Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 557
  • Total: 558
  • Leon

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ''FORUM'';[ ΓΝΩΣΕΙΣ Η ΠΟΝΤΟΙ;]

Ξεκίνησε από Panagiotis, Μάρτιος 12, 2005, 01:56:54 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Panagiotis

πριν απο λιγο καιρο εγω και η παρεα μου φυγαμε απο ενα σαιτ οπου χρονολογουσαμε περιπου μισο χρονο ο καθε ενας μας[μπορει και να κανω λαθος ας με συγχωρησουν οι φιλοι μου ].οι αιτιες και οι αιτιοι ηταν πολλες και πολλοι.χαρακτηριστικα θυμαμαι οτι για να μας τιμωρησουν καποιοι υποτιθεμενοι ιθυνοντες του προηγουμενου σαιτ αρχισαν να μας αφαιρουν ποντους.ποτε δεν καταλαβα τι ειδους τιμωρια ηταν αυτη και σε τι αποσκοπουσε.οποτε και αν  ρωτησα ποτε δεν πηρα μια σοβαρη απαντηση.μου μιλαγαν για μελλοντικα ταξιδια και δωρεαν ξενοδοχεια και τετοιου ειδους ''κουραφεξαλα''.εκει καταλαβα και για ποιο λογο το επιπεδο του συγκεκριμενου forum ηταν αρκετα χαμηλο σε σημειο που πιστεψτε με δεν ειχα ποτε συμμετασχει...εδω απ οτι εχω μεχρι τωρα εντοπισει τα πραγματα ειναι διαφορετικα.υπαρχει αρκετα ανεβασμενο επιπεδο το οποιο αναδεικνυεται ακομα και μεσα απο την πλακα που κανουμε.αυτο και μονο με εχει κανει και γραφω ''θεματακια''συχνα πυκνα και αποκομιζω πολλες διδαχες απο ολους σας...το οτι εγω ομως παιρνω απο εσας δεν σημαινει απολυτα οτι και εσεις πρεπει να γραφετε με μονο γνωμονα την ανταλλαγη αποψεων...μηπως για σας το forum''ειναι και αυτο που ανεφερα και λιγο νωριτερα;δηλαδη συγκομιδη ποντων για [που ξερει κανεις;]μελλοντικα οφελη;ακομα και ετσι να ειναι θα σεβαστω ολες τις αποψεις και πολυ περισσοτερο αυτες που ειναι αντιθετες με τις δικες μου...σας ευχαριστω και παλι εκ των προτερων για την διαθεση που εχετε  να συμμετεχετε και σε αυτο το θεμα μου.για μενα εστω και μια απαντηση να μου δοθει ειναι τιμη.....παντα φιλος σας.    πανος

spellbound

Πανος69....

Προσωπικα εφυγα απο το σαιτ που φυγατε εσεις 'πριν λιγο καιρο' εδω και ενα χρονο περιπου. Τους ποντους μου ??? Τους τους χαρισα!  Που σημαινει οτι τα ειδα ολα αυτα πολυ πριν τα δειτε εσεις.

Οι απαντησεις σε αυτο το φορουμ οπως ισως ειδες ειναι αυθορμητες (αυτο τουλαχιστον ισχυει για μενα και για πολλους γνωστους μου).

Απορια μου .... σε τι αποσκοπει το ποστ σου αυτο?

Φιλικα,
γκικ

PoiSoN_GiRL

axm.. egw pali apedrasa prin ligo kairo apo kapoio forum (tou opoiou to onoma den anaferw kan) gia tous dikous mou logous ! katalava oti pleon den eixe na prosferei tipota apolutws .. htan keno kai apo periexomeno kai apo atoma me periexomeno . Oso gia pontous.. pote den asxolh8hka me tin kataktish pontwn , to mono pou h8ela ws koinwniko atomo pou xarakthrizomai , htan h antallagh apopsewn me alla atoma .. telika omws anakalupsa oti leirourgousa ws kraxths giauto kai apoxwrhsa  :lol:

feels nice to be here with u ppl  :lol:  :lol:

metanastis

Δεν κατάλαβα ποτέ τη λογική των πόντων...
Αν και έχω λίγο καιρό εδώ πιστεύω πως οι περισσότεροι γράφουν αυθόρμητα και αυτό έχει αξία.

