Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 1,969
  • Online ever: 2,916 (Αυγούστου 28, 2025, 08:58:01 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

Αξία της ζωής...

Ξεκίνησε από vasilis, Μάρτιος 03, 2005, 05:26:32 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

vasilis

Χωρίς την θλίψη δεν μπορούμε να νιώσουμε την χαρά, και χωρίς το σκοτάδι δεν μπορούμε να εκτιμήσουμε την λάμψη της καινούριας μέρας...

flower732

vasili mou!
i think the saddness and the darkness left from our life.but this is right you say.the bad is when at the life of someone has more saddness and darkness.i don`t whish that to anywone.....

Atma

Έτσι είναι Βασίλη ...
αν δεν αρρωσταίναμε τότε δεν θα ξέραμε τι σημαίνει υγεία
αν δεν γινόταν πόλεμος δεν θα μπορούσαμε να εκτιμήσουμε την ειρήνη..
κ.ο.κ.

Η ζωή κρύβει τόσες χαρές!!
αν ξέραμε να την γευόμαστε
αν καταλαβαίναμε τι πραγματικά αξίζει
δεν θα στενοχωριομασταν ποτέ..
την θλίψη την φέρνει η έλλειψη της ζωής μέσα μας

:)

Anonymous

emena pali tha mou epitrepsete na diafonhso , ektimo panta ayto pou exo kai prospatho na eimai oso pio aytarkhs ginetai , an apolambano kati kalo kathe mera , de xanei thn axia tou oute to theoro dedomeno alla xeromai thn kathe mera , thn kathe stigmh pou to exo
merikes fores agxonomai apo kapoia pragmata alla panta brisko diexodous kai ektononomai
fysika kai einai kales oi enalages kayastaseon sth zoh alla protimo thn kalh pleyra tou nomismatos

minoraki

:D  :D  :D καλημερα! νομιζω οτι η θετικη πλευρα της ζωης ειναι : υγεια-ηρεμια στη ψυχη μας-χαρουμενες(ευτυχισμενες)στιγμες! συμφωνω με τον σαμμερ που λεει οτι απολαμβανει την καθε μερα! η χαρα της ζωης βρισκεται στα πολυ λιγα, στα ελαχιστα....αυτο εμενα προσωπικα μου το εμαθε η ιδια η ζωη! χαιρομαι οταν βλεπω ενα ηλιοβασιλεμα, οταν μυριζω το αρωμα του αερα, οταν παω βολτα στην παραλια το σκυλακι μου, οταν συναντω εναν αγαπημενο φιλο κ.ο.κ.! απλα καθημερινα πραγματα δηλαδη.....και περιμενω τα καλλιτερα....αυτα που ακομα δεν εχω γευτει!

Ntama

exeis apolyto dikio Vasili... etsi einai ta pragmata....

an den exoume ma8ei na poname kai den exoume biwsei tin dystyxia, pws na mporesoume meta na ektimisoume to "kalo" pou 8a bre8ei ston dromo mas???

kai pali swsto se vriskw

filika

Atma

Παράθεση από: "summer_time"emena pali tha mou epitrepsete na diafonhso , ektimo panta ayto pou exo kai prospatho na eimai oso pio aytarkhs ginetai , an apolambano kati kalo kathe mera , de xanei thn axia tou oute to theoro dedomeno alla xeromai thn kathe mera , thn kathe stigmh pou to exo
merikes fores agxonomai apo kapoia pragmata alla panta brisko diexodous kai ektononomai
fysika kai einai kales oi enalages kayastaseon sth zoh alla protimo thn kalh pleyra tou nomismatos

πατριώτη μπρε μπρε τς αποκρειές
διαφώνησε σου επιτρέπουμε
για να μπορέσουμε να συμφωνήσουμε :P

Atma

Παράθεση από: "minoraki":D  :D  :D καλημερα! νομιζω οτι η θετικη πλευρα της ζωης ειναι : υγεια-ηρεμια στη ψυχη μας-χαρουμενες(ευτυχισμενες)στιγμες! συμφωνω με τον σαμμερ που λεει οτι απολαμβανει την καθε μερα! η χαρα της ζωης βρισκεται στα πολυ λιγα, στα ελαχιστα....αυτο εμενα προσωπικα μου το εμαθε η ιδια η ζωη! χαιρομαι οταν βλεπω ενα ηλιοβασιλεμα, οταν μυριζω το αρωμα του αερα, οταν παω βολτα στην παραλια το σκυλακι μου, οταν συναντω εναν αγαπημενο φιλο κ.ο.κ.! απλα καθημερινα πραγματα δηλαδη.....και περιμενω τα καλλιτερα....αυτα που ακομα δεν εχω γευτει!

capre diem

αδραξε την μερα... :)

ΥΣ ζωόφιλη λοιπόν...αχμμ και εγω εχω ενα πεκινουα

1969 Επισκέπτες, 1 Χρήστης