Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 226
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 237
  • Total: 238
  • Leon

ΣΧΕΣΕΙΣ

Ξεκίνησε από Kaciopea, Νοεμβρίου 29, 2003, 01:07:35 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Kaciopea

Ποσοι απο σας νιωθετε εξω απο το νερο στις ερωτικες και φιλικες σχεσεις?
υπαρχει ανταγωνισμος?
Υπαρχει εγωισμος?
Υπαρχει συντροφικοτητα και κατανοηση?
ΑΣνοιγωνται ο ενας στον αλλον?
Η ολοι απο φοβο αποριψης,κουβαλαμε μια μασκα,καταδικαζωντας ετσι την ουσιαστικη οικοιοτητα και την ανακουφιση οτι ο αλλος μας ειδε γιαυτο που ειμασταν,και μας ΔΕΧΤΗΚΕ?

Προσωπικα παντα δινωμαι και παντα σε λαθος επιλογες...
Μηπως οι αλλοι το πιασανε το νοημα και γω ειμαι βαθια νυχτωμενη?
Πρεπει να ειμαι καχυποτπη με τον αλλον μεχρι να που αποδειξει το αντιθετο?....

Ωχ βρε αδερφε,...πολυ ψυχρο και κουραστικο μου φαινεται..

spellbound

:D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D

το τρελλοκομειο σας  ]

vangelis

Μεγάλη πόρτα άνοιξες με αυτό τό θέμα.
Οι σχέσεις είναι πολλές και διαφορετικές, εσύ λοιπόν περιορίστηκες στις σχέσεις των 2 φύλλων και δει στις ερωτικές πράγμα που αντιπροσωπεύει δηλαδή ένα κομμάτι από τη ζωή μας.
Το να κάνεις λάθος επιλογές είναι μέσα στο "παιχνίδι" των ερωτικών σχέσεων και ειναι πάρα πολύ λογικό και αποδεκτό, το να μην μαθαίνεις τίποτε από αυτά τα λάθη όμως είναι λυπηρό.
Εγώ θα πρότεινα να σκεφτείς καλύτερα πόσες φορές αναρρωτήθηκες τι πραγματικά θέλουν από σένα και τι πραγματικά θές εσύ... και εν πάση περιπτώση από που έκρινες ότι μπορούσαν να στα δώσουν η να τα δώσεις εσύ ?

Φιλικά Βαγγέλης

KostasD33

Δύσκολο και κλασικό θέμα
Μπορούμε να συζητάμε μήνες και να καταλήξουμε εδώ που ξεκινήσαμε.
Ας οριοθετήσουμε για ποιες σχέσεις μιλάμε
Φιλικές
Ερωτικές
Συζυγικές
Συντροφικές

.......................
κ.λ.π
και ας βάλουμε και τους συνδυασμούς που δυνητικά υπάρχουν

Το άριστο φυσικά είναι να έχεις σε ένα συνδυασμό όλων
Αν και εδώ που τα λεμε ίσως το άριστο να είναι ανύπαρκτο, διότι αν ήταν υπαρκτό θα ήταν κουραστικό..... :?

Μετά τον προσδιορισμό του χαρακτηρισμού ή και των συνδυασμών θα έλεγα να προσδιορίσουμε και τον χρόνο (εδώ σε θέλω κάβουρα)
Ο χρόνος είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας στις σχέσεις
Μη ξεχνάμε ότι πολλές σχέσεις όλων των κατηγοριών έχουν πρώτη φάση δεύτερη κ.λ.π.
Όπου στην πρώτη φάση μπορεί να έχουν τους καλούς συνδυασμούς και στην δεύτερη φάση να χάνονται κατηγορίες........ :?

