Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 524
  • Total: 524

Διαδικαστικά και Προτάσεις

Ξεκίνησε από Leon, Μάρτιος 15, 2005, 01:12:32 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

jasper

δε βαριέσαι ρίκυ μου...καλό παιδί νάσαι!!!!

Anonymous

martin αν ξαναπεταχτείς για τους πόντους σου θα πας διάσπαρτα μα τον Αλλάχ (μουσουλμανικό σεχ shop με μαντίλες έκφυλες κλπ)

Ας σοβαρευτούμε πάλι.

Κάπου διάβασα και δεν μπορώ να το βρω (ή κάποια μου είπε δεν θυμάμαι τώρα) μια πρόταση για θεματική ενότητα να μπαίνουν τα θέματα που είναι παιχνίδια, Αντί δηλαδή να είναι στο café να έχουμε μια θεματική ενότητα με τίτλο π.χ. ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΛΕΞΕΩΝ ΚΑΙ ΓΝΩΣΕΩΝ ή κάτι καλύτερο ως Θέμα
Δείχνουν να έχουν μεγάλη δυναμική και μεγάλο ενδιαφέρον.
Στην κατηγορία ΓΕΝΙΚΑ
Μεταξύ Χιούμορ και Help

Όσο μπορούμε να κάνουμε συγκεκριμένες προτάσεις ή να λεμε συγκεκριμένα αυτλο ναι - αυτό όχι,

Anonymous

:oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops: LOOOOOOOOOOL
(Δέν το ξανακάνω, boss, για σήμερα τουλάχιστον :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll: )

Αυτό για τα παιχνίδια λέξεων και γρίφων είναι καλή πρόταση να είναι ξεχωριστα, να πηγαίνουμε καρφί εκεί, ξανα looooooooooool

Anonymous

Κώστα μαζί το είχαμε συζητήσει και πιστεύω πως είναι καλό τα παιχνίδια του φόρουμ να έχουν το δικό τους χώρο.
Δεν ξέρω τι λένε τα άλλα μέλη πάντως εμένα με βρίσκει υπέρ στην περίπτωση που γίνει.

Ευχαριστώ!

spellbound

Εξυπακουεται πως ειμαι και εγω υπερ! Τα παιχνιδια αλλου.

Σμουατς

Atma

νιε νιε
παιχνιζότοπος
η χαλά των μικλών παιζιών :P  :P

Leon

Η νέα θεματική ενότητα παιχνίδια έγινε.

Μεταφέρθηκαν μερικά από τα ανάλογα (προφανέστατα) θέματα εκεί.

Ενημερώστε μας με PM ποια άλλα ακόμα πρέπει να μεταφερθούν εκεί.

SiteMod_1

Όπως θα έχετε ήδη διαπιστώσει η νέα μας θεματική ενότητα έχει ήδη μπει στη ζωή μας αλλά και στο φόρουμ μας.

Για οποιοδήποτε πρόβλημα σχετικά με αυτή την ενότητα, για κάποια αλλαγή ακόμα και για κάποια νέα ιδέα μπορείτε να μας ενημερώσετε αποστέλλοντας προσωπικό μήνυμα ( p.m ) στη θυρίδα μας κι εμείς θα ανταποκριθούμε το γρηγορότερο.

Ευχαριστώ
SiteMode_1

spellbound

χε χε....

μα δε μπορω να κρατηθω...

site mod ποιος το παιζει ρε παιδια ????

(οχι οτι και αν δε μου απαντησετε θα με χαλασει  ]

:D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D

Atma

Μια επιπλέον πρόταση είναι η παρακάτω

Οι δέκα πρώτοι σε θέματα (όχι πόντους) χρήστες θα είναι σε ειδική ομάδα π.χ. Privilege Forum Member
Και θα είναι και οι επόμενοι 10 στην ίδια ομάδα ως αναπληρωματικοί.

Θα έχουν ειδική κατηγόρια στο Forum όπου θα λειτουργούν (αποκλειστικά για τα P.F.M.) ως συμβουλευτική ομάδα για το a33.gr

εγώ συμφωνώ με αυτό!!
είναι καλή ιδέα..
10 μυαλιά μαζί σκέφτονται καλύτερα
και όταν λέω καλύτερα
εννοώ το  καλύτερο για εδώ

εσείς συμφωνείτε;

Anonymous

Η πρόταση για τα Privilege Forum Member που έκανα δείχνει να μη σας ενδιαφέρει αφού έμεινε χωρίς κανένα σχόλιο.
Άρα δεν χρειάζεται και να το κάνουμε.
Αρκεί μετά να μη έχουμε πάλι γκρίνιες για μη φροντίδα των παλαιών μελών.

