Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 526
  • Total: 526

πιστευετε......

Ξεκίνησε από minoraki, Φεβρουαρίου 10, 2005, 09:56:17 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Atma

ο ρικι γιατι κοκκίνησε;;; λολ του πάει

---

μινοράκι δες μερικά

τώρα που τις έβαζα μου ξεφύτρωσε μια απορία
αυτή η σφραγίδα του α33 πως το καλό θα την διώξουμε;

riaghul

Οχι δεν πιστευω στον Αγιο Βαλεντινο...

Πρεπει να πω και το γιατι?
Μα επειδη θελω και προσπαθω τις πραξεις μου να τις κανω "εξ ερωτος"
Γιατι δηλαδη να αφιερωσω μονο μια μερα το χρονο στον ερωτα οταν με ερωτα  πραττω ?
Οχι δεν ειναι Πλατωνικο ας το ειπε ο Πλατων το "πραττετε εξ ερωτος"..
Ασε που ειμαι αντιθετη με αυτες τις αφιερωμενες μερες σε κατι...
Μονο με την ημερα της Μητερας εχω μια ευαισθησια...
(το γιατι..οταν ερθει η στιγμη το λεμε)
Αλλωστε το εχω ξαναπει..
"ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΕΡΩΤΑ΅ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ?"
Κατι σαν τη πριγκιπισσα δηλαδη που μεταμορφωσε τον βατραχο σε Πριγκηπα επειδη ο ερωτας εγινε Αγαπη..

fmas

Λοιπόν.....

Ο έλλην Άγιος Βαλεντίνος για την ορθόδοξη εκκλησία γιορτάζει αύριο ή σήμερα (ανάλογα από την μεριά που το βλέπεις)......

Φιλικά
Fmas.

minoraki

Παράθεση από: "Atma"ο ρικι γιατι κοκκίνησε;;; λολ του πάει

---

μινοράκι δες μερικά

τώρα που τις έβαζα μου ξεφύτρωσε μια απορία
αυτή η σφραγίδα του α33 πως το καλό θα την διώξουμε;
psiiiiiiittttttt filenada....kammia amfivolia den exo oson afora tis photografies pou vazeis sto forum....h mia kalliterh apo thn allh! pou sto kalo pas kai tis vriskeis vreeeeeee?????
oso gia ton ricky.....trellainomai otan ton kano na kokkinizei! den einai mia glyka?

Atma

Απορία

εσείς βλέπετε τις φοτο που ανέβασα;

γιατί εγώ όχι, ένα χ βλέπω και είναι και κακόγουστο!!

μπορείτε να μου πείτε τι έγινε;;

τρελαίνεσαι να κάνες τον ρίκι να κοκκινίζει;;
εγώ πάλι πιστεύω δεν κοκκινίζει :P

Atma

είδωμεννννννν  το φωςςςςς το αληθινοννννν
χαχαχαχα μόλις γκρινιαξα
βγήκαν!!

μινοράκι πια θες ή πως την θες
και να την βάλω με ατατς να μην έχουμε τον πονοκέφαλο της σφραγίδας
δεν σου ανακύπτω πηγή χεχεχε

minoraki

:D  :D  :D  :D  :D  filenadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa opoia theleis esy vreeeeeeeeeeeeeeee..........kai den sou zytisa na apokalypseis tis phges sou.........afto poteeeeeeeeeee 8)  8)  8)  8)  8) ....just do it......kai ego akoloutho........... 8)  8)  8)  8)  8) ...aplos sxolia thelo na grafo.......mporo????????

Atma

Παράθεση από: "minoraki":D  :D  :D  :D  :D  filenadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa opoia theleis esy vreeeeeeeeeeeeeeee..........kai den sou zytisa na apokalypseis tis phges sou.........afto poteeeeeeeeeee 8)  8)  8)  8)  8) ....just do it......kai ego akoloutho........... 8)  8)  8)  8)  8) ...aplos sxolia thelo na grafo.......mporo????????

όχι όποια θέλω εγώ!! Στο δικό σου προφίλ θα μπει...
πες το να την κάνω ατατς να πιάσει ο φμας δουλειά!!
Τελικά μ αρέσει το ένα χέρι νίβει το άλλο και τα δύο το πρόσωπο
εδώ μέσα!!

Ntama

Παράθεση από: "minoraki"......στον αγιο βαλεντινο?
εγω παντως οχι!

ουτε εγω πιστευω μινορακι μου...

η μέρα των εμπορων ειναι... οχι η μερα των ερωτευμένων...

minoraki

:D  :D  :D μαιρουλαααααααα.......βλεπω οτι συμφωνουμε σε πολλα! σε παρακολουθω στα οσα γραφεις και μου αρεσουν σχεδον ολα! φιλιαααααα!

