Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 791
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 753
  • Total: 753

Opers για το Chat room

Ξεκίνησε από Leon, Φεβρουαρίου 21, 2005, 02:51:49 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Leon

Προτείνουμε να ξεκινήσουμε μια διαδικασία επιλογής Oper για το Chat room.
Η διαδικασία θα είναι δοκιμαστική και πιλοτική ώστε σιγά σιγά να καταλήξουμε σε αποφάσεις που θα είναι συνιστάμενες για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό από τα ενεργά μέλη του Chat Room.

Op μπορούν να γίνουν άτομα που είναι Verified

Μπορούν να ψηφίσουν όλοι οι εγγεγραμμένοι χρήστες

Ο κάθε χρήστης μπορεί να αυτοπροταθεί

Ο κάθε χρήστης μπορεί να προτείνει και άλλους 2 εκτός του εαυτού

Οι προτάσεις και αυτοπροτάσεις που θα γίνουν αποκλειστικά σ αυτό το post θα συγκεντρωθούν μέχρι 25-02-2005

Μετά θα κλειδώσει το παρόν Post  και θα ανοίξει Post με ψηφοφορία έως και 06-03-2005

Οι δυο πρώτοι θα οριστούν ως op (για ένα ή δυο μήνες) και φυσικά το site μπορεί να επιλέξει και αλλά άτομα στοχεύοντας να καλύπτει όλο το φάσμα του 24 άωρου.

Η διαδικασία αυτή αν δούμε στην πράξη ότι έχει θετικά αποτελέσματα για την μεγάλη πλειοψηφία των χρηστών του Chatroom θα επαναληφθεί ώστε να έχουμε και αλλαγές και ανανέωση.

Εξαιρούνται από διαδικασία ψηφοφορίας οι Administrator του site.

Για κάθε θέμα, ερώτημα ή παρατήρηση σχετικά με Oper ακόμα και όταν λήξει το παρόν θέμα να στέλνετε (προσωπικό μήνυμα) στον admin LEON αποκλειστικά

fmas

Λοιπόν........

Καθώτι μεγάλη ψωνάρα αυτοπροτείνομαι........

Πιστεύω ότι θα κινηθώ με σύνεση, λογική και προληπτικότητα..........

Ευχαριστώ,
Χατζηαναστασίου Ιωάννης
Fmas

kuria

ο αξιαγάπητος κατά κόσμον Χατζηαναστασίου Ιωάννης (διαδικτυακός  fmas) λαμβάνει και τη δική μου ψήφο εμπιστοσύνης, καθότι επέδειξε chatική διαγωγή κοσμιωτάτη...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Ntama

Fmas φιλε και συμπατριωτη εχεις βεβαιως, και τη δική μου ψήφο!

φιλακια :)

Leon

Μια μικρή παρατήρηση
Δεν ψηφίζουμε σε αυτό το post.

Εδώ προτάσεις ή αυτοπροτασεις ή κάποια γενικότερη παρατήρηση.

Ευχαριστώ

Anonymous

[size=18][/size]Λέω να βάλω και γω υποψηφιότητα, γι'αυτό όποιος δεν με ψηφίσει ας το σκεφτεί διπλά  :twisted:  :twisted:

(Πάντα ήθελα να γίνω Πρόεδρος, λέτε να ήρθε η στιγμή?)

Γι'υτό και γώ:

ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ  ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ   :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock: :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock: :shock:  :shock:  :shock:
  :cheers:  :cheers:  :cheers:  :cheers:  :cheers:  :cheers:  :cheers:  :cheers:  :cheers:  :cheers:  :cheers:  :cheers:  :cheers:  :cheers:  :cheers:  :cheers:  :cheers:  :cheers:  :cheers:

minoraki

:D  :D  :D sorry ricky μου....εγω κανω προταση για το φαμσουλινι μου! ξερεις....υπαρχουν αδυναμιες....και εξ αλλου οι funs της αλεξιου αλληλουποστηριζονται! φιλικωτατα και για σενα ρικακο μου.....

