Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 412
  • Total: 413
  • Leon

SeX RevOLuTiOn !

Ξεκίνησε από PoiSoN_GiRL, Μάρτιος 12, 2005, 07:15:22 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

PoiSoN_GiRL

Οχι δεν αφεθηκες να παρασυρθεις γιατι μεθυσες , γιατι ενιωσες ρομαντικα.Δεν χρειαζεται να το ωραιοποιεις για να το αποδεχθεις, το εκανες γιατι το ηθελες !Σταματα να αυταπατασαι και να υιοθετεις το ρολο αβοηθητου παιδιου και αναλαβε το ρολο της γυναικας !

Πες μου οτι οταν βλεπεις εναν αντρα που σε ενδιαφερει , δεν ιδρωνεις και οτι η σεξουαλικη σου λιμπιντο δεν χτυπαει κοκκινα... Οχι η επιθυμια δεν ειναι προνομιο των ανδρων. Και παραδεξου το οτι απο το μυαλο σου περναει το σεξ τουλαχιστον καθε 15 λεπτα ! Ορδες επιστημονων το απεδειξαν, εσυ θα το διαψευσεις ?
ο κος Βυνακος , δ/ντης του Σεξολογικου Ινστιτουτου και ειδικευμενος σε τετοιου ειδους θεματα το επιβεβαιωσε : ''Οι αντρες και οι γυναικες εχουν τις ιδιες αναγκες και επιθυμιες στο σεξ''
Επειδη η μαμα σου σε μεγαλωσε με στερημενη σεξουαλικη συνειδηση, με ''μη'' και ''δεν πρεπει'' , ''τι θα πει ο κοσμος'' μαραζωσες ! Το εχαψες το παραμυθι κι εχεις γεμισει κομπλεξ ?
Και για να μην παρεξηγηθω, θα το τονισω , δεν επιβαλεται να γινεις open legs για να επιβεβαιωσεις την σεξουαλικη σου απελευθερωση, αλλα οταν το θελεις, καντο χωρις αναστολες και φοβο, αλλα με παθος ! Επιλεγεις , δεν επιλεγεσαι ! Αποδεξου τις ορμες σου και ικανοποιησε τις επιθυμιες σου ! Παρε αυτο που θελεις και μην ενοχοποιεις τον εαυτο σου. Σταματα να καλυπτεις την αναγκη σου για σεξ. Δεν εξαπατας ακολουθωντας τα ενστικτα σου η τη φυση σου. Μαθε να μοιραζεσαι το κρεβατι σου και οχι απαραιτητα το μυαλο και το συναισθημα σου. Οι προηγουμενες γενιες γυναικων λεγανε : ''Ενας αντρας θα φυγει αλλα θα ξαναγυρισει, μια γυναικα αν φυγει , τελειωσε'' Ε οχι λοιπον ! Απαλλαξου απο τους φοβους και δες το ωμα, οπως ειναι , σαρκα με σαρκα κι αν δεν σε δενει τιποτα παραπανω,κανε ενα τσιγαρο κι αποχαιρετησε τον !
Μην νιωσεις ενοχες γιατι απατησες τον συντροφο σου. Λειτουργεις με το συναισθημα ειπες ??
Μηπως και με το συναισθημα ερχεσαι σε οργασμο ?? Αναγκες εχεις και τις ικανοποιεις, δεν βρισκω τιποτα κακο σε αυτο ! Οι αντρες σπανια χωριζουν γιατι απατησαν τις γυναικες τους ! Εχουν βρει τη σπανια συνταγη ... δεν χαροπαλευουν αναμεσα στο συναισθημα και το σεξ ! Εχουν ενοχες και τις ξεπερνανε , φοβουνται μηπως το μαθεις αλλα ξεσαλωνουν με την πρωτη ευκαιρια και μετα σε γεμιζουν δωρα και αγαπη γιατι ... ναι! σε αγαπανε , αλλα το σεξ ειναι σεξ !
Δεν υπαρχει τιποτα που να σε κανει να νιωσεις ενοχη ! Ειναι το σωμα σου και εισαι η αφεντρα του ! Αν κατακτησεις κι αυτο το τελευταιο οχυρο των αντρων θα εχεις κανει μια πραγματικη sex revolution !!!
Αποχαιρετα το τελευταιο σου ταμπου !
Ονειρευεσαι τη σχεση σου με παθος διαρκειας, αδυσωπητο σεξ και πικαντικες λεπτομερειες ? Βγες απο το ροζ συννεφακι σου και δες στην πραγματικοτητα. Η επιθυμια σου για εναν αντρα δεν σημαινει απαραιτητα οτι δεν αγαπας τον συντροφο σου. Αφεσου στις επιθυμιες σου για κατι νεο, αλλα μην χαλασεις τη σχεση σου γιαυτο !Βρες την ισορροπια και ξεχωρισε μεσα σου το σεξουαλικο απο το συναισθηματικο κομματι του εαυτου σου. Εκει εχεις μπερδευτει με ολες τις κοινωνικες καταβολες που σε κατατρεχουν, απο τον κοινωνικο σου περιγυρο η το οικογενειακο σου περιβαλλον. Γιατι πρεπει να θυσιασεις την σχεση σου για ενα one night stand ? Γιατι καθε φορα που χανεις το ερωτικο σου ενδιαφερον, θελεις σωνει και καλα να χωρισεις ? Γιατι πιστευεις οτι η σχεση σου φτανει στο τελος ? Γιατι την αναγκη σου για σεξ την βαφτιζεις αναγκη για αλλη σχεση ?Για να μην εχεις ενοχες !!!
Οχι δεν σταματησες να αγαπας τον συντροφο σου, απλως βγηκε το παθος απο μεσα σου και θελεις να το εκτονωσεις! Γιατι ωραιοποιεις τα ενστικτα σου βαζοντας μια μεγαλη δοση ρομαντισμου και ευπρεπισμου (περιττου) αφου το μονο που θελεις ειναι να βαλεις το αντικειμενο του ποθου σου κατω ?
Μην μου πεις οτι οι γυναικες δενονται με τον ερωτα ενος αντρα και αλλα τετοια ρομαντικα !
Ερωτευεσαι με το μυαλο και αγαπας με την καρδια και οχι το σωμα ! Με το κορμι καλυπτεις μια συγκεκριμενη αναγκη σου , την αναγκη για σεξ ! Ξερω σε μεγαλωσαν ''καθως πρεπει'' : τα κοριτσακια δεν πανε με αλλους αντρες , τα θηλυκα δεν εχουν ορμες , η Barbie ειναι μονογαμικη .... Κι εσυ το εχαψες !! Και ποιος σου τα διδαξε αυτα ? Καποιος αντρας για να βολεψει τη θεση του !!
Και εσυ ντρεπεσαι ! Καταπιεζεσαι ! Το παιζεις κυρια ! Ναι, γιατι εσενα θα σε ονομασουν ''ευκολη'' και θα σε πετροβολησουν ενω αν ησουν αντρας , θα ησουν ''μαγκας'' και θα σε καραχειροκροτουσε ολος ο αρσενικος πληθυσμος ανα την υφηλιο !
Δεν εχεις ριξει ακομη το τελευταιο φραγμα προς την απολυτη ανεξαρτησια σου και στεκει εκει μπροστα σου ενας τοιχος απο φοβιες, ανασφαλειες και ενοχες ...
Ομως ο ιδιος ο οργανισμος σου θα σε προδωσει γιατι ερευνες εχουν αποδειξει οτι ο μονος στον οποιον μπορεις να αποδωσεις ευθυνες ειναι η φυση σου !!!

