Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 539
  • Total: 539

Διαδικαστικά και Προτάσεις

Ξεκίνησε από Leon, Μάρτιος 15, 2005, 01:12:32 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Leon

Προτάσεις για ακόμα καλύτερη συμμετοχή στις ενέργειες του a33.gr

Forum
Λόγω της μεγάλης συμμετοχής κρίνουμε πλέον ότι 25 απαντήσεις για να χαρακτηριστεί ένα θέμα ως δημοφιλές είναι λίγες.
Πήραμε πρωτοβουλία να τις ανεβάσουμε κατ αρχήν στις 50 και περιμένουμε τις προτάσεις σας.

Μια άλλη παρατήρηση που θα θέλαμε να δούμε στον παρόντα διάλογο, είναι να εξετάσουμε τρόποι γραφής στο φόρουμ. Αποφεύγοντας έτσι εμβόλιμες παρατηρήσεις μέσα στα θέματα.
Ακόμα καλύτερα αν κατορθωθεί να δημιουργηθεί ένας αναλυτικός οδηγός για το φόρουμ να ενημερώνονται και οι εκάστοτε νέοι χρήστες με αυτόν ώστε να μη χρειάζεται συχνά να γίνονται παρατηρήσεις μέσα στα θέματα.

Ο οδηγός θα πρέπει να έχει κανόνες όπως και παροτρύνσεις
π.χ.

Κανόνας για το a33.gr είναι

Δεν επιτρέπονται οι προσωπικές αντιπαραθέσεις μελών.

Δεν επιτρέπονται ρατσιστικές προτροπές

Δεν επιτρέπεται η ανάρτηση φωτογραφιών ανηλίκων ατόμων
κ.λ.π.

Παρότρυνση για το a33.gr είναι π.χ.

να γράφουν με Ελληνικά (όχι όλα κεφαλαία)

όχι άσκοπα, ή συνεχόμενα ή πολύ μεγάλα Quote

όχι σε συνεχόμενες απαντήσεις στο ίδιο post από το ίδιο μέλος μέχρι να απαντήσει άλλο.

Φωτογραφικό

Στις Φώτο θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή να μη μπαίνουν φωτογραφίες εκτός θέματος.

Αν μια σημαντική ομάδα αποφασίσει να κάνουμε και άλλη κατηγορία φωτογραφιών να το εφαρμόσουμε.

Να αποφεύγονται φωτογραφίες που είναι μέγεθος σαν τα avatar

Οι φωτογραφίες που μπαίνουν στα Post ως attachment έχουν περιορισμό μεγέθους ανά χρήστη και συνιστούμε να μπαίνουν ως img (image)
Οι veirfied χρήστες έχουν σημαντικά μεγαλύτερο όριο αλλά και αυτό θέλει μια προσοχή

Προσωπικά μηνύματα (PM)
Γνωρίζετε ότι μπορεί ο κάθε χρήστης να στείλει όσα μηνύματα θέλει την ημέρα. Δεν υπάρχει περιορισμός στα ημερήσια μηνύματα αλλά υπάρχει περιορισμός στα πόσα μπορείτε να έχετε ως εισερχόμενα, εξερχόμενα, απεσταλμένα. Πρέπει να φροντίζετε μόνοι σας να μην εξαντλήτε το όριο σας.

Μήνυμα που είναι στα εξερχόμενα αν το σβήσετε πριν παει στα απεσταλμένα (δηλαδή να έχει παραληφθεί από τον χρήστη που το στείλατε) δεν θα το παραλάβει ποτέ.

Στα PM μπορείτε να στέλνετε και συνημμένες Φώτο ως attachment όπως στα θέματα στο φόρουμ και αυτά όμως με όριο ανά χρήστη και φυσικά οι verified χρήστες έχουν μεγαλύτερο όριο.

Περιοδικά σας συνιστούμε να κάνετε μια εκκαθάριση στα μηνύματα σας.