Anonymous

Παράθεση από: "rickymartin"

Μάρτιν μου, δεν χρειάζεται να γίνεις όπερ για να είσαι πρόεδρος..
Μπορούμε να κάνουμε ένα σύλλογο ή ότι άλλο θέλεις εσύ   ]

spellbound

Μωρο μου.........   (σσσσσλουρρρπππππ)

......για μενα θα εισαι ΠΑΝΤΑ προεδρος..... ]

spellbound

Λοιπον.... εχουμε και λεμε (και λογω τιμης λογω φορτου υποχρεωσεων ειδα το ποστ μολις την Πεμπτη και δεν προλαβα καν να κατσω να σκεφτω..)

οπερς (κατα την ταπεινη μου γνωμη) πρεπει να ειναι καποιοι που εχουν ενδιαφερθει εξ αρχης για το σαιτ.

αυτοι που ειδαν τα αρχικα λαθη, τα προλαβαν μετεπειτα, και συμμετεχουν ενεργα ΟΧΙ μονο στο τσατ, αλλα και στο φορουμ με αποψεις η εστω πειραγματα.

το να προτεινουμε συγκεκριμενα ατομα στο ασχετο, ειτε επειδη ειναι παρεες μας απο παλια, ειτε επειδη τα συμπαθουμε για καποιους προσωπικους λογους νομιζω οτι ειναι τουλαχιστον αδικο για αυτους που πετυχαν το σαιτ στην αρχη του και το στηριξαν.   Απο κει και περα, υπαρχουν αλλα παιδια, νεοτερα, που επισης το στηριξαν και συμμετειχαν (αν και ως επι το πλειστον στο τσατ - που δε μου αρεσει προσωπικα- θελω και μια παρουσια στο φορουμ. Το @ στο φορουμ φαινεται, το αν αφιερωνεις χρονο.)

Προτεινω τους 6 πρωτους σε βαθμους.

Φιλικα,
γκικ

Atma

σκεφτόμουν να βάλω ή να μην βάλω
μαργαρίτα δεν μάδησα
αλλά δεν θέλω να μπω στην διαδικασία του εξιτ πολ
όταν αυτό το εξιτ δεν έγινε για όλους

τι επιθυμώ λοιπον ως ατμα
τα είπα και οφ δε ρεκορντ
άτομα που ήταν εδώ εξ αρχής
και στήριξαν το σαιτ
ατομα με ενεργη παρουσια
και στο φορουμ και στο τσατ

αυτά

και ελπίζω αυτό να μην θεωρηθεί ως επιθυμία για οπερ!

Anonymous

Παράθεση από: "gikama"

Μωρο μου.........   (σσσσσλουρρρπππππ)

......για μενα θα εισαι ΠΑΝΤΑ προεδρος..... ]
Gikama kardia mou, egw ithela na ginw oper mono kai mono gia na se kanw kick afou einai o monos tropos na agkizw to thespesio (__/__) sou, mwro mou :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:

kathreftis

Παράθεση από: "gikama"Λοιπον.... εχουμε και λεμε (και λογω τιμης λογω φορτου υποχρεωσεων ειδα το ποστ μολις την Πεμπτη και δεν προλαβα καν να κατσω να σκεφτω..)

οπερς (κατα την ταπεινη μου γνωμη) πρεπει να ειναι καποιοι που εχουν ενδιαφερθει εξ αρχης για το σαιτ.

αυτοι που ειδαν τα αρχικα λαθη, τα προλαβαν μετεπειτα, και συμμετεχουν ενεργα ΟΧΙ μονο στο τσατ, αλλα και στο φορουμ με αποψεις η εστω πειραγματα.

το να προτεινουμε συγκεκριμενα ατομα στο ασχετο, ειτε επειδη ειναι παρεες μας απο παλια, ειτε επειδη τα συμπαθουμε για καποιους προσωπικους λογους νομιζω οτι ειναι τουλαχιστον αδικο για αυτους που πετυχαν το σαιτ στην αρχη του και το στηριξαν.   Απο κει και περα, υπαρχουν αλλα παιδια, νεοτερα, που επισης το στηριξαν και συμμετειχαν (αν και ως επι το πλειστον στο τσατ - που δε μου αρεσει προσωπικα- θελω και μια παρουσια στο φορουμ. Το @ στο φορουμ φαινεται, το αν αφιερωνεις χρονο.)

