Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 791
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 761
  • Total: 761

Opers για το Chat room

Ξεκίνησε από Leon, Φεβρουαρίου 21, 2005, 02:51:49 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

spellbound

Παράθεση από: "kathreftis"
Παράθεση από: "gikama"Λοιπον.... εχουμε και λεμε (και λογω τιμης λογω φορτου υποχρεωσεων ειδα το ποστ μολις την Πεμπτη και δεν προλαβα καν να κατσω να σκεφτω..)

οπερς (κατα την ταπεινη μου γνωμη) πρεπει να ειναι καποιοι που εχουν ενδιαφερθει εξ αρχης για το σαιτ.

αυτοι που ειδαν τα αρχικα λαθη, τα προλαβαν μετεπειτα, και συμμετεχουν ενεργα ΟΧΙ μονο στο τσατ, αλλα και στο φορουμ με αποψεις η εστω πειραγματα.

το να προτεινουμε συγκεκριμενα ατομα στο ασχετο, ειτε επειδη ειναι παρεες μας απο παλια, ειτε επειδη τα συμπαθουμε για καποιους προσωπικους λογους νομιζω οτι ειναι τουλαχιστον αδικο για αυτους που πετυχαν το σαιτ στην αρχη του και το στηριξαν.   Απο κει και περα, υπαρχουν αλλα παιδια, νεοτερα, που επισης το στηριξαν και συμμετειχαν (αν και ως επι το πλειστον στο τσατ - που δε μου αρεσει προσωπικα- θελω και μια παρουσια στο φορουμ. Το @ στο φορουμ φαινεται, το αν αφιερωνεις χρονο.)

Προτεινω τους 6 πρωτους σε βαθμους.

Φιλικα,
γκικ

eipes ]

Οχι καθρεπτη μου, φυσικα και ΔΕΝ σου κακιωνω.
Ειπα το σκεπτικο μου και την προταση μου. Μαλιστα, δεν ξεκαθαρισα κατι ...  οι εξι πρωτοι σε ποντους που ΘΕΛΟΥΝ ομως να γινουν οπερς.  Εγω εχω ξεκαθαρισει εξ αρχης στο Κωστη οτι ΔΕΝ θελω. Καποτε εγινα καπου αλλου για καθαρα προσωπικους μου λογους (και τα εχωσα τα φραγκακια χοντρα τοτε).  Τον ξερω τον οπερ που λες σε προσωπικο επιπεδο, οντως μπορει να τα μπαχαλοποιησει ολα στο πιτς φυτιλι.
Ο Λεον δεν εχει αναγκη, αν θελει σου εξηγει ο ιδιος.
Αλλα, εχω δει φαινομενα "τουπε" απο καποια καινουρια ατομα με το που παιρνουν το παπακι (αυτα εδω μεσα, ασε που συνεχεια ειναι "μακρια").

Και φυσικα αυτοι που προσπαθησανε για αυτο το σαιτ δικαιουνται περισσοτερα. Αποψη μου, και δικαιωμα μου να την λεω. Αλλως τε και εγω σεβομαι τις αποψεις των αλλων ασχετως του αν δεν τις ασπαζομαι.

Οπερ πρεπει να υπαρχει (αυτη ειναι και απαντηση στον cuba) γιατι ποτε δεν ξερεις ποιος θα μπει στο τσατ απο που θα ερχεται και τι στην ευχη μπορει να πει και να δημιουργησει ιστοριες. (Αντωνη, μετα τοσα χρονια, νομιζω το εχεις δει το εργο)

Απλα, το σαιτ το ιδιο πρεπει να βαλει καποιες προδιαγραφες και να μην ζηταει προτασεις και δημοψηφισματα απο τα μελη.

Αυτα, και παντα φιλικα, απλα να ξερουμε τι μας γινεται....

spellbound

Παράθεση από: "cuba"giati kale na exoyme oper sto chat room? toso kairo eixe oper? giati 8elete na exete ejoysia? den mboresate na thn brite allou kai hr8ate na thnn brite edo
? mia xara leitoyrgese kai leitoyrgei to chat me h xoris ton operator.  pia nou idea htan ayth?

Αντωνη, συνελθε.

Απλα συνελθε.