Τηλεγραφήματα.
Στα τηλεγραφήματα μπορείτε να τα στείλετε και χωρίς θέμα. Σε περίπτωση όμως που το αποστείλετε χωρίς θέμα (έστω δύο τελίτσες) και θελήσετε να το ξαναδείτε από την διαχείριση των μηνυμάτων σας δεν θα μπορείτε να το ανοίξετε.
Και εδώ συνιστούμε περιοδικό καθαρισμό του αρχείου σας

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και την λειτουργία που ορίζει ότι κάποιο άτομο είναι φίλος σας όποτε να ενημερώνεστε αυτόματα όποτε μπαίνει on line.

Atma

Να σηκώσεις και ανάλογο ποστ πως χρησιμοποιούν την εντολή
img εδώ μέσα..

Επίσης προτείνω κάποια χρώματα από την γραμματοσειρά να αντικασταθούν..μπλε στο μπλε φόντο αποτέλεσμα μηδέν...

Όσον αφορά το άλμπουμ, έχω παρατηρήσει ότι σηκώνονται ολόιδες φωτό από κάποιους χρήστες..καλό είναι να ρίχνουμε και μια ματιά τι υπάρχει μέσα εκεί...

Συμφωνώ με τις 50, αν και πάλι,  παρατηρήθηκε φαινόμενο
ξεχιλώματος του θέματος...

ΥΣ αυτό με την αντιπαράθεση δεν σου υπόσχομαι τπτ
Πια θα είναι η τιμωρία ;;;;;
χαχαχαχαχα
των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν

spellbound

χμ, ναι,

συμφωνω μεσες ακρες με την Ατμα.

καποιος να μας πει αναλυτικα το

Ntama

Από την στιγμή που είμαι μέλος στο σάιτ, με καλύπτει και θέλω να παραμείνω ως μέλος οφείλω να σεβαστω τους εκάστοτε κανόνες που μπαίνουν απο τους αρμόδιους.

Από εκει και πέρα, οφείλω να λέω τη γνώμη μου, τι μ'άρεσει και τι δεν μ'αρεσει...

Κατι που έχω παρατηρήσει και μου έχει κάνει πολύ κακή εντυπωση είναι το γεγονος ότι, ενώ εδώ είμαστε μια ομάδα και μπαίνουμε για να περνάμε καλα, οι αντιπαραθέσεις είναι έντονες.

Μήπως θα έπρεπε να κανουμε κατι ΟΛΟΙ γι'αυτο???

Πολιτισμένοι ανθρωποι είμαστε

φιλικά, καλοπροαίρετα
και πάντα με διάθεση για διάλογο
ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΔΙΑΜΑΧΕΣ

spellbound

Βρε Μαιρουλα, που τις ειδες τις αντιπαραθεσεις??? Αλλα και αν υπαρχουν...ο καθενας τη γνωμη του λεει ...(νομιζω τουλαχιστον)....

Ειναι αδυνατον να ειμαστε τοσοι νοματαιοι και να εχουμε τις ιδιες αποψεις, για δες το ετσι!

Αλλως τε βρε συ, ο καθενας μας ειναι διαφορετικος, αλλη ψυχοσυνθεση, αλλο λεγειν... λογικο δεν ειναι να θετουμε τα πραγματα οπως τα νοιωθουμε εμεις???

Παντα φιλικα Μαιρουλα, αλλως τε το ξερεις...

Φιλακια
γκικ

Atma

για μένα λέει βρε περι αντιπαραθέσεων...

όσον αφορά το img

θα παμε ολοι μαζι σε ενα ποστ και θα κανουμε δοκιμες
οσοι θελουν φυσικα να τους δειξω

Ntama

Γκικ μου, καταρχην το ξέρω πως ότι κι'αν μου λες το λες παντα φιλικά

Και ναι, για την Ατμα το ειπα γιατι δεν μου φάνηκε ιδιαίτερα ευγενικός ο τροπος που μου απαντησε σε κάποιο θεμα

Οτι θέλεις Ατμα, μορφωμένες γυναικες είμαστε, μπορούμε να το συζητάμε, δεν χρειάζεται να προσβάλουμε τον άλλον!