minoraki

πολυαγαπητοτατο ποιζονακι μου.....πως και μου ξεφυγε αυτο το τοπικ σου? το διαβασα και θα το ξαναδιαβασω προσεχτικα.....γιατι εχει μεγαλο ενδιαφερον.....εαν το εγραψες μονη σου....συγχαρητηρια.....εαν το αντεγραψες, πολυ καλα εκανες.....συμφωνω απολυτα με αυτα που γραφεις, διαφωνοντας ομως σε ορισμενα σημεια.....και εγω πιστευω οτι με τους αντρες εχουμε τα ιδια δικαιωματα παντου, πολυ δε μαλλον στον ερωτα.....συμφωνω και στο one night stand....αρκει ομως να μπορεις να ξεχωρισεις το σεξ απο το συναισθημα.....υπαρχουν ανθρωποι που δεν μπορουν να το πετυχουν.....π.χ. εγω.....ποτε δεν εκανα ερωτα με εναν αντρα, εαν δεν ημουν τρελλα ερωτευμενη μαζι του.....νομιζω οτι ειναι θεμα χαραχτηρα και γενικα ειναι θεμα παιδειας, κουλτουρας, στασης ζωης.....συμφωνω οτι και εμεις οι γυναικες θα πρεπει να διεκδικουμε το σεξ και να το απολαμβανουμε, να απολαμβανουμε τις χαρες του, την ικανοποιηση του, ισα και ομοια με τους αντρες.....γιατι ποιος ειναι αυτος που εβαλε τους νομους οτι μονον το αντιθετο φυλλο εχει το δικαιωμα της επιλογης και του κυνηγιου της ηδονης.....νομιζω οτι εμεις οι γυναικες επιλεγουμε....δεν μας επιλεγουν.....εαν μια γυναικα δεν θελει...δεν γινεται τιποτα.....το σεξ εαν συνοδευεται απο ερωτα, τοτε ειναι η μεγαλυτερη ικανοποιηση που μπορει να δοκιμασει ενα ανθρωπινο ον στη ζωη του....πολλες φορες εχω αναρωτηθει οτι εαν εκανα ερωτα με εναν αντρα απλως και μονον για το σεξ, για την απολαυση, την ικανοποιηση μονον του κορμιου, πως θα ημουν την αλλη μερα....πως θα λειτουργουσα, τι θα σκεπτομουν.....δεν μπορω να δωσω ομως καμμια απαντηση, διοτι δεν το εχω δοκιμασει.....ισως να κανω και λαθος.....αλλα οταν κατι δεν το εχεις δοκιμασει, δεν το γνωριζεις, τοτε δεν σου λειπει....τα παντα ομως εξαρτωνται απο το μυαλο.....αυτα για τωρα.....φιλια πολλα ποιζονακι μου!

