Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 918
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

Ο γρίφος του Αϊνσταϊν!

Ξεκίνησε από KiSSeS, Μάρτιος 21, 2005, 08:38:17 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

KiSSeS

Υπάρχουν 5 σπίτια, πέντε διαφορετικών χρωμάτων. Σε κάθε ένα σπίτι ζει ένας άνθρωπός διαφορετικής εθνότητας. Οι πέντε ιδιοκτήτες πίνουν ένα συγκεκριμένο είδος ποτού, καπνίζουν μια συγκεκριμένη μάρκα τσιγάρων και έχουν ένα συγκεκριμένο κατοικίδιο. Όλοι έχουν μεταξύ τους διαφορετικά κατοικίδια, διαφορετικές μάρκες τσιγάρων και διαφορετικά είδη ποτών.
Η ερώτηση είναι: "Ποιος έχει το ψάρι;"

Στοιχεία:

01. Ο Αγγλος μένει στο κόκκινο σπίτι.
02. Ο Σουηδός έχει ένα σκύλο.
03. Ο Δανός πίνει τσάι.
04. Το πράσινο σπίτι είναι αριστερά από το άσπρο σπίτι.
05. Ο ιδιοκτήτης του πράσινου σπιτιού πίνει καφέ.
06. Αυτός που καπνίζει Pall Mall εκτρέφει πουλιά.
07. Ο ιδιοκτήτης του κίτρινου σπιτιού καπνίζει Dunhill.
08. Αυτός που μένει στο μεσαίο σπίτι πίνει γάλα.
09. Ο Νορβηγός μένει στο πρώτο σπίτι.
10. Αυτός που καπνίζει Blends μένει δίπλα σε αυτόν που έχει γάτες.
11. Αυτός που έχει το άλογο μένει δίπλα σ' αυτόν που καπνίζει Dunhill.
12. Ο ιδιοκτήτης που καπνίζει Bluemaster πίνει μπύρα.
13. Ο Γερμανός καπνίζει Prince.
14. Ο Νορβηγός μένει δίπλα στο μπλε σπίτι.
15. Αυτός που καπνίζει Blends εκεί ένα γείτονα ποu πίνει νερό.

:?:  :idea:  :?:  :idea:  :?:

PoiSoN_GiRL

vre filenada ... ti pineis gmt ??  :shock:  :?  :shock:  :?

KiSSeS

tpt kale!! apla 8elw na dw o kurios ricky pou vazei sunexeia grifous ean to vrei....

:P:P:P:P:P:P

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "KiSSeS"

tpt kale!! apla 8elw na dw o kurios ricky pou vazei sunexeia grifous ean to vrei....

:P:P:P:P:P:P

ara egw apalassomai ! ouf !!! na sai kala ...  :lol:  :lol:  :lol:

KiSSeS

Anonymous

Βρέ κίσεζ πήρα χαρτί και μολύβι, αλλά δεν μου βγαίνει μαμότο, ασε που ζαλίστικα.   Άντε να το πάρει το ποτάμι? :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "rickymartin"Βρέ κίσεζ πήρα χαρτί και μολύβι, αλλά δεν μου βγαίνει μαμότο, ασε που ζαλίστικα.   Άντε να το πάρει το ποτάμι? ]

rickymartin diakrinw mia agwnia ??? mouxaxaxa! ola edw plhrwnontai ! otan egw tsiriza sto allo topic kai elega na mas dwseis esu tin apantish ... esu vraxos! twra arakse kai perimene na doume pote 8a apofasisei h koumpara na mas enhmerwsei ! LOoOoOoOoOoOoOoOL !!!  :P  :P  :P  :P

Atma

Anonymous

Εγώ πάλι το παιζω Αλβανός   :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "rickymartin"Εγώ πάλι το παιζω Αλβανός   :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

egw 8a akolou8hsw to paradeigma tou rickymartin kai opws panta ... 8a to paiksw kineza  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Anonymous

Το έχει ο Γερμανός, που μένει στο πράσινο σπίτι, πίνει καφέ και καπνίζει Prince.  ]

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "gavrina"Το έχει ο Γερμανός, που μένει στο πράσινο σπίτι, πίνει καφέ και καπνίζει Prince.  ]

gavrinaki an vrikes ki auto ... provlepw ton rickymartin na karafliazei shmera ! LooooooL! 8a valw topic na suneisferoume oloi na tou agorasoume ena aksioprepes peroukini tou xristianou ! xxaxaxaxaxa!  :lol:  :lol:

Anonymous

χα χα χα χα Poisonaki μου, θα μας πει η Kisses αν το βρήκα  ]

cuba

o ainstain egrapse ayto ton grifo ston 20o aiona. ypostirije oti to 98% ton an8ropon den mporoyn na ton lisoyn.

KiSSeS

axaaaaaaaaa!!!!

gaurina eisai sto 2%!

egw pali eimai sto 98%... xazh ksan8ia... ti perimeneis????? :P

rickako EKEI!! etsi na ma8eis gia tous dikous sou grifous!!! :D:D:D:D:D:D:D

SmoutS!

930 Επισκέπτες, 1 Χρήστης