Atma

αχ αχ

[size=24]καραλολ[/size]

vasilis

Προταση να παραμεινοθν 25 και καθε 50 απαντησεις μετα να δινετε καποιους ποντους παλι

spellbound

Μετα απο πολυ ωριμη σκεψη , εγω θα προτεινα να μην δινονται καν ποντοι στο φορουμ.

Εχω δει τα απειρα ευτραπελα, π.χ. καποιος /οι να "σπαει"/ "σπανε" τα κειμενα του του/τους  σε 10 διαφορετικες απαντησουλες,  οπως επισης απαντησεις ανευ λογου, νοηματος και αιτιας, του στυλ, "εδω ειμαι με ξεχασες???" η "φιλοι/ες για παντα" και δε συμμαζευεται.

Απλα δεν συμμαζευεται πια οπως το βλεπω εγω.

Αν θελει το ιδιο το σαιτ να δινει ποντους, ας το κανει αλλοιως, π.χ., συμμετοχη στο τσατ, logs in ανα καθε προκαθορισμενη χρονικη διαφορα π.χ. 4-5-6 ωρες κλπ.

Επισης, απ την στιγμη που δεχεται το σαιτ καποιο τιτλο σε ποστ σε ξενη γλωσσα και περιεχει υβριστικη λεξη, ας το σβηνει η ας μην κανει την παπια και μετακινει μονο αυτα που θελει  αλλου (αλλως τε ηταν και ενα επιτυχημενο τεστ) . Το ποστ υπαρχει ουτως η αλλως.

Αυτα.
ξερω οτι μαλλον δεν θα εισακουστω, αλλα οπως και να΄χει

φιλικα
Γκικ

Atma

Τα μόνα γραφόμενα που πάνε στα διάσπαρτα
δεν είναι ανάγκη να πούμε τίνος είναι χεχεχε

Συφωνώ με τις 50 και 150 να ταν πάλι το ίδιο
θα μου φαινόταν..
Συμφωνώ και με την γκικ
εσείς α33 βάλατε όριο τις 50
και αμέσως ξεχιλώθηκαν θέματα...
εύχομαι να ισχύσουν οι κανόνες σας
αν και ακόμη τπτ..

Επίσης προτείνω να γίνει μια ξέχωρη θεματική ενότητα
όπου θα μπαίνουν τα χρόνια πολλά ή οι αφίξεις ή οι αποχωρήσεις
για να ξελασκάρει λιγάκι το καφέ...

Θέματα ίδια με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε
να μην επιτρέπονται..

Anonymous

Ας κάνουμε ένα διάλογο σε αυτό το θέμα με στόχο να μπορέσουν να συγκεντρωθούν σαφέστατες προτάσεις.
Ως Leon  έκανα μια βασική τοποθέτηση. Ένα πλαίσιο να συμπληρωθεί και να εμπλουτιστεί. Στο τέλος του θέματος ο Λεον θα κλείσει και θα συνοψίσει όπου συνταυτίζονται απόψεις ώστε οι απόψεις αυτές να είναι και δέσμευση στο μέτρο του εφικτού και για το a33.gr

Μια επιπλέον πρόταση είναι η παρακάτω

Οι δέκα πρώτοι σε θέματα (όχι πόντους) χρήστες θα είναι σε ειδική ομάδα π.χ. Privilege Forum Member
Και θα είναι και οι επόμενοι 10 στην ίδια ομάδα ως αναπληρωματικοί.

Θα έχουν ειδική κατηγόρια στο Forum όπου θα λειτουργούν (αποκλειστικά για τα P.F.M.) ως συμβουλευτική ομάδα για το a33.gr

Ατμα
Η πρόταση που λες για θεματική ενότητα χρόνια πολλά κλπ προσωπικά δεν συμφωνώ. Έτσι κι αλλιώς τα θέματα αυτά, όταν μπαίνουν έχουν μικρό χρόνο διαμονής, διότι τα αλλά που είναι πιο δυναμικά τα εκτοπίζουν στις επόμενες σελίδες.
Παράθεση από: "Atma"Θέματα ίδια με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε
να μην επιτρέπονται..