SALTARISMENOS

xmmmm ola ta ypopta topic twra teleytaia esy ta bazeis poisonaki  :P  :P  :P loipon sobareyomai twra egw eimai oligon romantikos giro apo ayto to thema minoraki tha symfwnisw mazi sou to sex einai to apotelesma ton sunaisthimatwn anamesa se ena zeygari kai oxi mono plimira apo ormones osoi epilegoun kapoion me monadiko kritirio to krebati syntoma xwrizoun giati antilambanontai kapws arga oti then einai to pan se mia sxesh

Enia

*Enia απλώς υποκλίνεται και χειροκροτεί...

ΚΛΑΠ ΚΛΑΠ ΚΛΑΠ ΚΛΑΠ

minoraki

Παράθεση από: "Enia"*Enia απλώς υποκλίνεται και χειροκροτεί...

ΚΛΑΠ ΚΛΑΠ ΚΛΑΠ ΚΛΑΠ
εννιακι μου με αυτο σου το χειροκροτημα να υποθεσω οτι συμφωνεις με αυτα που γραψαμε παρα πανω? :D  :D  :D  :D

PoiSoN_GiRL

katarxhn na sas euxaristhsw olous pou apanthsate sto 8emataki mou me tosh eilikrinia. minoraki mou ksekinw apo esena, hdh sou exw pei para polles fores oti oi apanthseis pou dineis gia mena einai polu shmantikes kai mou aresei polu na se diavazw, giati opws gnwrizeis se ektimw afantasta kai pairnw polla paradeigmata skepshs kai sumperiforas apo esena  :wink: Sumfwnw apoluta mazi sou, den 8a mporousa oute egw na kanw kati me enan an8rwpo mono kai mono giati proekupse thn dedomenh stigmh . Kai gia mena to sunais8hma einai panw apo ola, an den niw8w kati ... den...
SALTARISMENOS euais8htouli mou esu ! Na ksereis oti se ektimw polu polu kai mpravo sou pou exeis to 8arros na ta les etsi akrivws opws ta les.
Enia mou upo8etw oti sumfwneis me tous prolalhsantes, opote sumfwnoume kai metaksu mas !!  :wink:  :wink:
Filakia kai stous treis sas  :lol:  :lol:

Enia

Ο ενθουσιασμός πήγαινε κυρίως στο πρώτο κείμενο της πόιζον, γιατί μ'άρεσε που τα είπε έτσι χύμα και τσουβαλάτα...!  :wink:
Ποτέ δεν κατάλαβα αυτά τα 'παρασύρθηκα...', 'δεν το ήθελα...', 'ήμουν μεθυσμένη και δεν ήθερα τι έκανα...'... Έχουμε κι εμείς ορμόνες καλή μου!! Και δη καμμια φορά... ανεξέλεγκτες!  :P

Ας μάθουμε να λέμε το συναίσθημα-συναίσθημα και το σεξ... σεξ!!!

kap

πάντα μου την έδιναν στα νεύρα τα ταχαμ ταχαμ και τα δήθεν.

Poison girl keep walking.