Κι εγώ έχω αποχωρήσει από κάποιο άλλο site, κυρίως εξαιτίας της λογικής (του παραλόγου) που επικρατεί. Σημείωση οτι ήμουν εκεί πάνω από 4 χρόνια.

Αλλά γιατί ετέθη τέτοιο θέμα;

spellbound

Ελα ντε,

αυτο αναρωτιομαστε ολοι μας

cuba

panos69 gia des ola ta 8ema toy forum kai kapou 8adeis kai gia toy ba8moys. 8a sou li8ei h aporia.

skou70

loipon

1.den xreiazetai na eimaste kaxypoptoi i otidipote allo me kapoion xristi pou anaferetai sto thema twn pontwn ...mia aporia eixe to palikari den ekane kanena egklima :D

2.epi tis ousias...opws kai i gik kai polloi alloi syn-xristes mas , etsi kai egw efyga apo ekeino to site pou oi perissoteroii eimastan meta apo 4xroni parousia akrivws logw tis aidias pou eniwtha kathe fora pou kapoios empaine kai milouse gia tous pontous tou kai thymomaste ti kaygades oneirikoi ginontan ekei mesa ... eiristhw ena parodw ekei vgike kai i ataka me ta patatakia ... kathe fora pou ginotan fasaria internetiki (lol) elege o itasous "fernw tis mpyres" kai symplirwna egw "fernw ta patatakia" :D
to forum einai enas katapliktikos tropos epikoinwnias me to "anevasma" thematwn kai ta peraiterw sxolia apo merous mas kai se proswpiko epipedo mporw na vevaiwsw oti grafw otan exw kati na grapsw kai panta authormita:) epiprostheta nomizw pws an kapoios grafei mono kai mono gia na grafei akoma kai auto einai enas tropos epikoinwnias kai ekfrasis kai gia auto ton logo den vriskw kati kako se auto...apla de mporw na leitourgisw egw etsi
teliwnontas...thewrw pws an kapoios grafei mono kai mono gia na vlepei na anevainoun oi pontoi tou tote kala tha kanei na anathewrisei kapoies apopseis peri epikoinwnias...forum...ekfrasis klp klp...kai auto san filiki paratirisi se opoion ISWS kanei kati tetoio...

kata t'alla ... diaskedazw poly me ta perissotera themata sto forum mas...ta vriskw eyfyi , exypna , zwntana , kapoies fores sparaktika alla kai auto einai goiteutiko kai einai logiko na yparxei megali diaspora thematwn kai apopsewn dedomenou tou arithmou kai tis diaforetikotitas twn xrhstwn :roll:

Atma

φορουμ = ανταλλαγή απόψεων ( όχι γνώσεις, δεν δίνουμε εξετάσεις )

φορουμ = εμείς και όχι εγώ ( όπου εγώ το κάθε εγώ )

αλλά τις περισσότερες φορές καταντά ....ανταγωνισμός στην βλακεία!!

PoiSoN_GiRL

auto me tous pontous pantws prepei na einai ponemeni istoria ... vlepw ki apo emena otan mou feugei pontos apo to kalson ... pikra...  :roll:

aklonitos

Εγω με τουσ ποντους δεν τα εχω καλα..
με τους ποντιους ομως μια χαρα...

PoiSoN_GiRL

aklonite den rixneis kanena anekdotaki na gelasoume kai ligo ?  :lol:

aklonitos

οκ..
Μια μερα στο σχολειο η δασκαλα βαζει στα παιδια να φτιαξουν μια φραση
με το ρημα ''μουλιαζω..
Πρωτη η Αννουλα απαντα..
''εχτες η μανα μου εβαλε τα φασολια στο νερο για να ''μουλιασουν''
Ο Γαννακης..
''η μανα μου εβαλε τα ρουχα μου στη λεκανη με νερο και απορυπαντικο
για να ''μουλιασουν'' πρωτα, γιατι ηταν πολυ λερωμενα.
Και ο Τοτος..
Εχτες ειχε λιακαδα και βγαινω στον κηπο και βγαζω ολα τα ρουχα μου
και την αραζω γυμνος στην ξαπλωστρα.
Και οπως ημουν αραχτος ''μουλιαζε ο ηλιος τ' αρχι....α

PoiSoN_GiRL

asteri !!! apisteutos !! mpravo aklonite  :lol:

twra paw na kanw ZzzZzZzZzzzzZz... gelasth kai xaroumenh !!
kalhnuxtoules  :lol:  :lol:  

makia !