Ntama

Παράθεση από: "minoraki":D  :D  :D μαιρουλαααααααα.......βλεπω οτι συμφωνουμε σε πολλα! σε παρακολουθω στα οσα γραφεις και μου αρεσουν σχεδον ολα! φιλιαααααα!

μινορακι μου και μενα μου αρεσουν πολυ αυτα που γραφεις...και δεν το λεω για να σε κομπλιμενταρω... μ'αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι... και νιώθω ότι εχεις πληγωθει πολύ στη ζωη σου... και γω εχω πληγωθεί... γι'αυτο σε νιώθω και βλέπω με αλλο ματι τα γραφόμενα σου...

να με θεωρεις φιλη σου... :)

παρε κι'ενα δωρακι κι'απο μενα λόγω της ημερας...

γιατι μπορει να μην πιστευουμε και οι δυο στον αγιο βαλεντινο, αλλα τα δωρα δεν μας χαλανε καθόλου  :lol: ;-)

ιδίως αν είναι λουλούδια... συμφωνεις???

minoraki

Παράθεση από: "Mairoula"
Παράθεση από: "minoraki":D  :D  :D μαιρουλαααααααα.......βλεπω οτι συμφωνουμε σε πολλα! σε παρακολουθω στα οσα γραφεις και μου αρεσουν σχεδον ολα! φιλιαααααα!

μινορακι μου και μενα μου αρεσουν πολυ αυτα που γραφεις...και δεν το λεω για να σε κομπλιμενταρω... μ'αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι... και νιώθω ότι εχεις πληγωθει πολύ στη ζωη σου... και γω εχω πληγωθεί... γι'αυτο σε νιώθω και βλέπω με αλλο ματι τα γραφόμενα σου...

γιατι μπορει να μην πιστευουμε και οι δυο στον αγιο βαλεντινο, αλλα τα δωρα δεν μας χαλανε καθόλου  :lol: ;-)

τοσο πολυ φαινεται βρε μαιρουλα οτι εχω πληγωθεί...?
και βεβαιως σε ευχαριστω παρα πολυ για τα λουλουδια σου....μπορει να μην πιστευουμε στον ξενοφερτο βαλεντινο....αλλα κατι τετοια ειναι ευπροσδεκτα! και επεσες στην περιπτωση......τα κοκκινα τριανταφυλλα ειναι τα αγαπημενα μου....δυστυχως δεν μπορω να ανταποδωσω γιατι δεν ξερω να βαζω φωτογραφιες στο φορουμ  :roll:  :roll:  :roll:  :roll: ....να θεωρεις και την δικη μου φιλια δεδομενη και καποια στιγμη να τα πουμε και απο κοντα! φιλια πολλααααααα!
υ.γ. το ονομα μου ειναι πολλυ! εκ του πολυμνια μια απο τις 9 μουσες :D  :D  :D  :D

Ntama

Παράθεση από: "minoraki"
Παράθεση από: "Mairoula"

τοσο πολυ φαινεται βρε μαιρουλα οτι εχω πληγωθεί...?
και βεβαιως σε ευχαριστω παρα πολυ για τα λουλουδια σου....μπορει να μην πιστευουμε στον ξενοφερτο βαλεντινο....αλλα κατι τετοια ειναι ευπροσδεκτα! και επεσες στην περιπτωση......τα κοκκινα τριανταφυλλα ειναι τα αγαπημενα μου....δυστυχως δεν μπορω να ανταποδωσω γιατι δεν ξερω να βαζω φωτογραφιες στο φορουμ  :roll:  :roll:  :roll:  :roll: ....να θεωρεις και την δικη μου φιλια δεδομενη και καποια στιγμη να τα πουμε και απο κοντα! φιλια πολλααααααα!
υ.γ. το ονομα μου ειναι πολλυ! εκ του πολυμνια μια απο τις 9 μουσες :D  :D  :D  :D

Πόλυ μου, φιλη μου...

Δεν ειναι τοσο φανερό ότι εχεις πληγωθεί πολύ... έχω πληγωθεί όμως και γω άλλο τόσο και μπορώ να διακρίνω καποια πραγματα... και να σε νιώσω... ευχομαι να τα πουμε συντομα από κοντα και ν'ανοιξουμε και οι δύο τις καρδούλες μας...

Και αφού λατρευεις τα τριανταφυλλα όπως και γω, άλλο ενα δωρακι από την φίλη σου τη Μαίρη...¨ :kiss:

Ntama

kai allo ena gia tin Poly mou....

Enia

Εσείς τελικά γιορτάζετε τον Άγιο Βαλεντίνο![/b]???

526 Επισκέπτες, 0 Χρήστες