Φιλικα,
γκικ

eipes :

lew  :  
autoi  pou  prosfata  exoun   grafti  se  auto  to  site   kai  endiaferontai  gia  to  kalo  tou  site , oxi  eks  arxis , ala  apo  otan  graftikan  kai  meta,  den  einai  kataliloi  ?

eipes :

lew  :
autoi   pou  den  eidan    ta  arxika la8oi  den  einai  kataliloi ?

eipes :
το να προτεινουμε συγκεκριμενα ατομα στο ασχετο, ειτε επειδη ειναι παρεες μας απο παλια, ειτε επειδη τα συμπαθουμε για καποιους προσωπικους λογους νομιζω οτι ειναι τουλαχιστον αδικο για αυτους που πετυχαν το σαιτ στην αρχη του και το στηριξαν.

lew :
ti  pio  fisiko  apo  to  na  protinoume  autous  pou  gnorizoume  apo  palia  kai  tous  kseroume  me  apotelesma  na  kseroume  oti  aksizoun  ? aloste  edw  protinoume  den  apofasizoume . an  autous  pou  einai  apo  palia  den  tous  protini  kaneis  mipos  den  apediksan  oti  prepei  na  einai  oper ?  legontas  oti  einai  adiko  na  protinoume  tous  palious  mas  filous  autoi  pou  apo  palia  stirizoun   to  site  den  exoun  palious  filous  kai   gnostous  pou  gia  prosopikous  logous  8a  tous  psifisoun ?   an   den  exoun  mipos  den  prepoi  na  psifistoun ?

eipes :
Απο κει και περα, υπαρχουν αλλα παιδια, νεοτερα, που επισης το στηριξαν και συμμετειχαν (αν και ως επι το πλειστον στο τσατ - που δε μου αρεσει προσωπικα- θελω και μια παρουσια στο φορουμ. Το @ στο φορουμ φαινεται, το αν αφιερωνεις χρονο.)

lew :  
edw  milame  gia  opers  sto  chat , to an  bgi  anakinosi  gia  oper  sto  forum  8a  me  brei  kai  emena  simfono,  alla  twra  milame  gia  opers   sto  chat .  twra  to  an  afieronis  xrono  sto  forum  i  oxi  den  simeni  automata  oti  eisai  kai   katalilos  gia  oper .  ba8mous   (pontous )  profanos  perni  opoios  grafi  sixna  ( den  kserw  pos  ginete  ypo8eto )   an  exw  dikio  ( parakalw  na  me  enimerosi  to  site  gia  auti  tin  aporia  )  ite  grafis  kati  endiaferon  ite  grafis  saxlamares    pernis  ba8mous  ( pontous )  auto  kanei  kapoion  katalilo ?  episis  protinontas  autous  pou  exoun  tis  6  protes  8esis  skeftikes  oti  mporei  na  milas  idi  gia  atoma  pou  einai  opers  oi  poli  xirotera  oti  tin  adikia  pou  prospa8is  na  apobalis  apo  tous  palious  tou  site  oti  tin  metabibazeis  stous  neous  autou ?
ksero  kapoion  pou  kapou  exei  tous  perisoterous  PONTOUS (  ba8mous )   kai  i  apopsi  mou  einai  oti  einai  o  poio  akatalilos  gia  oper   (  poloi  paloioi  kai  neoi   katalabenoun  gia  poion  milaw  )  kai  den  yparxi  logos  na  grapsw  onoma .

ys.  elpizw  na  min  mou   kakiosis  eimai  kaloproeretos.  kai  se   kamia  periptosi   ypopsifios .  akoma  kai  an  eimoun  protinomenos  den  8a  analambana .  kai  ta  2  atoma  pou  protina  einai  ena  pou  gnorizw  arketa  kai  ena  pou  einai  palio  edw  kai  to  gnorisa   prosfata .   kai  ta  protina  me  p.m   ston  LEON  ( leon  an  den  arki to  p.m  pes  mou  na  to  kanw  kai  dimosios )  amesos  molis  egine  i  dimosiefsi.

Atma

το θέμα εν ολίγης καθρέπτη είναι το εξής

ή όλοι στο χορό του δημοψηφίσματος

ή

κανείς

διαφάνεια πάνω από όλα

cuba

giati kale na exoyme oper sto chat room? toso kairo eixe oper? giati 8elete na exete ejoysia? den mboresate na thn brite allou kai hr8ate na thnn brite edo
? mia xara leitoyrgese kai leitoyrgei to chat me h xoris ton operator.  pia nou idea htan ayth?

753 Επισκέπτες, 0 Χρήστες