Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 262
  • Total: 262

όχι άλλος πόνος όπως όχι άλλο κάρβουνο

Ξεκίνησε από kap, Φεβρουαρίου 22, 2005, 02:04:08 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kap

Για ποιούς λόγους θα πονέσει η αγάπη?
1. Δεν ξέρουμε τι είναι
2. Δεν ξέρουμε να την χρησιμοποιούμε
3. Έχουμε βίτσιο και μας αρέσει ο γλυκόπικρος πόνος που "μας " δημιουργεί

Ntama

kap φιλε...

νομίζω δυστυχώς ότι πολλοί δεν εκτιμουν το δώρο "αγάπη" που τους δίνεται...

δεν γνωρίζουν να την "χρησιμοποιούν" κατα κάποιο τρόπο...
(αν και η λέξη "χρησιμοποιούν" δεν με εκφράζει απόλυτα στο συγκεκριμένο θέμα... αλλά αυτήν την στιγμή δεν μου έρχεται στο μυαλό κάποια άλλη λέξη, οπότε μένω σ'αυτήν...)

φιλικά

minoraki

νομιζω οτι καποια στιγμη ολοι αυτοι που αγαπησαμε, θα μας πονεσουν....γιατι οταν αγαπαμε, δινουμε ανιδειοτελως....δεν περιμενουμε ανταλλαγματα....αγαπαμε γιατι "θελουμε"....σε οποιαδηποτε σχεση και εαν αγαπησουμε, νομιζω οτι θα μας γυρισει μπουμεραγκ....μιλαω παντοτε απο προσωπικη αποψη!
παρα πολυ η λαικη παροιμια που λεει "γνωρισα τους ανθρωπους και αγαπησα τα ζωα"! αυτο εκανα και εγω!

minoraki

*διορθωση :
παρα πολυ σοφη η λαικη παροιμια που λεει "γνωρισα τους ανθρωπους και αγαπησα τα ζωα"! αυτο εκανα και εγω!

optasia

αγαπητο minoraki διαβασα την λαικη παροιμια και συμφωνω απολυτα μαζι σου. Τα ζωα να ξερεις παντα θα ανταποκριθουν στην αγαπη σου και δεν θα σε προδωσουν ποτε .... οι ανθρωποι ομως παντα και με μαθηματικη ακριβεια θα σε πληγωσουν και θα σε απογοητευσουν. :(

minoraki

αγαπητη οπτασια, μιλαω αποδεδειγμενα οσον αφορα και τον πονο που σου δινουν οι ανθρωποι και το ποσο πιστα ειναι τα καημενα τα ζωακια....τουλαχιστον εγω εχω απογοητευθει πλειστες οσες φορες απο τους ανθρωπους που αγαπησα....και δεν εννοω βεβαια μονον τον πονο που προηλθε απο ερωτικες σχεσεις....αλλα απο τις παντος ειδους σχεσεις μου....γι αυτο και εχω περιοριστει στο να δινω απλοχερα την αγαπη μου στα ζωακια που εχω στο σπιτι μου και ιδιως στον ΕΡΜΗ μου (yorskire tettier)....ειναι ο μονος που δεν προκειται ποτε να με απογοητευσει!

optasia

αγαπητο minoraki εχεις για μια ακομα φορα δικιο....ολοι μας εχουμε περασει τετοιες καταστασεις και οχι απολυτα απο ερωτικες σχεσεις αλλα πο παντος ειδους.Γιαυτο οπως και εσυ εχω και εγω 3 φιλους ... την τζιμπο τον ταρζαν και τον ροτζερ... δυο καυκασου και ενα λυκο,,,,,,, πισω και τους φαγαμε....... δεν θελω αλλο πονο ευχαριστω

minoraki

οπτασια μου ο λυκος ειναι απο τα αγαπημενα μου σκυλια....δυστυχως ομως στο διαμερισμα ειναι λιγο δυσκολο....τα δυο αλλα ζωακια μου ειναι το κουνελακι μου ΧΑΡΟΥΛΑ & το ψαρακι μου ΝΕΜΟ! ειναι αξιαγαπητα και τα 3! και...οντως ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΑΓΑΜΕ  :D

Atma

αγάπη= τρυφερότητα, στοργή, εμπιστοσύνη, θαυμασμός, εφροσύνη, δημιουργία, ευτυχία, αυτοπεποίθηση, δράση θετική, φωτίζει τη ζωή με ένα εσωτερικό φως!

Όσο περισσότερο δίνομαι τόσο πλουσιότερη επιστρέφω στον εαυτό μου.
Όποιος αρπάζει σαν λάφυρο το <<αντικείμενο>> της επιθυμίας του και το νέμεται με βουλιμία, ληστεύεται από την ίδια του την ηδονή και ενώ όλο
<<παίρνει>> το έχει του, διαρκώς λιγοστεύει.
Για μένα είναι ερωτική μαγεία το να δίνεσαι, το να θυσιάζεσαι για τον άλλον  γίνεσαι πιο μεστός πιο δυνατός. Το κέντρο βάρους της ύπαρξης  μου μετακινείται έξω από μένα.

Όσο για την γλυκόπικρη γεύση της
δεν ζω χωρίς αγάπη!!

kap

Κατ' αρχάς θα ήθελα να πω ότι αυτό το θέμα προοριζόταν για απάντηση σε κάποιο άλλο θέμα του Forum κατα λάθος το έβαλα σαν θέμα.

Το θέμα δε θα τοκρατήσω μόνο στο συναίσθημα της αγάπης (και εμένα με έχει πονέσει, και μου άρεσε όμολογω), αλλά σε όλα τα συναισθήματα.
Το πρώτο ίσως που πρέπει να δούμε είναι πια είναι η σχέση μας με αυτά. Με λίγα λόγια τα ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ή ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ.

Αυτό που ήθελα στην ουσία να δείξω στο αρχικό μου μύνημα είναι ότι αν σε έλέγχουν είναι φυσικό ε΄πακόλουθο να πονέσεις, πικραθείς κλπ, αν τα ελέγχεις ΕΣΥ αποφασίζεις για το τι θέλεις να νοιώσεις και κατα κάποιο τρόπο ποιό συναίσθημα θα "ταϊσεις".

Σε κα΄μία περίπτωση δε υπενίσομαι ότι έχω καταφέρει κάτι τέτοιο, είμαι όμως σε καλό δρόμο.

Ntama

Παράθεση από: "minoraki"οπτασια μου ο λυκος ειναι απο τα αγαπημενα μου σκυλια....δυστυχως ομως στο διαμερισμα ειναι λιγο δυσκολο....τα δυο αλλα ζωακια μου ειναι το κουνελακι μου ΧΑΡΟΥΛΑ & το ψαρακι μου ΝΕΜΟ! ειναι αξιαγαπητα και τα 3! και...οντως ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΑΓΑΜΕ  :D

minoraki mou, exw kai gw enan ΛΥΚΑΡΟ zwrikooooooooooo !!

:p:p:p xexexexexe

KostasD33

[quote user="kap"]...
3. Έχουμε βίτσιο και μας αρέσει ο γλυκόπικρος πόνος που "μας " δημιουργεί[/quote]

Αν η ζωή είναι το βασικό πιάτο....
τότε τα βίτσια μας είναι το αλατοπίπερο που ή το νοστιμίζει ή το χαλάει σε λάθος δοσολογίες ....

262 Επισκέπτες, 0 Χρήστες