Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 459
  • Total: 460
  • Leon

ΑΝΤΡΕΣ....!!

Ξεκίνησε από Ntama, Μάρτιος 06, 2005, 10:28:26 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Χρήστος

οι άντρες αγαπούν πολύ αυτά τα άτιμα πλάσματάκια τις γυναίκες!
τι άλλο θέλετε απο τους άντρες;;;;

minoraki

απαντω :
α) στη μαιρουλα μου....<<οι αντρες περνουν μαμα...>>! η αλεξιου δεν τραγουδησε τυχαια αυτο το τραγουδι....γιατι σε καποιο αλλο λεει : <<...γιατι και αυτοι οι ερωτες με κανανε κομματια...>>! αχ βρε φιλεναδα, ερωτοχτυπημενο πλασμα, πως με καταλαβαινεις.....
β) γκικαμαρααααααααααα μου....ειναι δυνατον να μην περασουμε απο το σχετικο τοπικ?   :wink:  :wink:  τεκνά ειναι αυτά!
γ) ιντερνετικε φιλε gbyzf1000, λαθος καταλαβες....καμμια σχεση δεν εχουν οι φωτογραφιες με αυτο που θελουμε πραγματικα εμεις οι γυναικες....εγω βαλει ενα θεμα στο φορουμ για το τι ζητανε οι αντρες....
και να ρωτησω και κατι αλλο φιλε ιντερνετικε? εσεις δεν τις θελετε τις γυναικες αντιγραφα της σαρον στοουν και της νικολ κινταμ? γιατι λοιπον σας φαινεται παραξενο οταν και εμεις οι πτωχες πλην τιμιες γυναικες θαυμαζουμε το υπεροχο θεαμα? την αψογη ομορφια? το τελειο σωμα? που μαλλον καμμια σχεση δεν εχει τελικα με αυτον που θα ζησουμε μονιμα μαζι του! ειστε τοσο ρατσιστες τελικα?

Ntama

Παράθεση από: "minoraki"απαντω :
α) στη μαιρουλα μου....<<οι αντρες περνουν μαμα...>>! η αλεξιου δεν τραγουδησε τυχαια αυτο το τραγουδι....γιατι σε καποιο αλλο λεει : <<...γιατι και αυτοι οι ερωτες με κανανε κομματια...>>! αχ βρε φιλεναδα, ερωτοχτυπημενο πλασμα, πως με καταλαβαινεις.....
β) γκικαμαρααααααααααα μου....ειναι δυνατον να μην περασουμε απο το σχετικο τοπικ?   :wink:  :wink:  τεκνά ειναι αυτά!
γ) ιντερνετικε φιλε gbyzf1000, λαθος καταλαβες....καμμια σχεση δεν εχουν οι φωτογραφιες με αυτο που θελουμε πραγματικα εμεις οι γυναικες....εγω βαλει ενα θεμα στο φορουμ για το τι ζητανε οι αντρες....
και να ρωτησω και κατι αλλο φιλε ιντερνετικε? εσεις δεν τις θελετε τις γυναικες αντιγραφα της σαρον στοουν και της νικολ κινταμ? γιατι λοιπον σας φαινεται παραξενο οταν και εμεις οι πτωχες πλην τιμιες γυναικες θαυμαζουμε το υπεροχο θεαμα? την αψογη ομορφια? το τελειο σωμα? που μαλλον καμμια σχεση δεν εχει τελικα με αυτον που θα ζησουμε μονιμα μαζι του! ειστε τοσο ρατσιστες τελικα?

Minoraki moy, γλυκεια μου φιλεναδίτσα... ΠΩΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΕΤΣΙ, ΜΟΥ ΛΕΣ???????????????

Πολλυ, Γκικ...  : "...Γιατί κι'αυτοί οι έρωτες με έκαναν κομμάτια..." :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:
Οσες πιστές, κοπιάστε.... :wink:

Ntama

ΑΝΤΡΕΣ....ΑΝΤΡΕΣ....ΑΝΤΡΕΣ....