Panagiotis

Παράθεση από: "gikama"Πανος69....

Προσωπικα εφυγα απο το σαιτ που φυγατε εσεις 'πριν λιγο καιρο' εδω και ενα χρονο περιπου. Τους ποντους μου ??? Τους τους χαρισα!  Που σημαινει οτι τα ειδα ολα αυτα πολυ πριν τα δειτε εσεις.

Οι απαντησεις σε αυτο το φορουμ οπως ισως ειδες ειναι αυθορμητες (αυτο τουλαχιστον ισχυει για μενα και για πολλους γνωστους μου).

Απορια μου .... σε τι αποσκοπει το ποστ σου αυτο?

Φιλικα,
γκικ
...gikama καλημερα.πρωτ απ ολα σ ευχαριστω για την συμμετοχη σου στο θεματακι μας.ο λογος που εξεφρασα τις οποιες αποριες μου ειναι στο οτι συνελαβα τον εαυτο μου να ασχλειται με αυτο που λεγεται ''forum'' στο συγκεκριμενο σαιτ.κατι που δεν ειχα κανει ποτε στο προηγουμενο που ετυχε να ειμαστε και οι δυο [σε αλλους καιρους βεβαια] μελη.εκι οπως ξερεις και διαπιστωσες και εσυ δεν υπηρχε περιεχομενο και το μονο ενδιαφερον ηταν οι''ποντοι''[και οχι απο τα καλσον]αλλα απο τα διαφορα θεματα που εβαζαν κατα καιρους ανευ ουσιας και ενδιαφεροντος ομως.οπως αναφερθηκα και στην εισαγωγη μου στο συγκεκριμενο θεμα εγω δηλωνα μεχρι πριν ενα μηνα ασχετος με το τι αξια ειχε η συγκομιδη ποντων.[οχι οτι τωρα που εμαθα αλλαξε τιποτα.μπορω να πω οτι ειμαι περισσοτερο αδιαφορος απο πριν]εκεινο ομως που δεν καταλαβα ποτε ειναι το πως μπορει μια τετοια ψευδαισθηση[γιατι για ψευδαισθηση προκειται]να χαλασει τις σχεσεις των ανθρωπων....βεβαια αυτο εχει να κανει σιγουρα και με το IQ του καθε ενα μας ετσι δεν ειναι;.νασαι καλα και παλι σ ευχαριστω . πανος

Panagiotis

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"axm.. egw pali apedrasa prin ligo kairo apo kapoio forum (tou opoiou to onoma den anaferw kan) gia tous dikous mou logous ! katalava oti pleon den eixe na prosferei tipota apolutws .. htan keno kai apo periexomeno kai apo atoma me periexomeno . Oso gia pontous.. pote den asxolh8hka me tin kataktish pontwn , to mono pou h8ela ws koinwniko atomo pou xarakthrizomai , htan h antallagh apopsewn me alla atoma .. telika omws anakalupsa oti leirourgousa ws kraxths giauto kai apoxwrhsa  :lol:

feels nice to be here with u ppl  :lol:  :lol:
poison καλημερα.νασαι καλα και σ ευχαριστω για την συμμετοχη σου.δεν ξερω εαν το φορουμ που εφυγες εχει σχεση με το συγκεκριμενο που φυγαμε και εμεις αλλα σιγουρα οταν κατι παυει να σου προσφερει αυτο που ζητας σταματας να εχεις και επαφη μαζι του.πιστευω οτι εχει να κανει με ολους τους κανονες τησ ζωης μας αυτο..οντως εχεις απολυτα δικαιο σε οτι αναφερεις και μαλιστα στο οτι σε χρησιμοποιουσαν σαν ''κραχτη''[τι μου θυμιζει να δεις τι μου θυμιζει.....]σε μενα το ειχαν πει φανερα μαλιστα αυτο που ανεφερς εσυ.τι να πω αγαπητη φιλη.οταν το ΙQ συναγωνιζεται το PH τοτε τι να πει κανεις;...πανος

557 Επισκέπτες, 1 Χρήστης