:shock:

Kaciopea

to lathos ksekinaei panta apo to gegonos oti nomizo oti o allos einai san kai mena....
den iksera mexri protinos oti yparxoun koutsouremenoi anthropoi,alithina zombie psyxon...opos den eixa diannoithei pote oti kapoies lathos epiloges einai mi anastrpsimes,san egayma tritou vathmou...

oso gia tis filikes sxeseis...mia apo ta idia apo ti vlepo gyro mou....kaneis den anoigetai pragmatika.

Teo

Παράθεση από: "Kaciopea"to lathos ksekinaei panta apo to gegonos oti nomizo oti o allos einai san kai mena....
den iksera mexri protinos oti yparxoun koutsouremenoi anthropoi,alithina zombie psyxon...opos den eixa diannoithei pote oti kapoies lathos epiloges einai mi anastrpsimes,san egayma tritou vathmou...

oso gia tis filikes sxeseis...mia apo ta idia apo ti vlepo gyro mou....kaneis den anoigetai pragmatika.

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΟΙ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ. ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΣΦΑΛΜΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΧΥΠΟΠΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΕΧΩ ΠΛΗΓΩΘΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΟΙΧΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΑ.... ΑΛΛΑ ΑΝ ΠΑΛΙ ΜΟΥ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΞΑΝΑΠΛΗΓΩΘΩ ΠΑΡΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΦΟΒΟ. :oops:  :oops:  :oops:

riaghul

Παράθεση από: "Giannopoulos Theodore"[
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΟΙ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ. ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΣΦΑΛΜΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΧΥΠΟΠΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΕΧΩ ΠΛΗΓΩΘΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΟΙΧΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΑ.... ΑΛΛΑ ΑΝ ΠΑΛΙ ΜΟΥ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΞΑΝΑΠΛΗΓΩΘΩ ΠΑΡΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΦΟΒΟ. :oops:  :oops:  :oops:

Κι εγω!!!!!!

Καταθετεις παντα στη ζωη....και στις σχεσεις..
Καταθετεις..χρονο, χρημα..αλλα και ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ...
ετσι για να μπορω να νιωσω την χαρα..θα δεχτω και το αντιθετο της...
με οποια καταθεση,,, : :      :?  :)

Teo

Παράθεση από: "riaghul"
Παράθεση από: "Giannopoulos Theodore"[

Κι εγω!!!!!!

Καταθετεις παντα στη ζωη....και στις σχεσεις..
Καταθετεις..χρονο, χρημα..αλλα και ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ...
ετσι για να μπορω να νιωσω την χαρα..θα δεχτω και το αντιθετο της...
με οποια καταθεση,,, : :      :?  :)

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΗΤΕΥΟΜΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.......

:cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:

Kaciopea

kai go etsi imoun,...alla meta to diazygio mou eida mia pasta anthropon pou den iksera kan oti ypirxe....opote,as gino ligo pio kaxypopti kalo tha mou kanei...

kai giati kanete oloi copy paste ta proigoumena posts???toxo aporia... :D

riaghul

Επιτρεπεις Απαγοητευση για οποια διαφωνια προκυψει?

Δεν το πιστευω......
Να εισαι καλα
Ομορφια και Αγαπη

Teo

Παράθεση από: "riaghul"Επιτρεπεις Απαγοητευση για οποια διαφωνια προκυψει?

Δεν το πιστευω......
Να εισαι καλα
Ομορφια και Αγαπη

ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ, ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΛΛΑ ΕΣΥ!   (.......ΞΕΡΩ ΥΠΟΦΕΡΩ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΕΣ ΦΟΒΙΕΣ......)
 :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:

Teo

Παράθεση από: "Kaciopea"kai go etsi imoun,...alla meta to diazygio mou eida mia pasta anthropon pou den iksera kan oti ypirxe....opote,as gino ligo pio kaxypopti kalo tha mou kanei...

kai giati kanete oloi copy paste ta proigoumena posts???toxo aporia... :D

ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΣΟΥ ΣΑΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΣ. ΞΕΡΩ..... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΗΓΕΣ..... ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΙΣ ΕΠΟΥΛΩΣΕΙΣ ΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ. Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ!

