Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 649
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 649
  • Total: 649

ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΣΑΣ!

Ξεκίνησε από Anonymous, Μάρτιος 10, 2005, 06:27:17 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

KiSSeS

:oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:

μη καλε κοκκινηζω!!!!!!!! ]

PoiSoN_GiRL

me thn aporia 8a meinw pali gmt ...  :cry:

KiSSeS

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"me thn aporia 8a meinw pali gmt ...  :cry:

κρατα αρχικα το ψαρικο....... εχει και φωσφορο..... ]

PoiSoN_GiRL

Anonymous

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"me thn aporia 8a meinw pali gmt ...  :cry:

Λοιπόν,
είναι ένα δεντράκι μικρό, το οποίο βγάζει σαν καρπό γαυράκια...
είναι ένα είδος καρπού που μοιάζει στο ψάρι αλλά δεν είναι ψάρι.
Φαντάσου τώρα έναν θαλασσινό γαύρο. Πάνω στο δέντρο λοιπόν υπάρχουν τέτοιου σχήματος καρποί.΄
ΑΥΤΑ.
 ]

PoiSoN_GiRL

gavrina thnxxx
m@ki@:*m@ki@:*m@ki@:*m@ki@:*m@ki@:*m@ki@:*m@ki@:*m@ki@:*
 :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

tolisjovi

ayto s eimai ego ........................ΜΕΛIΑ ROWAN (Ευαισθησία)
γεμάτος από γοητεία, εύθυμος, προικισμένος, χωρίς εγωισμό, του αρέσει να τραβάει την προσοχή, αγαπάει την ζωή, κίνηση, ανησυχία, και ακόμα περιπλοκή, είναι συγχρόνως εξαρτημένος και ανεξάρτητος, καλή γεύση, καλλιτεχνικός, φλογερός, αισθηματικός, καλή παρέα, αλλά δεν συγχωρεί.....................................................telika eixa dikio gia to atomo mou  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :D

Enia

Egw pali parapono den exw.. apo Elataki epesa (prwtoxroniatikh gar, mesa sto pneuma!), kai mia xara mou ta les gaurina mou:

ΠαράθεσηΕΛΑΤΟ (Μυστήριος)
εκπληκτική γεύση, αξιοπρέπεια, σοφιστικέ, αγαπάει οτιδήποτε ωραίο, μελαγχολικός, πεισματάρης, τείνει στον εγωισμό αλλά νοιάζεται για τους κοντινούς του, κάπως μετριόφρων, πολύ φιλόδοξος, ταλαντούχος, επιμελής, αδιαφιλονίκητος εραστής, πολλούς φίλους, πολλούς εχθρούς, πολύ αξιόπιστος.

mesa peftei h perigrafh, alla mia aporia wstoso thn exw...: AUTO ME TOUS POLLOUS EX8ROUS...??? MA POSOUS POLLOUS EX8ROUS EXW DHLADH? KAI POU EINAI OLOI AUTOI KRUMENOI?? :?
ki egw pou nomiza pws exw mono filous... :cry:
Na arxisw na anhsuxw???  :roll:

spellbound

μινορακι και καπ,

εμεις μειναμε χωρις επεξηγηση δηλαδη????

]

Anonymous

Παράθεση από: "tolisjovi"ayto s eimai ego ........................ΜΕΛIΑ ROWAN (Ευαισθησία)
γεμάτος από γοητεία, εύθυμος, προικισμένος, χωρίς εγωισμό, του αρέσει να τραβάει την προσοχή, αγαπάει την ζωή, κίνηση, ανησυχία, και ακόμα περιπλοκή, είναι συγχρόνως εξαρτημένος και ανεξάρτητος, καλή γεύση, καλλιτεχνικός, φλογερός, αισθηματικός, καλή παρέα, αλλά δεν συγχωρεί.....................................................telika eixa dikio gia to atomo mou  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :D

Ξέχασε να γράψει στο τέλος ότι είσαι και ψωνάρα Τολάκο μου  ]

spellbound

Παράθεση από: "gikama"μινορακι και καπ,

εμεις μειναμε χωρις επεξηγηση δηλαδη????

]

μπουμπου? το δικο μας δηλαδη??? εμεινε εξω απο το κοπυ πειστ η δεν το εγραφαν????

kap

Να 'σαι καλά poison girl γιατί είχα αρχίσει να έχω σοβαρό πρόβλημα.

Gikama από την φ΄υση μας αποτελούμε ένα μυστήριο για αυτό δεν γράφει τίποτα.

Ntama

Γαβρίνα μου, το ΠΕΥΚΟ γιατι δεν το βρίσκω??? :shock:  :shock:  :(  :(  :?:

Anonymous

Μαράκι μου, δυστυχώς δε τα έχει όλα τα δέντρα.
Αυτό μου έδωσαν καλή μου  ]

PoiSoN_GiRL

649 Επισκέπτες, 0 Χρήστες