ένας φίλος (πολύ γκομενάκιας) αρκετα παλια μου είχε πει το εξης ενδιαφέρον γιατί το έλεγε ειλικρινα "Κώστα δεν πηγαίνω με πολλες γυναίκες, έτσι για να πάω, με όσες πήγα είμουν ερωτευμένος έστω και εκείνη τη στιγμη".

SALTARISMENOS

poisonaki mou kai egw parakolouthw me endiaferon oti  lete kai eyxaristieme pragmatika na diabazw tis apopseis sas gia ola  ta themata makia makia makia makia makia makia makia makia :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D

PoiSoN_GiRL

Basilakh mou xairomai pou mas diavazeis , alla polu perissotero xairomai pou summetexeis kiolas ! makiamoukia ki apo mena vre zwntovolo !  :lol:  :lol:  :lol:

kap mou i keep walking ... 27 xiliometra ekana , na kanw stash gia tsigaro h oxi ??  :wink:  :wink:  :wink:

balland

ΜΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ..

''ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΗΔΙΕΤΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ!!
ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΟΧΙ!!!''

ΚΑΝΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ COPY PASTE ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙ ΙΣΟΤΗΤΑΣ...

PoiSoN_GiRL

axmmmm ... ballandako den h8ela na pw auto akrivws ...
Allh htan h kentrikh idea tou 8ematos !!
Kai oxi den pisteuw oti mia gunaika to kanei opote 8elei enw o antras den to kanei ... Isa isa pou oi gunaikes leitourgoun sto sugkekrimeno 8ema perissotero vash sunais8hmatwn (opws vlepeis ki apo tis gnwmes pou exoun eipw8ei mexri twra) enw o antras pou kai pou leitourgei kai vash ormonwn ...

balland

για να μην υπαρξουν παρεξηγησεις μπεμπα..
δεν ειμαι κατα στο ολο θεμα που εβαλες..
κ εγω ειμαι απο εκεινους τους "φαλλοκρατες που "την λενε"στις γυναικες
πως δεν ειναι μονο οι αντρες που σκεφτονται συχνοτατα το σεξ
αλλα το ιδιο κ οι γυναικες κ ειναι φυσιολογικο!!!
ειμαι κατα σε κατι πολυ περιεργο που βγηκε απο αυτο το θεμα..
υπαρχουν ενα σωρο θεματακια στα οποια ολοι ειμαστε (κ εγω)
κατα του κερατωματος κ τις κοροιδιας γενικα..
απο την αλλη διαβαζω εδω,  ''Γιατι πρεπει να θυσιασεις την σχεση σου για ενα one night stand ?''...

μηπως να κατασταλλαξουμε στο τι λεμε κ τι πραγματικα κανουμε τελικα?

PoiSoN_GiRL

balland mou, gia na mhn parekshgh8w egw twra, h apantish pou exw dwsei kai sta alla 8ematakia (opws px auto me to keratwma klp klp) htan h ekshs : Den 8a keratwna ton suntrofo mou mono kai mono giati gia na ftasw sto kerato shmainei oti den me kaluptei auto pou hdh exw .. sunepws 8a xwriza. Bebaia ... pote mhn les pote ... Den mporw (kai oxi mono egw , alla oloi mas pisteuw) oti den 8a kanw auto h to allo . Ola mesa sto programma einai.Safws loipon kai den eimai uper ths koroidias, alla apo thn allh den mporw na apokleisw to na sumvei ena one night stand kapoia stigmh sth zwh mou. Eksallou den einai aparaithto na mou sumvei se periodo pou hdh exw suntrofo. Apo thn allh , an ontws sumvei se tetoia periodo , e tote sigoura 8a arxisw na psaxnomai na dw ti den paei kala. Oso gia to an 8a 8usiaza thn sxesh mou ... kai pali den mporw na apanthsw me vevaiothta. Eksartatai telika apo polla pragmata...

SALTARISMENOS

loipon vlepw oti h sizitisi murizei mparouti katarxas min tsakwneste sizitisi kanoume o kathenas nomizw pws mporei na pei tin apopsh toy eleythera kai me tetoio tropo wste na min prosbalei ton alo alwste oti pisteyoyme kai lene ekfrazwntas ton eayto mas then shmainei pws kalyptei kai tous alous   twra oso afora to one night stand egw eimai 100% kata otan exoume sxesh an theloume na pame me kapoion alo gia ton a b logo prepei prwta na ksekatharisoume tin thesh mas me ton nun nuntrofo mas kai meta na kanoume oti theloume an then exoume sxesh ot eimeis oyte o alos kai to theloun kai oi 2 tote then tithete logos sizitisis

412 Επισκέπτες, 1 Χρήστης