ΝΑ' ΣΑΙ ΚΑΛΑ! :cry:

(......ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ COPY/PASTE ΑΠΛΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΠΑΝΤΑΜΕ.) :twisted:

Teo

Παράθεση από: "KostasD33"Δύσκολο και κλασικό θέμα
Μπορούμε να συζητάμε μήνες και να καταλήξουμε εδώ που ξεκινήσαμε.
Ας οριοθετήσουμε για ποιες σχέσεις μιλάμε
Φιλικές
Ερωτικές
Συζυγικές
Συντροφικές

.......................
κ.λ.π
και ας βάλουμε και τους συνδυασμούς που δυνητικά υπάρχουν

Το άριστο φυσικά είναι να έχεις σε ένα συνδυασμό όλων
Αν και εδώ που τα λεμε ίσως το άριστο να είναι ανύπαρκτο, διότι αν ήταν υπαρκτό θα ήταν κουραστικό..... :?

Μετά τον προσδιορισμό του χαρακτηρισμού ή και των συνδυασμών θα έλεγα να προσδιορίσουμε και τον χρόνο (εδώ σε θέλω κάβουρα)
Ο χρόνος είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας στις σχέσεις
Μη ξεχνάμε ότι πολλές σχέσεις όλων των κατηγοριών έχουν πρώτη φάση δεύτερη κ.λ.π.
Όπου στην πρώτη φάση μπορεί να έχουν τους καλούς συνδυασμούς και στην δεύτερη φάση να χάνονται κατηγορίες........ :?

:twisted: ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ.....!  ΓΙΑ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗ. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΕΟ ΣΟΥ, ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΚΤΡΑΠΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ???:twisted:

Anonymous

Θοδωρή
Πάντοτε πιστεύω αυτά που λεω, αν δεν τα πίστευα δεν θα τα έλεγα, ειδικά δε δεν θα τα έγραφα..........
Όσο αφορά την οριοθέτηση, θα πρέπει να έβλεπες ότι αναφέρομε και στους συνδυασμούς των σχέσεων, και αν θέλεις συμπληρωματικά να σου πω και τις αλληλοεπιδράσεις που υπάρχουν.

Σε ότι αφορά αν έχω τον Θεό μου, ......
ακόμα τον ψάχνω και αρχίζω να πιστεύω ότι αν ‘κάπου‘ είναι τότε είναι πολύ εχέμυθος ειδικά αν συγκριθεί με διάφορα εκκλησιαστικά του φερέφωνα επί της Γης

Kaciopea
Λογικό και αναμενόμενα να μεγαλώνει η καχυποψία ειδικά όταν υπάρχει μια μεγάλη ανατροπή ζωής όπως ένας γάμος.
Όμως είπες ότι ‘to lathos ksekinaei panta apo to gegonos oti nomizo oti o allos einai san kai mena…‘
Αυτό είναι στάση ζωής δικιάς σου και κομμάτι του χαρακτήρα σου ενώ το  πιο καχύποπτη είναι λογικό σου συμπέρασμα.
Ο χαρακτήρας δεν αλλάζει όσο κι αν προτάσσουμε μπροστά του τις λογικές σκέψεις  μας …
Επηρεάζετε όμως η συμπεριφορά μας και αυτό που νομίζουμε ότι δείχνουμε στους γύρο μας

riaghul
δύσκολα θα μπορούσα να διαφωνήσω με την καταθετικη σου άποψη.....

Teo

Για μια φορά μπορει να υπαρξει κάτι απλο και ειλικρινές χωρίς πολύ σκέψη... απλά έτσι οπως βγαινει απ' την καρδιά μας;
....Δεν ξέρω έχω κουραστεί πλέον να σκέφτομαι ...συμπλεγματικά!

:cry: ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! :cry:

237 Επισκέπτες, 1 Χρήστης