Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 589
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 527
  • Total: 527

ποιο ειναι το πιο.....

Ξεκίνησε από minoraki, Μάρτιος 29, 2005, 09:14:55 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

minoraki

Παράθεση από: "riaghul"Γιατι εβλαψε κανεναν τα  παραπανω κιλακια??

:)
πες κι αλλα πες κι αλλα φιλεναδα......γιατι θα πρεπει μονο εμεις οι γυναικες να ειμαστε παντοτε <<στην τριχα>>? αυτο δεν το καταλαβαινω.....δλδ οι αντρες τι νομιζουν? οτι αυτοι εχουν μονο το δικαιωμα του επιλεγειν? ή οτι πρεπει να τους ανεχομαστε με τις κοιλιτσες τους και τις φαλακριτσες τους?    :wink:  :wink:  :wink: .....αντε τωρα μη πω.....και με πιασει το φεμινιστικο μου!     :wink:  :wink:  :wink:

balland

:)[/quote]πες κι αλλα πες κι αλλα φιλεναδα......γιατι θα πρεπει μονο εμεις οι γυναικες να ειμαστε παντοτε <<στην τριχα>>? αυτο δεν το καταλαβαινω.....δλδ οι αντρες τι νομιζουν? οτι αυτοι εχουν μονο το δικαιωμα του επιλεγειν? ή οτι πρεπει να τους ανεχομαστε με τις κοιλιτσες τους και τις φαλακριτσες τους?    :wink:  :wink:  :wink: .....αντε τωρα μη πω.....και με πιασει το φεμινιστικο μου!     :wink:  :wink:  :wink:[/quote]

θα διαφωνισω εδω..
γιατι βλεπεις εναν τυπακο αδυνατο,με ολα του τα μαλλακια,δεν μπορεις να τον πεις ασχημο γιατι ειναι "γλυκουλης",κ εσυ που εισαι 1.50-1.60 γυενας κ λες οτι δεν μου αρεσει γιατι ειναι κοντος με 1.75 υψος...
ωπα ρε κοπελια!!!
εισαι 1.5 κεφαλι κατω του κ τον λες κοντο??
πας καλα??????

minoraki

Παράθεση από: "balland":)
πες κι αλλα πες κι αλλα φιλεναδα......γιατι θα πρεπει μονο εμεις οι γυναικες να ειμαστε παντοτε <<στην τριχα>>? αυτο δεν το καταλαβαινω.....δλδ οι αντρες τι νομιζουν? οτι αυτοι εχουν μονο το δικαιωμα του επιλεγειν? ή οτι πρεπει να τους ανεχομαστε με τις κοιλιτσες τους και τις φαλακριτσες τους?    :wink:  :wink:  :wink: .....αντε τωρα μη πω.....και με πιασει το φεμινιστικο μου!     :wink:  :wink:  :wink:[/quote]

θα διαφωνισω εδω..
γιατι βλεπεις εναν τυπακο αδυνατο,με ολα του τα μαλλακια,δεν μπορεις να τον πεις ασχημο γιατι ειναι "γλυκουλης",κ εσυ που εισαι 1.50-1.60 γυενας κ λες οτι δεν μου αρεσει γιατι ειναι κοντος με 1.75 υψος...
ωπα ρε κοπελια!!!
πας καλα??????[/quote]μα εγω δεν ειπα κατι το διαφορετικο απο αυτο που λες εσυ....αντιθετα μαλιστα συμφωνω με την αποψη που αναφερεις....και βεβαια δεν ειναι κοντος ο ανθρωπος.....μια χαρα τον βρησκω!

PoiSoN_GiRL

to mperdema
tou mperdematos
to mperdema
wwwww mperdemaaaaaaaaa !
mpleksate ta mpoutia sas !
xixixixixixixixixixixixixixixi !  :lol:  :lol:  :lol:

Enia

Καλέ, που το είχα χάσει εγώ αυτό το θεματάκι!? πω πωω, έχει ζουμί εδώ η υπόθεση! χεχε!
πάμε λοιπόν...:

Παράθεσηκαλα βρε σαλτα,δεν φορουσε μακρια φαρδια φουστα η κοπελα??
με τζιν πηγατε να το κανετε???
συγνώμη τώρα, αλλά αλλά εγώ αυτόν τον μύθο της φούστας δυσκολεύομαι να τον συλλάβω... δηλ αν εσύ έβλεπες μια κοπέλα με φούστα καβάλα πάνω σε έναν τύπο να κουνιούνται τι θα σκεφτόσουν?! :shock:  :shock:  :shock:

ΠαράθεσηΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙΝΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ..
με κάλυψε η φίλτατη πόιζον... (μην ξεχνιόμαστε φιλενάδα, πάλι μας πήραν χαμπάρι! γκουχ γκουχ! λολ )

Παράθεσηθα διαφωνισω εδω..
ωπα ρε κοπελια!!!

εγώ που είμαι 1.75 γυναικάρα όμως... δεν έχω όλα τα δίκια με το μέρος μου να παραπονεθώ? ε? ε?

βαλλάντιε, περιμένω απαντήσεις!!! ;)

PoiSoN_GiRL

Enia kruve logia.. kruve logia .. and keep moving !! LooooL !
Otan emeis 8a xanoume 8ermides oi alloi 8a tis pairnoun kai 8a katariountai !!!  :wink:  :wink:  :wink:

SALTARISMENOS

dld egw pou eimai 69 kila opoios tha me vlepei sto dromo tha pernaei gia sexobomba e looooooooooool by the way poios katourithike re paidia na tou dwsw tin papia mou :P   :twisted:

PoiSoN_GiRL

To mati sou to aloi8wro ... ksanadiavase ti egrapsa kai meta fere thn papia  :P  :P  :P

SALTARISMENOS

ainte ainteeeee akyro exw xazepsei mexri na anoiksei o matis mou eimai periorismenhs eythinis looooooooooooooooooooooool

PoiSoN_GiRL

KALHMERAAAAAAAAA !

Ksupnaaa mikro paidiii
Ksupnaaaaa mikro paidiiiiiii
Kainouria mera kshmerwneiiiiiiiiii
plune th mapa sou - ntusou kala
fae prwino - gine dunato
kainouria meraaaaa
kainouria meraaaaa
KSEKINAAAAAAAAA !!!!

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

SALTARISMENOS

ksypnisa ksupnisaaaaa giati peinawwwww loooooooool me ksupnise o stomaxis mou

balland

εγώ που είμαι 1.75 γυναικάρα όμως... δεν έχω όλα τα δίκια με το μέρος μου να παραπονεθώ? ε? ε?

βαλλάντιε, περιμένω απαντήσεις!!! ;)[/quote]

ο ερωτας δεν εχει χαρακτηριστικα κ υψος ενια..
παραδειγματα υπαρχουν πολλα που το επιβεβαιωνουν αυτο..

SALTARISMENOS

sosto kai ayto ala egw protimo pantos tis kontes sinithos einai polu poio glukes kai omorfoules apo tis psiles kai axares

Evitaki

dhl opoi einai pshlh einai k axarh????
aaaaaaaaaa
aporia:apo poio ypsos k panw thewreitai axarh????
oxi tpt allo gia na mathw se poia kathgoria anhkw k na mhn ta balw me thn mama moy  poy den moy ekopse kanena pontooooooo
k sto thema mas:periergo meros???
mesa se mia sphlia...einai periergo???

balland

ασε που τις κανεις οτι θες στο κρεβατι..
κ μην ξεχναμε πως οι κοντουλες εχουν πιο τονισμενες καμπυλες...

527 Επισκέπτες, 0 Χρήστες