Μακια

spellbound

Παράθεση από: "rickymartin"
Παράθεση από: "gikama"
Παράθεση από: "rickymartin"

Μωρο μου.........   (σσσσσλουρρρπππππ)

......για μενα θα εισαι ΠΑΝΤΑ προεδρος..... ]
Gikama kardia mou, egw ithela na ginw oper mono kai mono gia na se kanw kick afou einai o monos tropos na agkizw to thespesio (__/__) sou, mwro mou :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:

Μωρο μου...... ]

cuba

ti ka8omaste kai to talaiporoyme to 8ema as ginoyn operator oi idiokthtes toy site gia na elenxoyn thn katastash kai na mhn briskontai sthn 8esh na psaxnontai kai na malonoyn me ton ka8ena mas. as diaxeirstoyn to site aytoi kai na mhn afisoyn ton ka8e xrhsth poy 8a kanei to kefi toy kai den 8a sebastei ton xoro. giati gnorizo kai ego na kano ton operator me ta lefta ton allon.

Anonymous

ΛΟΙΠΟΝ, ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ Τ ΖΗΤΗΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ (ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ), ΘΑ ΠΡΟΤΡΕΨΩ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΞΕΦΡΑΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ (ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΕΒΟΜΑΙ, ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΑΣΠΑΖΟΜΑΙ Η ΟΧΙ) ΝΑ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΟΣΤ, ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ. ΕΓΩ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΘΕΣΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ.

Atma

Παράθεση από: "rickymartin"ΛΟΙΠΟΝ, ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ Τ ΖΗΤΗΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ (ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ), ΘΑ ΠΡΟΤΡΕΨΩ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΞΕΦΡΑΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ (ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΕΒΟΜΑΙ, ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΑΣΠΑΖΟΜΑΙ Η ΟΧΙ) ΝΑ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΟΣΤ, ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ. ΕΓΩ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΘΕΣΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ.

σε λίγο θα φωνάξουμε και τις χανούμισες
για σπεσιαλ χορό στους νικητές

το κείμενο του ποστ το ξαναδιαβασα
αλλά μωρέ μου δημιουργήθηκε μια απορία πάλι

Μετά θα κλειδώσει το παρόν Post και θα ανοίξει Post με ψηφοφορία έως και 06-03-2005
Οι δυο πρώτοι θα οριστούν ως op (για ένα ή δυο μήνες) και φυσικά το site μπορεί να επιλέξει και αλλά άτομα στοχεύοντας να καλύπτει όλο το φάσμα του 24 άωρου.

που είναι η ψηφοφορία;;
την είδε κανείς;;
εσύ χθες ήσουν οπερ μέσα
ο φμας πάλι όχι

ρικι και προς θεού να μην θεωρήσεις ότι έχω κάτι μαζί σου.

Anonymous

Παράθεση από: "Atma"
Παράθεση από: "rickymartin"ΛΟΙΠΟΝ, ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ Τ ΖΗΤΗΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ (ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ), ΘΑ ΠΡΟΤΡΕΨΩ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΞΕΦΡΑΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ (ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΕΒΟΜΑΙ, ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΑΣΠΑΖΟΜΑΙ Η ΟΧΙ) ΝΑ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΟΣΤ, ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ. ΕΓΩ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΘΕΣΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ.

σε λίγο θα φωνάξουμε και τις χανούμισες
για σπεσιαλ χορό στους νικητές

το κείμενο του ποστ το ξαναδιαβασα
αλλά μωρέ μου δημιουργήθηκε μια απορία πάλι

Μετά θα κλειδώσει το παρόν Post και θα ανοίξει Post με ψηφοφορία έως και 06-03-2005
Οι δυο πρώτοι θα οριστούν ως op (για ένα ή δυο μήνες) και φυσικά το site μπορεί να επιλέξει και αλλά άτομα στοχεύοντας να καλύπτει όλο το φάσμα του 24 άωρου.

