!!!!......mias kai einai to mono simeio poy den mpories na peis psemata!!!!.....ego apla vlepo emena!!!! alithina!!!! kai exo ta kotsia na to kano!!!!

aggelos!!!!!

Atma

Σκέψου κάθε ανθρώπινο πλάσμα σε τούτη τη γη, και θα καταλάβεις, χωρίς αμφιβολία...
πως όποιοι κι αν είναι αυτοί οι άνθρωποι ή
ό,τι κι αν πιστεύουν για τον εαυτό τους,
ό,τι κι αν κάνουν,
το αποτέλεσμα των πράξεων τους είναι πάντα το ίδιο:
παράλογες φιγούρες μπροστά σ’ έναν καθρέφτη

Ntama

Κοιτάζοντας μέσα στον καθρέπτη της ψυχής μου βλέπω κάτι τετοιο....

goiteutikos

Δεν Θέλω Να Χαθώ
Χωρίς Nα Μάθω
Πόσο Έχω Αγαπηθεί
Και Κυρίως Χωρίς
Να Έχω Μάθει Ν' Αγαπώ...

minoraki

Παράθεση από: "Mairoula"
Παράθεση από: "minoraki"βλεπω εναν πολυ δυνατο ανθρωπο.....εναν ανθρωπο που καταφερε να ξεπερασει πλειστες οσες αντιξοοτητες που του ετυχαν στο περασμα της ζωης του! και μου δινω συγχαρητηρια.....ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ, ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ!   :D  :D  :D  :D

minoraki...

μπράβο κι' από μένα τότε αν πραγματικά το πιστεύεις!
ετσι ειναι μαιρουλα μου! ξεπερασα πολλα!

526 Επισκέπτες, 0 Χρήστες