Καλοί είναι οι καημένοι... μόνο λίγη αγάπη φροντίδα και μια ζεστή αγκαλια θέλουν...

Ανθρωποι είναι κι'αυτοί, όπως και μεις...

:)  :)  :)  :)  :)

PoiSoN_GiRL

pistes?? axmmmm sorry se la8os topic mpika ! bye bye ppl  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Ntama

Poison κορίτσι μου, θα με καραφλιάσεις εσυ σήμερα! Δεν την γλιτώνω!!! :wink:  :wink:  :roll:  :roll:  :roll:  :P  :P  :P  :P  :P

fmas

Παράθεση από: "minoraki"απαντω :
εσεις δεν τις θελετε τις γυναικες αντιγραφα της σαρον στοουν και της νικολ κινταμ? γιατι λοιπον σας φαινεται παραξενο οταν και εμεις οι πτωχες πλην τιμιες γυναικες θαυμαζουμε το υπεροχο θεαμα? την αψογη ομορφια? το τελειο σωμα? που μαλλον καμμια σχεση δεν εχει τελικα με αυτον που θα ζησουμε μονιμα μαζι του! ειστε τοσο ρατσιστες τελικα?

Minoraki mouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Προσωπικά δεν τις θέλω σαν αντίγραφο της Sharron Stone ή της Nicole Kidman............ Το βασικό που θέλω είναι να έχει καλή ψυχή.......... Γι αυτό και αν θα προσέχεις το άτομο που αγάπησα και αγαπώ ακόμα δεν σκίζει σε σωματικά χαρακτηριστικά......... ΝΑΙ είμαι λάτρης του ωραίου αλλά μετράω και άλλα πράγματα................. και ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ρατσιτής..........

Πάντα Φιλικά,
Fmas

PoiSoN_GiRL

Mairoula ... kserw kserw ... skaw  :?  BoOm!!  :(

Ntama

Poison, sou pa egw pote kalo mou na skaseis???

ekfrasou eleu8eraaaaaa    :wink:  :wink:  8)  8)

o pan sti zwi einai to xioumor... mias kai i zwi apo moni tis einai ena asteio.... !!!    :wink:  :wink:

Ntama

ΦΜΑΣ...

φίλε μου και συμπατριώτη...

Σ Υ Ν Χ Α Ρ Η Τ Η Ρ Ε Ι Α  !!!

fmas

Mairoula...........................

Προς τι τα συγχαρήκια?????? Αυτό που πιστεύω αυτό λέω........

Πάντα Φιλικά,
Fmas

PoiSoN_GiRL

LaLaLa h Mairoula me agapaei !!! LaLaLa !!  :lol:  :lol:  (pws nomiza egw oti eimai malwmenh ??  :roll:  )
ok ok twra 8a kelahdaw astamathta !! oleeeeeee !

Ntama

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"LaLaLa h Mairoula me agapaei !!! LaLaLa !!  :lol:  :lol:  (pws nomiza egw oti eimai malwmenh ??  :roll:  )
ok ok twra 8a kelahdaw astamathta !! oleeeeeee !

Καρδερίναααααα μου εσυ!!! :wink:  :wink:
Φυσικά και αγαπώ τους ανθρώπους που έχουν χιούμορ !! :wink:  :)  :)

goiteutikos

:D  twra an oi antres sas tyranane?avto to syzitame mia alli fora filakia mairoyla esy pantws eisai to kati allo ......

Ntama

Παράθεση από: "goiteutikos":D  twra an oi antres sas tyranane?avto to syzitame mia alli fora filakia mairoyla esy pantws eisai to kati allo ......

σ'ευχαριστω γοητευτικέ, ιντερνετιακέ μου φίλε για τα καλά σου λόγια αλλά απο που ορμόμενος το έβγαλες αυτό το συπερασμα??  το οποίο δεν με χαλάει καθόλου μπορώ να πω!! :wink:  :wink:

459 Επισκέπτες, 1 Χρήστης