Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 443
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 246
  • Total: 247
  • Leon

Εσείς...... Αγαπάτε;

Ξεκίνησε από Teo, Μάρτιος 14, 2004, 06:32:17 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Teo

Αγαπάς για να αγαπάς και όχι για να πάρεις ανταπόδωση.

Αν κάποτε φύγεις μακριά θυμήσου πως η απόσταση χωρίζει τους ανθρώπους ποτέ όμως τις καρδιές τους.

Αν θες να ευτυχήσεις για μια στιγμή εκδικήσου. Αν θες να ευτυχήσεις για μια ζωή ... συγχώρα!

Αν ποτέ μου ζητούσες να περάσουμε μια νύχτα μαζί θα σου πρότεινα να πάμε στον Βόρειο Πόλο! Μη με ρωτήσεις γιατί... Η νύχτα εκεί διαρκεί έξι μήνες!

Πρίν σε γνωρίσω η ζωή μου ήταν σαν μια ήρεμη λίμνη. Ήρθες σαν πέτρα και μου τάραξες τα νερά. Θα μου πείς ότι τα νερά θα ηρεμήσουν. Η πέτρα όμως θα μείνει μέσα...

Όλες οι αγάπες έχουν διαφορετικό ξεκίνημα, έχουνε όμως το ίδιο τέλος.

Όπου και να' μαι, θα σε θυμάμαι μ' όποιον και να' μαι, θα σε ζητώ. Δικαίωμά σου να με ξεχάσεις Δικαίωμά μου να σ' αγαπώ!

Αν είσαι όνειρο, κάνε με να κοιμηθώ για πάντα. Αν είσαι δάκρυ, ξέρω θα φύγεις, μόνο κύλησε αργά. Αν είσαι η καρδιά μου, μείνε μέσα μου, σε 'χω ανάγκη για να ζω.

Κάθομαι στο σκοτάδι και αναρωτιέμαι. Τι είναι χειρότερο; Να χεις τον παράδεισο στα χέρια σου και ξαφνικά να τον χάσεις ή να μην τον είχες καθόλου;"
είναι ωραία(δεν διαφωνώ),αλλά πρέπει να προσγειωθείς στην ζωντανή πραγματικότητα..

:twisted:  :twisted:  :twisted: Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι.. :twisted:  :twisted:  :twisted:

riaghul

απαντωντας μονο στην ερωτηση του τιτλου....

ΝΑΙ.....ΝΑΙ....ΝΑΙ....

KOUKLA75

ΠΟΛΥ!....ΚΑΛΟΣ Η ΚΑΚΟΣ! :roll:

Teo

[size=18] Όταν είμαι καλός, είμαι πολύ καλός. Όταν είμαι κακός είμαι καλύτερος ![/size][/b]
 :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Anonymous

Αγαπώ γιατί το νιώθω...
Αγαπώ γιατί μου αρέσει..
Αγαπώ χωρίς να περιμένω...
Αγαπώ και όσο μπορώ θα επιμένω ]

minoraki

.....αγαπω ολον τον κοσμο.....γιατι ετσι μου αρεσει.....
αγαπαω....χωρις αλλά, δεν και γιατι.....

chriastina

Ε! ναι λοιπόν, αγαπάω....και;

Valia

Αγαπάω πολύ και άνευ όρων....

gbyzf1000

Αν δεν αγαπούσα,απλά δεν θα ζούσα....

sonia

Παράθεση από: "gbyzf1000"Αν δεν αγαπούσα,απλά δεν θα ζούσα....

auto ta leei ola pisteuw!

papi

και εγω που δεν αγαπαω γιατι ζω?(θα με τρελλανετε? :roll: )

sonia

ma ....kako skuli psofo den exei!!!! :lol:  :lol:
( plaka kanw )

papi

Γκρρρρρρρρρρ :evil:  :evil: απο την στιγμη που δεν εχω σχεση,δεν αγαπω! :evil:  :evil:  :evil:

sonia

kaneis grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr  :evil: , xmmmm mhpws eisai skylaki pou gavgizei alla den dagwnei??? :D

ton eauto  sou den ton agapas???

papi

χμ οχι δεν τον αγαπαω! :evil: βαριεμεεεεεεεεεεεεεε θελω να βγωωωωωωωωωωωω οξωωωωωωωωωωωωωω :evil:

246 Επισκέπτες, 1 Χρήστης