Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 276
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 274
  • Total: 275
  • Leon

Happy place

Ξεκίνησε από zarkvilion, Φεβρουαρίου 12, 2005, 03:03:10 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Anonymous

:P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P
 :lol:  :lol:  :lol:  :lol: :lol:  :lol:  :lol:  :lol: :lol:  :lol:  :lol:  :lol: :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

tristana1

Λόφοι σκεπασμένοι με καταπράσινη χλόη (πιθανότατα στα Highlands της Σκωτίας) ,στην άκρη του απόκρυμνου γκρεμού ένα ψηλό σπίτι με τεράστια τζαμαρία προς τη μεριά του ορίζοντα και από κάτω η θάλασσα να χτυπάει με λύσσα τους βράχους....Κι εγώ να βυθίζω το βλέμμα μου στην απεραντοσύνη του τοπίου ένα συννεφιασμένο απόγευμα...
Αυτή η εικόνα πάντα με ηρεμεί όποτε κι αν τη φέρνω στο μυαλό μου...Δεν ξέρω αν θα τη δω ποτέ και στη πραγματικότητα...εύχομαι όμως να υπάρχει κάπου πάνω σε αυτό τον πλανήτη...

Υ.Γ.Πολύ ενδιαφέρον το συγκεκριμένο θέμα,με εξέπληξε ευχάριστα....

Anonymous

Παράθεση από: "gavrina"χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα
Πρόεδρε τι της έταξες πάλι  ]

"  ΘΑ σε σκέφτομαι, Ζαρκαδάκι κάθε μέρα ΘΑ σε σκέφτομαι
και θα λέω τώρα ποιά που είσαι και ποιάν άλλη
ΘΑ σκέφτομαι

]ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ [/color]σε σκέφτομαι "
:D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  OTI DEN MPORW NA PW TO TRAGOUDAW, AKOUSTE TO CDAKI SAS KAI NA ME SKEFTESTE :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:

zarkvilion

Πρόεδρε..ωραίο το cd.. 8) ..αλλά σοβαρέψου!!!!!!!!!!     :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

zarkvilion

Επαναλαμβάνομαι.. :roll:  αλλά πάλι κάτι θυμήθηκα!  :wink:
Aρκει να φέρω στο μυαλό μου απέραντο γαλάζιο και όλα γίνονται καλύτερα! Ουρανός και θάλασσα γίνονται ένα στο μυαλό και τα μάτια μου! Και η ψυχή μου γαληνεύει...   :)

Anonymous

Παράθεση από: "zarkvilion"Πρόεδρε..ωραίο το cd.. 8) ..αλλά σοβαρέψου!!!!!!!!!!     :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Για πιό cd μιλάμε ]

Anonymous

happy place.....
χμμμμμμμμμμμμμμ......

μα τι άλλο από μία απέραντη πεδιάδα με μπόλικο χορταράκι και πολλά πολύχρωμα λουλουδάκια.. να κυλιέσαι ανάμεσά τους και να απολαμβάνεις το θεσπέσιο άρωμά τους...  ]

kap

Γαβρίνα από εσένα περίμενα να πεις το Καραϊσκάκη, με πογοήτευσες :cry:

Απο τότε που έκοψα τα ναρκωτικά έχουν ελατωθεί πολύ τα σημεία που επισκεπτόμουνα για ηρεμία και χαλάρωση, αχ αλησμόνητες εποχές, τι παραλίες, τι απέραντα λιβάδια, τι διαστήματα και φεγγάρια άλλο πράγμα σου λέω.

Τώρα πια υπάρχει αυτό που ονομάζω κατάσταση παραλία. Live ομως να κάθεσε να πίνεις καφέ στο μπαλκόνι σου στην Χαλκιδόνα και να ακούς το κύμα που χτυπάει στα διπλανά βράχια, να μυρίζεις την αλμύρα της θάλασσας και άλλα τέτοια. Οταν είσαι σε καφετέρια δεν είναι τόσο prive κατάσταση αλλά έχει και τα καλά της, κοπελίτσες με μπικίνι να κάνουν βόλτες μπροστά σου (παρέλαση) κξαι άλλα τέτοια. Ουπς.

Επιστροφή στην πραγματικότητα. Φιλάκια

Anonymous

KAP και στο Καραισκάκη αν θέλεις πάω  ]

KiSSeS

tsa! na pw ki egw??? ]SmoutseS![/i]

PoiSoN_GiRL

egw pali 8a diafwnisw me olous sas (molis entopisa oti to exw telika auto to antidrastiko stoixeio LoL!)  kai 8a pw to ekshs :

to kalutero meros pou mporei kapoios na ''taksidepsei'' einai h agkalitsa tou suntrofou tou !!

(fainetai oti pasxw apo erwta e??)  :oops:  :oops:

Anonymous

Poisonaki μου εκεί ταξιδεύεις καλή μου  ]

kap

Μπα μάλλον εκεί θέλει να ταξιδέψει.
Poisonaki τι κάνεις το άλλο Σ/Κ? :twisted:  :twisted:

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "gavrina"Poisonaki μου εκεί ταξιδεύεις καλή μου  ]

gavrinaki mou ... ekei... pou allou .. ?

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "kap"Μπα μάλλον εκεί θέλει να ταξιδέψει.
Poisonaki τι κάνεις το άλλο Σ/Κ? :twisted:  :twisted:

axmmm... S/K e?? koitakse na deis... Savvato prwi exw oikogeneiakes upoxrewseis ...(ksereis ... super market.. pswnia ... oti sixainomai dld... aggaries ...) twra gia Kuriakh ... den exw kanonisei kati ...
Skeftesai tipota ???

274 Επισκέπτες, 1 Χρήστης