Παράθεση από: "gikama"
 μα δε μπορω να κρατηθω...
site mod ποιος το παιζει ρε παιδια ????
(οχι οτι και αν δε μου απαντησετε θα με χαλασει  ]

μια και δεν μπορείς να κρατηθείς και επειδή κανένας δεν παίζει τουλάχιστον σε αυτό το post θα θελα να σου πω ότι η site_mod1(eratore) είναι υπόλογος στο a33.gr για τις ενέργειες που θα κάνει σε συμμαζέματα και ότι απαιτηθεί και το a33.gr έχει την ευθύνη των πράξεων της.
Αν επιθυμείς Κατερίνα να σε ενημερώσουμε και ποιον έχουμε υδραυλικό και ποιον λογιστή πες το μου απλά και πολύ ευχαρίστως θα σου πω.
Με ενοχλούν προσωπικά εμένα τα χε χε χε και στο τέλος καμία πρόταση.

Παράκληση ξανά για να μη ξεφεύγουμε.
Το θέμα αυτό είναι συγκεκριμένο.
Να γίνονται συγκεκριμένες προτάσεις ή συγκεκριμένες αντιρρήσεις όχι αλλά αντί άλλων και καταλήγουμε ουσία λίγη.
Για χαβαλέ και πλακίτσα έχουμε δεκάδες άλλα post

Anonymous

Με πρόλαβες ατμα
Ανέβαζα το δικό μου όταν είδα το δικό σου.
Θα περιμένουμε ακόμα λίγο να δούμε αν υπάρχει ενδιαφέρον. Αλλά θα σας τονίσω ένα μόνο.
Αμφιβάλω αν υπάρχει άλλο ένα  site που να έχει τα τσαγανό να δημιουργήσει ομάδα η οποία να μπορεί να συναποφασίζει με την ιδιοκτησία του site.
Και όλο αυτό χωρίς να ζητάει ανταλλάγματα.

Ntama

Μου αρέσει η ιδέα του Κώστα αλλά και της Ατμας σχετικά με το Privilege Forum Member. Και στις 2 περιπτώσεις θα δουλέψουν "μυαλά" αλλά και γνώσεις...

Enia

Egkw pali den katalabe akoma auto to PFM...
Lete 'oi deka prwtoi se 8emata'... dhl ti, oi deka prwtoi se ari8mo 8ematwn pou exoun anarthsei? ever? kai emeis pou den eixame thn tuxh na ma8oume nwritera gia to a33 dhl, ti na kanoume, na arxisoume na anebazoume kainouria topic, o,ti na'nai gia na beltiwsoume tis statistikes mas?

Alliws peite eu8ews oi palaioteroi. Ki auto sebasto 8a einai...

Kai 8a sumfwnhsw kai me thn jasper, epau3anontas pws, an kapoios diabazei to forum, summetexei sto chat, alla den anebazei posts, giati na einai pio rigmenos apo allous dhl?

Epeita pali, ta 'dhmofilh' topic den 3erw an einai ki auto metro sugkrishs... afou kammia fora ginontai dhmofilh logw proswpikwn antipara8eswn kai oxi tou 8ematos tous...

Gia na sunopsisw auta pou lew kai na dwsw mia oso ginetai sugkekrimenh protash...]

Atma

Kai 8a sumfwnhsw kai me thn jasper, epau3anontas pws, an kapoios diabazei to forum, summetexei sto chat, alla den anebazei posts, giati na einai pio rigmenos apo allous dhl?

Αν δεν γράφαμε τπτ
θα υπήρχε κάτι να διαβάσουν;
δεν θα υπήρχε φόρουμ..

Τόπικ με προσωπικές αντιπαραθέσεις
δεν γίνονται δημοφιλής
διότι κλειδώνονται και πάνε στα θυμαράκια!!

Κακώς το βλέπεις ως επιβράβευση ή αναγνώριση μελών!!
συμμετέχω έχω μια άποψη
ανταλλάσω σκέψεις με συμμετέχοντες
και βγάζω το καλύτερο αποτέλεσμα

Μαιρούλα η ιδέα δεν είναι δικιά μου
συμφωνησα με το σκεπτικό

524 Επισκέπτες, 0 Χρήστες