που είναι η ψηφοφορία;;
την είδε κανείς;;
εσύ χθες ήσουν οπερ μέσα
ο φμας πάλι όχι

ρικι και προς θεού να μην θεωρήσεις ότι έχω κάτι μαζί σου.
ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΑΤΜΑ ΜΟΥ, ΜΕ 2 ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΓΙΑ 2 ΘΕΣΕΙΣ ΕΣΥ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ;  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:

kathreftis

Παράθεση από: "cuba"ti ka8omaste kai to talaiporoyme to 8ema as ginoyn operator oi idiokthtes toy site gia na elenxoyn thn katastash kai na mhn briskontai sthn 8esh na psaxnontai kai na malonoyn me ton ka8ena mas. as diaxeirstoyn to site aytoi kai na mhn afisoyn ton ka8e xrhsth poy 8a kanei to kefi toy kai den 8a sebastei ton xoro. giati gnorizo kai ego na kano ton operator me ta lefta ton allon.

arxika  den  katalaba  giati  8eoris  perito  na  uparxi  oper  sto  chat , meta  les  oti  toso   kairo  den  eixe  eno  egw  tis  perisoteres  fores  pou   eimai  mesa  blepw  kapoion , oso   gia  to  an 8eloume  eksousia  egw  se  rotaw  an  esu  8eleis  anarxia ?  to na  uparxoun  kanones  se  mia  kinonia  kai  kapoioi  pou  tous  perifrouroun  to  blepeis  kako ? rotas  pianou  idea  htan  na  bali  oper  sto  chat  kai  anarotieme  den  ksereis  oti  sta  chat  uparxoun  oper ?

oi  idioktites  tou  site  malosane  mazi  sou  ?  giati  me   emena  den  malose  kanenas . an  nai  .....pes  mas  poios  kai  pote  kai  me  poion  tropo  malose  mazi  sou.  an  oxi  ......eisai  koinos  sikofantis  kai  eisai  i  kaliteri apodiksi  giati  xriazontai  oper  sta  chat  alla  telika  kai  sto    forum . kai  episis  an  les  psemata  oti  malonoun   me  ton  ka8e  enan  mas  pes  mou,  esu  sebese  auton  ton xoro ?  an  bebea  les  ali8ia  ofilis  na  onomasis  kai   na  min  sukofantis  me  aoristologies .

cuba

ego protimo na yparxei anarxeia. thn protimo apo to na yparxoyn kanones kai na mhn toy sebete kapios h kapioi. otan eisai sto chat na  jereis giati eisai . eisai gia miliseis kai na peraseis thn ora soy? eisai gia na kaneis apla ton xabale sou? eisai gia na kaneis kamaki?  as broyme ti zitame edo sto chat kai  kai to 8ema toy operator 8a einai gia toys idioktites

cuba

proteino kati diaforetiko. afoy zhtate operator anti na exete @ na exete + kai na dinoyn logo stoys kanonikoys operator. poy oi kanonikoi operator na einai oi idioktites?

Anonymous

Παράθεση από: "cuba"giati kale na exoyme oper sto chat room? toso kairo eixe oper? giati 8elete na exete ejoysia? den mboresate na thn brite allou kai hr8ate na thnn brite edo
? mia xara leitoyrgese kai leitoyrgei to chat me h xoris ton operator.  pia nou idea htan ayth?

Αντώνη δε σου κρύβω πως δεν μου άρεσε καθόλου αυτό που είπες γιατί  θεωρώ πως είσαι επηρεασμένος από κάτι παλιό και που στην τελική όχι μόνο δεν ενδιαφέρει το εδώ site αλλά δεν είσαι ο αρμόδιος να κρίνεις και να λες κάποια πράγματα που αφορούν άλλον χώρο.
Αν είδες ο leon έβαλε το συγκεκριμένο post γιατί θεώρησε πως θα πρέπει να κάνει κάποια άτομα από δω μέσα oper.
Όπως καταλαβαίνεις κανείς δε το ζήτησε τουλάχιστον δημοσίως.