σε αυτής σου την πρόταση θα μπορούσαμε να την συζητήσουμε μόνο αν είχες την δυνατότητα να δόσεις έναν πλήρη ορισμό του ’ με αλλα λογια να αγαπιομαστε’ και πάλι θα ήταν δύσκολο να υλοποιηθεί και να μη κινδυνεύσουμε να πέσουμε στη λογική της έντονης λογοκρισίας.
Το κάθε θέμα αποχτά την δυναμική του ή χάνετε από αλλά. Ακόμα και θέματα με μικρή δυναμική πολλές φορές είναι θαυμάσια κείμενα όπως και το αντίθετο.
Επιπλέον υπάρχει και κάτι άλλο σημαντικό. Εσύ ατμα είσαι σχεδόν από την αρχή του a33.gr όποτε αν κάποιο θέμα η ζήτημα έχει ξανά συζητηθεί το θυμάσαι. Νέα άτομα που μπαίνουν πιθανά δεν το ξέρουν.
Άρα δεν πρέπει να τους πιάνουμε στη γωνία και να βαράμε λες και υπάρχει κάποια άλλη σκοπιμότητα.
Σε τελική ανάλυση θέματα με παρόμοια περιεχόμενα πολλές φορές αναπτύσσονται διαφορετικά.

Vasilis
Παράθεση από: "vasilis"Πρόταση να παραμεινοθν 25 και καθε 50 απαντησεις μετα να δινετε καποιους ποντους παλι

25 ήταν Βασίλη όταν τα θέματα που ανέβαιναν ήταν πολύ λιγότερα και οι ενεργοί χρήστες στο forum λιγότεροι.
Η λογική έτσι που την παραθέτεις δηλαδή πόντοι στα 25 πόντοι στα 50 είναι λογική πόντων και όχι λογική να ξεχωρίζουν τα θέματα με καλή δυναμική.

Υ.Γ.
Προσωπικά δεν θα κάνω σε αυτό το post καμία συζήτηση σχετικά με πόντους.
Σε λίγες μέρες θα σας γνωστοποιήσουμε τον νέο τρόπο μέτρησης πόντων.
Ξανά επαναλαμβάνω ότι οποίος θέλει να είναι εκτός από point δεν έχει παρά να το δηλώσει με PM και φυσικά δεν θα έχει στο μέλλον το δικαίωμα να τους ζητάει αναδρομικά.[/color]

Atma

Τώρα που γυρίζει
αν και είναι άσχετο με το φόρουμ
δεν μας βάζετε και κανένα νέο γκέιμ;

Όσον αφορά αυτό με τα ίδια θέματα με άλλα λόγια
το έγραψα με την έννοια του
είμαστε όλοι μια παρέα
δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε
θα μου άρεσε να απαντάμε σε ένα θέμα
και όχι να σηκώνονται ακόμη και τα ίδια πολλές φορές
για λόγους που δεν μπορώ να αναφέρω...

jasper

Αν και η συμμετοχή μου στο φόρουμ είναι μικρή... ας τολμήσω να πω οτι αν ένα θέμα μου αρέσει...και γράψω...είμαι διατεθιμένη να πληρώσω κι από πάνω (πόντους θέλετε? πόντους να πάρετε... :P )

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να βάζουμε έπαθλο στην ανάγκη μας για επικοινωνία....

ΥΓ. Μπορεί κάποιος να μη συμμετέχει στο φόρουμ (για όποιο λόγο) αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι δεν αφιερώνει χρόνο (μπορεί και περισσότερο από κάποιους που γράφουν) για να διαβάζει...να σκέφτεται...να χαμογελά...να ξεκαρδίζεται μερικές φορές...αυτόν πως σκοπεύετε να τον ανταμείψετε???
Ας κερδίσει από δω μέσα ο,τι ο καθένας έχει ανάγκη...αλλά νιώθω οτι ευτελίζεται το πράγμα όταν μιλάμε για πόντους...

Anonymous

Egw pou ithela na parw merikous pontous piga se ena ........ sex-shop  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll: :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:

539 Επισκέπτες, 0 Χρήστες