Έγραψες λοιπόν ποιο πάνω το εξής]
Αν λοιπόν δεν είσαι σε θέση να ξεχωρίζεις αυτά που γράφονται και να τα κατανοείς καλό θα ήταν πριν μιλήσεις να σκέφτεσαι αυτά που θα πεις αν θα θίξουν κάποια άτομα και ξέρεις πολύ καλά τι εννοώ.
Η απόφαση είναι καθαρά των αρμοδίων και αυτοί θα αποφασίσουν αν θα κάνουν κάποιους oper ή όχι. Εδώ όπως είδες κανείς δεν εξουσιάζει, δεν απαιτεί (τουλάχιστον από μας τους νεοφερμένους) και επιβάλλει να γίνει το δικό του.
Μην μπλέκουμε λοιπόν τα πράγματα και μην δημιουργούμε θέμα όταν δεν υπάρχει λόγος.
Τώρα για το αν υπήρχαν oper, όπως είπε και ο Καθρέφτης, από την πρώτη μέρα υπήρχε και είμαι σύμφωνη στο να υπάρχει άσχετα με το ποίος θα είναι. ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΨΙΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ. Δεν νομίζω όσοι έχουν @ να θεωρούν τον εαυτό τους υπεράνω και πάντα μιλάω για το συγκεκριμένο site.

Atma

arxika  den  katalaba  giati  8eoris  perito  na  uparxi  oper  sto  chat , meta  les  oti  toso   kairo  den  eixe  eno  egw  tis  perisoteres  fores  pou   eimai  mesa  blepw  kapoion , oso   gia  to  an 8eloume  eksousia  egw  se  rotaw  an  esu  8eleis  anarxia ?  to na  uparxoun  kanones  se  mia  kinonia  kai  kapoioi  pou  tous  perifrouroun  to  blepeis  kako ? rotas  pianou  idea  htan  na  bali  oper  sto  chat  kai  anarotieme  den  ksereis  oti  sta  chat  uparxoun  oper ?

δηλ μπρε άρουκο αν δεν έχουμε παπάκι έχουμε αναρχία;;
τόσο καιρό που δεν είχε τι ήταν μέσα;
και αν ο κούβα σου απαντήσει δεν θέλω εξουσία πάει να πει θέλει αναρχία;
μην τα ισσοπεδώνεις κι ολα...
μέσα σε ένα τσατ ΝΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΠΕΡ
αλλά πάνε διάβασε τι έγραψα στο αρχικό μου πρώτο μήνυμα
για να καταλάβεις που είναι η αντίθεση μας...

oi  idioktites  tou  site  malosane  mazi  sou  ?  giati  me   emena  den  malose  kanenas . an  nai  .....pes  mas  poios  kai  pote  kai  me  poion  tropo  malose  mazi  sou.  an  oxi  ......eisai  koinos  sikofantis  kai  eisai  i  kaliteri apodiksi  giati  xriazontai  oper  sta  chat  alla  telika  kai  sto    forum . kai  episis  an  les  psemata  oti  malonoun   me  ton  ka8e  enan  mas  pes  mou,  esu  sebese  auton  ton xoro ?  an  bebea  les  ali8ia  ofilis  na  onomasis  kai   na  min  sukofantis  me  aoristologies

και θα σε παρακαλούσα εκφράσεις τύπου συκοφάντη να λείπουν
ώρα είναι να μου πεις επειδή δεν συμφωνεί και η δικιά μου άποψη ότι συκοφαντώ
σεβόμαστε την άποψη του καθενός και δεν βάζουμε ταμπέλες

και ένα τελευταίο

ΞΕΚΟΛΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Α33
ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΛΛΑ ΣΑΙΤ

Atma

καλά οι υπεύθυνοι δεν θα βγουν να μιλήσουν;; :P  :P  :P

σας αντιπροσωπεύει η γαυρίνα;;

και τι στο καλό εννοεί με το

ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΨΙΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ

αοριστολογίες γενικά για τους τροπαιούχος ή ειδικά;

μηπως πήρατε την τρίχα και την κάνατε τριχιά;

εντύπωση μου κάνει

τα βάλατε όλοι σας με τον κούβα

kuria

αυτά διάβασε ο leon και...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

kuria

τόσες μέρες μόνο δύο χρήστες και μάλιστα αξιόλογοι έθεσαν υποψηφιότητα και έγιναν operς.... δεν είδα κανέναν άλλο από τους παλιούς να έχει ανάλογο αίτημα και να απορρίφθηκε...πάλι αδικημένοι νιώθουμε;
ΑΣ ΣΥΝΕΛΘΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

761 Επισκέπτες, 0 Χρήστες